Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

ΑΡΗΣ: Εξασφάλισε φορολογική ενημερότητα


Σε συμφωνία με τους ιθύνοντες του ΟΠΑΠ για την για την εκταμίευση του ποσού των 520.000 ευρώ ήρθε ο Αντώνης Ζαμπέτας, με τον Άρη να παίρνει κανονικά φορολογική ενημερότητα.

Tέλος στον... εφιάλτη της μη συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ δόθηκε από τον παράγοντα των «κιτρίνων», που κατάφερε να εξασφαλίσει τις 520.000 ευρώ που χρειαζόταν ο σύλλογος, ώστε να ρυθμιστεί η οφειλή της ΠΑΕπρος το δημόσιο.

Το συγκεκριμένο ποσό, που προέρχεται από τηξ χορηγία του Οργανισμού προς τον Άρη, θα εκταμιευθεί την ερχόμενη Δευτέρα και θα δοθεί εξολοκλήρου για την εξασφάλιση της φορολογικής ενημερότητας, κάτι που σημαίνει ότι οι Θεσσαλονικείς δεν θα χρειαστεί να περιμένουν την προσωρινή άδεια που προτίθεται να παραχωρήσει η διοργανώτρια Αρχή στις ομάδες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Πηγή: gazzetta.gr

Περισσότερες ειδήσεις: Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Επίσημα «ερυθρόλευκος» ο Κοντρέρας



Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι επίσημα ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος, αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας (1+1).

Ο Χιλιανός αμυντικός πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις και τόνισε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την εξέλιξη που είχε αυτή η υπόθεση για εμένα. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για αυτή την ευκαιρία που μου έδωσε. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την προοπτική να αγωνιστώ ξανά στην Ελλάδα και πρωτίστως, φυσικά, στο Champions League, που είναι ό,τι το καλύτερο για κάθε ποδοσφαιριστή».

Λίγο αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό στην οποία αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Πάμπλο Κοντρέρας για τα επόμενα δύο χρόνια».

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/