Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ισοπαλία-αποκλεισμός για Παναθηναϊκό



Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός με τη Μάλαγα και σε συνδυασμό με το πρώτο ματς όπου είχε ηττηθεί με 2-0 αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Καρνέζης, αριστερό μπακ ο Σπυρόπουλος, δεξί ο Βύντρα και κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο Βελάσκες με τον Πίντο. Αμυντικό χαφ ο Βιτόλο με τους Κατσουράνη και Ζέκα μπροστά του. Στην αριστερή πτέρυγα κινήθηκε ο Σισσοκό και ο Χριστοδουλόπουλος στη αριστερή. Την κορυφή της επίθεσης αποτέλεσε ο Φορναρόλι.

Στην εστία των Ισπανών ήταν ο Καμπαγιέρο, δεξιά ο Γκάμεζ, αριστερά ο Μονρεάλ και οι Ντεμικέλις, Ουέλιγκτον στο κέντρο της άμυνας. Καμάτσο και Τουλαλάν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αριστερό «φτερό» ο Ελιζέου, δεξί ο Ίτσκο, σε ελεύθερο ρόλο ο Χοακίν και μοναδικός προωθημένος ο 16χρονος Φαμπρίς.

Οι «πράσινοι» δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου την εστία των Ισπανών, οι οποίοι από ότι φαίνεται πήραν με άνεση την ισοπαλία χωρίς να φορτσάρουν, αφού το αβαντάζ του 2-0 τους έδινε την πρόκριση.

Το 0-0 έτσι ήταν το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο έδωσε στην ανώτερη Μάλαγα μία δίκαιη πρόκριση. Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή περιπέτειά του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Πλέον το μυαλό όλων βρίσκεται στην κλήρωση της Παρασκευής.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου