Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Δεν τα κατάφερε η ΑΕ Λεμεσού



Η ΑΕ Λεμεσού δεν άντεξε στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού με την Άντερλεχτ, όπου ηττήθηκε 2-0 και αποκλείστηκε από τους ομίλους.

Μεγάλη ήταν η προσπάθεια της ΑΕ Λεμεσού για να φτάσει στους ομίλους του Champions League και να συνεχίσει το περυσινό έργο του ΑΠΟΕΛ. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την έκπληξη που είχε ξεκινήσει πριν από μία εβδομάδα που είχε επικρατήσει 2-1 στην Κύπρο της Άντερλεχτ.

Στον επαναληπτικό, κρατήθηκε όρθια μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο, όταν και είχε το σκορ πρόκρισης στα χέρια της. Σε εκείνο το σημείο όμως, λύγισε καθώς ο Μποκανί στο 81’ άνοιξε το σκορ για τους Βέλγους για να έρθει ο Γιακοβένκο στο 89’ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Προτό, Ντεσάχτ, Οντόι (80’ Γιουχάζ), Κουγιατέ, Βασιλέφσκι, Μπίλια, Κλιεστάν, Ζιλέ (74’ Μπρούνο), Κανού, Μποκανί, Ντε Σούτερ (65’ Γιακοβένκο)

ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ντεγκρά, Ζούνιορ, Νικολάου, Αϊρόσα, Καρλίτος, Ουόν, Ρουί Μιγκέλ (79’ Μαϊκόν), Ντέντε, Μοντέιρο (37’ Ζιλμπέρτο), Βούχο, Εντμάρ (62’ Ντίκσον)


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου