Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Παρουσιάστηκαν οι νέες φανέλες του 'Αρη



Την παρουσίαση της νέας φανέλας για την σεζόν που ξεκινάει σε λίγες ημέρες, πραγματοποίησε η ομάδα του Άρη στον αγωνιστικό χώρο του «Κλ. Βικελίδης».

Oi νέες φανέλες είναι επετειακές. Η ρίγα που υπάρχει σε αυτές συμβολίζει τις πολεμίστρες του λευκού πύργου και τα 100 χρόνια ελεύθερης Θεσσαλονίκης.

Στο γήπεδο βρέθηκαν πολλοί οπαδοί των κιτρινόμαυρων, ενώ μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης οι παίκτες μεταφέρθηκαν στην μπουτίκ όπου μοίρασαν αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους θαυμαστές.

Να σημειωθεί ότι το αρνητικό αυτής της εκδήλωσης ήταν η στάση του Γιώργου Κατίδη να παραμείνει μακριά από τους παίκτες όταν αυτοί παρουσίαζαν τη φανέλα ,γεγονός που έγινε αντιληπτό από τον κόσμο του Άρη που τον αποδοκίμασε.


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

ΑΡΗΣ: «Ναυάγιο» με Βαντόζ



Ο Κρίστιαν Βάντοζ δεν απάντησε ούτε σήμερα στην πρόταση που του έχει καταθέσει ο Άρης και όπως όλα δείχνουν η υπόθεση «ναυάγησε». 

Ο Ούγγρος μέσος απασχόλησε τους «κίτρινους» την τελευταία εβδομάδα με τον ίδιο να δήλωνε ενθουσιασμένος από την ομάδα(είχε φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις και παρακολούθησε και την προπόνηση), όμως οι άνθρωποι του Άρη απέσυραν το ενδιαφέρον για τον παίκτη αφού κούρασε με τις συνεχείς αναβολές για την τελική απάντησή του. Έτσι η διοίκηση στρέφει αλλού το ενδιαφέρον με το χρόνο να πιέζει, αφού την ερχόμενη εβδομάδα αρχίζει το πρωτάθλημα.


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Παραολυμπιακοί 2012:Ο Ταμπαξής σημαιοφόρος της Ελλάδας




Ο Χρήστος Ταμπαξής θα είναι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή έναρξης των 14ων Παραολυμπιακών Αγώνων «Λονδίνο 2012», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 29 Αυγούστου (22:30 ώρα Ελλάδας) στο Ολυμπιακό στάδιο της βρετανικής πρωτεύουσας, όπως ανακοινώθηκε σήμερα κατά την επίσημη παρουσίαση της ελληνικής ομάδας.

Ο 35χρονος κολυμβητής του ΠΑΣΚΑ, ο οποίος συμμετέχει ανελλιπώς σε Παραολυμπιακούς Αγώνες από το 1996 στην Ατλάντα, είναι κάτοχος τεσσάρων μεταλλίων και δύο παγκοσμίων ρεκόρ. Συγκεκριμένα ήταν πρώτος στα 50 μέτρα ύπτιο τόσο στην Αθήνα όσο και στο Πεκίνο, ενώ το 2004 κατέκτησε και δύο ασημένια μετάλλια στα 50 και 100 μέτρα ελεύθερο. Κατέχει τα παγκόσμια ρεκόρ στα 50 και 100 μέτρα ύπτιο.

«Έχω την τιμή να ανακοινώσω τον σημαιοφόρο της Ελλάδας στην τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Πρόκειται για τον κάτοχο τεσσάρων μεταλλίων σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, τον κολυμβητή Χρήστο Ταμπαξή, ο οποίος θα έχει την τιμή να οδηγήσει την υπόλοιπη ελληνική ομάδα στο Ολυμπιακό Στάδιο της βρετανικής πρωτεύουσας. Ο Χρήστος Ταμπαξής, από το 1996 αποτελεί ανελλιπώς μέλος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας και αυτό από μόνο του αποτελεί μια μεγάλη νίκη. Του εύχομαι, όπως και στα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής ομάδας, καλή δύναμη, καλό κουράγιο και πάνω απ΄όλα να ευχαριστηθούν τον αγώνα που θα δώσουν στο Λονδίνο», είπε ο κ. Φουντουλάκης.


