Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκες για Τσέλσι και Τόττεναμ στα ντέρμπι της αγωνιστικής



Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στο «Ολντ Τράφορντ» όπου η Τότεναμ έσπασε παράδοση 23 ετών επικρατώντας 3-2 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Οι «πετεινοί» έκαναν εντυπωσιακό ξεκίνημα στην αναμέτρηση και μόλις στο 2’ μπήκαν μπροστά στο σκορ, όταν ο Βερτόνγκεν βρέθηκε στην επίθεση και το σουτ του κόντραρε καταλήγοντας στα αντίπαλα δίχτυα. Αυτό, ήταν το δεύτερο τέρμα του Βέλγου διεθνούς σε λίγες ημέρες, καθώς είχε σκοράρει και μεσοβδόμαδα απέναντι στην Καρλάιλ για το Κύπελλο.
Η συνέχεια, ήταν ανάλογη με τον Μπείλ στο 32΄ να κάνει καταπληκτική κούρσα και να σκοράρει με δεξί πλασέ.Στην επανάληψη, οι «κόκκινοι διάβολοι» μπήκαν καλά και μόλις στο 51’ επέστρεψαν στη διεκδίκηση της νίκης, όταν ο Νάνι μείωσε σε 2-1. Πριν κοπάσουν όμως οι πανηγυρισμοί για τους γηπεδούχους, ήρθε ο Ντέμπσεϊ στο 52’ να κάνει το 3-1. Ακόμα και τότε όμως, τίποτα δεν είχε τελειώσει, καθώς ο Καγκάβα στο 53’ έκανε το 3-2 σε ένα τρίλεπτο φωτιά στην αναμέτρηση.

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Τσέλσι απέναντι στην Άρσεναλ, στο Λονδίνο με σκορ 2-1. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Φερνάντο Τόρρες να προλαβαίνει τον Κοσιελνί και με πλασέ στην κίνηση να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.Στο 43' Ζερβίνιο, εκμεταλλευόμενος την σέντρα του Τσάμπερλεϊν πλάσαρε υποδειγματικά φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.Στο 53' ο Μάτα εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά με τον Κοσιελνί να αλλάζει πορεία στην μπάλα και να την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στους «μπλε».Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του αγώνα, οι γηπεδούχοι έχασαν σορεία ευκαιριών, όμως δεν άλλαξε κάτι και η Τσέλσι απέδρασε με τους τρεις βαθμούς από το «Emirates».

Πολύ δύσκολο αποδείχθηκε το έργο της Μάντσεστερ Σίτι, αφού η Φούλαμ προηγήθηκε μόλις στο 10ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο Ρίισε από τον Σαμπαλέτα και εκτέλεσε ο Πέτριτς. Νωρίτερα το μακρινό σουτ του Γιάγια Τουρέ είχε περάσει λίγο άουτ, ενώ στο ημίωρο ήρθε η ώρα των πρωταθλητών για να ζητήσουν πέναλτι, ωστόσο ο διαιτητής δεν "συγκινήθηκε" από την πτώση του Τέβες σε μαρκάρισμα του Ρίισε. Τελικά η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι κατάφερε να ισοφαρίσει πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν μετά από απόκρουση του Σβάρτσερ σε συρτό σουτ του Σίλβα, ο Ακγουέρο από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων. Αυτό το γκολ ανέβασε την ψυχολογία των "πολιτών", οι οποίοι ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο 45λεπτο.

Στο 81' ο Γιώργος Καραγκούνης αντικατέστησε τον Κρις Μπερντ και μέσα σε δύο λεπτά έκανε ένα φάουλ στον Αγουέρο και κέρδισε ένα από τον Σαμπαλέτα. Τελικά ένας άλλος νεοεισελθών έμελλε να κρίνει την έκβαση της αναμέτρησης. Στο 86' ο Τζέκο πέρασε στη θέση του Χάβι Γκαρσία και ένα λεπτό αργότερα σκόραρε με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, χαρίζοντας τη νίκη στη Μάντσεστερ Σίτι.Η πρώτη νίκη της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα άργησε, αλλά ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο. Οι «κόκκινοι» συνέτριψαν 5-2 εκτός έδρας τη Νόριτς, με τον Λουίς Σουάρες να πετυχαίνει 3 γκολ (2', 38', 57') οδηγώντας την ομάδα του στο «τρίποντο». Σαχίν (47') και Τζέραρντ (68') τα άλλα γκολ της Λίβερπουλ, ενώ για τη Νόριτς σκόραραν οι Μόρισον (61') και Χολτ (87').
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Σάββατο (29/9)

Άρσεναλ-Τσέλσι 1-2

(43΄Ζερβίνιο - 20΄Τόρες, 53΄αυτ. Κοσιελνί)

Εβερτον-Σαουθάμπτον 3-1

(25' Oσμάν, 32', 38' Γέλαβιτς - 6' Ραμίρεζ)

Νόριτς-Λίβερπουλ 2-5

61' Μόρισον, 87' Χολτ - 2', 38', 57', Σουάρες, 47' Σαχίν, 68' Τζέραρντ)

Ρέντινγκ-Νιούκαστλ 2-2

(58' Κέμπε, 62' Χαντ - 59', 83' Μπα)

Σάντερλαντ-Γουίγκαν 1-0

51' Φλέτσερ (κόκκινη 47' Γκόμεζ)

Στόουκ-Σουόνσι 2-0

(12', 36' Κράουτς)

Φούλαμ-Μάντσεστερ Σίτι 1-2

(10' πεν. Πέτριτς - 43' Αγουέρο, 87' Ντζέκο)

Μάντσεστερ Γιουν.-Τότεναμ (19:30)

Κυριακή (30/9)

Άστον Βίλα-Γουέστ Μπρομ (18:00)

Δευτέρα (1/10)

ΚΠΡ-Γουέστ Χαμ (22:00)

Πηγή: sentragoal.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Μπάσκετ-Κύπελλο Ελλάδος: Εμφάνιση ντροπής και αποκλεισμός για Άρη!



Ήττα ντροπής υπέστη ο Άρης στην Αθήνα από την Κηφισιά. Το τελικό 81-60 υπέρ της ομάδας που αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία τα λέει όλα και δεν αφήνει περιθώρια κριτικής του παιχνιδιού. Ο Άρης δεν υπήρχε στο γήπεδο. Ευθύνες για το σημερινό “βατερλό” έχουν όλοι, διοίκηση, παίκτες και τεχνική ηγεσία για τον απλούστατο λόγο ότι μια ομάδα μαζί χάνει και μαζί κερδίζει.

Ο Άρης δεν κατέβηκε σήμερα να παίξει μπάσκετ, παρότι είχε και τον Μιχάλη Πελεκάνο στην σύνθεσή του. Η Κηφισιά τον αιφνιδίασε, προηγήθηκε με 9-0 και 11-2, έφτασε στο 19-6 στο τέλος του δεκαλέπτου, αλλά αντίδραση από τον Άρη ουδεμία! Με εξαιρετικό ρυθμό οι γηπεδούχοι δεν συνάντησαν καμία αντίσταση από την ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή. Το 42-24 στο τέλος του ημιχρόνου αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα με τον Άρη να μην κάνει τίποτα σωστά και να έχει προβλήματα και στην άμυνα και στην επίθεση.

Το μοναδικό ξέσπασμα των κίτρινων ήρθε στις αρχές της τρίτης περιόδου όταν με σερί 13-2 η διαφορά μειώθηκε στους 7 πόντους (44-37), όμως σε εκείνο το σημείο ο Σιούτης με συνεχόμενα τρίποντα σε ένα λεπτό έδωσε και πάλι διαφορά ασφαλείας στην Κηφισιά (50-37 στο 25′) και κάπου εκεί τελείωσαν όλα… Ο Άρης δεν είχε ούτε το καθαρό μυαλό, ούτε τις λύσεις για να αντιδράσει. Στο 30′ το σκορ ήταν 60-42 και λίγο πριν το φινάλε του αγώνα η διαφορά έφτασε τους 23 πόντους (79-53)…

Τα δεκάλεπτα: 19-5,42-24, 60-42, 81-60.

Νέα Κηφισιά (Παπαθεοδώρου): Μοσχοβίτης 4, Κακαριάς 4, Διαμαντόπουλος 5 (1), Καράμπουλας 21 (1), Μενουδάκος 6 (1), Σιούτης 16 (4/4τριπ), Ψαθάς 12, Μουρίκης 2, Πετροδημόπουλος 9, Τζιάλας 2.

Άρης (Αλεξανδρής): Πάσαλιτς 11 (3), Βεζένκοφ 2, Πελεκάνος 15 (3), Δήμας 3 (1), Ασημακόπουλος 11 (2), Καραποστόλου 3 (1), Χαρίσης, Μποχωρίδης 5, Τσακαλέρης 4.

Πηγή: pressaris.gr

Xαβίτο: «Εύχομαι νίκη στον Άρη, θα ήθελα κάποτε να επιστρέψω»!



O Φρανθίσκο Χαβίτο έχει γράψει ιστορία στα ΠΑΟΚ-Άρης… Κανείς δεν έχει ξεχάσει μία από τις καλύτερες στιγμές του 29χρονου μεσοεπιθετικού, στην Ελλάδι καριέρα του. Συγκεκριμένα, πρόπερσι στις 4 Οκτωβρίου 2010, όταν πέτυχε το μοναδικό νικηφόρο γκολ απέναντι στον ΠΑΟΚ, μέσα στην Τούμπα.

Με αυτό, ο Άρης νίκησε με 1-0 κι έσπασε μια παράδοση 12 ετών που τον ήθελε να μη φεύγει νικητής, από την έδρα του αντιπάλου.

O Iσπανός μίλησε για το παιχνίδι από την Τουρκία, αφού πλέον αγωνίζεται με τη φανέλα της Ορντούσπορ. Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, ο ίδιος μας θυμίζει πως έζησε το ΠΑΟΚ-Άρης πριν δύο χρόνια, δίνει τις δικές του… συμβουλές προς τους παίκτες, ενώ αποκαλύπτει αν θα επιστρέψει στους «κίτρινους».

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε στο sport2310.gr:

Πριν δυο χρόνια ήσουν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης, με το γκολ της νίκης, στην Τούμπα. Τι θυμάσαι;

«Θυμάμαι τα πάντα. Τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, τους φροντιστές και φυσικά τους οπαδούς. Όλοι ήταν πολύ χαρούμενοι με αυτή τη νίκη, όπως κι εγώ που πέτυχα το νικηφόρο γκολ».

Φέτος η ομάδα αποτελείται από νεαρούς παίκτες, που δεν έχουν την εμπειρία των ντέρμπι, σε μεγάλες έδρες. Τι τους συμβουλεύεις;

«Αρχικά, να είναι ήρεμοι και να παίξουν όπως ξέρουν. Επίσης, να μην φοβούνται μη κάνουν λάθη και φυσικά να είναι δεμένοι σαν πραγματική ομάδα».

Πώς αντιμετωπίζεις το άγχος, πριν από κρίσιμα ματς; Σε φοβίζει η ατμόσφαιρα της κερκίδας των αντιπάλων;

«Βλέπω ταινίες, ακούω μουσική, παίζω κάποιο βιντεοπαιχνίδι ή διαβάζω βιβλία. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κερκίδα των αντιπάλων, αρκεί να υπάρχει ωραία ατμόσφαιρα. Έτσι, θα πηγαίνουν περισσότεροι οπαδοί και των δύο ομάδων στο γήπεδο».

Σκέφτεσαι να επιστρέψεις μία μέρα στον Άρη;

«Το σκέφτομαι και θα το ήθελα πολύ! Γιατί όχι; Πέρασα ευχάριστες και όμορφες στιγμές στην ομάδα και μάλιστα, έχω πολλούς φίλους».

Θα παρακολουθήσεις το ντέρμπι; Τι εύχεσαι στην πρώην ομάδα σου;

«Ναι, θα προσπαθήσω να το δω, εάν μπορέσω. Η ευχή μου είναι να κερδίσει ο Άρης, να παίξει καλά, χωρίς να δημιουργηθούν εντάσεις ή φασαρίες τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου».

Πως περνάς στην Τουρκία, έχοντας για δεύτερη φορά συνεργασία με τον προπονητή σου, Έκτορ Κούπερ;

«Είμαι μια χαρά στην Ορντούσπορ. Η συνεργασία μου με τον κύριο Κούπερ είναι εξαιρετική. Πρόκειται για έναν προπονητή που δουλεύει καλά, με σοβαρότητα και γνωρίζει πως θα πετύχει το καλύτερο δυνατό για όλους μας».

Πηγή: pressaris.gr



Ισοπαλία για Ηρακλή στην πρεμιέρα



Με ισοπαλία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Ηρακλής στο πρωτάθλημα της Football League, 3-3 με τον Εθνικό Γαζώρου. Οι "κυανόλευκοι" ήταν καλοί επιθετικά, έδειξαν όμως να έχουν κάποια προβλήματα ανασταλτικά.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τον Ηρακλή, αφού ο Γάζωρος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ μόλις στο 5' με τον Ναλμπάντη. Οι "κυανόλευκοι" απάντησαν 20 λεπτά αργότερα με τον Χιονίδη ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στην επανάληψη, στο 47' ο "γηραιός" πήρε το προβάδισμα και πάλι με τον Χιονίδη, αλλά στο 65' ο Αλεξάντροβιτς ισοφάρισε σε 2-2. Στο 82' οι περίπου 5.000 φίλοι του Ηρακλή που πήγαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση "πάγωσαν" όταν ο Κατσαβάκης έκανε το 2-3, αλλά ο Παπαστεριανός έφερε και πάλι στην ισοπαλία το παιχνίδι στο 84' κάνοντας το 3-3 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Ηρακλής: Φιρινίδης, Γεωργίου, Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός, Λιόλιος, Παληγεώργος, Λιαπάκης (67' Κωνσταντινίδης), Χιονίδης (60' Μίχος), Βουτσιάς (78' Νατσιόπουλος), Κριβόκαπιτς, Στεφανίδης.

Εθνικός Γαζώρου: Αποστολίδης, Χαριτίδης (35' Σαββίδης), Γαλακτερός, Καπίας, Κατσαβάκης, Αλεξάντροβιτς (88' Νίρλας), Μπεκιάρης, Γεωργιάδης, Κοσμίδης, Κωνσταντινίδης (63' Γκόγκας), Ναλμπάντης.

Πηγή: metrosport.gr

Προκλητικό μήνυμα του Στέφανου Αθανασιάδη για τον Άρη- Απάντησε με επίσημη ανακοίνωση η ΠΑΕ!



Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης για τη Σούπερ Λίγκα άρχισε μία μέρα νωρίτερα και συγκεκριμένα από το ματς των Νέων (1-0), αλλά και το… tweet του Κλάους Αθανασιάδης.

«Μπράβο στα παιδιά της δεύτερης ομάδας!! Σεξ και Βία», έγραψε ο επιθετικός του «Δικεφάλου του Βορρά» στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter για τη νίκη των Νέων του ΠΑΟΚ επί των αντίστοιχων του Άρη για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας Κ-20.

Με σκληρή… γλώσσα απάντησε η ΠΑΕ Άρης στο tweet του Στέφανου Αθανασιάδη, υποστηρίζοντας πως ο σεβασμός αποτελεί μία από τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου.

Οι «κίτρινοι» λίγη ώρα μετά το...τιτίβισμα του Έλληνα ποδοσφαιριστή, απάντησαν με επίσημη ανακοίνωση, αναφέροντας πως οι αγώνες κερδίζονται με ανωτερότητα και παιδεία, στοιχεία που… λείπουν από το λεξικό του επιθετικού του «Δικέφαλου του Βορρά».

