Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα νίκη του Διομήδη επί της ΑΕΚ και πρόκριση στο EHF cup



O Διομήδης επικράτησε της ΑΕΚ με 30-29 στη Νέα Φιλαδέλφεια και προκρίθηκε εύκολα στον 2ο γύρο του EHF cup, όπου θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλική Μαδέιρα.

Με τον αέρα του πρώτου ματς στο Άργος, το οποίο είχε λήξει 30-18, ο Διομήδης με ανεβασμένη ψυχολογία δεν άφησε περιθώρια στην ΑΕΚ να καλύψει τη διαφορά του +12 και πήρε άλλη μια νίκη που του χάρισε την πρόκριση.


Τα δεκάλεπτα: 3-4, 9-7, 12-16 (ημχ.), 16-19, 22-27, 29-30

AEK (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 8, Γεωργιάδης 2, Γιαννόπουλος 1, Μπαλωμένος 3, Τσακνής, Συγγάρης, Ασαρίδης 1, Οικονόμου, Αλβανός 5, Ναουμίδης, Τσαούσης 3, Παπαδιονυσίου 5, Κουρέτας, Παπαδόπουλος 1, Χερουβείμ.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Ζαραβίνας 3, Χαντέλης Μεγαλοοικονόμου 2, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Μούγιτς, Χειβιδόπουλος, Νούνγγκοβιτς, Μαραγκός 3, Ευαγγελόπουλος, Σαμαράς 7, Σπέντζος, Δεληγιάννης 5, Μαστορογιάννης 5, Καραιβάνοφ, Τάσκοβιτς 5.
Παρατηρητής: Καπλάνης (Κύπρος), Διαιτητές: Αμάρ και Ντίνο Κονγίτσανιν (Βοσνία), δίλεπτα: 1-4, πέναλτι: 1/1-0/0.

Δημήτρης Δημητρούλιας (προπονητής Διομήδη): «Κάναμε ένα πολύ σοβαρό ματς. Δεν ήρθαμε εδώ να υπερασπιστούμε το +12, αλλά να κερδίσουμε. Τακτικά πραγματοποιήσαμε ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια με υπομονή και σωστές επιλογές. Συγχαρητήρια στους αμυντικούς για το πολύ καλό παιχνίδι που έκαναν».

Γιάννης Αρβανίτης (προπονητής ΑΕΚ): «Είναι μία δύσκολη στιγμή. Κάναμε ένα ακόμα κακό παιχνίδι. Θα πρέπει να ανατρέψουμε το κλίμα που έχουμε δημιουργήσει για να μην χάσουμε και τον κόσμο που ήρθε να μας δει και είναι πολύς».

Χριστόφορος Μπακαούκας (αρχηγός ΑΕΚ): «Τα λόγια είναι περιττά. Θέλω να πω ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο που ήρθε. Αυτή η ομάδα έγινε γνωστή με δουλειά και έτσι θα την ξαναδημιουργήσουμε».

Σπύρος Μπαλωμένος (αριστερός ίντερ ΑΕΚ): «Πιο δεμένη ομάδα ο Διομήδης αυτή την περίοδο. Δίκαια πήρε την πρόκριση. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε άμεσα. Χρειάζεται υπομονή και μεγαλύτερη συγκέντρωση στα παιχνίδια».

Γιώργος Ζαραβίνας (αρχηγός Διομήδη Άργους): «Έκλεισε ένας δύσκολος κύκλος με την προετοιμασία και τους αγώνες με την ΑΕΚ. Πριν τις αναμετρήσεις δεν ξέραμε τι να πιστέψουμε. Κερδίσαμε σε μία έδρα που δεν ξέρω ποια άλλη ομάδα θα καταφέρει να το πράξει. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη και άψογη».

Γιώργος Μαστορογιάννης (πλέι μέικερ Διομήδη): «Παίξαμε σε ένα κατάμεστο κλειστό απέναντι σε μία καυτή και κόσμια ατμόσφαιρα, την οποία ευχαριστηθήκαμε ακόμα και εμείς ως αντίπαλοι. Η διαφορά του πρώτου ματς ήταν μεγάλη και εμείς παρουσιαστήκαμε πολύ σοβαροί σήμερα και πήραμε μία εύκολη σχετικά πρόκριση».

