Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Δώνης: Κατέθεσε μήνυση και αγωγή κατά δημοσιογράφων


Αγωγή και μήνυση κατά δημοσιογράφων για «κατασκευασμένα δημοσιεύματα που θίγουν τόσο την επαγγελματική του επάρκεια, όσο και την ηθική του ακεραιότητα», κατέθεσε ο Γιώργος Δώνης.

Παράλληλα, στη δήλωσή του ο τεχνικός του «Δικέφαλου» χαρακτηρίζει «αλητήριους» και επαγγελματικά ανύπαρκτους εκείνους που ανακάλυψαν επαγγελματικές εξαρτήσεις του με μάνατζερ, καταλήγοντας πως «η λάσπη στον ανεμιστήρα δεν μπορεί να αποτελεί πρακτική».

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Δώνη:

«Στα χρόνια που βρίσκομαι στους πάγκος των ελληνικών ομάδων, έχω δεχθεί αδιαμαρτύρητα κριτική, πολλές φορές όχι μόνο με αδικούσε, αλλά ξεπερνούσε κατά πολύ τα όρια της ευπρέπειας. Για πρώτη φορά όμως αναγκάζομαι να προσφύγω στη δικαιοσύνη προκειμένου να προασπίσω την αξιοπρέπεια μου, που κάποιοι αναίσχυντοι θεώρησαν πως μπορούν προκλητικά και ανώνυμα (άρα άνανδρα) να θίξουν.

Άτομα που προφανώς κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, κατασκεύασαν επαγγελματικές εξαρτήσεις μου με μάνατζερ, που όχι μόνο δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, αλλά είναι προφανές ότι θίγουν τόσο την επαγγελματική μου επάρκεια, όσο και την ηθική ακεραιότητα...

Καταθέτω λοιπόν αγωγή και μήνυση στους εν λόγω «αλητήριους» που προφανώς δεν σχέση με την δημοσιογραφία, γι' αυτό και κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους.

Ας γίνει κατανοητό ότι η λάσπη στον ανεμιστήρα δεν μπορεί να αποτελεί πρακτική για τους επαγγελματικά ανύπαρκτους... Έχει το κόστος της...».

Αθανασιάδης: «Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα»



Ο ΠΑΟΚ έχει ως αρχικό στόχο τον τίτλο της Super League, όπως υποστήριξε ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο Έλληνας επιθετικός του «Δικέφαλου», έδωσε το «παρών» στη βάφτιση του τρίτου γιου του Γιώργου Δώνη και σε δηλώσεις του στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης, μίλησε για τους στόχους των «ασπρόμαυρων», αλλά και την επιθυμία του να αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας.


Συγκεκριμένα, ο νεαρός φορ, μίλησε για:

Το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ: «Είναι γεγονός ότι από αυτό το παιχνίδι, κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς. Μπορεί να μην ήταν μεγάλο παιχνίδι αυτό που κάναμε με βάση την εικόνα και την απόδοση μας, επομένως σημασία για μας έχουν οι τρεις βαθμοί».

Τα συνεχόμενα τέρματα που έχει πετύχει: «Το θέμα του σκοραρίσματος, δεν έχει να κάνει μόνο με μένα προσωπικά, αλλά με ολόκληρη την ομάδα. Αυτά που κάνουμε στο γήπεδο, να ξέρετε ότι τα δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση».

Την Εθνική ομάδα: «Το έχω δηλώσει και πρόσφατα, ότι είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εκεί, άσχετα αν δεν έχω παίξει. Ειλικρινά θέλω σαν τρελός να παίξω και για την εθνική, το περιμένω πώς και πώς, αλλά είναι θέμα προπονητή, αυτός θ’ αποφασίσει πότε θα γίνει κάτι τέτοιο».

Την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις από τον Γιώργο Δώνη: «Από τη στιγμή που ξεκίνησε η προετοιμασία, έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολα αλλά όλα αυτά μας έχουν βγει μέχρι αυτή τη στιγμή».

Την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα: «Είναι κοντά στην ομάδα και τους παίκτες όπως και ο προπονητής. Μας ευχαριστεί αυτό και στόχος μας πάντα είναι το πρωτάθλημα».

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012 Ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης κατά της διαιτησίας με τον Παναθηναϊκό



Ανακοίνωση μέσω της οποίας εξαπολύει τα πυρά της κατά της διαιτησίας του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης.

Σε αυτήν οι «κίτρινοι» χαρακτηρίζουν ανύπαρκτο το πέναλτι στον Σισοκό που «είδε μόνο ο Καλογερόπουλος», συμπληρώνοντας πως ο τελευταίος «δεν έδειξε την ίδια... ευθιξία, χαρίζοντας τη δεύτερη κίτρινη σε Βιτόλο και Σεϊταρίδη.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και τους προπονητές τους για τον παλικαρίσιο βαθμό που πήραν, ενώ δικαιούνταν τους τρεις», καταλήγουν χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«ΜΟΝΟ ο κ. Καλογερόπουλος ΕΙΔΕ στο 74’ παράβαση ανάμεσα στον αρχηγό της ομάδας μας Γρηγόρη Παπαζαχαρία και τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Σισοκό και υπέδειξε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πέναλτι, αποβάλλοντας ταυτόχρονα και άδικα τον παίκτη μας με απευθείας κόκκινη!!!

Αντίθετα δεν έδειξε την ίδια ευθιξία και χαρίστηκε η δεύτερη κίτρινη σε Βιτόλο και Σεϊταρίδη και αντί να μείνει ο αντίπαλος με εννέα, έμεινε ο ΑΡΗΣ με δέκα παίκτες.
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα έντονα και δικαιολογημένα παράπονά της για την διαιτησία του κ. Καλογερόπουλου και των βοηθών του στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ και δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες μας και τους προπονητές τους για τον παλικαρίσιο βαθμό που πήραν, ενώ δικαιούνταν τους τρεις».