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Γιαννιώτας:«Δεν ασχολούμαι με δημοσιεύματα, θέλω εξωτερικό»



Ο Γιάννης Γιαννιώτας παραχώρησε συνέντευξη στο «Αθλητικό Μετρόπολις» μιλώντας για τους στόχους του και το συμβόλαιό του. Αναλυτικά δήλωσε:

Για πρωτοσέλιδα των εφημερίδων που κάνουν λόγο ότι βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό: « Δεν ασχολούμαι με αυτά. Δεν πιστεύω τίποτα. Δεν θέλω να ασχολούμαι με τέτοια πράγματα. Δουλειά μου είναι το αγωνιστικό κομμάτι. Έχω κάνει κάποια βήματα , αλλά έχω να δώσω πολλά περισσότερα. Όλα θα φανούν στα 35 μου και τότε θα κάνω τον απολογισμό μου.
Η κορυφή για ένα ποδοσφαιριστή είναι ο ουρανός. Δεν πρέπει να υπάρχει ταβάνι. Ακόμη και στα 34 μαθαίνεις κάποια πράγματα. Δεν τα βλέπω τα πρωτοσέλιδα. Απλώς με παίρνουν τηλέφωνο και μου λεν σε ποια εφημερίδα με έχουν. Είναι τιμητικό να γράφουν για σένα. Είναι μια τεράστια ανταμοιβή, αλλά δεν θα το ήθελα, δεν μου αρέσει».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Άρη και για τα όνειρά του: «Έχω έρθει σε επαφή με τη διοίκηση. Δεν θέλω να ασχοληθώ εγώ με αυτό το πράγμα, απλώς μου λένε τι έχει γίνει ο πατέρας μου και ο μάνατζερ μου. Αν ασχοληθώ και με αυτό θα βγω από το πρόγραμμά μου. Για μένα είναι τεράστια τιμή να λέει ο Άρης για καινούριο συμβόλαιο. Έχουν ανταμειφτεί οι κόποι μου. Θέλω όμως να αγωνιστώ σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και σε μια μεγάλη ομάδα» και πρόσθεσε:

«Το όνειρό μου είναι να αγωνιστώ με την Εθνική Ανδρών και να καταφέρω κάτι ανάλογο με αυτό που έγινε το 2004. Τότε ελπίζω να το πάρω το τρόπαιο».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο πατέρας του, τονίζοντας ότι ο γιος του απέρριψε πρόταση του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

«Ήρθαμε σε μια συζήτηση με την πλευρά του Άρη και θα κάτσουμε να δούμε τη θα γίνει. Έγινε μια προσφορά ανεπίσημα. Θα τη μελετήσουμε με τον κύριο Σούγκαρη και θα δούμε τι θα κάνουμε. Εδώ κρίνεται το μέλλον του Γιάννη. Μίλησα με τον κύριο Κατσιαούνη και τον κύριο Ζαμπέτα και θα δούμε τι θα γίνει. Μια μεταγραφή στο εξωτερικό θα ήταν δύσκολη για μένα, αλλά αυτός αυτό θέλει», ενώ για τους διάφορους μνηστήρες είπε:

«Υπήρξε ενδιαφέρον από όλες τις ελληνικές. Όλοι τον ήθελαν μαζί και ο ΠΑΟΚ. Εμείς είμαστε σταθεροί στην πορεία που χαράξαμε. Είναι τιμητικό να σου προτείνουν καινούριο συμβόλαιο. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα. Πέρυσι υπήρχαν παίκτες μεγάλης αξίας και κατάφερε να παίξει. Όπως βοήθησε ο Άρης τον Γιάννη, έτσι θέλει να βοηθήσει και ο Γιάννης τον Άρη» .


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Παρουσιάστηκε η ελληνική αποστολή για τους Παραολυμπιακούς



Σήμερα πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η επίσημη παρουσίαση της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου(29/8-9/9).

Η ελληνική ομάδα για το Λονδίνο αναλυτικά:

- ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ (1): Άννα Τζίκα

- ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ (2): Θεοδώρα Μούτσιου, Ευάγγελος Κακοσαίος

- ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ (4): Γεράσιμος Πυλαρινός, Εμμανουήλ Μπόγδος, Γεώργιος Αλεξάκης, Πάναγιώτης Τριανταφύλλου.

- ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟ (3): Παύλος Μάμαλος, Γκρέμισλαβ Μωϋσιάδης, Νίκος Γκουντάνης.

- ΜΠΟΤΣΙΑ (5): Γρηγόρης Πολυχρονίδης, Νίκος Πανανός, Μαρία Κορδαλή, Παναγιώτης Σουλάνης, Αλέξανδρος Παπαδάκης (Director: Δανιήλ Πολυχρονίδης, Ανδρέας Κεραμιδάς, Ελένη Καλογεροπούλου, Αναστασία Τερζοπούλου).

- ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ (3): Σταμάτης Κοτζιάς, Αδαμαντία Χαλκιαδάκη, Χρήστος Στεφανάκης (Pilot: Κωνσταντίνος Τρουλινός, Αρυγυρώ Μηλάκη).

- ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ (4): Γιώργος Δεληκούρας, Βασίλης Χριστοφόρου, Θεόδωρος Αλεξάς, Αργύρης Νοτάρογλου.

- ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ (14): Άρης Μακροδημήτρης, Χρήστος Ταμπαξής, Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, Αντώνιος Τσαπατάκης, Βασίλης Τσαγκάρης, Γιώργος Καπελλάκης, Κωνσταντίνος Καραούζας, Νίκος Τσότρας, Ιωάννης Κωστάκης, Ανδρέας Κατσαρός, Αλέξανδρος Ταξιλδάρης, Σεμιχά Ριζάογλου, Χρυσούλα Αντωνιάδου, Μαρία Καλπακίδου.

- ΣΤΙΒΟΣ (25): Πασχάλης Σταθελάκος, Εμμανουήλ Στεφανουδάκης, Ιωάννης Πρώτος, Σεζόν Φερνάντες, Γιώργος Καραμηνάς, Κωνσταντίνος Ντιμπίδης, Αναστάσιος Τσίου, Δημήτριος Ζησίδης, Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης, Γεράσιμος Βρυώνης, Ευστράτιος Νικολαίδης, Αναστάσιος Πετρόπουλος, Μαρίνος Φυλαχτός, Ηλίας Ναλμπάντης, Αγίμ Δημήτριος Δομγκιόνι, Ευάγγελος Καναβός, Αθανάσιος Μπαράκας, Παντελής Καλόγερος, Νικόλαος Καπλάνης, Μαρία Σταματουλά, Στυλιανή Σμαραγδή, Ευαγγελία Ζίσκα, Παρασκευή Κάντζα, Αλεξάνδρα Δημόγλου, Ανθή Καραγιάννη.


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/



Στον «αέρα» η Σούπερ Λίγκα!



Οκτώ ΠΑΕ μέσα σε αυτές ο ΠΑΟΚ και ο Άρης δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, άδεια δεν πήραν οι ΠΑΕ: Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης, Πλατανιάς, ΟΦΗ, Πανιώνιος και Πανθρακικός.

Με βάση τον κανονισμό, οι ομάδες θα έπρεπε να έχουν πάρει άδεια από την Ε.Ε.Α. το αργότερο δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της νέας σεζόν.

Από τον ΠΑΟΚ λείπει η εγγυητική επιστολή (όπως αναφέρουν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ λύθηκε το θέμα με την εγγυητική επιστολή την οποία εξασφάλισε με χρονική καθυστέρηση) ενώ έχει λήξει η φορολογική ενημερότητα και πρέπει να προσκομίσει νέα. Ο Άρης δεν έχει καταθέσει εγγυητική επιστολή στην Ε.Ε.Α.

Οι οκτώ ομάδες που δεν πήραν την άδεια, πήραν παράταση ως την Παρασκευή για να προσκομίσουν όλα τα έγγραφα που ζητήθηκαν. Στη συνέχεια η ΕΕΑ θα συντάξει το πόρισμά της και το οποίο θα στείλει στην ΕΠΟ, η οποία θα επιληφθεί σχετικά, στέλνοντας τις υποθέσεις των ομάδων που δεν έχουν άδεια, στις αρμόδιες πειθαρχικές επιτροπές.


Πηγή: sport24

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε επίσημα ο Κώστας Χαραλαμπίδης


