Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Κάκωση ο ''Σάλπι''



Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αποχώρησε με κάκωση, αλλά όλα δείχνουν ότι θα προλάβει τον αγώνα με τη Ραπίντ Βιέννης.

Ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανθρακικό και η πρώτη διάγνωση έκανε λόγο για κάκωση. Η ανησυχία είναι δεδομένη, αλλά οι «ασπρόμαυροι» θεωρούν ότι ο Σαλπιγγίδης θα προλάβει τον αγώνα της Πέμπτης (30/08) με τη Ραπίντ Βιέννης.

Πηγή:onsports.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

ΠΑΟΚ: Με Κλάους οδηγό επικράτησε στην πρεμιέρα



Με σκόρερ τον... συνήθη ύποπτο Στέφανο Αθανασιάδη (57') ο ΠΑΟΚ επικράτησε του αξιόλογου Πανθρακικού με 1-0 και ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα.


Με τρεις αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ραπίντ, παρέταξε τον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Δώνης. Κωνσταντινίδης (έκανε ντεμπούτο) και Σταφυλίδης κάλυψαν τις θέσεις των μπακ, με τον Λίνο να μένει εκτός 11άδας και τον Ετο εκτός αποστολής. Επίσης, ο Σαλπιγγίδης ξεκινήσει βασικός αντί του Γιάννου, σε ένα σύστημα 4-4-2.

Αρκετά καλό ρυθμό είχαμε στο πρώτο ημίχρονο, έστω κι αν οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες δεν ήταν πολλές. Αν μια ομάδα έκλεψε την παράσταση αυτή ήταν αναμφίβολα ο Πανθρακικός ο οποίος παίζοντας με επιθετική διάθεση και εκμεταλλευόμενος τους γρήγορους παίκτες που διαθέτει μπροστά (Λουσέρο, Μινγκα, Μπαϊκαρά), δημιούργησε αρκετά προβλήματα στους γηπεδούχους. Ειδικά στους Κωνσταντινίδη και Σταφυλίδη, καθώς οι Θρακιώτες αναπτύσσονταν από τις πτέρυγες.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε να μην περιμένει αυτή την επιθετική διάθεση του αντιπάλου του και η αλήθεια είναι ότι στο μεγαλύτερο μέρος του ημιχρόνου προσπαθούσε να απειλήσει με κάπως ανορθόδοξο τρόπο και γενικότερα να μην.. βολεύεται σε αυτό το 4-4-2. Πάντως ο «δικέφαλος» θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ στο 26' όταν ο Κατσικάς βρήκε το δοκάρι με κεφαλιά, όπως και ο Πανθρακικός όταν στο 11' ο Ρομπέρ έδιωξε πάνω στη γραμμή κεφαλιά του Σαρακατσάνου.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Λόρενς (ήταν καλός) πήρε τη θέση του Σαλπιγγίδη, με το σύστημα να «γυρίζει» σε 4-3-3 και τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» μπήκε πολύ δυνατά, περιόρισε τον Πανθρακικό στα καρέ του και άσκησε έντονη πίεση για περίπου 20 λεπτά ή οποία απέδωσε στο 57' με το ωραίο γκολ του Αθανασιάδη. Μετά από κεφαλιά πάσα του Λόρενς ο σέντερ φορ του "Δικεφάλου" κεραυνοβόλησε από το ύψος της μεγάλης περιοχής τον Αντίλοβιτς και άνοιξε το σκορ.

Εν συνεχεία ο Σάββας Παντελίδης τα έπαιξε όλα για όλα, κάνοντας την ομάδα του πολύ επιθετική και δίνοντας εντολή να βγει μαζικά μπροστά. Οι Θρακιώτες είχαν μια αρκετά καλή στιγμή στο 76' με μια κεφαλιά του Κοντογουλίδη, όμως πέραν τούτου τίποτα το ιδιαίτερο με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.


ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σταφυλίδης Κατσικάς, Γεωργιάδης (76' Φωτάκης), Ρομπέρ (67' Γιάννου), Σαλπιγγίδης (46' Σαλπιγγίδης), Κωνσταντινίδης, Λαζάρ, Κάτσε, Κουμάλο, Αθανασιάδης.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αντίλοβιτς, Βιγιαρέχο (82' Μιχαλόπουλος), Στάθης, Λουσέρο, Τσέρφα, Μίνγκα (62' Κοντογουλίδης), Μουναφό, Κυβελίδης (74' Γωνιάδης), Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Λαδάκης.


Πηγή: sentragoal.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

ΑΡΗΣ: «Ο Κοέλιο θα κάνει τη διαφορά»


O Αλέκος Κατσιαούνης παραχώρησε συνέντευξη στο allaboutaris και μίλησε για τη μεταγγραφή του Κοέλιο.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την απόκτηση του Νούνο Κοέλιο. Δεν είναι μία απόφαση που πήραμε σε μία νύχτα αλλά έπειτα από τη συλλογή αρκετών πληροφοριών και σκέψης. Τον παρακολουθούσαμε καιρό τώρα και είμαστε σίγουροι για την επιλογή».

Με την ιδιότητα του πρώην ποδοσφαιριστή δεν αρνήθηκε να σκιαγραφήσει το αγωνιστικό προφίλ του Πορτογάλου και τα στοιχεία που μπορεί να εισάγει στο παιχνίδι του Άρη: «Πρόκειται για ένα παίκτη ο οποίος χαρακτηρίζεται από την ηρεμία που δείχνει στο παιχνίδι του ενώ είναι ικανότατος στα αμυντικά καθήκοντα.
Σκοπός μας είναι να δέσει το κέντρο με τη χρησιμοποίησή του αφού εκτός από τις αμυντικές αρετές μπορεί να βοηθήσει και στη δημιουργία του παιχνιδιού. Διαθέτει πολύ καλή μακρινή μπαλιά και είναι ιδιαίτερα χαρισματικός στο ψηλό παιχνίδι αφού έτσι προστίθεται ένας ακόμα κίνδυνος για τα αντίπαλα καρέ στις στημένες φάσεις».

Καταλήγοντας το μέλος της επιτροπής σωτηρίας σημείωσε: «Πιστεύουμε πως θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας και θα δώσει μία ποιοτική `πινελιά` στο ρόστερ».


Πηγή: allaboutaris


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Αφέθηκαν ελεύθεροι οι οπαδοί της Ραπίντ


Ο Εισαγγελέας αποφάσισε οι επτά αλλοδαποί συλληφθέντες από τα επεισόδια που προκάλεσαν στην Τούμπα να μείνουν ελεύθεροι με εγγύηση και να οριστεί τακτική δικάσιμος.

Πέρασαν από τον Εισαγγελέα οι πέντε Αυστριακοί, ο ένας Πολωνός και ο ένας Κροάτης που κατηγορούνται για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και για παραβάσεις του Νόμου "περί φωτοβολίδων" και "περί όπλων.

Με απόφασή του αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι να επιστρέψουν στις πατρίδες τους με εγγυήσεις 1000 και 1500 ευρώ και θα οριστεί τακτική δικάσιμος, στην οποία είναι υποχρεωμένοι να παραστούν συνοδευόμενοι από την αυστριακή Αστυνομία.

Πηγή: contra.gr

Περισσότερες ειδήσεις: Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/



Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Super League




To πρόγραμμα της πρεμιέρας:

Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 0-1

ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς 0-0

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός 0-1


Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012

Κέρκυρα – Ατρόμητος 19:15 NS4

ΟΦΗ – Ξάνθη 19:15 NS3

ΠΑΟΚ – Πανθρακικός 19:15 NS1

Βέροια – Ολυμπιακός 21:30 NS1


Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012

Πανιώνιος – Άρης 20:30 NS1

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για το πρώτο «τρίποντο» στο πρωτάθλημα




Πρεμιέρα με νίκη θέλει να κάνει στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται το νεοφώτιστο Πανθρακικό.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να ξεπεράσει την κούραση από το ματς της Πέμπτης με τη Ραπίντ, και να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί.

Αγωνιστικά, ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει στον ανέτοιμο Γκαρσία και στον Κατσικά.
Έτσι αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, τους Έττο και Σταφυλλίδη δεξιά και αριστερά αντίστοιχα και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κουμαλό και Βιβιάν. Στο κέντρο θα κινούνται ο Φωτάκης με τον Λαζάρ με τους Γεωργιάδη και Ρομπέρ στις πτέρυγες. Τέλος, την επίθεση θα αποτελέσουν οι Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χακόμπο, Πέλκας, Αποστολόπουλος, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Γιάννου και Λόρενς.

Από την άλλη, ο Πανθρακικός έχει δυο σημαντικές απουσίες με τους Χρήστο Μελίσση και Γιάννη Χρήστου. 

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού που απαρτίζεται από 19 ποδοσφαιριστές έχει ως εξής: Αντίλοβιτς, Μπαικαρά, Σερφά, Λουσέρο, Μουνάφο, Βιγιαρέχο, Γωνιάδης, Καθάριος, Κοντογουλίδης, Κουτσόπουλος, Κυβελίδης, Λαδάκης, Μακρυδημήτρης, Μίνγκας, Μιχαλόπουλος, Πρίττας, Σαρακατσάνος, Σκλιοπίδης και Στάθης.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/