Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Κατσαβάκης:«Δεν περίμενα ότι θα ήμασταν τόσο κακοί»



Ο Μάκης Κατσαβάκης στη συνέντευξη Τύπου χαρακτήρισε «σφαλιάρα» την ήττα του Άρη από τον Πανιώνιο.

Ο τεχνικός του Άρη υπογράμμισε: «Δεν φαντάστηκα ότι θα ήμασταν τόσο κακοί σε όλο το παιχνίδι. Οι εμφανίσεις στα φιλικά παιχνίδια έδειξαν ότι μπορούμε να είμαστε πολύ καλύτεροι στην πρεμιέρα όμως αιφνιδιαστήκαμε από το γκολ. Είχαμε νευρικότητα, ήμασταν ασύνδετοι και δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε ούτε μια πάσα. Φάγαμε μια σφαλιάρα και τώρα πρέπει να σηκωθούμε και να είμαστε πιο έτοιμοι στο ματς με τον ΟΦΗ».

Ερωτηθείς για την χρησιμοποίηση του Τριανταφυλλάκου και του Καπετάνου απάντησε:  
«Ο Τριανταφυλλάκος και ο Καπετάνος έχουν αγωνιστεί στις συγκεκριμένες θέσεις στο ποδοσφαιρικό τους ξεκίνημα. Σήμερα προσπαθήσαμε να σώσουμε όλη την κατάσταση και να ισορροπήσουμε το παιχνίδι αλλά ούτε και με 10 παίκτες το καταφέραμε».

Πηγή: metrosport.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Μην αντιδράσετε στις προκλήσεις των οπαδών της Ραπίντ»


H ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση προς τους οπαδούς της ομάδας ότι θα πάρουν κανονικά εισιτήρια για ο ματς με τη Ραπίντ. Παράλληλα κάνει έκκληση να μην αντιδράσουν αν προκληθούν από τους Αυστριακούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ενόψει της εκδρομής των φιλάθλων μας στη Βιέννη και δεδομένης της αυστηρής τιμωρίας που αναμένεται να επιβληθεί από την UEFA θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

Θα ήταν πολύ εύκολο για εμάς να μην παραλάβουμε εισιτήρια για την Βιέννη. Δεν θα σταματήσουμε όμως να προασπιζόμαστε το δικαίωμα των φιλάθλων μας να ακολουθούν παντού την ομάδα τους.

Είναι γεγονός ότι βρισκόμαστε στο στόχαστρο της UEFA και δώσαμε το δικαίωμα, δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα, στους κακοπροαίρετους να σπιλώσουν συνολικά το όνομα του οπαδικού κινήματος του ΠΑΟΚ.

Είναι επίσης γεγονός ότι ομάδα και κόσμος την τελευταία τριετία έχουν δώσει μαθήματα συμπεριφοράς στην Ευρώπη κερδίζοντας εγκωμιαστικά σχόλια. Ούτε η ομάδα θα πετύχαινε τόσα πολλά χωρίς τους φιλάθλους της, ούτε οι οπαδοί θα ταξίδευαν παντού στην Ευρώπη αν η ομάδα δεν παρουσιαζόταν τόσο προσηλωμένη στο Ευρωπαϊκό όνειρο.

Σ΄αυτό το ταξίδι πρέπει να είμαστε μαζί. Θα κάνουμε τα πάντα να συνεχίσουμε και θέλουμε την προσήλωση των οπαδών μας. Είναι δεδομένο ότι εντός ή εκτός γηπέδου θα υπάρξουν προκλήσεις προς τους εκδρομείς του ΠΑΟΚ, που έχουν όμως την μεγάλη ευθύνη να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους.

Είναι ζήτημα διατήρησης της αξιοπρέπειάς μας και της ευρωπαϊκής προοπτικής της ομάδας, να μείνουμε ανεπηρέαστοι από την οποιαδήποτε πρόκληση και να αποδείξουμε ότι είμαστε άξιοι να διοργανώνουμε μεγάλες εκδρομές παντού στην Ευρώπη.