Αίσιο τέλος είχε το «σήριαλ» του Κώστα Χαραλαμπίδη με τον ΠΑΟΚ. Ο 36άχρονος γκαρντ ανακοινώθηκε επίσημα από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Κώστα Χαραλαμπίδη. Ο τρίτος σκόρερ και πιο εύστοχος στις βολές κατά τη διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος, πρόκειται να υπογράψει τις προσεχείς ημέρες συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης γεννήθηκε στις 5 Απριλίου του 1976 στη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 1μ.89 και αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ. Στη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του, έχει αγωνιστεί δύο φορές στο Μακεδονικό (1997-2002 και 2004-06), στην Ολύμπια Λάρισας (2002-04), στο Μαρούσι (2006-09), στον Πανελλήνιο (2009-10) στον Άρη (2010-11) και στον ΚΑΟΔ (2011-12), ενώ πέρσι και μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με τον ΚΑΟΔ αγωνίστηκε και στην Ιταλική Enel Brindisi, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α2 κατηγορία. Τον ίδιο ακριβώς τίτλο (πρωταθλητής Α2) έχει κατακτήσει δύο φορές και στην Ελλάδα με τον Μακεδονικό (2000 και 2002). Εχει αγωνιστεί επίσης στον τελικό του Uleb Cup το 2005 και στο Final Four του Eurocup το 2010.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος θα συνεργαστεί για τρίτη φορά με τον Κώστα Χαραλαμπίδη, μετά την κοινή τους παρουσία στο Μακεδονικό και στο Μαρούσι».

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Αλάρ: «Μας περιμένει κόλαση στην Τούμπα»



Ο 22άχρονος επιθετικός της Ραπίντ Βιέννης, Ντάνυ Αλάρ, παραχώρησε συνέντευξη στα «ΣΠΟΡ» και τόνισε πως περιμένει δύσκολο ματς την ομάδα του, ενώ ειδική αναφορά έκανε και στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι κάνουν φανταστική ατμόσφαιρα.

Για το αν σκοράρει και κόντρα στον ΠΑΟΚ μετά τα τέρματα με Σάλτσμπουργκ και Στουρμ: «Δεν είναι σημαντικό να σκοράρω εγώ, αφού δεν παίζω μόνος μου. Πάνω από όλα όμως είναι η ομάδα και αν παρουσιαστούμε όπως πραγματικά μπορούμε, τότε μπορούμε να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία που θα έχουμε για να πάρουμε την πρόκριση. Αρκεί να παίξουμε δυνατά και με πίστη στις δυνάμεις μας".

Για το ποιο από τα δύο ματς θεωρεί το πιο δύσκολο: "Είναι κάτι στο οποίο δεν μπορώ να δώσω απάντηση πριν από την διεξαγωγή τους. θα το μάθουμε όταν θα τελειώσουν και τα δύο παιχνίδια και θα γνωρίζουμε ποια από τις δύο ομάδες θα έχει προκριθεί στους ομίλους του Europa League».

Για το πώς περιμένει να κυλήσει το ματς της Τούμπας: «Χωρίς καμία αμφιβολία μας περιμένει μία πολύ δύσκολη αποστολή στην Τούμπα αλλά όπως όλα τα παιχνίδια έτσι και αυτό ξεκινάει από το 0-0. Εμείς, ωστόσο και παρά το ότι ως φιλοξενούμενοι και χωρίς να είμαστε το φαβορί, θα προσπαθήσουμε να ψάξουμε τις ευκαιρίες και να πετύχουμε κάποιο εκτός έδρας γκολ.Όπως είχαμε κάνει και στον προηγούμενο γύρο στο παιχνίδι που είχαμε δώσει με την Βοϊβοντίνα στο Νόβισαντ (σ.σ. στην ήττα με 2-1), ενόψει του επαναληπτικού στην έδρα μας μία εβδομάδα μετά. Το καλύτερο αποτέλεσμα όπως πάντα σε ένα παιχνίδι είναι χωρίς αμφιβολία η κατάκτηση της νίκης.
Παρόλα αυτά όμως και η ισοπαλία δεν θα είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα ή ακόμη και στην χειρότερηπερίπτωση μία ήττα με ένα εκτός έδρας γκολ ενόψει τnς ρεβάνς στη Βιέννη. Κι αυτό γιατί ακόμη και έτσι θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για την ανατροπή και να καταφέρουμε να πάρουμε εμείς την πρόκριση στο κατάμεστο Χάναπι από τους φιλάθλους μας».

Για τη δύναμη της Τούμπας: «Μπορεί προσωπικά να μην έχω αγωνιστεί μέχρι σήμερα στην καριέρα μου στην Τούμπα αλλά έχω ακούσει ότι μας περιμένει μία κόλαση από την ατμόσφαιρα που ξέρουν να δημιουργούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και στην οποία θα πρέπει να ανταποκριθούμε, όπως και στην πίεση που θα μας ασκήσουν».

Για την παρουσία οπαδών της Ραπίντ στο γήπεδο: «Οι φίλαθλοι μας είναι πιστοί και έχουνε αποδείξει ότι μας ακολουθούν όπου και αν αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη. Η παρουσία τους είναι σίγουρο ότι θα μας βοηθήσει στην προσπάθειά μας».

