Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Παράταση αγωνίας για Ηρακλή, δεν έγινε επίσημη η απόφαση







Σύμφωνα με τις πληροφορίες το Δ.Σ. της Super League δεν κατέληξε σε καμία απόφαση για αναδιάρθρωση και άφησε ανοιχτό το θέμα μέχρι να γίνουν επαφές με συναρμόδιους φορείς. Αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι οι τρεις ομάδες θα συμμετείχαν φέτος στη Football League.

'Ετσι ο Ηρακλής, ο Βόλος και η Καβάλα αναμένουν την επίσημη ανακοίνωση της αρμόδιας αρχής.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

AΡΗΣ:«Φορτσάρει» για μεταγραφές





Από σήμερα, όπως προκύπτει θα γίνει μια νέα και πιθανότατα τελευταία προσπάθεια να αποκτηθεί ο Άγγελος Σικαλιάς και να καλυφθεί το κενό στη θέση του αριστερού μπακ .

Στο θέμα του επιθετικού ο Κατσαβάκης θα έχει σήμερα συσκεψη με τους Κατσιαούνη, Λαμπριάκο και τον Γιάννη Μιχαλήτσο που έχει παρακολουθήσει δεκάδες παίκτες τις τελευταίες μέρες ώστε να επιστευστούν οι διαδικασίες και να καταλήξουν στον εκλεκτό. Παράλληλα θα γίνει και η τελική κρουση στον Αλαν Καρντέκ της Μπενφίκα ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά αν επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα. Το άσχημο για τον Κατσαβάκη εν όψει ΟΦΗ είναι ότι εκτός του Πουλίδο που θα είναι λογικά έτοιμος, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ψυχογιό και Κοέλιο, αφού αμφότεροι είναι ανέτοιμοι και δεν έχουν εκθοδεί ακόμη τα δελτία τους.


Πηγή: pressaris.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Στον ΠΑΟΚ ο Γουίλιαμ Χάτσερ





Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Αμερικανό γκαρντ γκαρντ, Γουίλιαμ Χάτσερ για ένα χρόνο.

Ο Γουίλιαμ Χάτσερ έπαιξε μπάσκετ στο πανεπιστήμιο του Μαϊάμι, από το οποίο αποφοίτησε το 2006 με 14,3 πόντους ανά αγώνα, 2,9 ριμπάουντ και 4,3 ασίστ, ενώ το ποσοστό του (38,3%) στα σουτ τριών πόντων τον κατέταξε στην 8η θέση των πιο εύστοχων παικτών στην ιστορία του κολεγίου του.

Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε την σεζόν 2006-07 από την Α2 Γερμανίας, όπου με τους Dragons Rhoendorf είχε 18,5 πόντους ανά αγώνα, και ακόμη 2,6 ριμπάουντ και 5 ασίστ, για να ακολουθήσει η εμπειρία του Ρουμανικού πρωταθλήματος.

Τη σεζόν 2007-08 αγωνίστηκε στην CSU Atlassib Sibiu (16,3 πόντοι, 2,2 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ), ενώ τις επόμενες τρεις σεζόν (2008-11) αγωνίστηκε στην Τσεχία με την BK Decin (16,4, 16,3 και 14,5 οι μέσοι όροι του σε πόντους κάθε σεζόν). Την περσινή σεζόν (2011-12) ξεκίνησε από το Κυπριακό πρωτάθλημα και τον Κεραυνό Στροβόλου (13,5 πόντοι, 2,5 ασίστ, 1,2 κλεψίματα να αγώνα) και στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Ισραήλ και την Galil Gilboa.

Η ανακοίνωση της απόκτησής του αναφέρει: "Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με την Αμερικανό καλαθοσφαιριστή William Hatcher για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Ο Hatcher γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου του 1984 στο Michigan, έχει ύψος 1μ.88 και αγωνίζεται ως γκαρντ, ενώ ο ΠΑΟΚ και το Ελληνικό Πρωτάθλημα θα είναι ο έκτος σταθμός της επαγγελματικής του καριέρας".


Πηγή: olapaok.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Βουτσιάς: «Ξέρω τις απαιτήσεις και το κύρος του Ηρακλή»



O Πασχάλης Βουτσιάς επέστρεψε στον Ηρακλή έπειτα από το πέρασμά του στον Πανσσεραϊκό. Ο 22άχρονος χαφ μίλησε στο Metropolis για την επιστροφή στην ομάδα της καρδιάς του.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Για τη συμφωνία του με τον Ηρακλή: «Επιστρέφω σε ένα γνώριμο περιβάλλον. Στις 17:00 θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία και θα κάνω την πρώτη μου προπόνηση. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Είχαμε κάνει μια συνάντηση πριν από 1,5 μήνα και πριν από λίγες ημέρες έγινε ακόμη μία και είπα το ναι. Είδα μια οργάνωση και ελπίζω σε κάτι καλό».

Στη συνέχεια τόνισε: «Ξέρω τις απαιτήσεις και το κύρος της ομάδας. Και οι άλλοι παίκτες ξέρουν τις απαιτήσεις και το τι πρέπει να προσφέρουν ανεξάρτητα από την κατηγορία. Έχω φίλους που είναι στην ομάδα. Ασχολούμουν με το που θα αγωνιστεί η ομάδα. Δεν έφυγα σαν εχθρός. Μας οδήγησαν κάποια πράγματα στην έξοδο. Την εξαφάνισαν αγωνιστικά την ομάδα. Είχα φύγει γιατι έπεσε στη Δ».

Για την εμπειρία του στον Πανσερραϊκό: «Ήταν μια ομάδα που ήθελε να πρωταγωνιστήσει στη Football League, αλλά δεν τα καταφέραμε. Το συμβόλαιό μου έληξε και έψαξα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου».

Στο τέλος τόνισε για τη φετινή χρονιά του Ηρακλή: «Πρέπει να δούμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούμε. Όπου και αν είμαστε θα παλέψουμε για την άνοδο. Από 6 χρονών είμαι στην ομάδα και προσδοκώ για το καλύτερο για αυτό το σύλλογο. Επιπλέον κίνητρο είναι η παρουσία του κόσμου. Καταλαβαίνω την αγανάκτησή του, αλλά θέλω όπως οι συμπαίκτες μου τη στήριξή του πιστεύω ότι θα την έχουμε».

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Στη Football League ο Ηρακλής!






O Ηρακλής θα αγωνίζεται στη Football League τη νέα σεζόν, όπως αποφασίστηκε στην έκτακτη συνεδρίαση της Super League. Mαζί του και η Καβάλα και ο Βόλος.


Οπως αποφασίστηκε λοιπόν Ηρακλής, Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα θα αγωνιστούν φέτος στην Football League Ο υφυπουργός, Γιάννης Ιωαννίδης απέστειλε εγγράφως τις διαβεβαιώσεις του για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, καθώς βρίσκεται εκτός Αθηνών και τις προσεχείς ημέρες θα έχει συναντήσεις με τις δυο διοργανώτριες αρχές.

Άρα τη φετινή σεζόν η Football League θα αποτελείται από 21 ομάδες, ενώ η Super League την επόμενη χρονιά θα αποτελείται από 18 και όχι 16.

Επίσης, θα υπάρξει παράταση στην μεταγραφική περίοδο της Football League.


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Για το «θαύμα» ο Παναθηναϊκός




Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ την Μάλαγα (21:45, NS2) και θέλει να κάνει την μεγάλη ανατροπή για να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 2-0 της Ισπανίας.

Η ομάδαδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα πιστεύει στην... υπέρβαση με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει σημαντικές απουσίες για το σημερινό αγώνα. Οι πράσινοι θα αγωνιστούν χωρίς τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και τον Κουίνσι Οβούσου, ενώ παρών θα είναι ο Κώστας Κατσουράνης.

Ο Φερέιρα αναμένεται να ξεκινήσει με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τον Βύντρα με τον Βελάσκες. Αριστερό μπακ θα είναι ο Σπυρόπουλος, και δεξί ο Μαρίνος. Αμυντικά χαφ θα είναι ο Βιτόλο με τονΚατσουράνη, έχοντας στα αριστερά τους τονΣισοκό, δεξιά τον Ζέκα, ενώ πίσω από τονΧριστοδουλόπουλο θα είναι ο Φορναρόλι.

Πάντως, δεν αποκλείονται και εκπλήξεις από τον Πορτογάλο προπονητή με την χρησιμοποίηση δύο επιθετικών με τον Τοτσέ να έχει πλεονέκτημα, ενώ θέση διεκδικεί και ο Σεϊταρίδης.

Από την άλλη, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι θα παρατάξει την Μάλαγα με σύστημα 4-2-3-1 και τονΚαμπαγέρο να υπερασπίζεται την εστία. Δεξί μπακ θα είναι ο Γκάμεθ, αριστερό ο Μονρεάλ και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Ουέλιγκτον με τον Ντεμικέλις. Αμυντικά χαφ θα είναι οΚαμάτσο και ο Τουλαλάν, έχοντας στα αριστερά τον Ίσκο στα δεξιά τον Πορτίγιο, ενώ πίσω από τον προωθημένο Σέμπα θα είναι ο Χοακίν.


Πηγή: gazzetta,gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Πρόγραμμα πλέι οφ Τσάμπιονς Λιγκ



Στη μάχη των επαναληπτικών των πλέι οφ ρίχνονται Παναθηναϊκός και ΑΕΛ με στόχο την είσοδο τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Aναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):

21:45 Άντερλεχτ - ΑΕΛ (1-2)

21:45 Μάριμπορ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ (1-2)

21:45 Ουντινέζε - Μπράγκα (1-1)

21:45 Κίριατ Σμόνα - Μπάτε Μπορίσοφ (0-2)

21:45 Παναθηναϊκός - Μάλαγα (2-0)


Πηγή: onsports

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Έτοιμη για την ιστορική πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ η ΑΕΛ



Μεγάλη μέρα για την Κύπρο και την ΑΕ Λμεσσού,η οποία ταξίδεψε στο Βέλγιο για να αντιμετωπίσει την Άντερλεχτ στα πλαίσια του επαναληπτικού γύρου των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Την ιστορική πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα ψάξει σήμερα το βράδυ(21:45) η ΑΕ Λεμεσού κόντρα στην Άντερλεχτ, θέλοντας να πραγματοποιήσει μία ανάλογη πορεία με την περσινή του ΑΠΟΕΛ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η ΑΕΛ έχει προβάδισμα από το πρώτο ματς στο ΓΣΠ, όπου είχε κερδίσει με 2-1.

Η πιθανή εντεκάδα: Ντεγκρά, Ζούνιορ, Νικολάου, Αϊρόσα, Καρλίτος, Ουόν, Εντμάρ, Ντέντε, Πάουλο Σέρτζιο, Βούχο, Μπέμπε.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Έπεσε ο πέλεκυς για ΠΑΟΚ!



Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε τελικά από την ΟΥΕΦΑ με ετήσιο αποκλεισμό με τριετή αναστολή, τρία παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 150.000 ευρώ.

T επεισόδια που έγιναν πριν την αναμέτρηση τουΠΑΟΚ με την Ραπίντ Βιέννης στην Τούμπα στοίχισαν στον «δικέφαλο» καθώς τιμωρήθηκε από την ΟΥΕΦΑ με «βαριά καμπάνα» που είναι ετήσιος αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τριετή αναστολή, τρία παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών και 150.000 ευρώ πρόστιμο.

Ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα έφεσης εντός τριών ημερών και θα την κάνει άμεσα, είτε σήμερα, είτε το αργότερο μέχρι αύριο.

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης υπολογίζει πως με αυτή την τιμωρία η ΠΑΕ θα χάσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Αν ο «δικέφαλος» προκριθεί κόντρα στους Αυστριακούς τότε στους ομίλους του Europa League θα παίξει σε άδεια Τούμπα. Αν αποκλειστεί τότε θα κουβαλήσει την τιμωρία για του χρόνου.


Πηγή: gazzetta.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/