Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Δώνης:«Να παρθούν αυστηρά μέτρα»




Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον επαναληπτικό με τη Ραπίντ, την τιμωρία της ομάδας, και τη συμμετοχή του Γκαρσία στο ματς.

«Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα, μετά τη νίκη μας στον πρώτο αγώνα. Ζητούμενο είναι να παίξουμε καλά, να είμαστε αρκετά δυνατοί ώστε να περάσουμε στους ομίλους. Είμαστε συνειδητοποιημένοι για την κρισιμότητα του ματς, έχουμε μελετήσει το κόνσεπτ και περιμένω ότι θα είμαστε πολύ δυνατοί στον αγωνιστικό χώρο και στο τέλος θα πάρουμε την πρόκριση», τόνισε αρχικά ο Δώνης.

Για τη φιλοσοφία του γύρω από τον αγώνα: «Πάμε να είμαστε καλοί σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού. Όταν έχουμε τη μπάλα να είμαστε επιθετικοί και όταν αμυνόμαστε να είμαστε δυνατοί στις μονομαχίες και να έχουμε καλή λειτουργία. Νομίζω ότι δεν είμαστε αυτοί που θα πρέπει να ανοιχτούμε στον αγωνιστικό χώρο, πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλός μας θα ρισκάρει παίζοντας στην έδρα του και αυτό θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε».

Για τη συμμετοχή του Πάμπλο Γκαρσία: «Τις τελευταίες δύο μέρες έχει κάνει κανονικά προπόνηση. Πάντα υπάρχει ένα ρίσκο για τον προπονητή σε αυτές τις περιπτώσεις. Είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να βγάλει ένα ενενηντάλεπτο. Πρέπει να δούμε αν είναι καλύτερο για την ομάδα να ξεκινήσει ή να περάσει κάποια στιγμή στον αγωνιστικό χώρο».

Για την ανάγκη συμμετοχής του Γκαρσία σε συνάρτηση με τις απουσίες των Σαλπιγγίδη και Λάζαρ: «Είναι σημαντικές απουσίες, καθώς πρόκειται για παίκτες με εμπειρία σε τέτοιες διοργανώσεις. Χρειαζόμαστε προσωπικότητες, αλλά παίζει ρόλο και η ετοιμότητα. Θα υπάρξει κάποια συζήτηση με τον Πάμπλο και πρέπει να κρίνουμε τι είναι το καλύτερο. Η απουσία του Γκαρσία από τις προπονήσεις τον τελευταίο μήνα είναι σημαντικό πρόβλημα. Αν είναι μέσα στην ενδεκάδα και δεν πάει το παιχνίδι καλά, είσαι υποχρεωμένος να τον κρατήσεις, αλλά θα υπάρχει πρόβλημα αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Είναι διλήμματα που έχω μέσα στο κεφάλι μου και η απάντηση κατά κάποιο ποσοστό θα εξαρτηθεί από τη συζήτηση που θα κάνουμε».

Για το κατά πόσο επηρεάζει την ομάδα η ποινή της UEFA: «Μπροστά μας έχουμε ένα αγωνιστικό θέμα. Ο στόχος είναι συγκεκριμένος. Να περάσουμε στους ομίλους, να το απολαύσουμε και να υπερασπιστούμε το πρεστίζ του συλλόγου. Υπάρχει μία πολύ μεγάλη ποινή, όχι στα λόγια αλλά όταν συνειδητοποιείς τι έχει συμβεί. Όσοι εκτελούμε ένα έργο στην ομάδα, από τον ιδιοκτήτη μέχρι τον κόσμο, πρέπει να δουμε γιατί έγινε αυτό το πράγμα και να μην ξανασυμβούν επεισόδια. Σκεφτείτε πόσο μεγάλος είναι ο κίνδυνος, αν ο ΠΑΟΚ εξασφαλίσει έξοδο στο Τσάμπιονς λιγκ και δεν παίξει, πόσο μεγάλο θα είναι το πλήγμα. Αυτοί οι λίγοι που παρασύρονται θα πρέπει να συγκρατηθούν και να παρθούν αυστηρά μέτρα, έτσι ώστε όταν παρασύρονται αυτοί να τηρείται η τάξη».

Για τα σημεία – κλειδιά του ματς: «Στο τακτικό κομμάτι θεωρώ ότι η ομάδα θα είναι άψογη και πιστεύω ότι θα κριθεί από την ομαδική δουλειά και την πειθαρχεία μας. Όσο και να θέλουμε να προσαρμοστούν απόλυτα οι ποδοσφαιριστές, δεν είναι κομπιούτερ για να γίνει αυτό. Είναι θετικό ότι δεν υπάρχει τόση ζέστη και είναι χαμηλότερο το ποσοστό υγρασίας.

Για την προοπτική να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στους ομίλους χωρίς θεατές: «Θα γίνει προσπάθεια για να πέσει η ποινή. Επειδή, όμως προέχει το ποδόσφαιρο, το πρωταρχικό είναι να προκριθούμε και όλα τα άλλα θα τα δούμε μετά».

Για τη Ραπίντ: «Πρέπει να πω ότι στο πρώτο ματς η ατμόσφαιρα μεταξύ παικτών και προπονητών ήταν η καλύτερη δυνατή. Θα ήταν αδιανόητο να μην υπάρχουν πολιτισμένες σχέσεις μεταξύ των αντιπάλων. Τη Ραπίντ την περίμενα καλύτερη στο επιθετικό κομμάτι. Αυτό σημαίνει ότι την περιορίσαμε. Μεσοεπιθετικά έχει ταλέντο και έχει παίκτες με καλή τεχνική. Είναι υπολογίσιμος αντίπαλος, τη σεβόμαστε και θα έχουμε έναν πολύ δυνατό αγώνα αύριο».

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Ανακοίνωσε Xάβι Μαρτίνεθ η Μπάγερν






Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την απόκτηση του Χάβι Μαρτίνεθ από τη Μπιλμπάο για τα επόμενα πέντε χρόνια, έναντι 40 εκ. ευρώ.

Ο 23 άχρονος διεθνής με την Ισπανία είναι η ακριβότερη μεταγραφή στην Μπουντεσλίγκα μαζί με τον Μάριο Γκόμεζ.

Οι πρώτες δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να παίξω σε μία ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία. Περίμενα πολύ καιρό, όμως ευτυχώς όλα πήγαν καλά».

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/


Ξεκινούν οι Παραολυμπιακοί Αγώνες


Η Ελλάδα θα παρελάσει στην 61η θέση μεταξύ των 166 χωρών που θα βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου για την τελετή έναρξης (22:30) των 14ων Παραολυμπιακών Αγώνων «Λονδίνο 2012». Ο Χρήστος Ταμπαξής ως σημαιοφόρος θα ηγηθεί της ελληνικής ομάδας, η οποία αποτελείται από 61 αθλητές και αθλήτριες και συνολικά 110 μέλη. Οι διοργανωτές δεν έχουν παραχωρήσει μέχρι στιγμής κάποια συνέντευξη σχετικά με την τελετή έναρξης των Αγώνων, ωστόσο, πιθανότατα δεν θα γίνει υπό βροχή όπως μαρτυρά ο καιρός από το πρωί στο Στράτφορντ.