Για την αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων: «Σίγουρα εμείς βρισκόμαστε σε έναν καλό ρυθμό από τα συνεχόμενα επίσημα παιχνίδια μας που έχουν ξεκινήσει από τα μέσα Ιουλίου. Έχουμε συνολικά οχτώ παιχνίδια στα πόδια μας. Πέντε για το πρωτάθλημα, ένα για το κύπελλο και δύο για το Europa League. Σίγουρα η ήττα από την Αούστρια μας πόνεσε αλλά ελπίζω απλά να ήταν ένα γλίστρημα για μας. Όπως φάνηκε εξάλλου και στο σύνολο των τεσσάρων άλλων παιχνιδιών μας όπου οι τέσσερις νίκες έχουνε δημιουργήσει μια τέλεια ατμόσφαιρα και εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Όσο για τον ΠΑΟΚ μπορεί να έχει δώσει δύο ματς για την προηγούμενη φάση του Europa League με την ομάδα από το Τελ Αβίβ αλλά δείχνει ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση».

Για την εμπειρία του ΠΑΟΚ σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Με βάση τον απολογισμό του ΠΑΟΚ τα δύο τελευταία χρόνια στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις βλέπει κανείς ότι ξέρει να στέκεται πολύ καλά. Εξάλλου πρόκειται για μία ποιοτική ομάδα καθώς διαθέτει διεθνείς ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή της και μάλιστα και Έλληνες. Μη ξεχνάμε πώς η Εθνική Ελλάδος είναι σταθερά τα τελευταία χρόνια σε υψηλό επίπεδο με τις επιτυχίες που έχει φέρει. Οι εμπειρίες που έχει στην Ευρώπη είναι υπέρ του ΠΑΟΚ. Εμπειρίες όπως η νίκη επί της Τότεναμ στο Λονδίνο και εναντίον κι άλλων κορυφαίων ομάδων. Το ποδόσφαιρο όμως εξελίσσεται, αφού και η Ραπίντ πριν λίγα χρονιά είχε κερδίσει την Άστον Βίλα δύο φορές και μία φορά το Αμβούργο στη φάση των ομίλων του Europa League».

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Κατσαβάκης:«Κάνω έκκληση στον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας»


Ο προπονητής του Άρη, Μάκης Κατσαβάκης, φιλοξενήθηκε στο ράδιο Μετρόπολις μιλώντας για τη νέα αγωνιστική χρονιά και τους στόχους της ομάδας. Επίσης, αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των Γιαννιώτα και Κατίδη , ενώ παράλληλα έκανε έκκληση στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα. 

Αναλυτικά η όσα είπε:

Για το αν είναι η πιο δύσκολη σεζόν της καριέρας του η φετινή: «Το ειδικό βάρος είναι τεράστιο. Είναι Άρης. Αλλά να μην στεκόμαστε στα ίδια. Γίνεται μια προσπάθεια πολύπλευρη σε αγωνιστικό και διοικητικό κομμάτι. Παλεύουμε και προχωράμε».

Για τις απαιτήσεις των φίλων του Άρη: «Έχουνε δίκιο οι οπαδοί. Έχουν δει τον Άρη να παίζει Ευρώπη να παίρνει κύπελλο και να διεκδικεί το πρωτάθλημα στον Βόλο. Πρέπει να δούμε την αλήθεια κατάματα όμως. Θα πρέπει να συμπορευθούμε όλοι με υπομονή για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα». Μας έχουν βοηθήσει οι φίλαθλοι. Αλλά κάνω για μια ακόμη φορά έκκληση να σταθούν στο πλευρό μας. Έχουν δίκιο να έχουν απαιτήσεις, γιατί ο Άρης ήταν πάντα πρωταγωνιστής σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τους χρειαζόμαστε στο πλευρό μας. Είναι ζωτικής σημασίας τα διαρκείας».

Για τι μπορούν να περιμένουν οι φίλοι της ομάδας από τον φετινό Άρη: «Θα κάνουμε μια προσπάθεια να χτιστεί μια νέα ομάδα μέσα από τα σπλάχνα του Άρη, εκ θεμελιών. Θα ενισχύσουμε την ομάδα κάτω των 24 και συν τους δύο ξένους θα κάνουμε μια ομάδα. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα ακόμη. Θα πρέπει να μετρήσουμε τις δυνατότητες μας. Θα πρέπει αν βάλουμε την ομάδα πάνω από τον εαυτό μας και από κει και πέρα ότι καλύτερο βγει».