Εχουμε εμπιστοσύνη ότι μαζί με τη συνδρομή των φιλάθλων μας θα τα καταφέρουμε.
Δουλειά όλων μας είναι η πρόκριση της ομάδας και η συμμετοχή στους ομίλους.
Με τιμή,
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Καπετάνος: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους»


                               

Στο κακό πρώτο μέρος του Άρη στάθηκε στις δηλώσεις του ο Κώστας Καπετάνος, ο οποίος τόνισε πως οι «κίτρινοι» θα παλέψουν μέχρι το τέλος.

«Πιστεύω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο, Δεν μπήκαμε καλά και δεν απειλήσαμε. Στο δεύτερο με τις αλλαγές ισορροπήσαμε το παιχνίδι, αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα.

Είμαστε μία νέα ομάδα. Μας βγήκαν οι αλλαγές του προπονητή, αλλά δεν κάναμε την κλασική ευκαιρία για να σκοράρουμε. Έχουμε ακόμα 29 παιχνίδια και στο τέλος θα καταφέρουμε κάτι καλό. Η ομάδα έδειξε μαχητικότητα και οι νέοι στάθηκαν καλά σε μία δύσκολη έδρα. Μέχρι το τέλος θα παλέψουμε».


Πηγή: gazetta.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

ΑΡΗΣ: Ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος



Μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι ο o Άρης ηττήθηκε με 1-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με γκολ του Λαμπρόπουλου στο 14'. Οι «κυανέρυθροι» τελείωσαν το ματς με 9 παίκτες.

Οι δύο προπονητές παρέταξαν τις ομάδες τους μόνο με Έλληνες παίκτες.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος επέλεξε τους Γιαννακόπουλο, Σπυρόπουλο, Κουλουχέρη, Λαμπρόπουλο, Κούρο, Ρόβα, Γουνδουλάκη, Μενδρινό, Ντούνη, Αραβίδη, Καμπάνταη.

Βελλίδης, Γιαννίτσης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Καπετάνος, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας, Σουνάς, Ασλανίδης, ήταν αυτοί που προτίμησε ο Μάκης Κατσαβάκης από την πλευρά του Άρη.

Ο Πανιώνιος στην πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού άνοιξε το σκορ. Στο 14' ο Καμπάνταης πήρε την κεφαλιά στη μικρή περιοχή,ο Βελλίδης απέκρουσε αρχικά αλλά ο προωθημένος Λαμπρόπουλος σκόραρε με δυνατό αριστερό σουτ.

Στη συνέχεια,η ομάδα του Πανιωνίου είχε τον έλεγχο του ματς, ενώ θα μπορούσε να αυξήσει και το δείκτη του σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη ο Άρης βελτίωσε την εικόνα του και πίεσε τον Πανιώνιο που αμύνθηκε μαζικά. Στο 63' ο Πανιώνιος έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αψυχολόγιτης ενέργειας του Καπάνταη να κλωτσήσει τον Παντίδο. Στο 81' λεπτό ο Σπυρόπουλος ήταν πεσμένος στο έδαφος, ο Γιαννιώτας δεν τήρησε το fair play, κάτι που εκνεύρισε τον Λαμπρόπουλο και πήγε να του ζητήσει το λόγο χτυπώντας τον.

Αυτή ήταν και η αφορμή για να γίνει σύρραξη με τους δυο πάγκους να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο. Μετά από περίπου επτά λεπτά το ματς συνεχίστηκε με τον Σπάθα να αποβάλλει τον Λαμπρόπουλο και να μοιράζει κίτρινες σε Κουλουχέρη, Ρόβα και Παπαζαχαρία.

Ο Άρης δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.


Πηγή: gazzetta.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Yπέγραψε στην ΑΕΚ ο Κατίδης




Παίκτης της ΑΕΚ και τυπικά είναι από το μεσημέρι της Δευτέρας (27/8) ο Γιώργος Κατίδης.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του αρχηγού της εθνικής Νέων: "Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Κατίδη έως τις 30/6/2016".

Ο 19χρονος χαφ πέρασε το πρωί από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία πήγε στα Σπάτα και υπέγραψε το συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Ο Κατίδης θα αρχίσει άμεσα προπονήσεις με την ΑΕΚ προκειμένου να είναι έτοιμος για το ματς του Σαββάτου κόντρα στην Ξάνθη στα Πηγάδια.


Πηγή: contra.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Δύο μήνες εκτός ο Ρούνεϊ





Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με άγχος τη Φούλαμ το απόγευμα του Σαββάτου με 3-2 στο "Ολντ Τράφορντ", αλλά σε όλους έμεινε η πικρή γεύση του τραυματισμού του Γουέιν Ρούνεϊ.

Συγκεκριμένα ο Άγγλος διεθνής επιθετικός τραυματίστηκε σε ένα μαρκάρισμα από τον Ρονταγιέγκα στις καθυστερήσεις του αγώνα και μάλιστα τα δυσάρεστα έρχονται από το ιατρικό τιμ της αγγλικής ομάδας.

Μπορεί στην αρχή να είχε γίνει κουβέντα για ένα μήνα απουσίας αλλά τελικά η δευτέρη διάγνωση του ιατρικού τιμ μιλά για απουσιά του Ρούνεϊ από 14 αναμετρήσεις της Γιουνάιτεντ που σημαίνει κοντά στους 2 μήνες εκτός.

Πηγή:voria.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Επίσημα παίκτης της Ρεαλ Μαδρίτης ο Μόντριτς



Η "βασίλισσα" συμφώνησε με την Τότεναμ για την απόκτηση του Κροάτη διεθνή, ο οποίος αναμένεται το μεσημέρι στη Μαδρίτη προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο συμβόλαιο του.

Ο Κροάτης μέσος για τα επόμενα πέντε χρόνια θα ανήκει στο δυναμικό της Ρεάλ.


H ανακοίνωση είναι η εξής:


"Το ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης για σεζόν 2012/13 έχει πλέον και τον Λούκα Μόντριτς. Ο Κροάτης μέσος, 26 ετών, έρχεται από την Τότεναμ, στην οποία ηγείτο το παιχνίδι της και ένας από τα αστέρια της ομάδας.
Ποδοσφαιριστής με προσωπικότητα και με σημαντικές ικανότητες στη δημιουργία παιχνιδιού.
Πολύ ταλαντούχος οργανωτής με τα δικά του χαρακτηριστικά, έχοντας ως κύριο στοιχείο την δημιουργία τελικών φάσεων. Επίσης, έχει την ικανότητα να δουλέψει για το καλό της ομάδας".


Πηγή:sport24.gr


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Κλήθηκε σε οικονομικό έλεγχο από την Ουέφα ο ΠΑΟΚ





Σε οικονομικό έλεγχο κλήθηκε να περάσει ο ΠΑΟΚ την Παρασκευή.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα ελέγξει την πορεία των οικονομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάτι που ήταν προγραμματισμένο για τα τέλη Σεπτεμβρίου, ωστόσο αυτό αποφασίστηκε να γίνει νωρίτερα, λίγο πριν την κλήρωση των ομίλων του Europa League.

Στο στρατόπεδο του «δικέφαλου» του Βορρά δεν ανησυχούν καθώς η διαδικασία του Financial Fair Play δεν τους αφορά ιδιαίτερα και μετά την ανάληψη της ιδιοκτησίας της ομάδας από τον Ιβάν Σαββίδη τα μηνύματα είναι θετικά.

Πηγή: gazzetta.gr

Περισσότερες ειδήσεις:: http://lpyrgos.blogspot.com/

''Σοκ'' με Σαλπιγγίδη




Το πρωί της Δευτέρας, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει σπάσει το δάχτυλό του και θα απουσιάσει για 30 μέρες περίπου από τις υποχρεώσεις της ομάδας του.

O ''Σάλπι'' αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στον Πανθρακικό, όμως στην ανάπαυλα είχε έντονο πόνο χαμηλά στο μετατάρσιο και αντικαταστάθηκε. Οι αρχικές εκτιμήσεις έλεγαν για κάκωση.

Όπως ήταν φυσικό, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία τελικά  έδειξε ότι έχει σπάσιμο στο δάχτυλό του και θα λείψει για τουλάχιστον ενάμιση μήνα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το ιατρικό επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, «ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στην περιοχή του δαχτύλου τού ποδιού του και θα λείψει από 4-6 εβδομάδες».




Πηγή: sentragoal.gr


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

ΠΑΟΚ:Με βελτιωμένη προσφορά λέει το "ναι" ο Μακ Γκραθ


Νέα επαφή θα γίνει σήμερα με τους εκπροσώπους του Μακ Γκραθ και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Ο Αμερικανός περιμένει βελτιωμένη προσφορά από τον ΠΑΟΚ και αυτό που προκύπτει από τις δύο πλευρές είναι πως την Δευτέρα (27/8) θα υπάρξει νέα επαφή και σε μεγάλο βαθμό μπορεί να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Από τον στρατόπεδο του παίκτη "βγαίνει" πως για να "έρθει" η συμφωνία θα πρέπει και "ο ΠΑΟΚ να ανέβει στα λεφτά που δίνει". Τονίζεται ακόμη πως η υπόθεση μπορεί να δείχνει πως βαδίζει καλά, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν και από τη διάθεση του ΠΑΟΚ να βελτιώσει την προσφορά του.

Και να είναι μάλιστα διασφαλισμένη για την πλευρά του Μακ Γκραθ. Στον "Δικέφαλο" συνεχίζουν να είναι -συγκρατημένα- αισιόδοξοι αλλά τονίζουν πως "συμφωνία ακόμη δεν υπάρχει. Υπάρχουν ακόμη κάποιες διαφορές αλλά το κλίμα είναι καλό".

Η Δευτέρα λοιπόν αναμένεται να είναι σημαντική για το θέμα του Αμερικανού, την συγκεκριμένη μέρα θα υπάρχει συζήτηση μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και σίγουρα ο αγωνιστικός σχεδιασμός θα απασχολήσει έντονα. Γενικώς την εβδομάδα που μπαίνει θα "τρέξουν" διάφορα θέματα, όπως αυτό του Καρύδα, των Αμερικανών (πάντα ο Μονρό είναι ψηλά στην λίστα και απασχολεί) αλλά και του Δέδα, από το στρατόπεδο του οποίου προκύπτει πως θα γίνει νέα κουβέντα για να ξεκαθαρίσει το ζήτημα τις επόμενες μέρες. Στον ΠΑΟΚ ευελπιστούν σε συμφωνίες μέχρι τη... μετακόμιση της ομάδας στο Λιτόχωρο για να συνεχιστεί η προετοιμασία. Να σημειωθεί πως την Δευτέρα οι παίκτες του "Δικεφάλου" θα κάνουν αιματολογικές εξετάσεις.

Πηγή: contra.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

ΠΑΟΚ: Απολογείται σήμερα για τα επεισόδια της περασμένης Πέμπτης


Ο πέλεκυς της UEFA κρέμεται επικίνδυνα πάνω από τον ΠΑΟΚ, που σήμερα θα πρέπει να απολογηθεί για τα επεισόδια της περασμένης Πέμπτης. Οι ιθύνοντες του «δικέφαλου» ζήτησαν να υπάρχει και φυσική παρουσία πλην του υπομνήματος, κάτι που η επιτροπή δέχθηκε και έτσι χθες ταξίδεψαν για τη Νιόν ο νομικός της ΠΑΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης και ο υπεύθυνος ασφαλείας Μάκης Τσάτσος.

Η υπερασπιστική γραμμή του «δικέφαλου» θα στηριχθεί στο γεγονός ότι τα επεισόδια προκάλεσαν οι Αυστριακοί με τη χρήση φωτοβολίδων. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν θα προσπαθήσουν να κάνουν το άσπρο μαύρο -και να ήθελαν άλλωστε δεν θα μπορούσαν- για να δικαιολογήσουν την εισβολή των δικών τους οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό που θα προσπαθήσουν να κάνουν, καταθέτοντας και αποδεικτικό υλικό, είναι να αναζητήσουν ελαφρυντικά. Και θα τα ψάξουν πρώτα στις προκλήσεις των οπαδών της Ραπίντ και στη συνέχεια στην ασυνέπεια της ελληνικής αστυνομίας, που δεν πραγματοποίησε τους απαραίτητους ελέγχους, με αποτέλεσμα να περάσουν μέσα στο γήπεδο φωτοβολίδες.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, καθώς η UEFA είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε θέματα που αφορούν εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.

