Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Σε κέρινο ομοίωμα η Βούλα Πατουλίδου!


Τη δική της περίοπτη θέση στο Μουσείου Κέρινων Ομοιωμάτων του Θεόδωρου Κοκκινίδη, που εδρεύει στην Καβάλα, θα έχει πλέον η Βούλα Πατουλίδου.

ΠΑΟΚ: «Μέσα» και ο Σταφυλίδης για το ντέρμπυ της Κυριακής


Ο Γιώργος Δώνης και οι ποδοσφαιριστές του στη σημερινή προπόνηση δούλεψαν πάνω στην τακτική και στα πλάνα του ντέρμπι σε πρόγραμμα που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας.

Άρης: Εκτός ντέρμπυ ο Τριανταφυλλάκος, ελπίδες για Πουλίδο


Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βασίλη Τριανταφυλλάκου για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο υπάρχουν ελπίδες για τον Ρούμπεν Πούλιδο που πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση.

Ηρακλής: Τέλος ο Σούπιτς!


Ο Ηρακλής αν και ανακοίνωσε χτες την απόκτηση του Ζόραν Σούπιτς ο παίκτης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, διότι οι εργομετρικές εξετάσεις που έκανε σήμερα δεν έπεισαν τους ανθρώπους του ''Γηραιού''.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Ένοχος ο Τέρι για τη ρατσιστική επίθεση στον Φέρντιναντ!


Ένοχος για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στον Αντον Φέρντιναντ κρίθηκε ο Τζον Τέρι από την πειθαρχική επιτροπή της αγγλικής ομοσπονδίας (FA).

Ο Κάκος στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης


Ο Τάσος Κάκος θα είναι ο ''άρχοντας'' του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com


Ανακοίνωσε Μπανγκουρά ο Ηρακλής!



Μια ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ηρακλής καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Ιμπραχίμα Μπανγκουρά. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός είναι διεθνής με την Εθνική Γουινέας(20 συμμετοχές) και τις επόμενες ημέρες έρχεται στη Θεσσαλονίκη.

Μιχαλήτσος: Δεν υπάρχει ποτέ φαβορί στα ντέρμπυ


Ο Γιάννης Μιχαλήτσος έχει ζήσει τα ΠΑΟΚ-Άρης και ως παίκτης και ως προπονητής. Ο σκάουτερ σήμερα των κίτρινων και συνεργάτης του Μάκη Κατσαβάκη αναλύει το ντέρμπι της Κυριακής, θυμάται κάποια παιχνίδια του παρελθόντος και ξεχωρίζει τους αστέρες των δύο αντιπάλων…

ΠΑΟΚ: Καταλήγει στους έντεκα «εκλεκτούς» για το ντέρμπυ


Μετά από δύο ημέρες «διπλών» προπονήσεων, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είχαν χθες την ευκαιρία να περάσουν χαλαρές στιγμές με τους οικείους τους. Από σήμερα όμως, επιστρέφουν εκ νέου στα… καθήκοντά τους, απέχοντας πλέον τρία 24ωρα πριν το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στην Τούμπα και γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως θα κληθούν να φτάσουν στην τρίτη διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα και τέταρτη συνολικά στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

ΠΑΟΚ-Χάντμπωλ: Το «αντίο» του Σαουλίδη


Την αποχώρησή του από την αγωνιστική δράση ανακοίνωσε με επιστολή του ο μέχρι πρότινος αρχηγός του ΠΑΟΚ , Αντώνης Σαουλίδης, ο οποίος μοίρασε ευχές και ευχαριστίες σε όλους. Αναλυτικά η επιστολή του:

Όλα τα αποτελέσματα του Λιγκ Καπ- Αντιμέτωπες στην επόμενη φάση Τσέλσι και Γιουνάιτεντ


Xωρίς τη μεγάλη έκπληξη ολοκληρώθηκε σήμερα η φάση των ''32'' του Λιγκ Καπ με νίκες για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Λίβερπουλ. Να σημειωθεί ότι χθες αποκλείστηκαν οι Σίτυ και Έβερτον.