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Χαρίσης:«Στόχος η ''αναγέννηση'' του Άρη»



Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Κώστα Χαρίση. Ο Έλληνας σέντερ μίλησε για τους στόχους της ομάδας αλλά και για τον κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι αυτονόητο ότι πίστεψα στην ιδέα του Προέδρου για έναν καινούριο ΑΡΗ. Είμαστε όλοι στην ομάδα μέχρι στιγμής αρκετά έμπειροι, έτσι ώστε να φέρουμε την ομάδα στη θέση που της αρμόζει. Θέλουμε γρήγορα να δείξουμε στον κόσμο του ΑΡΗ, ο οποίος διψάει για την “ανάσταση” της ομάδας, ότι θα γίνει σοβαρή δουλειά φέτος και ότι θα μπει η βάση για τα επόμενα χρόνια. Ελπίζω όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε πολλές νίκες στο γεμάτο Αλεξάνδρειο» και αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους επέλεξε τον ΑΡΗ να συνεχίσει την καριέρα του: «Προτιμώ να έχω ως στόχο το όραμα της “αναγέννησης” του ΑΡΗ και σε κάθε αγωνιστική να δείχνω τον καλύτερό μου εαυτό. Θεωρώ ότι κάθε λογικός άνθρωπος θα έκανε την ίδια επιλογή. Είμαι σε μία ώριμη ηλικία, έτσι ώστε να μπορώ να διακρίνω το καλό μου».

Τέλος, στέλνοντας ένα μήνυμα στον κόσμο του ΑΡΗ, ο Κώστας Χαρίσης είπε: «Είμαστε αρκετά σοβαροί σαν αθλητές μέχρι τώρα στην ομάδα σε βαθμό που να μπορούμε να διαχειριστούμε το όνομα και τη φανέλα της μεγάλης ομάδας στην οποία βρισκόμαστε. Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου σε όλους τους αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, έτσι ώστε όλοι μαζί σαν οικογένεια σε δέκα μήνες από σήμερα να είμαστε ευτυχισμένοι με το αποτέλεσμα».


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Έττο: «Πάω και με τα πόδια στη Ντιναμό»




O Βραζιλιάνος μπακ του ΠΑΟΚ Έτο μίλησε για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, της οποίας είναι οπαδός, και δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της.

«Αισθάνομαι πολύ καλά στον ΠΑΟΚ και παίζω καλά. Όμως η Ντινάμο είναι η αγαπημένη μου ομάδα και το Ζάγκρεμπ η πόλη μου. Ποιος δεν θα ήθελε να είναι μέλος αυτής της ομάδας; Αν η διοίκηση της Ντινάμο το αποφασίσει, θα μπω στο πρώτο αεροπλάνο και θα έρθω στο Ζάγκρεμπ. Αν δεν υπάρχουν πτήσεις, θα έρθω με το λεωφορείο. Κι αν δεν υπάρχουν ούτε λεωφορεία, θα έρθω με τα πόδια. Ο ΠΑΟΚ δεν θα ζητήσει τίποτα. Μπορώ να έρθω και ως ελεύθερος. Αν με θέλουν, ας με πάρουν τηλέφωνο και θα έρθω. Είμαι σε καλή κατάσταση και λατρεύω τη Ντιναμό», δήλωσε ο πολιτογραφημένος Κροάτης άσος και πρόσθεσε:

«Παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια της Ντινάμο στο Ίντερνετ. Χάρηκα πολύ για την πρόκριση επί της Μάριμπορ και την πανηγυρίσαμε μαζί με τον τετράχρονο γιο μου, Χοακίν, που είναι κι αυτός οπαδός της ομάδας».




Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/









Νοκ-άουτ για τρεις μήνες ο Λούκας!


Η τύχη γύρισε για άλλη μια φορά την πλάτη της στον Λούκας Λέιβα. Ο Βραζιλιάνος μέσος της Λίβερπουλ θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 3 μήνες, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Λούκας αποχώρησε μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη στον τετρακέφαλο! Η πορεία της αποθεραπείας του θα είναι μεγάλη και θα διαρκέσει σχεδόν τρεις μήνες.

«Δεν έχω λόγια να περιγράψω τα συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή. Είναι δύσκολο να σκεφτώ θετικά, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες», τόνισε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Ο Λούκας είχε χάσει τη μισή περυσινή σεζόν όταν είχε πάθει ρήξη συνδέσμων στο γόνατο τον Νοέμβριο του 2011 στον αγώνα του Λιγκ Καπ με την Τσέλσι και έκτοτε δεν επέστρεψε στα γήπεδα μέχρι το τέλος της περασμένης περιόδου.

Πηγή: sentragoal.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Υπέγραψε στον Άρη ο Ποζίδης



O Άρης απέκτησε τον 19άχρονο Παντελή Ποζίδη για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση απόκτησης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Παντελή Ποζίδη για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, έχει γεννηθεί στις 13 Αυγούστου 1993.
 Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή, ενώ στα μέσα της προηγούμενης σεζόν μεταπήδησε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Έχει κληθεί στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των Παίδων και των Νέων».


Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ποζίδης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Αρη, μια μεγάλη ομάδα και είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να φοράει την φανέλα της. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, προκειμένου να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης των ανθρώπων του 'Αρη και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

O Κλάους το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής



Η Σούπερ Λιγκ ανακοίνωσε την ανάδειξη πολυτιμότερου παίκτη και του καλύτερου γκολ της 1ης αγωνιστικής, μετά τη σχετική ψηφοφορία.Το πιο ωραίο γκολ ψηφίστηκε αυτό του Στέφανου Αθανασιάδη κόντρα στον Παναθρακικό, με δυνατό σουτ στην κίνηση. Πολυτιμότερος παίκτης ψηφίστηκε ο Σουμπίνιο του Ατρομήτου.

Αναλυτικά:

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP

Σισέρο Σουμπίνιο (Ατρόμητος Αθηνών) 55.39%

Αριέλ Ιμπαγάσα (Ολυμπιακός) 22.62%

Λουκάς Βύντρα (Παναθηναϊκός) 21.99%

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal

Στέφανος Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ) 80.60%

Ραφίκ Τζεμπούρ (Ολυμπιακός) 13.09%

Λουκάς Βύντρα (Παναθηναϊκός) 6.31%


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Μπόγιαν Κρκιτς: «Είμαι παίκτης της Μίλαν»



Ο Καταλανός επιθετικός έσπευσε να... ανακοινώσει τη μεταπήδησή του από τη Ρόμα στους "ροσονέρι" γράφοντας στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook: «Είμαι ήδη παίκτης της Μίλαν, είμαι έτοιμος για τα πάντα ανυπομονώ να παίξω το πρώτο παιχνίδι μου » .

Συμπλήρωσε μάλιστα το μήνυμά του με το χαρακτηριστικό "Forza Milan", θέλοντας προφανώς να κερδίσει με το... καλημέρα τη συμπάθεια των οπαδών.

Δεν παρέλειψε βέβαια να ευχαριστήσει άπαντες στη Ρόμα για την υποστήριξη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ήταν μεγάλη τιμή να υπερασπίζομαι τη φανέλα της. Θα την έχω στην καρδιά μου».


Πηγή: contra.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

«Μεγάλη ομάδα ο Άρης με πολλούς οπαδούς»



Το νέο μεταγγραφικό απόκτημα του Άρη Νούνο Κοέλιο μίλησε σε ΜΜΕ της Πορτογαλίας για το νέο του ξεκίνημα, αλλά και για την αντιμετώπιση που είχε από την ομάδα της Μπενφίκα.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τις συνθήκες στην ομάδα του Άρη: «Έχω κάνει μία προπόνηση μέχρι σήμερα, αλλά μου αρέσει αυτό που βλέπω. Είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, με πολλούς φιλάθλους. Θα είναι μια εμπειρία για μένα στο εξωτερικό. Ο Αρης είναι μια ομάδα που επενδύει σε νέους Έλληνες παίκτες».

Για συμπεριφορά που είχε στην Μπενφίκα: «Θα ήθελα να μου είχαν συμπεριφερθεί διαφορετικά και δεν εννοώ τους διοικούντες. Εγώ ήθελα να παίζω. Είναι ξεκάθαρο ότι θα ήθελα να είχα περισσότερες ευκαιρίες για να δείξω τι μπορώ να κάνω».

Για την κρίση που πλήττει την Ελλάδα: «Δεν βλέπω κάτι που δεν το έβλεπα στην Πορτογαλία. Είμαι βέβαια μόλις μια βδομάδα εδώ και η κρίση είναι παγκόσμια, αλλά δεν είναι τόσο ξεκάθαρα. Όπως και να έχει εγώ θέλω να παίξω, να γίνω ένα με την ομάδα και θα δούμε πως θα πάει».


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Φωτάκης: «Στο χέρι μας η πρόκριση»





Ο Γιώργος Φωτάκης μίλησε στο αεροδρόμιο πριν την αναχώρηση του «δικεφάλου» για την Αυστρία για τον επαναληπτικό με τη Ραπίντ.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στα τελευταία γεγονότα και την τιμωρία της ΟΥΕΦΑ, που όμως δεν επηρεάζει τους παίκτες: «Δεν μας έχουν επηρεάσει οι τελευταίες εξελίξεις, βγήκε, άλλωστε, και ανακοίνωση για από τους παίκτες. Πρέπει παίκτες και προπονητής να είμαστε συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην Ευρώπη», ενώ για το φαβορί του αγώνα πρόσθεσε: «Όλα θα φανούν μέσα στις γραμμές του γηπέδου, πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και να παίξουμε για να κερδίσουμε», είπε ο διεθνής μέσος.

Πηγή: gazzetta.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Πάμπλο Γκαρσία:«Στηρίξτε μας χωρίς υπερβολές»



Μήνυμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ στέλνει ο Γκαρσία τονίζοντας πως δεν πρέπει να απαντήσουν στις προκλήσεις τον Αυστριακών.

Αναλυτικά τα όσα είπε σε δηλώσεις του στην Live Sport ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής του ΠΑΟΚ:

Τελικά θα αγωνιστείς στη Βιέννη;


«Έχω κάνει δύο προπονήσεις με την ομάδα. Από εκεί και πέρα, ο προπονητής είναι αυτός που θα αποφασίσει για το αν θα αγωνιστώ ή όχι στον αγώνα της ρεβάνς».

Τι έχεις να πεις για την απόφαση της UEFA;

«Λυπάμαι πολύ, αλλά πλέον πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν θα πρέπει να απαντάμε σε προκλήσεις αντίπαλων οπαδών. Και εγώ έχω αντιδράσει πολλές φορές κατά το παρελθόν, αλλά προσπάθησα να αλλάξω για το καλό της ομάδας.Πρέπει να έχουμε σωστή συμπεριφορά.

Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε την Ραπίντ. Εμείς πρέπει να σταθούμε στο ύψος μας. Προσωπικά, πολλές φορές στη διάρκεια του αγώνα μου έρχεται να βρίσω, αλλά θα πρέπει να δείξω χαρακτήρα. Μου έρχεται ακόμη να χτυπήσω τον διαιτητή και τους αντίπαλους παίκτες, αλλά κρατιέμαι, γιατί σκέφτομαι το καλό του ΠΑΟΚ».

Θεωρείς δίκαιη την απόφαση;

«Για την UEFA ήταν εύκολο να πάρει αυτή την απόφαση. Το δύσκολο είναι για εμάς. Θα έπρεπε ωστόσο να είχαν αναλογιστεί πως άρχισαν τα επεισόδια, όταν δηλαδή οι οπαδοί της Ραπίντ εκτόξευσαν διάφορα πράγματα εναντίον μικρών παιδιών και των γονιών τους. Φαίνεται όμως ότι δεν έχουμε τη δύναμη άλλων ομάδων».

Έχεις να στείλεις κάποιο μήνυμα στους οπαδούς που θα ακολουθήσουν την ομάδα στη Βιέννη;

«Θέλουμε να μας στηρίξουν, αλλά δίχως υπερβολές. Πάμε για να κερδίσουμε και μετά θα μπορέσουμε να ξεκουραστούμε, πίνοντας ένα ποτήρι κρασί».


Πηγή: livesport.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Kλάους: «Να μην απαντήσετε στις προκλήσεις»




Ο Στέφανος Αθανασιάδης σε δηλώσεις που παραχώρησε στους εκπροσώπους του Τύπου στην Τούμπα, αναφέρθηκε στον αγώνα του ΠΑΟΚ στην Αυστρία και σχολίασε την τιμωρία της ομάδας του από την UEFA.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά απάντησε σε ερώτηση για το πώς περνάει η τιμωρία μέσα στην ομάδα και στα αποδυτήρια:

«Δεν άξιζε η τιμωρία αυτή στην ομάδα μας. Θέλω να πω στον κόσμο που θα έρθει και θα είναι στο πλευρό μας να το κάνει μόνο με την φωνή του και να μην απαντήσει σε καμία πρόκληση. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι μαζί με τον κόσμο μας θα πάρουμε την πρόκριση».


Για την θέση των παικτών όσον αφορά αυτή την παρουσία κόσμου:

«Εμείς θέλουμε πάντα τον κόσμο μας στο πλευρό μας και έτσι γίνεται. Τώρα τους θέλουμε ακόμη περισσότερο έτσι ώστε να μας βοηθήσουν για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το αν αυτή η κατάσταση που διαμορφώνεται επηρεάζει την ομάδα:

«Όχι δεν το πιστεύω. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο της πρόκρισης και θα κάνουμε τα πάντα για να την πετύχουμε».

Όσον αφορά τα στοιχεία που θα κρίνουν το παιχνίδι:

«Από την πλευρά μας θέλουμε το γκολ. Αν το πετύχουμε θα είμαστε πολύ πιο κοντά στον στόχο που είναι να πανηγυρίσουμε και εκεί τη νίκη».

Για το αν θα σκοράρει και στην Αυστρία, αλλά και σε ερώτηση για τις απουσίες του ΠΑΟΚ:

«Το γκολ έρχεται από μόνο του. Από εκεί και πέρα για τις απουσίες, ο ΠΑΟΚ έχει πολλά παιδιά στον πάγκο που μπορούν να ανταπεξέλθουν».

Τέλος, σε ερώτηση για το τι θα σημαίνει για τον ΠΑΟΚ η παρουσία στους ομίλους ανέφερε:

«Αν καταφέρουμε να μπούμε στους ομίλους θα αποδείξουμε ότι μια νέα ομάδα, με νεαρούς παίκτες μπόρεσε κάτι τέτοιο και αυτό θα είναι σημαντικό. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι και θα τα καταφέρουμε».


Πηγή: metrosport.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

ΠΑΟΚ:«Κρίμα να παίζουμε σε άδειες κερκίδες»



Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ σε μια κίνηση για να προστατεύσουν την ομάδα συνυπέγραψαν ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητούν από όσους οπαδούς θα ταξιδέψουν στη Βιέννη για τη ρεβάνς με τη Ραπίντ να μην δημιουργήσουν επεισόδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

« Οι ποδοσφαιριστές του Π.Α.Ο.Κ. έχουμε συναίσθηση της κρισιμότητας του αγώνα της Πέμπτης.

Έχουμε αποδείξει ότι είναι προτεραιότητά μας να μεγαλώσουμε το όνομα της ομάδας στην Ευρώπη και έχουμε ζήσει με τους φιλάθλους μας μεγαλειώδεις στιγμές.

Ο αγώνας της Βιέννης είναι σημαντικός για όλους μας. Γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες που προκύπτουν απ' όσα συνέβησαν πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα.

Θέλουμε να ζητήσουμε από τους φιλάθλους μας να εξαντλήσουν την ενέργειά τους μόνο στην υποστήριξη της ομάδας. Η βοήθειά τους είναι καταλυτική για να περάσουμε άλλη μια φορά στους ομίλους.

