Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Στον Άρη ο Σαρικόπουλος


Τη φανέλα του Άρη θα φοράει τη νέα σεζόν ο Ζήσης Σαρικόπουλος. Ο Έλληνας σέντερ, συμφώνησε για δύο χρόνια με τους «κίτρινους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ενίσχυσή της με τον 22χρονο σέντερ Ζήση Σαρικόπουλο. Ο νεαρός αθλητής υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη τόνισε:

«Επέλεξα τον ΑΡΗ με συγκεκριμένα κριτήρια και αυτά ήταν η Διοίκηση μαζί με τον προπονητή και το καινούριο ξεκίνημα που προσπαθούν να κάνουν. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό. Εξίσου σημαντικό ήταν το γεγονός ότι έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου από την αρχή. Ήρθα για να βοηθήσω στην προσπάθεια της ομάδας. Βρίσκομαι σε ένα ωραίο και ζεστό περιβάλλον και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και περισσότερο από το 100% για να βοηθήσω την Ιστορική αυτή ομάδα».

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/







ΑΡΗΣ: Απέκτησε Νούνο Κοέλιο



O Νούνο Κοέλιο (25, 1,83μ.) θα είναι ο παίκτης που θα καλύψει την θέση του αμυντικού μέσου στον Άρη την προσεχή αγωνιστική χρονιά. Ο Πορτογάλος μέσος ανήκει στη Μπενφίκα και θα δοθεί με τη μορφή δανεισμού στους "κίτρινους".
Όπως έγινε γνωστό η ΠΑΕ Άρης ήρθε σε συμφωνία με τον Νούνο Μιγκέλ Πράτα Κοέλιο, ο οποίος ανήκει στην Μπενφίκα και θα αποκτηθεί από τους κίτρινους με τη μορφή ελεύθερου δανεισμού. Ο 25χρονος Κοέλιο αναμένεται στην Θεσσαλονίκη αύριο το βράδυ.
Ο Κοέλιο ξεκίνησε την καριέρα του στην Πόρτο, αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να καθιερωθεί. Δόθηκε δανεικός στις Λεϊρία και Πορτιμονένσε και την διετία 2009-11 αγωνίστηκε στην Ακαδέμικα. Εκεί τον εντόπισε η Μπενφίκα, στην οποία όμως δεν μπόρεσε να παίξει και δόθηκε δανεικός στη Μπέιρα Μαρ, με την οποία πέρσι είχε 23 συμμετοχές στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Ο Κοέλιο ήταν διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας του.


Πηγή: pressaris.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/ 


Δώνης: «Είμαστε σε καλό επίπεδο»



Στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του πρώτου παιχνιδιού με τη Ραπίντ Βιέννης, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιώργος Δώνης αναφέρθηκε στο αυριανό ματς με τους Αυστριακούς και στην ομάδα που "χτίζει" φέτος.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα μας βελτιώνεται από μέρα σε μέρα. Αφομοιώνουμε σημαντικά πράγματα στα παιχνίδια, η διάρκεια μάς κάνει καλύτερους. Περιμένω να δω την ομάδα δυνατή και αποφασιστική. Θεωρώ πως είμαστε σε καλό επίπεδο βάσει των όσων βλέπω στην προπόνηση».

Για την απουσία του Γκαρσία: «Η απουσία του Γκαρσία είναι σημαντική, έχει ισχυρή προσωπικότητα εκτός του ότι βοηθά στο αγωνιστικό κομμάτι. Έχει επιρροή στους υπόλοιπους στην πειθαρχία. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με απουσίες. Στο κομμάτι το ανασταλτικό, η ομάδα συμπεριφέρθηκε αρκετά καλά σε προηγούμενα ματς. Όταν το ματς γίνεται σε ουδέτερο έδαφος δεν έχει τόσο μεγάλο ενθουσασμό η ομάδα και έχει μεγαλύτερη ισορροπία. Και αύριο πρέπει να έχουμε αυτή την ισορροπία. Είχαμε προβήματα με την Ξάνθη και στο ματς με την Μπνέι, δουλέψαμε όμως πάνω σε αυτό το κομμάτι. Ελπίζω να είμαστε καλοί τόσο όταν έχουμε την μπάλα, όσο και όταν την χάσουμε».

Συνεχίζοντας αναφερόμενος στα ματς με την Ραπίντ, είπε: «Δεν μπορούμε να σταθούμε στον επαναληπτικό, θέλουμε να κερδίζουμε και κυρίαρχο ρόλο παίζει η άμυνα. Να μην δεχτούμε γκολ είναι το πιο βασικό. Ακόμη και το 0-0 πάντα δίνει περισσότερες πιθανότητες σε εμάς.
Εχω δει όλα τα επίσημα παιχνίδια και εγώ και οι συνεργάτες μου. Είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα, στέκομαι στο τρόπο παιχιδιού της. Μοιάζει με εμάς, δεν θέλει να καταστρέψει αλλά να δημιουργήσω. Δεν ξέρω αν σε μια έδρα δυνατή μπορεί να έχει το ίδιο ρίσκο. Οι παίκτες μας έχουν κάνει καλό σκάουτινγκ. Μπορεί να θεωρούμαστε φαβορί, αλλά από την άλλη μιλάμε για μια ομάδα με πολλά επίσημα παιχνίδια. Θα κριθεί η πρόκριση στις λεπτομέρειες».

Για το ΠΑΟΚ που έχει ο ίδιος στο μυαλό του: «Ζητάμε από την ομάδα που χτίζουμε να έχει φλόγα και ενθουσιασμό. Δικαιολογώ τους παίκτες μου αν έχουν μια μέτρια μέρα, όχι όμως αν δεν προσπαθούν. Ο κόσμος θέλει να βλέπει μια ομάδα δυνατή».

Για τον αν υπάρξει αλλαγή πλάνου με την εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη: «Μέχρι να έχουμε οικονομική σταθερότητα, δεν μπορούμε να έχουμε κάποια απαίτηση για μεταγραφές».

Για το Λίαμ Λόρενς: «Είναι ένας έμπειρος παίκτης, καλό να βρίσκεται στην 20αδα, αλλά δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτο σε καμία περίπτωση».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της Ραπίντ: «Μπορεί να καταλάβεις αν μια ομάδα έχει αυτοματοποιημένες κινήσεις. Ειδικά στην επίθεση έχει τα στοιχεία αυτά. Πρέπει στο μεσοεπιθετικό κομμάτι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Δεν μπορείς στο ποδόσφαιρο να κάνεις προβλέψεις. Πιστεύω θα είμαστε πολύ δυνατοί στον αγωνιστικό χώρο, έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου».

Για την περίοδο της προετοιμασίας: «Πάνω στο υλικό που είχαμε προσπαθήσαμε να το δουλέψουμε. Υπήρχαν παίκτες που άλλαξα γνώμη για παίκτες. Θέλαμε να πέσουν οι τιμές κάποιων παικτών για να πάρουμε παίκτες με προσωπικότητα. Θέλουμε να επανέλθουν σε καλή φυσική κατάσταση οι Γκαρσία, Σαλπιγγίδης και Φωτάκης. Πιστεύω πως θα έχουμε μια καλή ομάδα. Αλλάζω ρόλους στην άμυνα σε παίκτες και αυτό μας δημιουργεί προβλήματα. Αυτό πρέπει να το διορθώσουμε στο μέλλον».

Για τους Βιβιάν, Σαλπιγγίδη και Φωτάκη: «Το κομμάτι της φυσικής κατάστασης του είναι ικανοποιητικό. Θα δούμε πως συμπεριφέρεται με την μπάλα. Οι Σαλπιγγίδης και Φωτάκης δεν έχουν ενσωματωθεί στην φιλοσοφία της ομάδας, θα πρέπει να δουλέψουν σε αυτό».

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

ΠΑΟ: Ρίχνεται στη «μάχη» για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ


Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τη Μάλαγα στο Λα Ροσαλέντα (21:45) στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με στόχο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» καλούνται να σπάσουν μια αρνητική παράδοση επί ισπανικού εδάφους που έχουν τα τελευταία χρόνια με 8 ήττες και μία ισοπαλία.

Στα αγωνιστικά, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είδε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και να υπολογίζεται.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1.
Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης, οι Μπουμσόνγκ Βελάσκες κεντρικό αμυντικό δίδυμο  και στα πλάγια ο Βύντρα δεξιά και  ο Σπυρόπουλος αριστερά. Αμυντικά χαφ θα ξεκινήσουν οι Κατσουράνης και Βιτόλο, οι οποίοι θα έχουν πιο μπροστά τους τον Ζέκα (δεξιά), τον Μαυρία (αριστερά) και τον Σισόκο στον άξονα πίσω από έναν εκ των Χριστοδουλόπουλο και Φορναρόλι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Καπίνο, Μαρίνο, Πετρόπουλος, Τοτσέ, Λαγός, Μπαρμπαρούσης, Σεϊταρίδης και Πίντο. Στην Αθήνα έμεινε Κουίνσι, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/





ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Στηρίξτε μας χωρίς ακρότητες»


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για το αυριανό ματς με τη Ραπίντ Βιέννης, στην οποία κάνει έκκληση στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα χωρίς να δημιουργήσει ακρότητες. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ενόψει του αγώνα εναντίον της SK Rapid Vienna για την φάση των Playoffs του UEFA Europa League θέλει να ζητήσει από τους φίλους της να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα, χωρίς ακρότητες που μπορούν να επιφέρουν σημαντικές ποινές, στην φετινή ευρωπαϊκή της πορεία, όπως ακριβώς έκαναν κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων.

Παράλληλα, η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. θέλει να επισημάνει τα εξής:

1. Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ η χρήση πυρσών, κροτίδων, καπνογόνων, φωτοβολίδων και βεγγαλικών κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

2. H UEFA απειλεί με αυστηρές ποινές τυχόν επίδειξη επιγραφών ή πανό με εθνικιστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

3. Παρακαλούνται επίσης οι φίλαθλοι να αφήνουν κενά τα διαζώματα στις θύρες.

4. Όλες οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00. Παρακαλούνται όσοι έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο, να το πράξουν, προκειμένου ν αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

5. Να προσέλθουν στο γήπεδο μόνο όσοι έχουν εξασφαλισμένη πρόσβαση στο γήπεδο, καθώς θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι και στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας και θα απαγορεύεται η πρόσβαση σε οποιονδήποτε δε φέρει εισιτήριο.

6. Η πρόσβαση στα παιδιά χωρίς εισιτήριο, οποιασδήποτε ηλικίας, ΔΕΝ επιτρέπεται.

7. Δεν ισχύει ΚΑΜΙΑ κάρτα ελεύθερης εισόδου, εκτός των διαπιστεύσεων της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και της UEFA

7. Η είσοδος των ΑΜΕΑ θα γίνει από τη Θύρα 7 και τα συγκεκριμένα άτομα θα φιλοξενηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από την Θύρα 7.

Φίλαθλοι, σεβαστείτε την φιλοξενούμενη ομάδα, τους διαιτητές και κυρίως προστατεύστε τον Π.Α.Ο.Κ. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους φιλάθλους μας για την συμπαράσταση και την βοήθειά τους».

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/



«Κοντά» στον Ψυχογιό ο Άρης


Κοντά στην απόκτηση του Νίκου Ψυχογιού βρίσκεται ο Άρης.

 Ο 23άχρονος παίκτης αγωνίζεται ως δεξί μπακ και αναμένεται να καλύψει την απουσία του τραυματία Ανδρέα Ηρακλή. Ο νεαρός μπακ είχε συνεργαστεί με τον προπονητή του Άρη, Μάκη Κατσαβάκη στις ομάδες του Ολυμπιακού Βόλου και της Δράμας. 

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Ο Κουλουχέρης ζητά αφαίρεση βαθμών από τον ΄Αρη




Ο πρώην παίκτης του Άρη, Ευθύμης Κουλουχέρης προσέφυγε στο διοικητικό δικαστήριο ζητώντας αφαίρεση βαθμών από τους «κίτρινους». Ο 31άχρονος αμυντικός είχε κάνει προσφυγή τον περασμένο Δεκέμβριο και η ομάδα του Άρη σύμφωνα με απόφαση του δικαστηρίου οφείλει να του δίνει το ποσό των 26.00. το μήνα. Ο λόγος που κινήθηκε πάλι νομικά είναι γιατί δεν έχει πληρωθεί τις τελευταίες τρεις δόσεις(Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο).

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Στέφανος Αθανασιάδης: «Έχω και άλλα γκολ»



Ο Στέφανος Αθανασιάδης παραχώρησε συνέντευξη στα «Σπορ του Βορρά» και αναφέρθηκε στα πιο ωραία γκολ που έχει πετύχει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 24χρονος επιθετικός στα «Σπορ του Βορρά»:

«Θυμάμαι ότι πολύ ωραίο γκολ ήταν το πρώτο που είχα πετύχει στη Λάρισα.Και πέρυσι είχα ορισμένα ωραία γκολ, όπως εκείνο με τον Αστέρα Τρίπολης που πέρασα την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα ή με τον Πανιώνιο που πήρε η μπάλα μία τρελή τροχιά…», ανέφερε αρχικά ο Αθανασιάδης και πρόσθεσε:

«Και το τακουνάκι με τη Μπνέι Γιεχούντα ήταν πολύ ωραίο γκολ… Ωστόσο έχω κι άλλα γκολ στο ρεπερτόριό μου τα οποία θέλω να βάλω με τον ΠΑΟΚ… Έφτασα τα 31; Ελπίζω να τα εκατοστίσω».

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/