Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Mπάσκετ: Ανακοίνωσε Περπέρογλου ο Ολυμπιακός!

Ο Στράτος Περπέρογλου είναι με κάθε επισημότητα παίκτης του Ολυμπιακού, κάτι που ανακοινώθηκε από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ!

Ο Ελληνας φόργουορντ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους και έγινε ο δεύτερος παίκτης τα τελευταία τρία χρόνια που μεταγράφηκε κατευθείαν από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό μετά τον Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Στράτο Περπέρογλου. Ο διεθνής φόργουορντ θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα για τα επόμενα δυο χρόνια»


Πηγή: sport24.gr

Περισσότερες ειδήσεις:http://lpyrgos.blogspot.com/

Λονδίνο 2012: Ο απολογισμός των Ελλήνων (7/8)


Έκτος Ολυμπιονίκης αναδείχθηκε ο Βασίλης Τσολακίδης, ο οποίος συμμετείχε στον τελικό του δίζυγου στην ενόργανη γυμναστική. Ο 32άχρονος πρωταθλητής συγκέντρωσε 15.300 βαθμούς.

Ο Βύρων Κοκκαλάνης κατέλαβε την έκτη θέση στην κατηγορία RS:Χ στην πρώτη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες. O 26χρονος ιστιοπλόος δεν κατάφερε να απειλήσει για την τέταρτη θέση στον αγώνα μεταλλίων και τελείσε τον αγώνα με 77 βαθμούς ποινής.

Οι Παναγιώτης Καμπουρίδης και Στάθης Παπαδόπουλος κατέλαβαν τελικά τη 19η θέση στα 470 της ιστιοπλοΐας και δεν θα δώσουν το "παρών" στον αγώνα μεταλλίων.

Την όγδοη θέση πήραν η Δέσποινα Σολωμού και η Ευαγγελία Πλατανιώτη στον τελικό του ντουέτου στη συγχρονισμένη κολύμβηση.

Οι δύο Ελληνίδες πραγματοποίησαν καλύτερη εμφάνιση στον τελικό στο Aquatics Centre και βαθμολογήθηκαν με 178.560 βαθμούς ( (89.360 βαθμούς στο ελεύθερο πρόγραμμα και 89.200 από το τεχνικό πρόγραμμα του προκριματικού).

Ο Χρήστος Βολικάκης στην ποδηλασία κατέλαβε τελικά την 9η θέση στο κέιριν, αφού ήταν τρίτος στον αγώνα για τις θέσεις 7-12.

Όσον αφορά τα προκριματικά, ο Κώστας Δουβαλίδης με εντυπωσιακή κούρσα πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά των 110 μέτρων με εμπόδια με χρόνο 13.40.

Στην 24άδα των ημιτελικών των 200μ. θα δώσει το "παρών" ο Λυκούργος Τσάκωνας, που τερμάτισε 4ος στη 2η προκριματική σειρά με χρόνο 20.56.

Η Σάβα Λίκα δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του ακοντισμού, αφού με καλύτερη βολή στα 57.06 μέτρα, έμεινε στην 27η θέση.

Πηγή: sport24.gr

Περισσότερες ειδήσεις:http://lpyrgos.blogspot.com/

ΠΑΟΚ: Τέλος ο Παπάζογλου


Μετά τον Σταύρο Τσουκαλά ένας ακόμη παίκτης αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Θανάση Παπάζογλου, ο οποίος την Τρίτη (07/08) έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία του με τον "Δικέφαλο του Βορρά".


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ :

"Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει, ότι λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θανάση Παπάζογλου. Ευχόμαστε στον Ελληνα ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του".

Ο 24χρονος επιθετικός όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ και μάλιστα προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία χρειάστηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να πληρώσει μέρος του τελευταίου χρόνου του συμβολαίου του (ποσό περίπου 60.000 ευρώ).

Ο υψηλόσωμος φορ πήγε στην προπόνηση, στις εγκαταστάσες της Νέας Μεσημβρίας, προκειμένου να αποχαιρετήσει τους πρώην πλέον συμπαίκτες του.


Πηγή: contra.gr

Περισσότερες ειδήσεις:http://lpyrgos.blogspot.com/

Λίβερπουλ: Ανανέωσε ο Σουάρεζ!



Η Λίβερπουλ αποφάσισε να «δέσει» με νέο συμβόλαιο τον Λουίς Σουάρες, βάζοντας... φρένο στους επίδοξους μνηστήρες. «Πολυετές» το συμβόλαιο με αύξηση αποδοχών.

Ο Σουάρες υπέγραψε νέο συμβόλαιο, που κόβει την... φόρα σε όποιον είχε σκοπό να κάνει κίνηση για την απόκτησή του, χωρίς να γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες. Το συμβόλαιο είναι «πολυετές», ενώ ο Ουρουγουανός θα πάρει και αύξηση.

«Το νέο συμβόλαιο είναι σημαντικό για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό. Όταν είσαι παιδί πάντα ονειρεύεσαι να παίξεις για την Λίβερπουλ. Είμαι εδώ τώρα, είναι όνειρο για μένα και είμαι οπαδός της Λίβερπουλ. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας, που είναι ο 12ος παίκτης μας. Οι οπαδοί της Λίβερπουλ είναι εκπληκτικοί», ήταν κάποιες από τις πρώτες του δηλώσεις.

Πηγή: gazzetta.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com

«Κανονιέρης» ο Σάντι Καθόρλα!



Η Αρσεναλ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Σάντι Καθόρλα από τη Μάλαγα. Ο 27χρόνος διεθνής Ισπανός μέσος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και ενσωματώθηκε στη νέα του ομάδα που κάνει προετοιμασία στην Γερμανία. Δεν γνωστοποιήθηκε επισήμως ούτε η χρονική διάρκεια του συμβολαίου ούτε το κόστος της μεταγραφής που πάντως υπολογίζεται στα 21.7 εκατ. ευρώ.

Ο Καθόρλα προέβη στις πρώτες του δηώσεις και τόνισε:

«Χαίρομαι πολύ που ήρθα στην Αρσεναλ, μια τεράστια ομάδα. Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου και ελπίζω μια θαυμάσια εμπειρία. Θέλω να κερδίσω τίτλους. Για διάφορους λόγους τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα θέλαμε στη Μάλαγα και τώρα θα έχω την ευκαιρία να γευτώ την Premier League και να παίζω σε μια μεγάλη ομάδα»


Πηγή: goalday.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com

Στην 6η θέση τερμάτισε ο Κοκκαλάνης



Στην έκτη θέση τερμάτισε ο Βύρων Κοκκαλάνης στην πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες στην κατηγορία RS:X. Ο Έλληνας ιστιοπλόος συγκέντρωσε συνολικά 77 βαθμούς ποινής και δεν κατάφερε να μπει στην πρώτη τετράδα στην τελευταία ιστιοδρομία, την αποκαλούμενη Medal Race.

Όσον αφορά τους τρεις πρώτους, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ολλανδός Ντοριάν Φαν Ρίσελμπεργκε, ενώ οι Νικ Ντέμπσεϊ και Πρζέμισλαβ Μιαρτσίνσκι αρκέστηκαν στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Πηγή: metrοsport.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com

Στην 8η θέση οι Σολωμού/Πλατανιώτη



Η Δέσποινα Σολωμού και η Ευαγγελία Πλατανιώτη πήραν την 8η θέση στον σημερινό τελικό του ντουέτου της συγχρονισμένης κολύμβησης.

Το ελληνικό δίδυμο βαθμολογήθηκε με 89.360 βαθμούς στο ελεύθερο πρόγραμμα και, σε συνδυασμό με τους 89.200 που είχε απο το τεχνικό πρόγραμμα του προκριματικού, συγκέντρωσε 178.560 βαθμούς στο συνολο.

Οι ασυναγώνιστες Ρωσίδες Ιστσένκο και Ρομάσινα πήραν άνετα το χρυσό ενώ την έκπληξη έκαναν οι Ισπανίδες Καρμπονέλ και Φουέντρες που κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο.

Πηγή: contra.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com

Λονδίνο 2012: 6ος ο Βασίλης Τσολακίδης





Την έκτη θέση στον τελικό του δίζυγου ενόργανης  κατέλαβε ο Βασίλης Τσολακίδης. 
Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε αξιοπρεπή εμφάνιση και
συγκέντρωσε 15.300 .



Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com

Στα ημιτελικά ο Τσάκωνας, αποκλείστηκε η Λίκα


Ο Λυκούργος Τσάκωνας πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά των 200 μέτρων, αφού με χρόνο 20.56 ήταν ο καλύτερος επιλαχών από όλες τις προκριματικές σειρές.

Στην 24άδα των ημιτελικών θα δώσει το "παρών" ο Λυκούργος Τσάκωνας, που τερμάτισε 4ος στη 2η προκριματική σειρά με χρόνο 20.56.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχασε μόλις για ένα εκατοστό του δευτερολέπτου την τρίτη θέση, που έδινε την απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά, αλλά με την ολοκλήρωση όλων των σειρών, ο Τσάκωνας είχε σημειώσει την καλύτερη επίδοση από τους επιλαχόντες.

Αντιθέτως, μακριά από την καλύτερή της φετινή επίδοση (59.96) έμεινε η Σάβα Λίκα στο ακόντιο , που με βολή στα 57.06 μέτρα, κατέλαβε την 27η θέση στον προκριματικό του ακοντισμού.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε με βολή στα 56.36 μέτρα, ενώ εν συνεχεία έκανε 57.06 και μία άκυρη προσπάθεια.


Πηγή: sport24.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com

Υπέγραψε στον ΠΑΟΚ ο Χακόμπο


Ο ΠΑΟΚ ανκοίνωσε την απόκτηση του τερματοφύλακα Χακόμπο.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:"Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την απόκτηση του Jacobo Sanz Overejo. O Ισπανός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2013".

Αρχικά είπε κατά την παρουσιασή του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Υπήρχαν κι άλλες προτάσεις αλλά μου άρεσε πολύ αυτή του ΠΑΟΚ. Είναι πολύ καλό που έρχομαι σε μεγάλη ομάδα με ευρωπαϊκό επίπεδο και αυτό τον κόσμο. Ολα αυτά με παρακίνησαν να υπογράψω στον ΠΑΟΚ".

Για το αν είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του: "Σίγουρα είναι μεγάλο βήμα, έρχομαι σε ένα μεγάλο σύλλογο που πιστεύω θα με βοηθήσει πολύ. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα".

Για την ετοιμότητά του: "Εγώ είμαι έτοιμος για προπόνησεις. Δεν είμαι στην λίστα για το ματς της Πέμπτης (9/8), γνωρίζω το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και το μόνο που θέλω είναι να επιβεβαιώσουμε την πρόκριση. Πάντως, νιώθω έτοιμος να ξεκινήσω με την ομάδα. Αισθάνομαι πολύ καλά".

Πρόσθεσε πως: "Έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σκεφτούμε το ματς της Πέμπτης. Πρέπει να σκεφτόμαστε το τώρα, υπάρχουν ομάδες με περισσότερα χρήματα από τον ΠΑΟΚ που δεν κατάφεραν αυτό που έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη".

Για τις πρώτες του στιγμές στον "Δικέφαλο: "Από την στιγμή που ήρθα με φέρθηκαν πολύ καλά. Υπήρχε ένα οικογενειακό πρόβλημα αλλά όλα κύλησαν ομαλά. Υπήρξε συμφωνία, δεν έχω κανένα πρόβλημα με βοήθησαν πολύ (σ.σ. οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ) και εμένα και την οικογένειά μου και τους ευχαριστώ".



Πηγή: sport24.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com

Λονδίνο 2012: Στα ρεπεσάζ της ποδηλασίας ο Χ. Βολικάκης




Στα ρεπεσάζ θα διεκδικήσει ο Χρήστος Βολικάκης την πρόκρισή του στον 2ο γύρο του Κέιριν ανδρών της ποδηλασίας πίστας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Ο Έλληνας πρωταθλητής μετείχε στην τρίτη σειρά για τον 1ο γύρο, ωστόσο κατετάγη έκτος και τελευταίος, με αποτέλεσμα να συνεχίσει στα ρεπεσάζ. Αξίζει να σημειωθεί ότι την απευθείας πρόκριση για τον 2ο γύρο πήραν οι πρώτοι δύο ποδηλάτες από τις τρεις σειρές του 1ου γύρου.

Πηγή:capital.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Λονδίνο 2012: Προκρίθηκε στα ημιτελικά ο Δουβαλίδης


Την πρόκριση του στα ημιτελικά στα 110 μέτρα με εμπόδια εξασφάλισε ο Κώστας Δουβαλίδης μετά την δεύτερη θέση στην πρώτη προκριματική σειρά. Ο Κώστας Δουβαλίδης τερμάτισε με χρόνο 13:40 στην πρώτη προκριματική σειρά και εξασφάλισε την πρόκρισή του για τα ημιτελικά στα 110 μέτρα με εμπόδια! Στην πρώτη θέση τερμάτισε ο Ρώσος Σουμπένκοφ με 13:26. Ο ημιτελικός του Κώστα Δουβαλίδη είναι την Τετάρτη (8/7) στις 21:15.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Στημένο το Ελλάδα-Νιγηρία του Μουντιάλ 2010;




Σύμφωνα με πρώην στέλεχος της ΦΙΦΑ η τελευταία εξετάζει τον προ διετίας αγώνα της Ελλάδας με τη Νιγηρία, ενώ θεωρεί ύποπτο για χρηματισμό τον Σανί Καϊτά. Διαβάστε αναλυτικά.

Ύποπτο φέρεται να είναι το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Νιγηρία, το οποίο έγινε στο πλαίσιο του Β' Ομίλου στο Μουντιάλ του 2010.

Η Εθνική μας ομάδα εκείνη τη μέρα πήρε την πρώτη της (και μοναδική ως τώρα) νίκη σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι που σύμφωνα με τον Κρις Ίτον εξετάζεται.

Ο Ίτον, πρώην επικεφαλής ασφάλειας της ΦΙΦΑ, με δηλώσεις του στο Channel 4 News ισχυρίστηκε πως η ΦΙΦΑ διεξάγει έρευνα για ένα παιχνίδι από το Μουντιάλ του 2010, το οποίο θεωρείται ύποπτο. Συν τοις άλλοις υπάρχει ένας παίκτης, ο οποίος εκτιμάται πως μπορεί να έχει χρηματιστεί.

Ο ίδιος άνθρωπος ανέφερε πως το παιχνίδι που εξετάζεται από την παγκόσμια ομοσπονδία είναι αυτό της Νιγηρίας με την Ελλάδα και πως ο παίκτης είναι ο Σανί Καϊτά. Ο Νιγηριανός είχε αποβληθεί στο 33ο λεπτό για αψυχολόγητη κλοτσιά στον Βασίλη Τοροσίδη την ώρα που η Ελλάδα έχανε με 1-0


Πηγή:sport.24.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

ΠΑΟΚ: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ρετζινάντο



Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες τα τελευταία 24ώρα, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει έρθει πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ρετζινάλντο, τον 29χρονο Βραζιλιάνο δεξιό χαφ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Σιένα.

Οι συζητήσεις των «ασπρόμαυρων» με τον Λατίνο άσο έχουν φτάσει στο τελικό στάδιο και σήμερα αν όλα κυλήσουν ομαλά θα ολοκληρωθούν με θετικό τρόπο. Με το που συμβεί αυτό, ο παίκτης θα έρθει στη Θεσσαλονίκη, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη μακεδονική ΠΑΕ.
Ο Ρετζινάλντο έχει πολλές γεμάτες χρονιές στην Ιταλία, έχοντας πολύ καλά νούμερα με όλες τις ομάδες του.

Ο Ρετζινάλντο Φερέιρα Ντα Σίλβα είναι γεννημένος στις 31 Ιουλίου 1983 και έχει αγωνιστεί για χρόνια στην Ιταλία. Έχει ύψος 1.75 και παίζει τόσο στα δεξιά, όσο και ως δεύτερος επιθετικός. Το 2001 μεταγράφηκε στην Τρεβίζο, η οποία τον πούλησε το 2005 στην Ουντινέζε, από την οποία μεταπήδησε το 2006 στη Φιορεντίνα έναντι 1 εκατομμυρίου ευρώ. Έπειτα τον απέκτησε η Πάρμα, στην οποία ο Βραζιλιάνος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο έναντι 4,5 εκατ. ευρώ. Το καλοκαίρι του 2009, ο Ρετζινάλντο μεταγράφηκε στη Σιένα, όπου μεταξύ άλλων συνεργάστηκε με τον νυν προπονητή της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε, κάνοντας μια εξαιρετική περίοδο τη σεζόν 2010-11. Τον περασμένο Μάρτιο, η Σιένα παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού τον Ρετζινάλντο στην ιαπωνική Γιουνάιτεντ Ιτσιχάρα Τσίμπα, ομάδα β' κατηγορίας.



