Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΟΚ: Η νέα φανέλα της ομάδας χάντμπολ



Ξεχωριστές είναι οι νέες εμφανίσεις της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η Hummel είναι η εταιρία που ντύνει τον «Δικέφαλο του Βορρά» με ριγέ ασπρόμαυρες φανέλες ως κύρια εμφάνιση. Η δεύτερη εμφάνιση θα είναι λευκή, ενώ όλες θα έχουν πάνω τους, τους χορηγούς του συλλόγου.

Μάλιστα, η επίσημη φωτογράφιση της σεζόν θα γίνει με τις ασπρόμαυρες φανέλες, όπως επέλεξαν οι άνθρωποι του σωματείου, ενώ αυτές οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν τόσο για τις ανάγκες στην Ελλάδα όσο και την Ευρώπη.

Νέος  χορηγός της ομάδας για την αγωνιστική χρονιά θα είναι η Matt Royal.

«Καλωσορίζουμε τη Matt Royal στην οικογένειά μας. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε μας δίνει κουράγιο η βοήθεια των χορηγών και ειδικά εταιρειών που είναι ηγέτες στο χώρο τους», ήταν τα λόγια του έφορου της ομάδας, Γρηγόρη Πετρίδη, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Κώστα Μαυρομιχάλη, εκπρόσωπο της Matt Royal που πλέον θα διαφημίζεται στην ασπρόμαυρη φανέλα.

Πηγή: οnsports.gr

*Πηγή φωτογραφίας: PAOK 24

Ολυμπιακοί αγώνες:Αποζημίωση-μαμούθ σε Ελληνίδα αθλήτρια για το σκάνδαλο ντόπινγκ του 2004



Χρυσή πλήρωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία την επιλογή της να αποκλείσει ως δήθεν ντοπαρισμένη την Τόνια Μαχαίρα από τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004. Οκτώ χρόνια μετά, τα ελληνικά δικαστήρια με τη συνδρομή του δικηγόρου της Γιάννη Μαρακάκη δικαίωσαν την κρητικιά πρωταθλήτρια κολύμβησης και της επιδίκασαν αποζημίωση που φτάνει τις 277.000 ευρώ.

Σε καιρούς που το κάθε ευρώ φαντάζει θησαυρός για τον ελληνικό αθλητισμό η Κολυμβητική Ομοσπονδία είδε να "πετάνε" από τα ταμεία της σχεδόν 300.000 ευρώ εξαιτίας των λανθασμένων χειρισμών της διοίκησής της σε μια υπόθεση που είχε ταράξει τον ελληνικό αθλητισμό το καλοκαίρι των Ολυμπιακών της Αθήνας.

Είναι μόλις η δεύτερη φορά στα παγκόσμια χρονικά του αθλητισμού που αθλήτρια κερδίζει αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση σχετική με ντόπινγκ από Ομοσπονδία. Είχε προηγηθεί εκείνη της σπουδαίας Κάτριν Κράμπε που το 2007 της καταβλήθηκε ποσό 700.000 δολαρίων αποζημίωση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου.

Σύμφωνα λοιπόν με την καθαρογραμμένη απόφαση του δικαστηρίου (είναι στη διάθεση του contra.gr) που τελεσιδίκησε τον περασμένο Απρίλιο κι αφού είχε απορριφθεί η έφεση της Ομοσπονδίας, η ΚΟΕ "δια των οργάνων της ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ την αθλήτρια απο τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες αφετέρου ΔΙΕΔΩΣΕ ΕΝΟΠΙΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΨΕΥΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ" Και συνεχίζει το σκεπτικό: "Τόσο ο παράνομος αποκλεισμός της αθλήτριας όσο και η εις βάρος της διάδοση του ανωτέρω συκοφαντικού γεγονότος μπορούσαν να προσβάλουν την προσωπικότητά της και πράγματι την προσέβαλαν".

Στην αγωγή που είχε καταθέσει το 2004 δια μέσω των δικηγόρων της Γιάννη Μαρακάκη και Νίκο Μόσχο, η Τόνια Μαχαίρα ζητούσε αποζημίωση 1 εκ. ευρώ για ηθική βλάβη και συκοφαντική δυσφήμιση με το δικαστήριο να καταλήγει στις 150.000 που μαζί με τους τόκους έφτασαν τις 277.000 ευρώ. Ποσό που κατασχέθηκε ήδη από την δόση της επιχορήγησης της ΓΓΑ τον περασμένο Αύγουστο και βέβαια δεν έφτασε ποτέ στα ήδη άδεια ταμεία της ΚΟΕ.


Πηγή: contra.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Συμφωνία του Άρη με τη UNICEF!



To κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για μία ακόμη φορά η ΠΑΕ Άρης, ανακοινώνοντας τη συμφωνία της με τη UNICEF.

Η αρχή είχε γίνει με τη ΛΑΜΨΗ και η συνέχεια δίνει με τη UNICEF για την ΠΑΕ Άρης που δείχνει για μία ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης η συμφωνία με τη UNICEF αποσκοπεί στην οικονομική ενίσχυση των προγραμμάτων της στα πλαίσια της προστασίας των παιδιών αλλά και την προώθηση των δικαιωμάτων τους στην Ελλάδα και τον κόσμο.

"Σε μια ακόμη πρωτοποριακή - για τα ελληνικά επαγγελματικά ποδοσφαιρικά δεδομένα - κίνηση βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως θα πορευθεί μαζί με την Ελληνική Επιτροπή της UNICEF σ’ ένα ευρύ πρόγραμμα ενεργειών που αποσκοπούν στην οικονομική ενίσχυση των προγραμμάτων της UNICEF για την προστασία των παιδιών και την προώθηση των δικαιωμάτων τους στην Ελλάδα και τον κόσμο.

H συμφωνία της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ με τη UNICEF περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- ενέργειες ευαισθητοποίησης του κοινού κατά τη διάρκεια των αγώνων, εκδηλώσεις με τη συμμετοχή παικτών και παράλληλες προωθητικές ενέργειες.

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό πως από την ερχόμενη Κυριακή (07/10) και τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πλατανιά Χανίων (και μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου), 1 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ 2012-2013 θα διατίθεται στη UNICEF για τα παιδιά του κόσμου.

Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου για να παρουσιαστεί αναλυτικά η συνεργασία (ο τόπος, η ημερομηνία και η ώρα θα ανακοινωθούν προσεχώς)''.


Πηγή: sport24.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Ποδόσφαιρο: Αλλαγές στην διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδος



Περισσότερους αγώνες θα περιλαμβάνει το Κύπελλο Ελλάδος, όπως αποφασίστηκε από το Δ.Σ της ΕΠΟ, ενώ η διοργάνωση θα έχει επτά φάσεις.

Οι αγώνες ξεκινούν στις 23-25 Οκτωβρίου, ενώ στην 3η φάση μπαίνουν και οι ομάδες της Superleague. Ο τελικός ορίστηκε στις 11 Μαϊου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Αναλυτικά οι φάσεις του Κυπέλλου Ελλάδος:

«Από την 1η φάση έως και την 4η φάση θα διεξαχθεί μία ενιαία δημόσια κλήρωση. Για την 5η και την 6η φάση θα διεξαχθεί μία δημόσια κλήρωση. Οι αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώνονται σε επτά (7) φάσεις:

1η ΦΑΣΗ (23, 24 και 25 Οκτωβρίου 2012)

Θα λάβουν μέρος οι είκοσι πέντε (25) ομάδες της Γ' Εθνικής Κατηγορίας και οι είκοσι μία (21) ομάδες της Β' Εθνικής Κατηγορίας. ΣΥΝΟΛΟ: 46 ΟΜΑΔΕΣ. Θα διεξαχθούν σύνολο είκοσι τρεις (23) απλοί αγώνες.

Η κλήρωση των αγώνων της 1ης φάσης θα διεξαχθεί με δύο κληρωτίδες. Στην μία θα τοποθετηθούν οι ομάδες της Γ' Εθνικής Κατηγορίας και στην άλλη οι ομάδες της Β' Εθνικής Κατηγορίας. Οι πρώτοι 21 αγώνες θα διεξαχθούν μεταξύ των ομάδων Γ' και Β' Εθνικής στην έδρα των ομάδων της Γ' Εθνικής Κατηγορίας. Οι υπόλοιποι 2 αγώνες με τις τελευταίες 4 ομάδες της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας στην έδρα της ομάδας που κληρώνεται πρώτη.ΣΥΝΟΛΟ: 23 ΟΜΑΔΕΣ θα προκριθούν στη 2η Φάση .

2η ΦΑΣΗ (30, 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου 2012)

Θα λάβουν μέρος οι 23 νικήτριες ομάδες που θα προκύψουν από την 1η φάση .

Οι πρώτες 14 ομάδες που θα κληρωθούν θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε 7 απλούς αγώνες στην έδρα της ομάδας που κληρώνεται πρώτη. Θα προκριθούν οι επτά (7) νικήτριες ομάδες.

Οι υπόλοιπες εννέα (9) ομάδες προκρίνονται στην επόμενη φάση χωρίς αγώνα

ΣΥΝΟΛΟ: 16 ΟΜΑΔΕΣ θα προκριθούν στην 3η Φάση .

Στους αγώνες της 1ης και 2ης φάσης σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην Κανονική διάρκεια των αγώνων ο νικητής θα αναδεικνύεται με την διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης επανορθωτικών λακτισμάτων (πέναλτι) κατά την διαδικασία που προβλέπει το άρθρο 20 παρ. 9 του ΚΑΠ Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων.

3η ΦΑΣΗ (28, 29 Νοεμβρίου και 12, 13 Δεκεμβρίου 2012 - επαναληπτικοί αγώνες: 19, 20, 22 και 23 Δεκεμβρίου 2012)

Θα λάβουν μέρος οι δέκα εξ (16) ομάδες που θα προκριθούν από τους αγώνες της 2ης Φάσης και οι δεκαέξι (16) ομάδες της Super League.

Σε κάθε αγώνα θα συμμετέχει μία ομάδα Β' ή Γ' Εθνικής και μία ομάδα Super League.

Η κλήρωση των αγώνων της 3ης φάσης θα διεξαχθεί με τρεις (3) κληρωτίδες. Στην μία θα τοποθετηθούν οι νικήτριες ομάδες της 2ης φάσης Στη δεύτερη κληρωτίδα οι ομάδες της Super League. Στην τρίτη κληρωτίδα θα τοποθετηθούν 32 κλήροι: 16 με την ένδειξη ΟΜΑΔΑ Β' ή Γ' Εθνικής και 16 με την ένδειξη ΟΜΑΔΑ Super League. Πριν την κλήρωση για κάθε ζευγάρι της 3ης φάσης ο κλήρος της 3ης κληρωτίδας θα καθορίζει την γηπεδούχο ομάδα της 1ης αγωνιστικής.

Θα διεξαχθούν δεκαέξι (16) διπλοί αγώνες (εντός και εκτός έδρας).

1η αγωνιστική 16 αγώνες

2η αγωνιστική 16 αγώνες

4η ΦΑΣΗ (9, 10, 16, και 17 Ιανουαρίου 2013 - επαναληπτικοί αγώνες: 23, 24, 30 και 31 Ιανουαρίου 2013)

Θα λάβουν μέρος οι δεκαέξι (16) νικήτριες ομάδες που θα αναδειχθούν από τους αγώνες της 3ης Φάσης. Θα διεξαχθούν οκτώ (8) διπλοί αγώνες (εντός και εκτός έδρας).

1η αγωνιστική 8 αγώνες

2η αγωνιστική 8 αγώνες

5η ΦΑΣΗ, προημιτελικοί αγώνες (27 και 28 Φεβρουαρίου 2013 - επαναληπτικοί αγώνες: 6, 7, 13 και 14 Μαρτίου 2013).

Θα λάβουν μέρος οι οκτώ (8) νικήτριες ομάδες που θα αναδειχθούν από τους αγώνες της 4ης Φάσης. Θα διεξαχθούν 4 διπλοί αγώνες (εντός και εκτός έδρας).

1η αγωνιστική 4 αγώνες

2η αγωνιστική 4 αγώνες

6η ΦΑΣΗ, ημιτελικοί αγώνες (17 και 18 Απριλίου 2013 - επαναληπτικοί αγώνες: 27 και 28 Απριλίου 2013).

Θα λάβουν μέρος οι τέσσερις (4) νικήτριες ομάδες που θα προκριθούν από τους αγώνες της 5ης Φάσης. Θα διεξαχθούν δυο (2) διπλοί αγώνες (εντός και εκτός έδρας).

1η αγωνιστική 2 αγώνες

2η αγωνιστική 2 αγώνες

Οι 2 νικήτριες ομάδες θα προκριθούν για τον Τελικό Αγώνα.

Στους αγώνες της 3ης , 4ης, 5ης και 6ης φάσης ο πρώτος αγώνας θα διεξάγεται στο γήπεδο της ομάδας που κληρώνεται πρώτη γηπεδούχος, ο δε δεύτερος στο γήπεδο της αντίπαλης ομάδας. Κάθε αλλαγή γηπέδου και γηπεδούχου με συμφωνία των ομάδων απαγορεύεται.

Στους αγώνες της 3ης , 4ης, 5ης και 6ης φάσης (διπλών συναντήσεων) του Κυπέλλου Ελλάδος αν από τα αποτελέσματα και των δύο αγώνων δεν προκύπτει η ομάδα που προκρίνεται τότε τα τέρματα τα οποία πέτυχε κάθε ομάδα στον εκτός έδρας αγώνα της υπολογίζονται διπλά.

Η ομάδα η οποία με αυτό τον υπολογισμό συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο αριθμό τερμάτων προκρίνεται στην επόμενη φάση. Αν και οι δύο ομάδες σημειώσουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων στον εντός και εκτός έδρας αγώνα, τότε ο δεύτερος αγώνας μετά την κανονική λήξη του παρατείνεται κατά δύο δεκαπεντάλεπτα ημίχρονα.

Αν ο αριθμός των τερμάτων, τα οποία θα επιτύχουν δύο ομάδες κατά την διάρκεια αυτής της ημίωρης παράτασης είναι ο ίδιος, τότε τα τέρματα που σημείωσε η εκτός έδρας ομάδα υπολογίζονται διπλά και θα προκριθεί η φιλοξενούμενη ομάδα.

Αν όμως κατά την πιο πάνω ημίωρη παράταση δεν σημειωθεί τέρμα τότε ο νικητής θα αναδειχθεί με εκτέλεση επανορθωτικών λακτισμάτων (πέναλτι) κατά την διαδικασία που προβλέπει το άρθρο 20 παράγραφος 9 του ΚΑΠ Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων.

7η ΦΑΣΗ Τελικός αγώνας (Σάββατο 11 Μαΐου 2013)

Ως έδρα του Τελικού αγώνα περιόδου 2012-2013 ορίζεται το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ της Αθήνας.

Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην Κανονική διάρκεια του τελικού αγώνα ο νικητής αναδεικνύεται με την διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης επανορθωτικών λακτισμάτων (πέναλτι) κατά την διαδικασία που προβλέπει το άρθρο 20 παρ. 9 του παρόντος Κανονισμού».

Πηγή: metrosport.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Όλα τα αποτελέσματα του Γιουρόπα Λιγκ



Σε ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής η Ουντινέζε πήρε μεγάλη νίκη στο «Ανφιλντ» με αντίπαλο τη Λίβερπουλ με 3-2. Η ομάδα του Φραντσέσκο Γκουιντολίν βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 23' με γκολ του Σέλβι, αλλά με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ντι Νατάλε πέτυχε εκπληκτικό γκολ φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Στο 70' ο Κόατες με αυτογκόλ έδωσε το προβάδισμα στην ιταλική ομάδα και δύο λεπτά αργότερα ο Πασκουάλε με μακρινό σουτ έκανε το 3-1. Ο Σουάρες με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε 3-2 στο 75' και στο υπόλοιπο διάστημα παρόλο που η Λίβερπουλ πίεσε το σκορ δεν άλλαξε.

Ο Παναθηναϊκός με πολύ καλή εμφάνιση αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Τότεναμ στο ΟΑΚΑ. Το γκολ για τους ''πράσινους'' πέτυχε ο Τοτσέ ύστερα από εξαιρετική κάθετη του Σεϊταρίδη, ενώ οι Άγγλοι είχαν προηγηθεί με κεφαλιά του Ντόουσον.

Από τα υπόλοιπα ματς της βραδιάς αίσθηση προκάλεσε η νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Γκλάντμπαχ στη Γερμανία με 4-2, με δύο γκολ του Μπαρόνι και από ένα των Ραούλ Μεϊρέλες και Κάουτ, όπως και το 3-0 της Αϊντχόφεν με αντίπαλο τη Νάπολι με σκόρερ τους Λενς, Μέρτενς και Μαρτσέλο.

Στο «Βελοντρόμ» η Μαρσέιγ διέλυσε με 5-1 την ΑΕΛ, που έκανε το λάθος και προηγήθηκε. Η Νιουκάστλ έκανε περίπατο με την Μπορντό (3-0) παίζοντας με μισή ομάδα βασικούς.

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε η νίκη της Μόλντε επί της Στουτγκάρδης με 2-0, όπως και η ανατροπή που πέτυχε η Ντνίπρο μέσα στην Στοκχόλμη κερδίζοντας την ΑΙΚ με 3-2.

Εκπληξη παραλίγο να γίνει και στο «Βιθέντε Καλδερόν» όπου η Ατλέτικο κατάφερε να νικήσει τη Βικτόρια Πλζεν με γκολ του Κριστιάν Ροντρίγκες στο 93'.Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά όμιλο:

1ος όμιλος

Ανζί-Γιουνγκ Μπόις 2-0

Λίβερπουλ-Ουντινέζε 2-3

2ος όμιλος

Ατλέτικο Μαδρίτης-Βικτόρια Πλζεν 1-0

Ακαδέμικα-Χάποελ Τελ Αβίβ 1-1

3ος όμιλος

Γκλάντμπαχ-Φενέρμπαχτσε 2-4

Μαρσέιγ-ΑΕ Λεμεσού 5-1

4ος όμιλος

Νιουκάστλ-Μπορντό 3-0

Μπριζ-Μαρίτιμο 1-1

5ος όμιλος

Στεάουα-Κοπεγχάγη 1-0

Μόλντε-Στουτγκάρδη 2-0

6ος όμιλος

ΑΙΚ Στοκχόλμης-Ντνίπρο 2-3

Αϊντχόφεν-Νάπολι 3-0

7ος όμιλος

Βασιλεία-Γκενκ 2-2

Βιντεότον-Σπόρτινγκ 3-0

8ος όμιλος

Νέφτσι Μπακού-Ίντερ 1-3

Ρούμπιν Καζάν-Παρτιζάν 2-0

9ος όμιλος

Χάποελ Σμόνα-Λιόν 3-4

Σπάρτα Πράγας-Μπιλμπάο 3-1

10ος όμιλος

Παναθηναϊκός-Τότεναμ 1-1

Λάτσιο-Μάριμπορ 1-0

11ος όμιλος

Ρόζενμποργκ-Λεβερκούζεν 0-1

Μέταλιστ-Ραπίντ Βιέννης 2-0

12ος όμιλος

Xέλσινμποργκ-Τβέντε 2-2

Ανόβερο-Λεβάντε 2-1

Πηγή: sentragoal.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Παναθηναϊκός: «Χ»ρυσός βαθμός!




Εντελώς μεταμορφωμένος προς το καλύτερο και θυμίζοντας κάτι από Panathinaikos ο Παναθηναϊκός απέσπασε ισοπαλία από την Τότεναμ στο ΟΑΚΑ με 1-1 ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα το Τριφύλλι ήταν αυτό που είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στο σακούλι του.

Ο Φερέιρα ρίσκαρε με την αλλαγή του Σισοκό στο δεύτερο μέρος ενώ ο Σεϊταρίδης έκανε ένα από τα καλύτερα του ματς με την πράσινη φανέλα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Η εικόνα των πράσινων άφησε πολλά αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της συνέχειας και όλοι ελπίζουν να αποτελέσει την απαρχή της αντεπίθεσης των πράσινων.

Οι ''πράσινοι'' παρουσιάστηκαν εμφανώς καλύτεροι και κυρίως με μεγαλύτερη σοβαρότητα και διάθεση από τα ματς πρωταθλήματος αλλά και αυτό κόντρα στην Μάριμπορ. Έτρεχαν, πίεζαν, κάλυπταν χώρους και δεν άφηναν κενά στην άμυνα.

Στο 35' η Τότεναμ κέρδισε φάουλ με τον Χάντλστοουν από τα δεξιά να το εκτελεί βλέποντας το την αδυναμία στο πρώτο δοκάρι όπου ήταν ο Μαρίνος και έστειλε την μπάλα συστημένη στον Ντόουσον ο οποίος ανενόχλητος πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Καρνέζη.