Πάντα αισθανόμαστε υπερήφανοι να αγωνιζόμαστε μπροστά τους. Είναι κρίμα να παίζουμε σε άδειες κερκίδες και ακόμη χειρότερα να στερηθούμε το δικαίωμα να αναβαθμίσουμε κι άλλο τη διεθνή θέση του Π.Α.Ο.Κ. μέσω της συμμετοχής μας στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Με τιμή

Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ »

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Ισοπαλία-αποκλεισμός για Παναθηναϊκό



Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός με τη Μάλαγα και σε συνδυασμό με το πρώτο ματς όπου είχε ηττηθεί με 2-0 αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Καρνέζης, αριστερό μπακ ο Σπυρόπουλος, δεξί ο Βύντρα και κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο Βελάσκες με τον Πίντο. Αμυντικό χαφ ο Βιτόλο με τους Κατσουράνη και Ζέκα μπροστά του. Στην αριστερή πτέρυγα κινήθηκε ο Σισσοκό και ο Χριστοδουλόπουλος στη αριστερή. Την κορυφή της επίθεσης αποτέλεσε ο Φορναρόλι.

Στην εστία των Ισπανών ήταν ο Καμπαγιέρο, δεξιά ο Γκάμεζ, αριστερά ο Μονρεάλ και οι Ντεμικέλις, Ουέλιγκτον στο κέντρο της άμυνας. Καμάτσο και Τουλαλάν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αριστερό «φτερό» ο Ελιζέου, δεξί ο Ίτσκο, σε ελεύθερο ρόλο ο Χοακίν και μοναδικός προωθημένος ο 16χρονος Φαμπρίς.

Οι «πράσινοι» δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου την εστία των Ισπανών, οι οποίοι από ότι φαίνεται πήραν με άνεση την ισοπαλία χωρίς να φορτσάρουν, αφού το αβαντάζ του 2-0 τους έδινε την πρόκριση.

Το 0-0 έτσι ήταν το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο έδωσε στην ανώτερη Μάλαγα μία δίκαιη πρόκριση. Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή περιπέτειά του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Πλέον το μυαλό όλων βρίσκεται στην κλήρωση της Παρασκευής.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Δεν τα κατάφερε η ΑΕ Λεμεσού



Η ΑΕ Λεμεσού δεν άντεξε στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού με την Άντερλεχτ, όπου ηττήθηκε 2-0 και αποκλείστηκε από τους ομίλους.

Μεγάλη ήταν η προσπάθεια της ΑΕ Λεμεσού για να φτάσει στους ομίλους του Champions League και να συνεχίσει το περυσινό έργο του ΑΠΟΕΛ. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την έκπληξη που είχε ξεκινήσει πριν από μία εβδομάδα που είχε επικρατήσει 2-1 στην Κύπρο της Άντερλεχτ.

Στον επαναληπτικό, κρατήθηκε όρθια μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο, όταν και είχε το σκορ πρόκρισης στα χέρια της. Σε εκείνο το σημείο όμως, λύγισε καθώς ο Μποκανί στο 81’ άνοιξε το σκορ για τους Βέλγους για να έρθει ο Γιακοβένκο στο 89’ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Προτό, Ντεσάχτ, Οντόι (80’ Γιουχάζ), Κουγιατέ, Βασιλέφσκι, Μπίλια, Κλιεστάν, Ζιλέ (74’ Μπρούνο), Κανού, Μποκανί, Ντε Σούτερ (65’ Γιακοβένκο)

ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ντεγκρά, Ζούνιορ, Νικολάου, Αϊρόσα, Καρλίτος, Ουόν, Ρουί Μιγκέλ (79’ Μαϊκόν), Ντέντε, Μοντέιρο (37’ Ζιλμπέρτο), Βούχο, Εντμάρ (62’ Ντίκσον)


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/