Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

«Χρυσός» και ο Ντανατσίδης στο Ευρωπαϊκό Νέων του Τζούντο



Τη «χρυσή» αρχή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τζούντο νέων (κάτω των 20) στο Πόρετς της Κροατίας έκανε την Παρασκευή ο Γιώργος Αζωίδης, για να συνεχίσει χθες ο Αλέξης Ντανατσίδης που ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στην κατηγορία των -81κ.

Ο Ντανατσίδης, πρωταθλητής Ευρώπης του 2008 στους έφηβους (U17), στον τελικό της κατηγορίας των -81 κιλών επικράτησε με Ippon του Γεωργιανού Μπέκα Γκβινιασβίλι και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, το δεύτερο για την Ελλάδα μετά την επικράτηση του Αζωίδη στα -66 κιλά.

Ο Αλέξανδρος Ντανατσίδης για να φτάσει στο χρυσό μετάλλιο κέρδισε στον προκριματικό γύρο κατά σειρά τους Αντα Βάας (Ουγγαρία), Ραφαέλ Ντ΄ Αλεσάντρο (Ιταλία), Ντομινίκ Ρέσελ (Γερμανία) και Τόμας Ζέπανιακ (Πολωνία), ενώ στο ημιτελικό επικράτησε του Βούλγαρου Ιβάιλο Ιβάνοφ.

Συνολικά στα έξι παιχνίδια του τα πέντε ο Ελληνας πρωταθλητής κέρδισε πέντε με ίππον και το ένα με βαζάρι.

Η Ελλάδα με τα δύο χρυσά μετάλλια φιγουράρει στην 4η θέση του πίνακα μεταλλίων, ενώ συνολικά έφτασε στα 12 στην ιστορία της διοργάνωσης από το 1992.

Στις άλλες ελληνικές συμμετοχές η Ελισάβετ Τελτσίδου έχασε στον πρώτο της αγώνα από την Ισραηλινή Γιαρντέν Μάιερσον, ενώ στην ίδια κατηγορία ο Ρόμαν Μουτσόπουλος ξεκίνησε με νίκη επί του Αζέρου Χισέιν Ραχίλμι, αλλά έχασε έπειτα από τον Γεωργιανό Πριντόν Γκγικάνι κι αποκλείστηκε.

Πηγή: sentragoal.gr

Περισσότερες ειδήσεις:http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Επίθεση σε πούλμαν οπαδών του ΠΑΟΚ



Ενέδρα σε ένα από τα λεωφορεία που μετέφερε φίλους του ΠΑΟΚ, υπόνοιες για πυροβολισμό (που δεν επιβεβαιώνονται). Τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός, στο νοσοκομείο οπαδός του δικεφάλου.

Ενέδρα σε λεωφορείο που μετέφερε οπαδούς του ΠΑΟΚ έγινε στο ύψος του Νέστου πριν την Καβάλα.

Στο ένα από τα τέσσερα λεωφορεία που έφυγαν μαζί, έγινε επίθεση όπως μεταδόθηκε από την ΕΡΑ Σπορ. Τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του πούλμαν, ενώ έσπασαν τέσσερα τζάμια και υπάρχουν υπόνοιες πως υπήρξε πυροβολισμός, αυτό όμως δεν έχει αποδειχτεί. Η Εθνική οδός έχει μπλοκάρει αυτή τη στιγμή και η ΕΛ.ΑΣ. έχει ξεκινήσει την έρευνα για το περιστατικό.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τραυματίστηκε και οπαδός του ΠΑΟΚ που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Ξάνθης όπου απέχει 20 χιλιόμετρα από τον τόπο που έγινε η επίθεση. Τα τζάμια του πούλμαν έσπασαν από πέτρες που πέταξαν άγνωστοι από μια γέφυρα.

Το πούλμαν ακινητοποιήθηκε και ο κόσμος του δικεφάλου αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με λεωφορείο της αστυνομίας.


Πηγή: sport24.gr

Περισσότερες ειδήσεις:http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ο Άρης



Χάρη σε ένα εκπληκτικό επιθετικό κρεσέντο στην τρίτη περίοδο, ο Άρης συνέτριψε το Περιστέρι με 87-67 και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου, όπου το ερχόμενο Σάββατο (29/9) θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης Κηφισιάς – Απόλλωνα Πατρών (θα γίνει την Τετάρτη, 26/9).

