Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

«Φουλάρουν» για sold out στον ΠΑΟΚ!


Όπως όλα δείχνουν την Κυριακή το γήπεδο της Τούμπας θα γεμίσει για πρώτη φορά φέτος αφού η προπώληση των εισιτηρίων πάει πολύ καλά.

ΠΑΟΚ-Tσιρίλο: "Δεν υπάρχουν πλέον σημαίες"


Ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" για το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Αρης και την απόφαση του Κοντρέρας να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Αναλυτικά όσα είπε:

Νεκρός πιτσιρικάς της Ρεάλ Μαδρίτης!



Πένθος στην οικογένεια της Ρεάλ Μαδρίτης και στο ισπανικό ποδόσφαιρο για τον χαμό του Αλονσίτο.

Ο 8χρονος Αλόνσο Εθκέρα αγωνιζόταν στις ακαδημίες της «βασίλισσας». Σήμερα το πρωί, προσπάθησε να διασχύσει τον δρόμο για να πιάσει μια μπάλα και ξαφνικά χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, αφήνοντας τη τελευταία του πνοή.

Ο χαμός του μικρού «Αλονσίτο», όπως τον φώναζαν σκόρπισε θλίψη στις τάξεις των πρωταθλητών Ισπανίας, οι οποίοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια και τους φίλους του, σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για όλους.

«Η ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης εκφράζει τη βαθιά λύπη της για το θάνατο του παίκτη της ομάδα Κάτω των 10, Αλόνσο Εθκέρα και εκφράζει τη στήριξή της στην οικογένεια και τους φίλους του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή: gazzetta.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

«Όχι» Χαριστέα σε Ηρακλή



Πρόταση από τον Ηρακλή έχει δεχτεί ο Άγγελος Χαριστέας, ωστόσο ο έμπειρος επιθετικός τον έχει βάλει στον... πάγο, δίνοντας προτεραιότητα σε ομάδες του εξωτερικού.

O πρώην άσος του Παναιτωλικούφέρεται να έχει ήδη δεχτεί κρούση από ομάδες τόσο των Αμερικανικού πρωταθλήματος (MLS), όσο και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Την ίδια στιγμή μάλιστα ο παίκτης φαίνεται να περιμένει και πρόταση από ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, όπου άλλωστε έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν, με συλλόγους ωστόσο της Μπουντεσλίγκα.

Από εκεί και πέρα όμως τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, σύντομα θα ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις του Ηρακλή και η περίπτωση τουΧαριστέα πολύ δύσκολα θα προχωρήσει για τον «γηραιό».

Πηγή: gazzetta.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Αγγλία-Λιγκ Καπ: Αποκλεισμός-σοκ για Μάντσεστερ Σίτι




Με έξι διαφορετικούς σκόρερ, η Τσέλσι έκανε περίπατο με 6-0 κόντρα στη Γουλβς στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και προκρίθηκε στους "16" του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Μέχρι το 17' το σκορ ήταν ήδη 3-0 με τους Κέιχιλ, Μπέρτραντ και Μάτα, ενώ άλλα τρία γκολ σημειώθηκαν στο 2ο ημίχρονο με τους Ρομέου, Τόρες και Μόουζες.

Οδυνηρό αποκλεισμό γνώρισε η Μάντσεστερ Σίτι μέσα στην έδρα της, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι ηττήθηκε με 2-4 στην παράταση από την Άστον Βίλα, με τον Αγκμπονλάχορ να αναλαμβάνει το ρόλο του... δήμιου.

Η Έβερτον δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Λιντς στο "Έλαντ Ρόουντ", με συνέπεια να ηττηθεί με 1-2 και να μείνει εκτός διοργάνωσης.

Αν και βρέθηκε να χάνει μόλις στο 7ο λεπτό από γκολ του Μαϊγκά, η Γουίγκαν με σούπερ ανατροπή επικράτησε με 4-1 στην έδρα της Γουέστ Χαμ και πήρε μία πανηγυρική πρόκριση.
Τα αποτελέσματα των "32":

Τρίτη


Σουίντον - Μπέρνλι 3-1 (19' Μπένσον, 42' Γουίλιαμς, 83' Άρτσιμπαλντ-Χένβιλ / 74' Όστιν)

Γουέστ Χαμ - Γουίγκαν 1-4 (7' Μαϊγκά / 14', 41' Μποσέλι, 38' Ράμις, 84' πέν. Γκόμεθ)

Λιντς - Έβερτον 2-1 (4' Γουάιτ, 69' Όστιν / 81' Ντιστέν)

Πρέστον - Μίντλεσμπρο 1-3 (40' Κινγκ / 13' Λεντέσμα, 18' Ζεμαμά, 61' Σμόλγουντ)

Σαουθάμπτον - Σέφιλντ Γουένσντεϊ 2-0 (30', 78' πέν. Ροντρίγκεθ)

Τσέλσι - Γουλβς 6-0 (4' Κέιχιλ, 8' Μπέρτραντ, 17' Μάτα, 53' πέν. Ρομέου, 58' Τόρες, 71' Μόουζες)

Κρόουλι Τάουν - Σουόνσι 2-3 (45'+1 Σίμπσον, 62' Ακπάν / 27' Μίτσου, 74' Γκρέιαμ, 90'+2 Μονκ)

Μπράντφορντ - Μπέρτον Άλμπιον 3-2 (83', 90' Γουέλς, 115' Ντάρμπι / 18' Κι, 29' Γουέμπστερ)

Μάντσεστερ Σίτι - Άστον Βίλα 2-4 (27' Μπαλοτέλι, 64' Κολάροβ / 59' αυτ. Μπάρι, 70', 113' Αγκμπονλάχορ, 96' Ενζογκμπιά)

Μίλτον Κέινς Ντονς - Σάντερλαντ 0-2 (54' Γκάρντνερ, 82' ΜακΚλίν)


Τετάρτη

Καρλάιλ - Τότεναμ (21:45)

Άρσεναλ - Κόβεντρι

ΚΠΡ - Ρέντινγκ

Νόριτς - Ντονκάστερ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιούκαστλ

Γουέστ Μπρομ - Λίβερπουλ (22:00)

Πηγή: sport24.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com