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση, αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να υπενθυμίσει στον διεθνή ποδοσφαιριστή κ. Αθανασιάδη ότι μια από τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου είναι ο σεβασμός (Respect) του αντίπαλου.

Οι αγώνες κερδίζονται με ανωτερότητα και παιδεία, στοιχεία που – απ’ ό,τι φαίνεται - λείπουν από το λεξικό του.

Εφόσον θέλει να αποδείξει τον ανδρισμό του με... sex και βία, καλό θα ήταν να απαλλάξει το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με αυτά τα... σπορ εκτός γηπέδων».


Πηγή: onsports.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Κ 20: Πήρε το ντέρμπι των ''μικρών'' ο ΠΑΟΚ



Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Αρη. Η Κ20 του "Δικεφάλου" αν και από το 79' αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κίτσιου κέρδισε με 1-0, αποτέλεσμα που ήταν απόλυτα δίκαιο βάσει της εμφάνισης των "ασπρόμαυρων". Οι τελευταίοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, είχαν δοκάρι, ενώ όποτε ο Αρης απείλησε ο Στρέζος δήλωσε παρών. Το παιχνίδι είχε αρκετό πάθος και... νεύρα, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζουν στο τέλος την νίκη και το γήπεδο που ήταν γεμάτο να τους χειροκροτεί για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

ΠΑΟΚ: Στρέζος, Κωνσταντινίδης Δ., Ποζατζίδης, Χατζόπουλος, Κιόσε, Παναγιωτούδης, Δεμιρτζόγλου (Γεωργιάδης 86΄), Κίτσιου, Παπαδόπουλος Β. (Μπαντάνης 81΄), Σαββίδης, Ανδριόπουλος (Ταουσιάνης 70΄)

Αρης: Παπαδόπουλος, Πολυζωίδης, Ποζίδης, Μπιμπισίδης, Τουλκερίδης, Αντωνιάδης, Ρένια, Παλιάτσος, Καλούδης (Παπακώστας 65΄), Καραγιάννης, Καρασίμος (Κρυστάλλης 46').


Πηγή: olapaok.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Τζούντο: Χάλκινο στο Παγκόσμιο η Πρεβολαράκη!



Ανάμεσα στις 3 καλύτερες αθλήτριες στον κόσμο στη γυναικεία πάλη βρίσκεται η Ελληνίδα αθλήτρια Μαρία Πρεβολαράκη.

Τεράστια επιτυχία για την ίδια και για την Ελληνική Πάλη με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικείας Πάλης στο Edmonton του Καναδά. Αγωνίστηκε στην κατηγορία βάρους των 55 κιλών και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Η Ελληνίδα αθλήτρια στον πρώτο της αγώνα νίκησε τη Βραζιλιάνα Souza Joice Da Silva με πτώση 5-0 (0-1, 4-2, 2-1).

Στον επόμενο αγώνα η Πρεβολαράκη αντιμετώπισε την Ελληνοαμερικανίδα, φιναλίστ τελικά του ομίλου, Helen Louise Maroulis από την οποία και ηττήθηκε με 3-0 (3-0, 2-0, 0-0). Στα ρεπεσάζ η αθλήτρια του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου αντιμετώπισε με επιτυχία στον πρώτο αγώνα την Λευκορωσίδα Mikhalkova Nadzeya με 0-3 (0-1, 0-2, 0-0) και στο μικρό τελικό αγώνα της κατηγορίας επιβλήθηκε της Καναδέζας Brittanee Morgana Laverdure με 3-0 (1-0, 1-0, 0-0) κερδίζοντας επάξια το Χάλκινο μετάλλιο.

Σήμερα (Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου) αγωνίζεται η αθλήτρια Αγόρω Παπαβασιλείου στην κατηγορία των 63 κιλών αντιμετωπίζοντας στον πρώτο της αγώνα τη Γερμανίδα Aline Focken.

Πηγή: οnsports.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Μπάσκετ-Κύπελλο Ελλάδος: Έτοιμος για την πρόκριση απέναντι στην Κηφισιά



O Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κηφισιά στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει πιο δύσκολο έργο σε σχέση με αυτό που είχε 10 μέρες πριν στην Αθήνα απέναντι στον Φιλαθλητικό. Η Κηφισιά είναι μια από τις καλές ομάδες της Α2, απέκλεισε ομάδα της Α1 (Απόλλων Πατρών) για να βρεθεί απέναντι στον Άρη, που αγωνίζεται και πάλι χωρίς ξένους, αλλά με δύο ελληνικές προσθήκες.

Το σημερινό (17.00) θα είναι το πρώτο παιχνίδι με την φανέλα του Άρη για τον Μιχάλη Πελεκάνο και τον Ζήση Σαρικόπουλο. Ο πρώτος ξεκίνησε προπονήσεις την Τρίτη με τη νέα του ομάδα και είναι λογικό να μην είναι απόλυτα έτοιμος, θα πάρει ωστόσο λεπτά συμμετοχής. Ο δεύτερος έχασε όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας λόγω τραυματισμού, αλλά πλέον είναι έτοιμος να προσφέρει και θα το κάνει έστω βοηθώντας αρχικά τον Κώστα Χαρίση με πολύτιμες “ανάσες”.

Οι κίτρινοι για άλλο ένα παιχνίδι θα στερηθούν των υπηρεσιών των τριών Αμερικανών, που έμειναν στην Θεσσαλονίκη, αφού δεν υπήρξε οριστική λύση στο θέμα της αναστολής του απαγορευτικού των μεταγραφών από την FIBA.

Πηγή: pressaris.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Σούπερ Λιγκ: Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής



Η 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ είναι προ των πυλών και όλες οι καρδιές χτυπούν στους ρυθμούς του ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη στο γήπεδο της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ μετρά στην έδρα του 29 νίκες και 9 ήττες, ενώ 14 ματς έχουν έρθει ισόπαλα. Από τα υπόλοιπα ματς ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις Ατρομητου-Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού-Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:


ΣΑΒΒΑΤΟ 29/9

Κέρκυρα - ΟΦΗ 17:15 NS2

Πανιώνιος - ΑΕΚ 17:15 NS1

Ατρόμητος - Ολυμπιακός 19:30 NS2

ΚΥΡΙΑΚΗ 30/9

Πανθρακικός - Βέροια 16:00 NS1

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης 18:15 NS1

Πλατανιάς - Ξάνθη 18:15 NS2

ΠΑΟΚ - Άρης 20:30 NS1

ΔΕΥΤΕΡΑ 1/10

ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός 20:30 NS2

Πηγή: sport24.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Όλη η δράση του Σαββατοκύριακου



Το ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο ξεκινά με το ντέρμπι του Λονδίνου, Άρσεναλ - Τσέλσι, ενώ αργότερα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Τότεναμ.

Στην Ιταλία το Σαββατόβραδο έχει μάχη... Γιουβέντους - Ρόμα, ενώ στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στη δύσκολη έδρα της Σεβίλλης.

Στην Ολλανδία η Τβέντε πάει στο Άμστερνταμ να αντιμετωπίσει τον Άγιαξ έχοντας 6 νίκες σε ισάριθμα ματς, ενώ στην Κύπρο η ΑΕΛ υποδέχεται την Ομόνοια.


Το πρόγραμμα των σημαντικότερων πρωταθλημάτων:

Premier League - 6η αγωνιστική

Σάββατο


Άρσεναλ - Τσέλσι (14:45)

Έβερτον - Σαουθάμπτον (17:00)

Φούλαμ - Μάντσεστερ Σίτι

Νόριτς - Λίβερπουλ

Ρέντινγκ - Νιούκαστλ

Στόουκ - Σουόνσι

Σάντερλαντ - Γουίγκαν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ (19:30)

Κυριακή

Άστον Βίλα - Γουέστ Μπρομ (18:00)

Δευτέρα

ΚΠΡ - Γουέστ Χαμ (22:00)

Serie A - 6η αγωνιστική

Σάββατο

Πάρμα - Μίλαν (19:00)

Γιουβέντους - Ρόμα (21:45)

Κυριακή

Ουντινέζε - Τζένοα (13:30)

Αταλάντα - Τορίνο (16:00)

Μπολόνια - Κατάνια

Κάλιαρι - Πεσκάρα

Λάτσιο - Σιένα

Παλέρμο - Κιέβο

Σαμπντόρια - Νάπολι

Ίντερ - Φιορεντίνα (21:45)

Primera Division - 6η αγωνιστική

Σάββατο


Βαλένθια - Σαραγόσα (17:00)

Μάλαγα - Μπέτις (19:00)

Σοθιεδάδ - Μπιλμπάο (21:00)

Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα (23:00)

Κυριακή

Γρανάδα - Θέλτα (13:00)

Βαγιαδολίδ - Ράγιο Βαγεκάνο (17:00)

Οσασούνα - Λεβάντε (19:00)

Ρεάλ - Ντεπορτίβο (20:50)

Εσπανιόλ - Ατλέτικο (22:30)

Δευτέρα

Χετάφε - Μαγιόρκα (22:30)

Bundesliga - 6η αγωνιστική

Παρασκευή

Φορτούνα Ντίσελντορφ - Σάλκε

Σάββατο

Λεβερκούζεν - Γκρόιτερ Φιρτ (16:30)

Βέρντερ - Μπάγερν

Νυρεμβέργη - Στουτγκάρδη

Χόφενχαϊμ - Άουγκσμπουργκ

Αμβούργο - Ανόβερο

Ντόρτμουντ - Γκλάντμπαχ (19:30)

Κυριακή

Φρανκφούρτη - Φράιμπουργκ (16:30)

Βόλφσμπουργκ - Μάιντς (18:30)

Ligue 1 - 7η αγωνιστική

Παρασκευή


Ρεν - Λιλ (21:45)

Σάββατο

Παρί Σεν-Ζερμέν - Σοσό (18:30)

Αζαξιό - Μπρεστ (21:00)

Νανσί - Μονπελιέ

Τρουά - Τουλούζ

Εβιάν - Λοριάν

Νις - Μπαστιάν

Κυριακή

Βαλανσιέν - Μαρσέιγ (15:00)

Σεντ-Ετιέν - Ρεμς (18:00)

Λιόν - Μπορντό (22:00)

Primeira Liga - 5η αγωνιστική

Παρασκευή

Πάσος Φερέιρα - Μπενφίκα (22:15)

Γκιμαράες - Μπράγκα (23:30)

Σάββατο

Σπόρτινγκ - Εστορίλ (20:15)

Ρίο Άβε - Πόρτο (22:30)

Κυριακή

Μπέιρα-Μαρ - Σετούμπαλ (18:00)

Ολιανένσε - Νασιονάλ

Ζιλ Βισέντε - Μορεϊρένσε

Μαριτίμο - Ακαντέμικα (20:15)


Eredivisie - 7η αγωνιστική

Σάββατο


Χέρενφεν - Μπρέντα (19:45)

Φέγενοορντ - Νάιμεχεν (20:45)

Ουτρέχτη - Φιτέσε

Χεράκλες - Ντεν Χάαχ

Άγιαξ - Τβέντε (21:45)

Κυριακή

Άλκμααρ - Βάαλβαϊκ (13:30)

Βίλεμ - Τσβόλε (15:30)

Χρόνινχεν - Ρόντα

Φένλο - Αϊντχόφεν (17:30)

Κύπρος - 4η αγωνιστική

Σάββατο

Ανόρθωση - Αλκή (18:00)

ΕΝΠ - Δόξα

ΑΕΛ - Ομόνοια (19:00)

ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Κυριακή

ΑΠΟΕΛ - Απόλλων (18:00)

Εθνικός - Νέα Σαλαμίνα

ΑΕΠ - Αγία Νάπα (19:00)


Πηγή: sport24.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com