Αλέξης Αλβανός (δεξιός ίντερ ΑΕΚ): «Θέλαμε ένα πιο δυνατό ξεκίνημα, το οποίο δεν έγινε. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τον κόσμο μας που μας συμπαραστάθηκε. Είναι αρχή της σεζόν, δεν παρατάμε τα όπλα. Πρέπει να δουλέψουμε και στην συνέχεια να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί».
Πηγή: sentragoal.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Mεγάλη νίκη-ανατροπή του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα


Την τρίτη του φετινή ανατροπή -πρώτη στο ελληνικό πρωτάθλημα- πέτυχε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης και φθάνοντας τους έξι βαθμούς στη Σούπερ Λιγκ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά βέβαια είχε μαζί του και τον παράγοντα της τύχης, αφού οι Αρκάδες είχαν τρία δοκάρια με τον Ράγιος, όμως έδειξε για ακόμη ένα παιχνίδι πάθος και ψυχή, φθάνοντας σε μια σημαντική ανατροπή.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Περόνε στο 20', μετά από ανατροπή του Ναβάρο από τον Κουμάλο, ενώ απείλησαν ακόμη στο 26' και στο 27', όταν ο ο Ράγιος με σουτ «σημάδεψε» δύο φορές το δοκάρι του Γλύκου.

Ωστόσο, με το που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, ο Λόρενς με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από κεφαλιά-πάσα του Φωτάκη, έκανε το 1-1.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν και το γκολ της νίκης, είχαν κάποιες καλές στιγμές, όπως το σουτ του Αθανασιάδη στο 64', που απέκρουσε με δυσκολία ο Φούλοπ ή την προσπάθεια του Λίνο από αριστερα στο 72', που επίσης σταμάτησε στον τερματοφύλακα του Αστέρα, αλλά και το σουτ του ίδιου παίκτη στο δοκάρι στο 83'. Ένα λεπτό αργότερα η αρκαδική ομάδα είχε και τρίτο δοκάρι με τον ίδιο παίκτη, τον Ράγιος.

Στο 87' ο Μήτσιος έδωσε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ σε χέρι του Τσαμπούρη και ο Αθανασιάδης έκανε το 2-1, υποχρεώνοντας τον Αστέρα στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί πως στις καθυστερήσεις ο Μπαρτολίνι αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα.

Πηγή: metrosport.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Άρης : Πήρε την ισοπαλία με Αγκάνθο




Το δεύτερο βαθμό του στο πρωτάθλημα πήρε ο Άρης, φεύγοντας με το ισόπαλο 1-1 από το ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ. Σκόρερ για την ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη στο 74' ο Αγκάνθο, ενώ για την "Ενωση" είχε σκοράρει στο 58' ο Γιάγκο.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ διατήρησε την υπεροχή, αλλά χωρίς κάτι το ουσιαστικό κι έτσι δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες, όπως το σουτ του Κορδέρο στο 13', που απέκρουσε ο Διούδης και στο 32', όταν ο Φούντας βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά σούταρε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε περισσότερο και στο 56' η προβολή του Κατσικοκέρη σε γύρισμα του Βλάχου, έφυγε μόλις άουτ. Στο 58' και σε κόρνερ του Ρίκκα, ο Γιάγκο με κεφαλιά έκανε το 1-0 και έγινε ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ωστόσο ο Άρης δεν είπε την τελευταίου του λέξη και στο 74', ο Καπετάνος με ωραία κάθετη μπαλιά έβγαλε μπροστά τον Αγκάνθο, που πλάσαρε υποδειγματικά τον Κωνσταντόπουλο και ισοφάρισε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη.

Το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος κι έτσι οι δύο ομάδες συνέχισαν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, με το αποτέλεσμα βέβαια να είναι θετικό για την ομάδα του Κατσαβάκη.


ΑΕΚ (Βαγγέλης Βλάχος): Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Γιάγκο, Κορδέρο, Κατσικοκέρης, Γκερέιρο (81' Φουρτάδο), Ρίκκα, Λαγός (41' Κατίδης), Φούντας (66' Παπαδημητρίου), Βλάχος, Κουτρουμπής.

ΑΡΗΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Διούδης, Γιαννίτσης (59' Ασλανίδης), Παπαζαχαρίας, Παντίδος (46' Νταμαρλής), Αγκάνθο, Καπετάνος, Παπαστεριανός (73' Γκέσιος), Πουλίδο, Γιαννιώτας, Ψυχογιός, Κοέλιο.

Πηγή: metrosport.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για την επιστροφή στις νίκες εναντίον του Αστέρα



O ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα (18:15) με σκοπό την επιστροφή στις νίκες.

Ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Σαλπιγγίδη, Γκαρσία, Βιβιάν και Φωτάκη, ενώ είδε τον Ρομπέρ να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού και να είναι διαθέσιμος.

Από την άλλη, ο Σάκης Τσιώλης δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ πήρε μαζί του στην αποστολή και τον νεοαποκτηθέντα Καρντάτσιο.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ (4-4-2): Γλύκος, Ετο, Κατσικάς, Κουμάλο, Λίνο, Γεωργιάδης, Λάζαρ, Κάτσε, Ρομπέρ, Λόρενς, Αθανασιάδης

ΑΣΤΕΡΑΣ (4-2-3-1): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Πιπίνης, Ουσέρο, Αλβάρες, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Περόνε

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Αργυρό μετάλλιο στα 5.000μ. του Ευρωπαϊκού ανοιχτής θάλασσας η Αραούζου



Μετά το αργυρό μετάλλιο στο ομαδικό, η Κέλλυ Αραούζου κατέκτησε ακόμα μία 2η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτής κολύμβησης του Πιομπίνο στην Ιταλία, αυτήν τη φορά στα 5.000μ. του ατομικού γυναικών. Η 21χρονη κολυμβήτρια προερχόταν από τη σκληρή μάχη που έδωσε ένα 24ωρο νωρίτερα μαζί με τους Μάριο Καλαφάτη και Γιώργο Αρνιακό, αλλά κατάφερε να ανασυντάξει τις δυνάμεις της και να ανέβει ξανά στο βάθρο.


Πηγή: contra.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Κωπηλασία: Χρυσό μετάλλιο η τετράκωπος και οι Μαγδάνης-Γιάνναρος, ασημένιο οι Τσιάβου-Γιατζιτζίδου!




Με τον ιδανικότερο τρόπο κλείνει η χρονιά για την Ελληνική κωπηλασία. Δυο χρυσά μετάλλια κι ένα ασημένιο ήταν ο σπουδαίος απολογισμός των πρωταθλητών μας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ολοκληρώνεται σήμερα στο Βαρέζε της Ιταλίας.

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν η τετράκωπος άνευ των ανδρών που αποτελούν οι Νίκος και Απόστολος Γκουντούλας, ο Γιάννης Χρήστου και ο Γιώργος Τζιάλλας.


Επίσης, οι Παναγιώτης Μαγδάνης και Σπύρος Γιάνναρος, κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο, στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών.


Οι Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών.Οι Ελληνίδες αθλήτριες αν και βρισκόταν στην πρώτη θέση, δεν κατόρθωσαν να τη διατηρήσουν μέχρι τέλους, καθώς το ιταλικό πλήρωμα τις προσπέρασε.

Πηγή: contra.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Άρης: Με στόχο το πρώτο τρίποντο απέναντι στην ΑΕΚ



Ο Άρης επιστρέφει στη μάχη του πρωταθλήματος με στόχο το πρώτο τρίποντο της χρονιάς απέναντι στην ΑΕΚ. Ο αγώνας στο ΟΑΚΑ αποτελεί μια αγωνιστική πρόκληση για τους κίτρινους, οι οποίοι θέλουν να γευτούν τη χαρά των πρώτων τους γκολ και της πρώτης τους νίκη στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα.

Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν έχει κατασταλάξει ακόμη ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσει στη βασική ενδεκάδα, όμως οι προθέσεις του την τελευταία εβδομάδα στις προπονήσεις έδειξαν πως σκοπεύει να ανακατέψει αρκετά την τράπουλα.

Κάτω από τα δοκάρια, αναμένεται να επανέλθει ο Μάρκος Βελλίδης, παίρνοντας τη θέση του Διούδη, που πάντως τα πήγε εξαιρετικά στο ματς με τον ΟΦΗ. Την αμυντική τετράδα, με βάση τα όσα διαφάνηκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα στελεχώσουν οι Γιαννίτσης, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Ψυχογιός, από τα δεξιά προς τα αριστερά. Στις θέσεις των αμυντικών μέσων θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα ο Κοέλιο, έχοντας ως παρτενέρ τον Πουλίδο, που θα χρησιμοποιηθεί –όπως στο ματς με τη Μπενφίκα- δίπλα στον Πορτογάλο. Πιο μπροστά και σε θέση άτυπου «δεκαριού» και οργανωτή του παιχνιδιού του Άρη, θα ξεκινήσει ο Παπαστεριανός, σε μια θέση που έχει παίξει ελάχιστες φορές. Στην επιθετική τριπλέτα, δεξιά αναμένεται να βρεθεί ο Γιαννιώτας, αριστερά ο Καπετάνος και στην κορυφή, θα ξεκινήσει ο Γκέσιος ή ο Αγκάνθο αν και έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης.

Από την άλλη, ο Βαγγέλης Βλάχος αναμένεται να ξεκινήσει το ματς χωρίς τον πρώην παίκτη του Άρη, Γιώργο Κατίδη. Ο Κωνσταντόπουλος θα αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια, ο Κοντοές αριστερό μπακ, ο Αρκούδας δεξί, οι Κουτρουμπής και Γιάγκο στο κέντρο της άμυνας (στον πάγκο ο Μπουγαΐδης). Ρίκκα και Κορδέρο θα αποτελέσουν αμυντικά χαφ, με τον Γκερέιρο μπροστά τους. Στις “πτέρυγες” οι Φούντας και Λαγός, ενώ μοναδικός φορ θα είναι ο Κατσικοκέρης.

Πηγή: metrosport.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/


Ασταμάτητες Μάντσεστερ, Άρσεναλ, γκέλες για Σίτυ, Τσέλσι, Λίβερπουλ


H Mάντσεστερ εκμεταλλεύτηκε τις ισοπαλίες των Σίτυ και Τσέλσι και πλησίασε στην κορυφή.
Επιβλητική νίκη η Άρσεναλ, νέα γκέλα η Λίβερπουλ.

Εύκολο απόγευμα είχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία επικράτησε με 4-0 της Γουίγκαν. Ο Πολ Σκόουλς άνοιξε το σκορ στο 51' πετυχαίνοντας γκολ σε βάρος 34ης διαφορετικής ομάδας, γεγονός που τον έφερε στην 4η θέση της λίστας πίσω μόνο από τους Σίρερ, Σέρινχαμ, Αντι Κόουλ και Λάμπαρντ. Η συνέχεια ήταν εκρηκτική για την Γιουνάιτεντ, με τον Ερνάντες να παίρνει το αίμα του πίσω για το χαμένο πέναλντι που είχε νωρίτερα και να κάνει το 2-0 και μόλις τρία λεπτά μετά ο αριστερός μπακ, Μπίτνερ, σκόραρε στο ντεμπούτο του για το 3-0, ενώ στο 82' ένα ακόμα μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού, ο Νικ Πάουελ πέτυχε γκολ στον πρώτο του αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ» για το τελικό 4-0. Τις 600 συμμετοχές στην Premier League έφτασε ο Ράιαν Γκιγκς, που είναι πρώτος στην ιστορία της διοργάνωσης. Τις 700 συμμετοχές με τη φανέλα των Κόκκινων Διαβόλων συμπλήρωσε ο Πολ Σκόουλς.

Η Άρσεναλ έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Σάουθαμπτον, συντρίβοντάς την με 6-1.
Οι «κανονιέρηδες» καθάρισαν τους νεοφώτιστους από το πρώτο ημίχρονο, παίζοντας κατά διαστήματα θεαματικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ προηγήθηκε με αυτογκόλ του Γιός Χούιφελντ ενώ ο Λούκας Ποντόλσκι με φάουλ από τα 25 μέτρα έκανε το 2-0. Ο Ζερβίνιο σκόραρε δις ενώ ο Νέιθαν Κλάιν σημείωσε και δεύτερο αυτογκόλ. Ο Θίο Ουόλκοτ που μπήκε ως αλλαγή σημείωσε το έκτο τέρμα της Αρσεναλ ενώ το γκολ της τιμής για την Σάουθαμπτον πέτυχε ο Ντάνι Φοξ.

Με τον Χάβι Γκαρθία να σκοράρει στο ντεμπούτο του, να έχει δοκάρι στις καθυστερήσεις και τον Τζέκο να χάνει τεράστια ευκαιρία στα τελευταία δευτερόλεπτα, η Σίτι έμεινε στο 1-1 με την Στόουκ στο «Μπριτάνια». Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Κράουτς στο 15΄, ενώ για τους «πολίτες» ισοφάρισε ο Χάβι Γκαρθία με κεφαλιά.

Στην ΚΠΡ σταμάτησε το νικηφόρο σερί της Τσέλσι, καθώς έμεινε στο 0-0 στο ντέρμπι του Λονδίνου στο «Λόφτους Ρόουντ». Το παιχνίδι ξεκίνησε με την κλασική διαμάχη του Φέρντιναντ με τον Τέρι, καθώς ο αμυντικός των γηπεδούχων αρνήθηκε και πάλι να δώσει το χέρι του τόσο στον αρχηγό της Τσέλσι όσο και στον Κόουλ. Το ματς ήταν μέτριο και τελείωσε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν δικαίως για δύο πέναλντι.

Η Λίβερπουλ για μια ακόμη φορά έχασε σωρεία ευκαιριών και έμεινε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στη Σάντερλαντ. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Φλέτσερ στο 29', ενώ ο Σουάρεζ ισοφάρισε στο 71΄ έπειτα από ωραία ενέργεια του 17άχρονου Στέρλινγκ. Νωρίτερα στο 51' ο Γκλεν Τζόνσον με δυνατό σουτ τράνταξε το δοκάρι. Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην προτελευταία θέση με μόλις 1 βαθμό σε 4 παιχνίδια.

Πηγή: gazzetta.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/


Στο +8 η Μπάρτσα από την Ρεάλ!



H Mπαρτσελόνα επικράτησε εκτός έδρας της Χετάφε με 4-1 και σε συνδυασμό με την ήττα με 1-0 της Ρεαλ από τη Σεβίλλη, βρίσκεται στην κορυφή με 8 βαθμούς διαφορά!

Οι «μπλαουγκράνα» δεν υπολόγιζαν στους τραυματίες Άλμπα, Σάντες και Ινιέστα και παρατάχθηκαν στο ματς χωρίς Μέσι, Βίγια και Ντάνυ Άλβες λόγω ροτέισον. Στο 34' ο Αντριάνο με πλασέ στην κίνηση έπειτα από ασίστ του Φάμπρεγκας άνοιξε το σκορ το οποίο ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στη συνέχεια οι παίκτες του Βιλανόβα βρέθηκαν ουκ ολίγες φορές απέναντι στο γκολ, χωρίς αποτέλεσμα. Στο 60' πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Λιονέλ Μέσι και βελτίωσε την κυκλοφορία της Μπαρτσελόνα. Στο 73' ο Πέδρο ανατράπηκε και ο Μέσι ανέλαβε την εσχάτη των ποινών διπλασιάζωντας τα τέρματα της ομάδας του. 4' αργότερα σε μια φάση όπου κρύφτηκε η μπάλα ο Αργεντίνος σούπερ σταρ αύξησε το δείκτη του σκορ με κοντινή προβολή. Στο 79' μπήκε στο γήπεδο ο Σαράμπια και στην πρώτη επαφή του με τη μπάλα, σκόραρε άθελα του. Η μπάλα έκανε καραμπόλα σε Αντριάνο και Μασεράνο και ξεγέλασε τον Βαλδές για το 1-3.Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Βίγια στο 90' μετά από ωραία μπαλιά του Μέσι και εξίσου καλό τελείωμα του Ισπανού.

Η Ρεαλ Μαδρίτης γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Σεββίλλη και μόλις στην 4η αγωνιστική βρίσκεται 8 βαθμούς μακρυά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Τροχόφσκι με κοντινή προβολή μόλις στο 2'. Οι «Μαδριλένοι» πραγματοποίησαν πολύ κακή εμφάνιση ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη προσπάθησαν περισσότερο χωρίς αποτέλεσμα με τη μεγαλύτερη ευκαιρία να ανήκει στον Μόντριτς(64') ο οποίος σημάδεψε στο δοκάρι από μακρυά.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/