Πηγή:metrosport.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Λονδίνο 2012: Οι ελληνικές συμμετοχές σήμερα (7/8)




Ελπίδες για μετάλλιο σήμερα για την Ελλάδα με τον Βασίλη Τσολακίδη στις 16.00 να ρίχνεται στη μάχη του τελικού στο δίζυγο, προσπάθεια που ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών.

Στον στίβο υπάρχει τριπλή ελληνική συμμετοχή. Την αρχή θα κάνει ο Κώστας Δουβαλίδης, ο οποίος στις 12:10 αγωνίζεται στην 1η προκριματική σειρά των 110μ. εμπόδια (2η διαδρομή). Στις 13:25 θα γίνουν τα προκριματικά του Β΄ γκρουπ του ακοντισμού γυναικών, όπου συμμετέχει η Σάββα Λίκα. Τέλος ο Λυκούργος Τσάκωνας θα λάβει μέρος στα προκριματικά των 200μ. στις 13:58 που διεξάγεται η 2η προκριματική σειρά (3η διαδρομή) του αγωνίσματος.

Οι Δέσποινα Σολωμού και Ευαγγελία Πλατανιώτη αγωνίζονται στις 5μ.μ. στον τελικό του ντουέτου της συγχρονισμένης κολύμβησης με πολλές ελπίδες για μία καλή θέση.

Στην ιστιοπλοΐα ο Βύρωνας Κοκκαλάνης μετέχει στις 15:00 στον αγώνα μεταλλίων (medal race) στα RS-X. Υπενθυμίζεται πως ο Έλληνας πρωταθλητής δεν μπορεί να διεκδικήσει μετάλλιο και θα προσπαθήσει για την καλύτερη δυνατή θέση της κατάταξης.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

ΠΑΟΚ «Διαζύγιο» με Τσουκαλά



Ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Σταύρος Τσουκαλάς δεν θα συνέχιζε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, γατί δεν βρισκόταν στα πλάνα του Δώνη.

Την Δευτέρα επισημοποιήθηκε το "διαζύγιο" με σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Η λιτή ανακοίνωση αναφέρει: "Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει, ότι λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σταύρο Τσουκαλά.

Ευχόμαστε στον Ελληνα ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του".

Ο 24χρονος πήρε άμεσα μέρος των χρημάτων που του οφείλονται και διακανόνισε σε δόσεις τα υπόλοιπα, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πάρει και ένα ποσό ως αποζημίωση για το υπόλοιπο των τριών χρόνων συμβολαίου του.


Πηγή: woop.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com

Λονδίνο 2012: Ο απολογισμός των Ελλήνων


Ανάμεικτα συναισθήματα επέφερε η ένατη μέρα των Ολυμπιακών αγώνων, Αναλυτικά:

Στη συγχρονισμένη κολύμβηση το δίδυμο Πλατανίωτη / Σολωμού προκρίθηκαν στον τελικό παίρνοντας την 8η θέση. Οι Ελληνίδες στο ελεύθερο πρόγραμμα συγκέντρωσαν 88.840 βαθμούς και 178.040 στο σύνολο.

H Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών κόντρα στην Αυστραλία (13-8) έκανε άσχημη εμφάνιση και γνώρισε τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά.

Η Μαρία Μπελιμπασάκη έκανε καλή εμφάνιση στα 200 μ., αλλά η τέταρτη θέση στην τρίτη σειρά σε χρόνο 23.36 δεν ήταν αρκετή για να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Στην ιστιοπλοΐα στην κατηγορία των 49er οι Διονύσης Δήμου και Μιχάλης Πατενιώτης τερμάτισαν στην τελευταία θέση (20οι) κι ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς, ενώ στα 470 ανδρών οι Παναγιώτης Καμπουρίδης και Στάθης Παπαδόπουλος μετά την ολοκλήρωση της 7ης (27η θέση) και 8ης (19η θέση) ιστιοδρομίας, βρίσκονται σταθερά 19οι.

Στις καταδύσεις, ο Παπαρούνας δεν έπιασε καλή απόδοση και έλαβε την 26η θέση.


Πηγή: sportdog.gr 

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com