Πηγή: sentragoal.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Επίσημη "πρώτη" για τον Άρη στο μπάσκετ


Ο Άρης σήμερα (17.30) έχει την επίσημη “πρώτη” προπόνησή του. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και η διοίκηση σαφώς και θα ήθελαν να είναι σήμερα παρόντες όλοι οι παίκτες, πλήρης η ομάδα και να ξεκινήσει την δουλειά της για το νέο πρωτάθλημα. Πρέπει, όμως, να περιμένουν κάποιες μέρες ακόμα λόγω της FIBA και του απαγορευτικού μεταγραφών…

Στην σημερινή “πρώτη” της ομάδας θα είναι παρόντες όπως και την περασμένη Τετάρτη οι Σωτήρης Καραποστόλου, Αντώνης Ασημακόπουλος, Κλιφ Κόλιμον, Τάσος Δήμας, Λευτέρης Μποχωρίδης, Σπύρος Μούρτος. Σε αυτούς θα προστεθούν οι Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Ζήσης Σαρικόπουλος, Μοχάμεντ Πάσαλιτς και πιθανότατα ο Οράιον Άουτερμπριτζ, αναλόγως με την ώρα άφιξής του στην Θεσσαλονίκη.

Λογικά στη διάρκεια της βδομάδας θα αποφασίσει ο Αλεξανδρής και ποιοι από τους υπό δοκιμή παίκτες θα συνεχίσουν τις προπονήσεις με την ομάδα.

Πηγή: pressaris.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Ποδαρικό για τον Άρη στη Νέα Σμύρνη


O Άρης ξεκινάει το ταξίδι του νέου πρωταθλήματος, στην πιο δύσκολη αποστολή των τελευταίων χρόνων με μια καινούρια, νεανική και γεμάτη από Έλληνες ποδοσφαιριστές ομάδα .

Οι Θεσσαλονικείς ταξιδεύουν στη νέα Σμύρνη όπου θα αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο(20.30) για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν υπολογίζει στον τραυματία Ηρακλή, ενώ επανήλθαν από τους τραυματισμούς τους Γιαννίωτας και Πουλίδο. Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Μάρκος Βελλίδης, με το αμυντικό «καρέ» να στελεχώνεται από τους Γιαννίτση (δεξιά), Ασλανίδη (αριστερά) και τους Παντίδο-Παπαζαχαρία στο κέντρο. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής, θα ξεκινήσει ο Παπαστεριανός με παρτενέρ τον Τριανταφυλλάκο που χρησιμοποιείται πλέον ως αμυντικός μέσος, ενώ πιο μπροστά τους θα βρίσκεται o Δημήτρης Σουνάς. Τη μεσοεπιθετική τριπλέτα θα στελεχώσουν οι Καζναφέρης (δεξιά), Γιαννιώτας (αριστερά), ενώ στην κορυφή αναμένεται να ξεκινήσει ο Κώστας Καπετάνος, o oποίος έχει χρησιμοποιηθεί εκεί στα τελευταία φιλικά παιχνίδια.

Πηγή: metrosport.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Αποτελέσματα Πριμέρα Ντιβιζιόν


Μετά από δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Ισπανίας, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται ήδη στο +5 από τη Ρεαλ η οποία ηττήθηκε με 2-1 από τη Χετάφε. Νωρίτερα η Μπαρτσελόνα, αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ, έκανε την ανατροπή με δύο τέρματα του Λιονέλ Μέσσι και επικράτησε της Οσασούνα με 2-1.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στην Ισπανία:

Σάββατο (25/8)

Σοσιεδάδ - Θέλτα 2-1 (54', 61' Αγκιρέτσε - 49' Λούκας)

Μπέτις - Βαγιεκάνο 1-2 (4' Μολίνα - 2' Πίτι, 62' Μπαπτιστάο)

Εσπανιόλ - Σαραγόσα 1-2 (43' Αλβάρο - 51' Απόνο, 89' Πόστιγκα)

Μάλαγα - Μαγιόρκα 1-1 (68' Χεμέντ, 77' Χουάνμι)

Κυριακή (26/8)

