Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοίνωσε Τσακαλέρη ο Άρης



Ο Ευθύμης Τσακαλέρης υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τον Άρη. Ο 23άχρονος πρώην σέντερ του ΠΑΟΚ αφού συμφώνησε με τους ''κίτρινους'', έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

''Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ευθύμη Τσακαλέρη, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα διάρκειας δύο ετών.

Ο Τσακαλέρης αγωνίζεται στη θέση του φόργουορντ. Έχει ύψος 2.07 και είναι γεννημένος στις 22/07/1989 στη Θεσσαλονίκη", ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης.

Στη συνέχεια ο Τσακαλέρης δήλωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον ΑΡΗ, είναι τιμή μου που βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα. Θέλω, μέσα από σκληρή δουλειά, να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν, έτσι ώστε και η ομάδα με τη σειρά της να εκπληρώσει τους στόχους της".

Πηγή: sport24.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Όλη η δράση του Σαββατοκύριακου




Μετά την διακοπή μίας εβδομάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 τα πρωταθλήματα της Ευρώπης επανέρχονται, χωρίς κάποιο μεγάλο ματς. Αυτό που ξεχωρίζει είναι το Σεβίλλη - Ρεάλ το βράδυ του Σαββάτου.

Το πρόγραμμα των σημαντικότερων πρωταθλημάτων:

Premier League - 4η αγωνιστική


Σάββατο

Νόριτς - Γουέστ Χαμ (14:45)

Άρσεναλ - Σαουθάμπντον (17:00)

Άστον Βίλα - Σουόνσι

Φούλαμ - Γουέστ Μπρομ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουίγκαν

ΚΠΡ - Τσέλσι

Στόουκ - Μάντσεστερ Σίτι

Σάντερλαντ - Λίβερπουλ (19:30)

Κυριακή


Ρέντινγκ - Τότεναμ (18:00)

Δευτέρα

Έβερτον - Νιούκαστλ (22:00)


Serie A - 3η αγωνιστική

Σάββατο

Παλέρμο - Κάλιαρι (19:00)

Μίλαν - Αταλάντα (21:45)

Κυριακή

Κιέβο - Λάτσιο (13:30)

Φιορεντίνα - Κατάνια (16:00)

Τζένοα - Γιουβέντους

Νάπολι - Πάρμα

Πεσκάρα - Σαμπντόρια

Ρόμα - Μπολόνια

Σιένα - Ουντινέζε

Τορίνο - Ίντερ (21:45)


Priera Division - 4η αγωνιστική

Σάββατο


Μάλαγα - Λεβάντε (17:00)

Βαλένθια - Θέλτα (19:00)

Χετάφε - Μπαρτσελόνα (21:00)

Σεβίλλη - Ρεάλ (23:00)

Κυριακή

Εσπανιόλ - Μπιλμπάο (13:00)

Γρανάδα - Ντεπορτίβο (17:00)

Οσασούνα - Μαγιόρκα (19:00)

Σοθιεδάδ - Σαραγόσα (20:50)

Ατλέτικο - Ράγιο Βαγεκάνο (22:30)

Δευτέρα


Βαγιαδολίδ - Μπέτις (22:30)

Bundesliga - 3η αγωνιστική

Παρασκευή

Άουγκσμπουργκ - Βόλφσμπουργκ (21:30)

Σάββατο

Ντόρτμουντ - Λεβερκούζεν (16:30)

Μπάγερν - Μάιντς

Γκλάντμπαχ - Νυρεμβέργη

Στουτγκάρδη - Φορτούνα Ντίσελντορφ

Ανόβερο - Βέρντερ

Γκρόιτερ Φιρτ - Σάλκε (19:30)

Κυριακή

Φράιμπουργκ - Χόφενχαϊμ (16:30)

Φρανκφούρτη - Αμβούργο (18:30)

Ligue 1 - 5η αγωνιστική

Παρασκευή

Παρί Σεν-Ζερμέν - Τουλούζ  2-0

Ρεμς - Μονπελιέ 3-1

Σάββατο


Τρουά - Λιλ (18:00)

Σεντ-Ετιέν - Σοσό (21:00)

Εβιάν - Μπαστιά

Νις - Μπρεστ

Βαλανσιέν - Μπορντό

Κυριακή

Ρεν - Λοριάν (15:00)

Λιόν - Αζαξιό (18:00)

Νανσί - Μαρσέιγ (22:00)


Πηγή: sport.24

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Αργυρό μετάλλιο στο ομαδικό 5.000μ. του Ευρωπαϊκού ανοιχτής θάλασσας



Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι Κέλλυ Αραούζου, Μάριος Καλαφάτης και Γιώργος Αρνιακός, στα 5.000μ. ομαδικού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ανοιχτής θάλασσας που διεξάγεται στο Πιομπίνο της Ιταλίας.

Η ελληνική ομάδα κάλυψε την απόσταση σε χρόνο 59.57 και έφερε ακόμα ένα μετάλλιο στη χώρα μας στην ανοιχτή θάλασσα, μετά από εκείνα των Σπύρου Γιαννιώτη και Μαριάννας Λυμπερτά.

« Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη κούρσα με αρκετά δύσκολη εκκίνηση, καθώς η ατομική χρονική διαφορά ήταν μόλις ένα λεπτό. Μπροστά μας είχαμε τους Τούρκους, οι οποίοι ήταν πολύ αργοί, με αποτέλεσμα όλοι οι υπόλοιποι να κυνηγούν εμάς. Το θέλαμε πολύ το συγκεκριμένο μετάλλιο και δουλεύαμε πάνω σε αυτό » , τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Γέμελος.

« Ωστόσο, δεν σταματάμε εκεί. Η ανοιχτή θάλασσα στην Ελλάδα μπορεί να φέρει πολλές διακρίσεις ακόμα, καθώς υπάρχει μια πολύ καλή «φουρνιά» κολυμβητών, οι οποίοι έχουν ως πρότυπο τον Σπύρο Γιαννιώτη και ακολουθούν τα βήματά του. Διαθέτουμε, λοιπόν, πρότυπα, εμπειρίες τις οποίες μπορούμε να εμπλουτίσουμε και θάλασσες ώστε να μπορούμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας και να πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον».

Στο ίδιο μήκος κύματος κι ο πρόεδρος της ελληνικής κολυμβητικής ομοσπονδίας, Δημήτρης Διαθεσόπουλος:«Μετά τον Σπύρο Γιαννιώτη και τη Μαριάννα Λυμπερτά, με τον παρατεταμένο πρωταγωνιστικό τους ρόλο σε Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό επίπεδο τα τελευταία χρόνια, η Ελλάδα απέδειξε ότι δημιουργεί παράδοση σε αυτό το άθλημα και πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιτυχία αυτή. Αν αγωνιζόταν και ο Σπύρος Γιαννιώτης αντιλαμβάνεστε ότι το μέγεθος των επιτυχιών θα ήταν διαφορετικό και ακόμα μεγαλύτερο».

«Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι τον Σπύρο Γιαννιώτη και τη Μαριάννα Λυμπερτά ακολουθούν κι άλλα παιδιά και το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό και ευοίωνο. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους προπονητές, στους αθλητές και σε όσους στήριξαν την προσπάθεια αυτή. Από την άλλη, για μια ακόμη φορά ζητώ οι αρμόδιοι φορείς να αφουγκραστούν και να έχουν διαφορετική αντιμετώπιση προς εμάς που δημιουργούμε παράδοση και τιμάμε την Ελλάδα στο εξωτερικό με τις επιτυχίες αυτές».

Πηγή: contra.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Πρόγραμμα 3ης αγωνιστικής Super League



Eπιστροφή στο εγχώριο πρωτάθλημα μετά τη διακοπή για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με το κυριακάτικο ντέρμπυ μεταξύ ΑΕΚ και Άρη να κυριαρχεί στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής. Ο ΠΑΟΚ επίσης δίνει δυνατό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, με στόχο την επιστροφή στις νίκες.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15/9


Λεβαδειακός - Βέροια 17:15 NS2

Πανθρακικός - Παναθηναϊκός 17:15 NS1

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 19:30 NS2

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/9

Κέρκυρα - Skoda Ξάνθη 16:00 NS1

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 18:15 NS2

Πλατανιάς - Ατρόμητος 18:15 NS1

ΑΕΚ - Άρης 20:30 NS1

ΔΕΥΤΕΡΑ 17/9

Πανιώνιος - ΟΦΗ 20:30 NS2

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Άρης: Χωρίς Τριανταφυλλάκο απέναντι στην ΑΕΚ



Εκτός αποστολής για το ντέρμπυ με την ΑΕΚ έμεινε ο Τριανταφυλλάκος, καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού. Ο νεαρός επιθετικός ακολούθησε και στη σημερινή προπόνηση ατομικό πρόγραμμα και ενδέχεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς την ερχόμενη βδομάδα.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ρομπέρ



Πρόβλημα με τον Μπερτράν Ρομπέρ προέκυψε για τον Γιώργο Δώνη στην σημερινή απογευματινή προπόνηση. Ο Γάλλος τραυματίστηκε στον γλουτό και αποχώρησε από την προπόνηση προληπτικά, χωρίς να καταφέρει να "βγάλει" όλο το πρόγραμμα. Ωστόσο συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του "δικεφάλου" για τον αγώνα με της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, με την συμμετοχή του να αποφασίζεται οριστικά το Σάββατο.

Περαιτέρω προβλήματα δεν υπήρξαν για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, ενώ οι Γκαρσία, Βιβιάν και Σαλπιγγγίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

H αποστολή: Γλύκος, Χακόμπο, Ετο, Κάτσε, Κουμάλο, Λόρενς, Λάζαρ, Λίνο, Ρομπέρ, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Ιντζίδης, Κατσικάς, Κίτσιου, Πέλκας, Σταφυλίδης και Φωτάκης.

Πηγή: metrosport.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/