Ο Άρης πέτυχε 33 πόντους με 7 τρίποντα στην τρίτη περίοδο, όσους είχε βάλει σε ολόκληρο το πρώτο μέρος! Έτσι ξεπέρασε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο πρώτο μέρος. Πάσαλιτς και Μποχωρίδης και Καραποστόλου ήταν οι μπροστάρηδες στο ξέσπασμα της τρίτης περιόδου, όμως εξαιρετικός ήταν και ο Χαρίσης του πρώτου μέρους (13 πόντοι), όπως και ο Ασημακόπουλος σε άμυνα και επίθεση. Πολύ καλός για ακόμα μία φορά ο Δήμας.

Το Περιστέρι προηγήθηκε με 4-7 στο 4' αλλά δύο τρίποντα των Πάσαλιτς, Ασημακόπουλου, έβαλαν τον Άρη μπροστά με 10-7. Οι «κίτρινοι» αξιοποιούσαν τον Χαρίση (7π. Στην πρώτη περίοδο) αλλά δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν και το δεκάλεπτο έληξε στο 15-13.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν τη δεύτερη περίοδο με τον Ψαρόπουλο να μετρά 2/2 τρίποντα και πέρασαν με 17-19. Ο Άρης βελτίωσε την άμυνά του και πέρασε 29-25, όμως άλλα δύο τρίποντα του Περιστερίου (3/3 ο Ψαρόπουλος) το έβαλαν μπροστά με 29-33, πριν το 33-33 του ημιχρόνου, με τον Χαρίση να φτάνει τους 13 πόντους.

Η ομάδα του Τζίμη Κουστένη συνέχιζε να «πληγώνει» από τα 6.75 (35-39) αλλά Καραποστόλου και Πάσαλιτς ξανάβαλαν τον Άρη μπροστά με 40-39. Οι «κίτρινοι» βρήκαν το χέρι τους από το τρίποντο και με τρία των Μποχωρίδη, Καραποστόλου, Ασημακόπουλου προηγήθηκαν 49-44. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν 5 σερί τρίποντα και πήραν διαφορά 8 πόντων (55-47). Το 30' τους βρήκε μπροστά με 66-54, με τους Πάσαλιτς και Μποχωρίδη μπροστάρηδες (15 και 11 πόντοι) και 7 εύστοχα τρίποντα στην τρίτη περίοδο!

Στο τελευταίο δεκάλεπτο τίποτα δεν άλλαξε. Ο Άρης έφτασε ως το +21 (80-59) με τους Πάσαλιτς, Δήμα και Τσακαλέρη να δίνουν λύσεις και δεν είχε καμία δυσκολία για να πάρει την πρόκριση.


Τα δεκάλεπτα: 15-13, 33-33, 66-54, 87-67.

ΑΡΗΣ: Πάσαλιτς 18 (2), Ασημακόπουλος 11 (3), Καραποστόλου 11 (3), Χαρίσης 13, Μποχωρίδης 11 (2), Μούρτος 3, Βεζένκοφ 4, Δήμας 9 (1), Τσακαλέρης 7 (1).

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Παπαντωνίου 14 (1), Κομποδιέτας 4 (1), Ζούμπος 3 (1), Κανονίδης 14 (2), Μάντζαρης 11 (2), Ψαρόπουλος 9 (3), Πέτρουλας 5 (1), Μελισσαράτος 4, Παπαγιάννης 2.

Πηγή: basketplus.gr

Περισσότερες ειδήσεις:http://lpyrgos-sports.blogspot.com

ΠΑΟΚ: Πέρασε άνετα από τα «Πηγάδια»


O ΠΑΟΚ επικράτησε της Ξάνθης εύκολα με 3-0 στα Πηγάδια με γκολ των Αθανασιάδη, Ρομπέρ και Λαζάρ.

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν από νωρίς, πήραν το κέντρο, είχαν πολύ καλή κυκλοφορία, αλλάζοντας με ταχύτητα τη μπάλα, όμως πήραν κεφάλι στο σκορ σε μια φάση που φώναξε -μάλλον δίκαια- η Ξάνθη. Ηταν το 10' όταν ο Κάτσε κινήθηκε μέσα στην περιοχή του Βιβιανί, ο Κομεσίδης τον τράβηξε και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Αθανασιάδης με εύστοχο χτύπημα άνοιξε το σκορ, ωστόσο, μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ δεν απείλησε ξανά. Αντίθετα, η Ξάνθη ήταν αυτή που έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, όταν στο 41' ο Ντάνι έκλεψε τη μπάλα από τον Κάτσε, μπήκε από δεξιά, σέντραρε συρτά, όμως ο Μαρσελίνιο με προβολή στην κίνηση έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Με την έναρξη της επανάληψης, θα περίμενε κανείς η Ξάνθη να πιέσει, όμως ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που ευτύχησε να σκοράρει και πάλι. Στο 54' ο Ρομπέρ μπήκε από αριστερά, σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής και νίκησε τον Βιβιανί στην κλειστή του γωνία για το 0-2.

Ο «δικέφαλος» κυριαρχούσε στο κέντρο, ο Ουζουνίδης έριξε στο ματς Μαρίν, Μάνταλο για να φρεσκάρει την Ξάνθη, ωστόσο, δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα αν και της δόθηκε πολύς χώρος. Παρότι λοιπόν ο ΠΑΟΚ κατέβασε ρυθμούς ήταν αυτός που συνέχισε να απειλεί κι αφού έχασε ένα τετ α τετ ο Αθανασιάδης στο 81', καθώς νικήθηκε από τον Βιβιανί, σε άλλη μια υποδειγματική κόντρα και με όλη την Ξάνθη μπροστά για να μειώσει, ο Λάζαρ με διαγώνιο συρτό σουτ έκανε το 0-3 στο 88'.

Η τελευταία φάση ανήκε στην Ξάνθη με τον Μαρσελίνιο να μην μπορεί να νικήσει εξ επαφής τον Γλύκο (90+1') που έδιωξε ενστικτωδώς με τα πόδια.

 ΞΑΝΘΗ: Βιβιανί, Μπαξεβανίδης (70' Καζούμπα), Μπέρτος, Βάλλας, Κομεσίδης, Μαρσελίνιο, Ονουάτσι, Μαρκόφσκι, Πλατέλλας, Βασιλακάκης, Ντάνι

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κατσικάς, Ρομπέρ (90' Ιντζίδης), Λίνο (71' Σταφυλίδης), Φωτάκης, Λόρενς (86' Γιάννου), Λάζαρ, Κάτσε, Κουμάλο, Αθανασιάδης, Ετο

Πηγή: sentragoal.gr

Περισσότερες ειδήσεις:http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Μπάσκετ: Αποκλεισμός-σοκ για τον ΠΑΟΚ στο Kύπελλο Ελλάδος



Ο ΠΑΟΚ υποτίμησε τον Αίολο και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου καθώς ηττήθηκε με 70-66.

Ο Δικέφαλος του Βορρά μετέτρεψε σε ντέρμπυ το φαινομενικά εύκολο παιχνίδι και μοιραία στο τέλος ηττήθηκε.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με ένα μικρό προβάδισμα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης,χωρίς να ενθουσιάζει με την παρουσία της.

Με την έναρξη της τρίτης περιόδου η τοπική ομάδα έτρεξε 13-0 σερί και προσπέρασε με 43-36, αλλάΠ.Α.Ο.Κ. αντέδρασε αμέσως κι ανέκτησε το προβάδισμα, πριν η αναμέτρηση μπει στην τελική ευθεία της. Η διαφορά έφτασε και στο +8 (57-65), αλλά η ομάδα των Τρικάλων δεν είχε πει την τελευταία λέξη της και με νέο 11-0 σερί έκανε το 68-65 με 1'06'' να απομένουν για τη λήξη.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος με 1/2 βολές μείωσε σε 68-66 στα -50'', ο Νίκος Κατσαρές δεν κατάφερε να διευρύνει το προβάδισμα για τον Αίολο, αλλά στην επόμενη επίθεση ο Ντόνι ΜακΓκραθ υπέπεσε σε μοιραίο λάθος. Ο Νίκος Κακλαμάνος δεν αστόχησε απ' τη γραμμή του φάουλ (70-66) στα -6,2'' κι έδωσε το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στις εξέδρες του «Κατσιμήδου»!


Τα δεκάλεπτα: 17-19, 30-36, 50-52, 70-66

Αίολος Τρικάλων (Τζήμας): Τριανταφύλλου 2, Ψύρρας 3 (1), Γκιουλέκας 6 (2), Κατσαρές 7 (1), Τσούτσος, Κακλαμάνος 16 (4), Αγγελακόπουλος, Πελίγκος, Χαρισμίδης 20, Φούντας, Παπαχρήστος 12
Π.Α.Ο.Κ. (Μαρκόπουλος): Τσαιρέλης 14, Παπαδόπουλος 7, Χάτσερ 11 (3), Κασελάκης 2, Χαραλαμπίδης 16 (1), ΜακΓκραθ 2, Θεοδωράκος, Δέδας 6 (2), Μαργαρίτης 6, Καλλές 2, Λιάπης, Αμπαράς

Πηγή: gazzetta.gr

Περισσότερες ειδήσεις:http://lpyrgos-sports.blogspot.com

«Χρυσός» ο Αζωΐδης στο ευρωπαϊκό Νέων στο τζούντο




Το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τζούντο κατέκτησε ο Γιώργος Αζωΐδης! Στον τελικό της διοργάνωσης, που λαμβάνει χώρα στο Πόρετς της Κροατίας ο νεαρός τζουντόκα επιβλήθηκε του Ολλανδού, Ζόρντι Μπακες στην κατηγορία των 66 κιλών κι ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!


Πηγή: sentragoal.gr

Περισσότερες ειδήσεις:http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Χαλκιάς: «Πληρωνόμουν τελευταίος στον ΠΑΟΚ»



Ο Κώστας Χαλκιάς ανακοίνωσε, ουσιαστικά, την αποχώρησή του από την ενεργό δράση και φιλοδοξεί να "χτίσει" καριέρα τεχνικού διευθυντή.

Σε δηλώσεις του, εμφανίστηκε περήφανος για την παρουσία του στην Εθνική, κυρίως, όμως, μίλησε για τη θητεία του στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως πληρωνόταν τελευταίος και τα άκουγε επειδή έλεγε αλήθειες.

Κώστα, το τελευταίο σου παιχνίδι ήταν με την Τσεχία στο Euro. Τι ακολουθεί για σένα;

«Σε αυτό τον αγώνα είχα μία άτυχη στιγμή τραυματισμού λόγω της επιβάρυνσης των τελευταίων μηνών και των πλέι οφ και των κακών γηπέδων. Ετσι βγήκε αυτό το πρόβλημα. Μετά το τέλος των αγώνων είπα το... «τέλος στην Εθνική ομάδα» αν και αυτό το είχα αποφασίσει πριν το Euro. Υπήρχε τότε μεγάλη συγκίνηση, αλλά χάρηκα που αυτή η απόφαση συνδυάστηκε με μία μεγάλη επιτυχία. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να συνεχίσω και γι' άλλα δύο χρόνια.

Σωματικά νιώθω καλά. Αλλά για να παίξεις ποδόσφαιρο πρέπει να υπάρχουν και κάποιες προϋποθέσεις. Αυτές δεν υπήρχαν εδώ στην Ελλάδα και το λέω με απογοήτευση. Προϋποθέσεις κυρίως αγωνιστικές. Προσπάθησα να δω στο εξωτερικό κάποια πράγματα, υπήρχαν περιπτώσεις όπου εκφράστηκε φιλολογικό ενδιαφέρον, αλλά όχι κάτι επίσημο. Οπως ήρθαν λοιπόν τα πράγματα αποφάσισα ότι ήταν καλύτερο να σταματήσω το ποδόσφαιρο».

Είναι οριστική σου απόφαση; Εγκαταλείπεις τον χώρο;

«Στην Αγγλία κάποιοι παίκτες σταματάνε και μετά από έξι μήνες παίζουν ξανά, αλλά εδώ είναι διαφορετικά τα πράγματα. Είπα για την κατάσταση που διαμορφώνεται και αυτό με λυπεί ιδιαίτερα, γιατί αγαπάω το ποδόσφαιρο και η μισή μου ζωή είναι συνδεδεμένη με αυτό. Εζησα πολλά ωραία και στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό και θέλω να συνεχίσω. Πιστεύω ότι αυτό που με αγγίζει περισσότερο είναι το οργανωτικό κομμάτι μίας ομάδας».

Αυτό που... λέμε δηλαδή τεχνικός διευθυντής;

«Ακριβώς. Σε τεχνικό και οργανωτικό επίπεδο. Δεν είναι μία απόφαση για να έχω ένα ξεχωριστό εισόδημα. Αν θα δουλέψω επάνω σε αυτό, θα το κάνω με συγκεκριμένο πλάνο και προγραμματισμό. Αν δεν δεχθεί κάποια ομάδα ή κάποιος πρόεδρος αυτό το πλάνο που εγώ σκέφτομαι, δεν θα το κάνω. Πιστεύω ότι έχω ιδέες και σκέψεις που μπορούν να βοηθήσουν οποιαδήποτε ομάδα. Θα μου άρεσε και η θέση του προπονητή, αλλά επειδή έχω το... γνώθι σε αυτόν πιστεύω ότι μπορώ να συνεχίσω στον τομέα που ανέφερα».

Τι πιστεύεις ότι θα λένε για εσένα οι φίλαθλοι; Σε νοιάζει η άποψή τους;

«Δεν με νοιάζει τόσο να λένε για έναν καλό ποδοσφαιριστή. Πάντα είχα ως πρώτο στόχο να δίνω την καλή εντύπωση ως άνθρωπος. Αυτό θα νιώθω ως μεγάλη ικανοποίηση».

Τι έγινε και δεν έμεινες στον ΠΑΟΚ;

«Δυστυχώς στον ΠΑΟΚ, τον οποίο θεωρώ μεγάλη ομάδα που αν μπουν σωστές βάσεις θα βάζει πολύ υψηλούς στόχους, προσπάθησα να έχω πολύ καλή αγωνιστική και εξωαγωνιστική παρουσία, αλλά κάποιες φορές ίσχυσε το… πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένος. Αυτό αφορά κυρίως τα καθήκοντα του αρχηγού της ομάδας. Υπήρχαν περίοδοι στην ομάδα με διοικητικά και οικονομικά προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί από παλιά.

Κάθε φορά προσπαθούσα και εγώ και άλλοι συμπαίκτες να δημιουργούνται όσο λιγότερα προβλήματα. Εκεί παρεξηγήθηκα πολύ. Το πρόβλημα στην ομάδα είναι το κλίμα. Ολοι και οι συμπαίκτες μου, αλλά και οι παράγοντες έδιναν σημασία στο τι λέγεται από τον κόσμο και από τον καθένα. Εγώ πάντα έλεγα αλήθειες και αυτά που πίστευα. Οπως και πριν ενάμιση χρόνο που σε συνέντευξή μου στον Γιώργο Χελάκη είπα ότι δεν μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, γιατί χρειάζεται να κάνουμε εξυγίανση, να βάλουμε βάσεις, να έρθει κάποιος επενδυτής και να φτάσουμε στο επίπεδο Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Είπα ότι εμείς οι παίκτες προσπαθούμε να φέρουμε επιτυχίες και έσοδα. Παρεξηγήθηκαν όσα είπα και κάποιοι δημοσιογράφοι ή παραγωγοί τα έβγαλαν έξω όπως ήθελαν. Είπαν ότι δεν πρέπει να μιλάω έτσι και ότι έχω καλές σχέσεις με τον Ζαγοράκη και τον Βρύζα.

Μετά από τόσα χρόνια να ξέρουν όλοι ότι: Ο Χαλκιάς πληρωνόταν τελευταίος. Κανείς δεν το ήξερε αυτό και κανείς δεν ήξερε ότι όταν ερχόταν η ώρα να πληρωθεί ο Χαλκιάς, όλα πήγαιναν και πάλι πίσω για να πληρωθούν άλλοι που ξεσηκώνονταν πρώτοι για τα λεφτά τους και αυτό βέβαια ήταν δικαίωμά τους, γιατί αν δεν έπαιρναν λεφτά, θα έκαναν άλλα πράγματα».

Πηγή: metrosport.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Όλη η δράση του Σαββατοκύριακου



Τα μεγάλα ντέρμπι στην Αγγλία, Λίβερπουλ - ManUtd και Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ, ξεχωρίζουν αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ευρώπη. Υπάρχουν όμως και τα Σάλκε - Μπάγερν, Ουντινέζε - Μίλαν, Λιλ - Λιόν.


Το πρόγραμμα των σημαντικότερων πρωταθλημάτων:


Premier League - 5η αγωνιστική
Σάββατο

Σουόνσι - Έβερτον (14:45)

Τσέλσι - Στόουκ (17:00)

Σαουθάμπτον - Άστον Βίλα

Γουέστ Μπρομ - Ρέντινγκ

Γουέστ Χαμ - Σάντερλαντ

Γουίγκαν - Φούλαμ

Κυριακή

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (15:30)

Νιούκαστλ - Νόριτς (17:00)

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ (18:00)

Τότεναμ - ΚΠΡ

Serie A - 4η αγωνιστική

Σάββατο

Πάρμα - Φιορεντίνα (19:00)

Γιουβέντους - Κιέβο (21:45)

Κυριακή

Σαμπντόρια - Τορίνο (13:30)

Αταλάντα - Παλέρμο (16:00)

Μπολόνια - Πεσκάρα

Κάλιαρι - Ρόμα

Κατάνια - Νάπολι

Ίντερ - Σιένα

Ουντινέζε - Μίλαν

Λάτσιο - Τζένοα (21:45)

Primera Division - 5η αγωνιστική

Σάββατο

Σαραγόσα - Οσασούνα (17:00)

Θέλτα - Χετάφε (19:00)

Μπέτις - Εσπανιόλ (21:00)

Μπαρτσελόνα - Γρανάδα (23:00)

Κυριακή

Μαγιόρκα - Βαλένθια (13:00)

Λεβάντε - Σοθιεδάδ (17:00)

Ατλέτικο - Βαγιαδολίδ (19:00)

Μπιλμπάο - Μάλαγα (20:50)

Ράγιο Βαγεκάνο - Ρεάλ (22:30)

Δευτέρα

Ντεπορτίβο - Σεβίλλη (22:30)

Bundesliga - 4η αγωνιστική

Παρασκευή

Νυρεμβέργη - Φρανκφούρτη 1-2 (76' Πόλτερ / 25' Χόφερ, 60' Ινούι)

Σάββατο

Αμβούργο - Ντόρτμουντ (16:30)

Βόλφσμπουργκ - Γκρόιτερ Φιρτ

Μάιντς - Άουγκσμπουργκ

Σάλκε - Μπάγερν

Φορτούνα Ντίσελντορφ - Φράιμπουργκ

Κυριακή

Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ (16:30)

Βέρντερ - Στουτγκάρδη (18:30)

Χόφενχαϊμ - Ανόβερο

Ligue 1 - 6η αγωνιστική

Παρασκευή

Μονπελιέ - Σεντ-Ετιέν 1-1 (70' Σουλεϊμάν Καμαρά / 45'+2 Ομπαμεγιάνγκ)

Σάββατο

Μπαστιά - Παρί Σεν-Ζερμέν (18:00)

Λοριάν - Νις (21:00)

Σοσό - Τρουά

Μπρεστ - Βαλανσιέν

Ρεμς - Νανσί

Τουλούζ - Ρεν

Κυριακή

Μπορντό - Αζαξιό (15:00)

Μαρσέιγ - Εβιάν (18:00)

Λιλ - Λιόν (22:00)


Πηγή: sport24.gr

Περισσότερες ειδήσεις:http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Σούπερ Λιγκ: Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής



Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται σήμερα στα Πηγάδια από την Ξάνθη με σκοπό τους τρεις βαθμούς τη νίκης. Ο Δικέφαλος του Βορρά μετράει 9 νίκες εκτός έδρας έναντι 8 της Ξάνθης, με 6 παιχνίδια να έρχονται ισόπαλα.

Ο Άρης υποδέχεται άυριο την Κέρκυρα στο ''Κλεάνθης Βικελίδης'' με σκοπό το πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Οι ''κίτρινοι'' μετρούν δύο νίκες και δύο ισοπαλίες με τους Κερκυραίους.


Αναλυτικά όλα τα παιχνίδια:

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/9

Αστέρας Τρίπολης - Πλατανιάς 17:15 NS2

Λεβαδειακός - Πανιώνιος 17:15 NS1

Ξάνθη - ΠΑΟΚ 19:30 NS2

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/9

Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα 16:00 NS1

Άρης - Κέρκυρα 18:15 NS3

ΟΦΗ - ΑΕΚ 18:15 NS1

Ολυμπιακός - Πανθρακικός 20:30 NS1

ΔΕΥΤΕΡΑ 24/9

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 20:30 NS2

Πηγή: sport24.gr

Περισσότερες ειδήσεις:http://lpyrgos-sports.blogspot.com