Οσασούνα - Μπαρτσελόνα 1-2 (17' Γιορέντε - 76',80' Μέσι)

Χετάφε - Ρεάλ 2-1 (53' Βαλέρα, 75' Μπαράντα - 27' Ιγκουαϊν)

Γρανάδα - Σεβίλλη 1-1 (36' Ρίκο - 44' Νεγκρέδο)

Βαλένθια - Λα Κορούνια (12:00)

Δευτέρα (27/8)

Βαγιαδολίδ - Λεβάντε (21:00)

Ατλέτικο - Μπιλμπάο (23:00)

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Αποτελέσματα Καμπιονάτο




Πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Ιταλία, με τη Γιουβέντους να επικρατεί της Πάρμα με 2-0. Η Ίντερ ήταν καταιγιστική, περνώντας με 3-0 από τήν έδρα της Πεσκάρα. Γκέλα με το καλημέρα για τη Μίλαν, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τη Σαμπντόρια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Σάββατο 25/4

Φιορεντίνα - Ουντινέζε 2-1 (67' και 91' Γιόβετιτς - 28' Μαϊκοζουέλ)

Γιουβέντους - Πάρμα 2-0 (55' Λιχτενστάινερ, 59' Πίρλο)

Κυριακή 26/4

Μίλαν - Σαμπντόρια 0-1 (59' Κόστα)

Αταλάντα - Λάτσιο 0-1 (18' Χερνάντες)

Κιέβο - Μπολόνια 2-0 (65' Πελισιέρ, 78' Γκρουζάντο)

Τζένοα - Κάλιαρι 2-0 (51' Μέρκελ, 85' Ιμομπίλ)

Παλέρμο - Νάπολι 0-3 (45' Χάμσικ, 79' Μάτζιο, 88' Καβανί)

Πεσκάρα - Ίντερ 0-3 (17' Σνέιντερ, 19' Μιλίτο, 81' Κουτίνιο)

Ρόμα - Κατάνια 2-2 (59' Οσβάλντο, 90' Λόπεζ- 29' Μαρκέζε, 69' Γκόμεζ)

Σιένα - Τορίνο 0-0

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Αποτελέσματα Πρέμιερ Λιγκ


Ισόπαλο με σκορ 2-2 αναδείχτηκε το ντέρμπυ της αγωνιστικής ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσετερ Σίτυ. Το πρώτο γκολ του Φαν Πέρσυ με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ συνδυάστηκε και με νίκη για την ομάδα του επί της Φούλαμ με 3-2. Το δίδυμο Τόρρες-Αζάρ συνεχίζει να εντυπωσιάζει για την Τσέλσι που πέτυχε καθαρή νίκη επί της Νιουκάστλ με 2-0. ''Λευκή'' ισοπαλία για Άρσεναλ.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο

Σουόνσι - Γουέστ Χαμ 3-0 (20' Ρανχέλ, 29' Μίτσου, 64' Γκρέιαμ)

Άστον Βίλα - Έβερτον 1-3 (75' Ελ Αχμαντί / 3' Πίνααρ, 31' Φελαϊνί, 44' Γέλαβιτς)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Φούλαμ 3-2 (10' Φαν Πέρσι, 35' Καγκάουα, 41' Ραφαέλ / 3' Νταφ, 64' αυτ. Βίντιτς)

Νόριτς - ΚΠΡ 1-1 (11' Σίμεον Τζάκσον / 19' Ζαμόρα)

Σαουθάμπτον - Γουίγκαν 0-2 (51' Ντι Σάντο, 89' Αρουνά Κονέ)

Σάντερλαντ - Ρέντινγκ (αναβολή λόγω βροχής)

Τότεναμ - Γουέστ Μπρομ 1-1 (74' Ασού-Εκοτό / 91' Μόρισον)

Τσέλσι - Νιουκάστλ 2-0 (22' πεν. Αζάρ, 45'+3' Τόρες)

Κυριακή

Στόουκ - Άρσεναλ 0-0

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι 2-2 (34' Σκρτελ, 66' Σουάρες) - 63' Γ. Τουρέ, 80' Τέβες)

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής Σούπερ Λίγκα




Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012


ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 0-1(Άλβαρεζ 64')

ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς 0-0

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός 0-1 (Βύντρα 34')


Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012

Κέρκυρα – Ατρόμητος 0-2 (Σουμπίνιο 14', Φυτανίδης 43')

ΟΦΗ – Ξάνθη  0-0

ΠΑΟΚ – Πανθρακικός 1-0 (Αθανασιάδης 57')

Βέροια – Ολυμπιακός 1-2 (Τζιμπούρ 19', Iωάννου 30', Μοδέστο 42')

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012

Πανιώνιος – Άρης 20:30 NS1


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Κατσαβάκης: «Να κάνουμε καλό ποδαρικό»


Σε δηλώσεις που έκανε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Άρης στο facebook ο Μάκης Κατσαβάκης σχολίασε την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Άρη και ευχήθηκε να κάνει η ομάδα καλή αρχή.

«Κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Και μάλιστα αν αναλογιστούμε τις συνθήκες με τις οποίες κύλησε όλο το προηγούμενο διάστημα της προετοιμασίας. Παρόλα αυτά, αισιοδοξούμε για ένα θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, έτσι ώστε να κάνουμε καλό ποδαρικό στο πρωτάθλημα και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Στη συνέχεια πρόσθεσε : «Όπως είχα τονίσει και στις πρώτες μου δηλώσεις, όταν είχα έρθει στον Άρη, σε κάθε παιχνίδι είτε εντός είτε εκτός έδρας στόχο έχουμε τους τρεις βαθμούς. Η προσπάθεια μας θα είναι διαρκής, προσπαθώντας να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια. Όσο θα περνάει ο καιρός, η εικόνα της ομάδας θα βελτιώνεται».

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Σταφυλίδης:«Πονάμε τον ΠΑΟΚ»



Ο Κώστας Σταφυλίδης μίλησε για τους αγώνες του ΠΑΟΚ με Πανθρακικό και Ραπίντ, όπως και για τους νεαρούς παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα.

Αναλυτικά:

«To ξεκίνημα είναι πάντα δύσκολο, πήραμε, όμως, τους τρεις βαθμούς. Ο Πανθρακικός ήταν σκληρή ομάδα και οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν καλές, είχε πολύ ζέστη και υγρασία, αλλά τα καταφέραμε.

Από το ξεκίνημα της χρονιάς ο προπονητής αυτό ήθελε να κάνει. Από πέρσι το άρχισε ο κ. Μπόλονι, η οικονομική κατάσταση της ομάδας ήταν δύσκολη και θα στηριχτεί στα δικά της παιδιά. Ο ΠΑΟΚ είναι τεράστια ομάδα, οι νέοι παίκτες που παίζουν στην ομάδα βρίσκονται χρόνια εδώ και πονάνε τον ΠΑΟΚ»

Όσο για τον αγώνα στην Βιέννη είπε : «Ο ΠΑΟΚ πάντα κοιτάζει να κερδίζει, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Η Ραπίντ έδειξε ότι είναι καλή ομάδα, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Δώνης:«Το μόνο που κρατάμε είναι η νίκη»




Ο Γιώργος Δώνης παρουσιάστηκε δυσαρεστημένος από την εμφάνιση τον παικτών του στο σημερινό ματς με τον Πανθρακικό, ενώ παράλληλε κράτησε μόνο το θετικό αποτέλεσμα. Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε:

 Αρχικά ο Γιώργος Δώνης αναφέρθηκε στη απόδοση των παικτών του, από την οποία δεν έμεινε ικανοποιημένος:

«Αυτό που έχω πει στους παίκτες, είναι πως ανεξάρτητα τα συνεχόμενα παιχνίδια και απόδοση, πρέπει να βρίσκουμε τον τρόπο να κερδίζουμε. Κακό παιχνίδι από εμάς, αλλά σημαντικό το ότι κερδίσαμε και πήραμε τρεις βαθμούς. Όταν ένα παιχνίδι από τη δική μας πλευρά είναι κακό χωρίς κίνηση και ρυθμό, κάνεις υποθέσεις για το τι μπορεί να φταίει. Οι παίκτες μου είπαν πως δύο συνεχόμενα παιχνίδια με τόση ζέστη δημιουργεί προβλήματα. Νομίζω ότι από το μόνο που μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι είναι η νίκη».