Για το αν τον προβληματίζει ο μικρός μέσος όρος ηλικίας του ρόστερ: «Η απειρία των παικτών είναι ερωτηματικό, αλλά με τα φιλικά και τις προπονήσεις προσπαθήσαμε να χτίσουμε την αυτοπεποίθηση. Έχουμε όμως βοήθεια από τον κόσμο και τα παιδιά προσπαθούν πολύ».

Για τα οικονομικά προβλήματα και τους χειρισμούς της διοίκησης: «Τα παιδιά στη διοίκηση κάνουν τεράστια προσπάθεια. Το φορολογικό που ξεπεράστηκε ήταν τεράστιο αγκάθι. Είναι και τα διαρκείας, όπου γίνεται τεράστιος αγώνας και κάνουμε έκκληση για περισσότερα διαρκείας. Είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσει η διοίκηση και να λυθούν τα προβλήματα. Για να πετύχουμε τον σκοπό μας θα πρέπει αν καταθέσουμε την ψυχή μας. Μόνο ενωμένοι ο Άρης θα βρει τα βήματά του».

Για τους ενδοιασμούς που εμφανίζουν οι παίκτες από το εξωτερικό για να έρθουν στον Άρη και για τις καθυστερήσεις στις διαπραγματεύσεις: «Κατανοώ τους παίκτες. Μαθαίνουν τα προβλήματα της Ελλάδας. Για αυτό παιδιά με ελαστικότητα στο οικονομικό κομμάτι θα μας βοηθήσουν και αγωνιστικά. Οι διοικούντες είναι ξεκάθαροι στις διαπραγματεύσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα προχωρήσουν τα θέματα. Το οικονομικό ήταν αγκάθι στις διαπραγματεύσεις. Πάντως γίνεται καλή προσπάθεια από τη διοίκηση. Όπως είναι τα πράγματα θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Θα πρέπει να έρθουν καλά παιδιά για να ανταπεξέλθουν σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες».

Για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πώληση των Γιαννιώτα και Κατίδη: «Αν κάποιο παιδί φέρει τα χρήματα που θα αναπνεύσει η ομάδα, δεν είμαι αντίθετος. Κάθε πρόταση είναι καλοδεχούμενη. μπορεί να αποδυναμωθεί η ομάδα, αλλά θα έρθουν και χρήματα έτσι. Οι διοικούντες έκαναν ξεκάθαρες κουβέντες με τα παιδιά που είναι στην ομάδα».

Στη συνέχεια εξέφρασε τη γνώμη του για τον Γιάννη Γιαννιώτα: «Ο Γιαννιώτας αποτελεί κεφάλαιο για τον Άρη και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν βελτιωθεί και άλλο μπορεί να σταθεί σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα. Μπορεί να αφήσει εποχή αν συνεχίσει έτσι».

Για την πρόθεση του Κατίδη όσον αφορά το μέλλον του στον Άρη: «Ο Κατίδης θέλει να φύγει. Δεν κρατάμε κάποιον με το ζόρι. Του μίλησα σαν φίλος και μετά σαν προπονητής και του ξεκαθάρισα κάποια πράγματα. Τώρα είναι θέμα διοίκησης για το αν θα ικανοποιηθεί με τα λεφτά που θα φέρει. Πώς να υπολογίζω σε αν παιδί που μου λέει ότι θέλει να φύγει; Εξαιρετικός παίκτης αλλά πρέπει αν είμαστε ταγμένοι στα να βοηθήσουμε τον Άρη».

Για το τι έφταιξε και ναυάγησε η υπόθεση Χαριστέα: «Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα. Τον Άγγελο τον εκτιμάω αλλά δεν προχώρησε το θέμα. Το να συζητάμε για αυτό δεν θα βοηθήσει».

Για τις δοκιμές ποδοσφαιριστών που γίνονται στο Ρύσιο, όπως π.χ. ο Γκούσεφ: «Δεν θέλω να κάνω αναλύσεις. Θέλουμε παιδιά που θα έρθουν ως δεύτερες βοήθειες. Δοκιμάζουμε πολλούς παίκτες».

Στον επίλογό του υπογράμμισε: «Αρχίζουμε το πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε ταγμένοι στα να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θέλουμε συσπείρωση και μακάρι να μας δώσει ο Θεός τύχη για να τους δώσουμε χαρές. Καλούμαστε να αποδείξουμε αν είμαστε καλοί ή όχι».


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/