Παρόλα αυτά όμως δεν το έβαλαν κάτω και κυνήγησαν την ισοφάριση με τον Φερέιρα να ρισκάρει στο δεύτερο μέρος και να δικαιώνεται τελικά με το γκολ του Τοτσέ στο 77' το οποίο προήλθε μάλιστα από ωραία πάσα του Σεϊταρίδη και όμορφη κίνηση του Ισπανού άσου.


Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Βιτόλο, Μαρίνος (46' Σισοκό), Ζέκα, Κουίνσι (90+ Χουχούμης), Χριστοδουλόπουλος (85' Μαυρίας), Τοτσέ.

Τότεναμ (Βίλας Μπόας): Λιορίς, Γουόκερ, Ντόουσον, Κόλκερ, Βερτόνγχεν, Ντεμπελέ, Χάντλστοουν (81' Σάντρο), Λένον (76' Τάουνσεντ), Ντέμπσει (66' Σίγκουρτσόν), Μπέιλ, Ντεφόε.

Πηγή: sport.24.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

O Άρης τιμά τον Νίκο Γκάλη



Ο πρόεδρος του Άρη, Λευτέρης Αρβανίτης είχε συνάντηση με τον Νίκο Γκάλη, το απόγευμα της Πέμπτης (4/10), με την ΚΑΕ να αποφασίζει να τιμήσει τον «θρύλο» του ελληνικού μπάσκετ.

«To απόγευμα της Πέμπτης (04/10) πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Λευτέρη Αρβανίτη και του «θρύλου» του ελληνικού μπάσκετ, Νίκου Γκάλη. Η συζήτηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ και στον Νίκο Γκάλη κινήθηκε γύρω από ζητήματα που αφορούν το ελληνικό μπάσκετ και τον ΑΡΗ.

Σε αυτήν την πρώτη συνάντηση-γνωριμία, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί εκδήλωση, ώστε επιτέλους να τιμηθεί ο μεγάλος αυτός αθλητής από τον ΑΡΗ. Το πότε θα λάβει χώρα η εκδήλωση αυτή, καθώς και ο τρόπος, είναι ζητήματα που θα αποφασιστούν μέχρι το τέλος του Οκτώβρη. Σαν πρώτο βήμα αποφασίστηκε, ωστόσο, να καταρτιστεί μία 3μελής επιτροπή, η οποία και θα κινήσει τις διαδικασίες της εκδήλωσης».


Πηγή: gazzetta.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com





 

Βαριά τιμωρία σε ΠΑΟΚ και Δώνη




Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League τιμώρησε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με χρηματικό πρόστιμο 42.000 ευρώ και τον Γιώργο Δώνη με αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους ένα μήνα και 12.500 ευρώ.

Aκριβά πλήρωσαν τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Άρη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Γιώργος Δώνης. Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League τον Έλληνα τεχνικό με ένα μήνα αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους και χρηματικό πρόστιμο ύψους 12.500 ευρώ.
Ο προπονητής του Δικεφάλου δε θα καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ στα ματς με ΟΦΗ, ΑΕΚ, Κέρκυρα και Πανιώνιο.

Επίσης τιμωρήθηκε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με χρηματικό πρόστιμο ύψους 42000 ευρώ για τα όσα έγιναν στην Τούμπα, αλλά κυρίως για το «Σεξ και Βία» που γράφτηκε στο matrix του γηπέδου. Πάντως οι ποινές είναι εφέσιμες και αναμένεται να καταθέσει τόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και ο Γιώργος Δώνης προκειμένου να μειωθούν οι ποινές.

Η ανακοίνωση:
«Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, για τη συμπεριφορά του προπονητή κ. Γ. Δώνη, καθώς επίσης διότι: «Στο 44΄, 45΄και 45΄+ λεπτό του αγώνα εμφανίστηκε στην ηλεκτρονική οθόνη προβολής μηνυμάτων (MATRIX) η φράση: «SEX και ΒΙΑ»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ την συνολική χρηματική ποινή των σαράντα δύο χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Γ. Δώνη πειθαρχική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα».

Πηγή: gazzetta.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com