Γιατί κάνατε αλλαγές στα μπακ;


«Είναι θέμα σκέψεις και για σήμερα και για την Πέμπτη. Ήθελα να δώσω ανάσες στον Λίνο και ο Έτο έχει εδώ και δέκα μέρες ένα πρόβλημα πάνω από τον προσαγωγό και προτιμήσαμε να τον προστατέψουμε».

Γιατί κάνατε αλλαγή τον Σαλπιγγίδη;
 
«Είναι θέμα τραυματισμού και θα πάμε για εξετάσεις».

Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει από βαριά τιμωρία. Υπάρχει αναστάτωση στην ομάδα;

«Εμείς ανησυχούμε για το πώς θα παίξουμε. Αυτό σκεφτόμαστε ανεξάρτητα ποια τιμωρία θα έχουμε, εμείς θέλουμε να περάσουμε στους ομίλους και να το απολαύσουμε».

Ο λόγος που κέρδισε ο ΠΑΟΚ είναι ο Κλάους. Ένα σχόλιο για αυτόν και αν πρέπει να βρεθεί μία εναλλακτική λύση στο σκοράρισμα;

«Κάθε ομάδα χρειάζεται πολλούς σκόρερ, αλλά έχει και έναν που σκοράρει πολύ. Ο Κλάους κάνει πολύ δουλειά όχι μόνο στο σκοράρισμα. Δε γίνεται κάθε φορά να δίνει τη λύση αυτός».

Σύμπτωση το ότι σκοράρει ο ΠΑΟΚ μόνο στο δεύτερο ημίχρονο;

«Μερικά ερωτήματα δεν έχουν απαντήσεις. Σήμερα το καλό είναι πως δεν δεχτήκαμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, άρα υπάρχει ένα θετικό» .

Δεχτήκατε δύο φάσεις από κόρνερ. Υπάρχει προβληματισμός για αυτό;

«Στεκόμαστε σε όλα. Δεν περνάει στο κομμάτι της λειτουργίας τίποτα χωρίς ανάλυση. Φυσικά και ξέρω ποιος έχει την ευθύνη. Είναι κάτι που γίνεται ανάλυση και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε. Είχαμε πρόβλημα και μας δημιούργησαν και άγχος μετά από αυτή την κακή αμυντική λειτουργία».

Ο Γκαρσία θα παίξει την Πέμπτη;


«Ειλικρινά δεν ξέρω. Περιμένω να δω τις επόμενες δύο προπονήσεις, είναι εκτός ρυθμούς και θα αποφασίσουμε από κοινού. Μας δημιουργεί πρόβλημα η αποβολή του Λαζάρ και είναι περιορισμένες οι επιλογές και πρέπει να βρούμε λύση από την ομαδική λειτουργία».

Πως είδατε τον Πανθρακικό;


«Ήμουν σίγουρος πως θα ήταν καλή ομάδα γιατί ο Σάββας δουλεύει πολύ καλά και το λέω όχι γιατί είμαστε φίλοι, αλλά γιατί ξέρω πως μελετάει. Παρουσιάστηκε πολύ ανταγωνιστικοί και ίσως η κακή μας εικόνα ως ένα σημείο να οφείλεται και στον αντίπαλο».

Τι περιμένετε να δείτε στο φετινό πρωτάθλημα;
«Βλέπουμε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές, πολλές επηρεασμένες ομάδες από τα οικονομικά, οι πρώτες αγωνιστικές είναι μυστήριες, ενώ υπάρχει και η ζέστη που επηρεάζει σε πρώτη φάση. Δεν έχω άποψη ακόμη».

Μήπως ο Σταφυλίδης παίζει πολύ χαλαρά;


«Είναι αλήθεια πως όταν δεν κάνεις διακοπές, πηγαίνεις σε ένα τουρνουά που πας τελικό, προσπαθείς να προσαρμοστείς και έχεις τραυματισμό χρειάζεσαι χρόνο. Νομίζω πως ο Κώστας χρειάζεται χρόνο και από ρυθμό, φυσικής κατάστασης και αγωνιστικού πλάνου. Είναι θέμα ετοιμότητας».

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/