Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Παναθηναϊκός: «Χ»ρυσός βαθμός!




Εντελώς μεταμορφωμένος προς το καλύτερο και θυμίζοντας κάτι από Panathinaikos ο Παναθηναϊκός απέσπασε ισοπαλία από την Τότεναμ στο ΟΑΚΑ με 1-1 ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα το Τριφύλλι ήταν αυτό που είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στο σακούλι του.

Ο Φερέιρα ρίσκαρε με την αλλαγή του Σισοκό στο δεύτερο μέρος ενώ ο Σεϊταρίδης έκανε ένα από τα καλύτερα του ματς με την πράσινη φανέλα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Η εικόνα των πράσινων άφησε πολλά αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της συνέχειας και όλοι ελπίζουν να αποτελέσει την απαρχή της αντεπίθεσης των πράσινων.

Οι ''πράσινοι'' παρουσιάστηκαν εμφανώς καλύτεροι και κυρίως με μεγαλύτερη σοβαρότητα και διάθεση από τα ματς πρωταθλήματος αλλά και αυτό κόντρα στην Μάριμπορ. Έτρεχαν, πίεζαν, κάλυπταν χώρους και δεν άφηναν κενά στην άμυνα.

Στο 35' η Τότεναμ κέρδισε φάουλ με τον Χάντλστοουν από τα δεξιά να το εκτελεί βλέποντας το την αδυναμία στο πρώτο δοκάρι όπου ήταν ο Μαρίνος και έστειλε την μπάλα συστημένη στον Ντόουσον ο οποίος ανενόχλητος πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Καρνέζη.

Παρόλα αυτά όμως δεν το έβαλαν κάτω και κυνήγησαν την ισοφάριση με τον Φερέιρα να ρισκάρει στο δεύτερο μέρος και να δικαιώνεται τελικά με το γκολ του Τοτσέ στο 77' το οποίο προήλθε μάλιστα από ωραία πάσα του Σεϊταρίδη και όμορφη κίνηση του Ισπανού άσου.


Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Βιτόλο, Μαρίνος (46' Σισοκό), Ζέκα, Κουίνσι (90+ Χουχούμης), Χριστοδουλόπουλος (85' Μαυρίας), Τοτσέ.

Τότεναμ (Βίλας Μπόας): Λιορίς, Γουόκερ, Ντόουσον, Κόλκερ, Βερτόνγχεν, Ντεμπελέ, Χάντλστοουν (81' Σάντρο), Λένον (76' Τάουνσεντ), Ντέμπσει (66' Σίγκουρτσόν), Μπέιλ, Ντεφόε.

Πηγή: sport.24.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου