Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Σούπερ Λίγκα: Ισόπαλος στην Κρήτη ο ΠΑΟΚ, ''φωνάζει'' για Δημητρόπουλο



O ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει πολλά παράπονα από τον διαιτητή Δημητρόπουλο, ο οποίος με τις αποφάσεις του έκρινε το τελικό σκορ.

Με σύστημα 4-3-3 παρέταξε τον ΟΦΗ ο Νίκος Αναστόπουλος. Μπροστά από τον Γουναρίδη, οι Μονιάκης, Βάντο, Χαριτωνίδης και Σόουζα συνέθεταν την αμυντική τετράδα., Βερόν, Μπανούσης και Ιωαννίδης ήταν οι τρεις της μεσαίας γραμμής, με τους Κουτσιανικούλη, Σίσιτς και Παπάζογλου στην επίθεση.

Ο Γιώργος Δώνης, που ήταν τιμωρημένος λόγω της συμπεριφοράς του στο ματς με τον Άρη, δεν υπολόγιζε στις απουσίες των τιμωρημένων Κατσικά και Λόρενς και των ανέτοιμων Γκαρσία και Βιβιάν. Έτσι, ο Γλύκος ήταν στην εστία, με τους Ετο, Λίνο, Ιντζίδη (πρώτη φορά στην αρχική 11άδα) και Κουμάλο στην άμυνα. Λάζαρ, Κάτσε, Φωτάκης και Ρομπέρ ήταν οι τέσσερις του κέντρου, με τους Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη στην επίθεση.


Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 8' με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Σάκη Παπάζογλου. Ο πορτιέρο του Δικεφάλου Παναγιώτης Γλύκος έκανε κακή εκτίμηση της φάσης και ο υψηλόσωμος φορ τον νίκησε στον αέρα για το 1-0.

Άμεση ήταν η αντίδραση των Θεσσαλονικιών με το Γιώργο Φωτάκη να σκοράρει με σουτ στο 18' μέσα από την περιοχή ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Σαλπιγγίδη.

Τρία λεπτά αργότερα ακυρώθηκε κανονικό γκολ του ΠΑΟΚ και πάλι με τον Φωτάκη, ο οποίος υποδείχτηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ.

Στο 41' ο Κουτσιανικούλης κερδίσε πέναλτι(αμφισβητούμενο) από τον Γλύκο, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να αποβάλλεται.
Τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Χακόμπο ο οποίος απέκρουσε την εκτέλεση του Σίσιτς, ενώ στην επαναφορά ''νίκησε'' και τον Κουτσιανικούλη από κοντά.

Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε σε πιο χαλαρό τέμπο, αλλά και πάλι ο ΠΑΟΚ είχε δύο καλές στιγμές για να πετύχει το νικητήριο γκολ, με τον Λάζαρ στο 55' και τον Αθανασιάδη στο 75'.

Στο τέλος αποβλήθηκε και ο Βάντο για τους φιλοξενούμενους με δέυτερη κίτρινη κάρτα.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Μπανούσης (69' Ζορμπάς), Χαριτωνίδης, Μονιάκης (53' Κουρδάκης), Κουτσιανικούλης (79' Περογραμβράκης), Παπάζογλου, Βάντο, Ιωαννίδης, Σόουζα, Σίσιτς.

ΠΑΟΚ (Μάκης Αγγελίνας): Γλύκος, Έττο, Ινζίδης, Κουμάλο, Λίνο (65'Σταφυλίδης), Λάζαρ, Κάτσε, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (71' Πέλκας), Ρομπέρ (42'Χακόμπο), Αθανασιάδης.

Πηγή: metrosport.gr



Pregame: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (6/10, 19:30)



Συνέχεια στο νικηφόρο σερί του προκειμένου να παραμείνει κοντά στην κορυφή θέλει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στην Κρήτη, για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Την τέταρτη διαδοχική νίκη στην Σούπερ Λίγκα θα επιδιώξει να πάρει ο ΠΑΟΚ, έτσι ώστε να διατηρηθεί στο κυνήγι του Ολυμπιακού ή ακόμα καλύτερα να εκμεταλλευτεί τυχόν δικό του στραβοπάτημα και να πλησιάσει σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Οι απουσίες γνωστές: πέραν του Γιώργου Δώνη που τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ενός μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους λόγω του φραστικού επεισοδίου που είχε με τον Τάσο Κάκο μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, οι Λόρενς, Κατσικάς είναι τιμωρημένοι (αποβλήθηκαν στο ντέρμπι), ενώ οι Γκαρσία και Βιβιάν είναι ανέτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Δύο λοιπόν οι ανοικτές θέσεις, που θα καλυφθούν από τους Ιντζίδη και Σαλπιγγίδη.

Πιο αναλυτικά, οι «ασπρόμαυροι» θα παραταχθούν με τερματοφύλακα τον Γλύκο, αριστερά στην άμυνα τον Λίνο, δεξιά τον Έτο, στόπερ του Κουμάλο, Ιντζίδη, στον άξονα της μεσαίας γραμμής τους Κάτσε, Λάζαρ, αριστερά τον Ρομπέρ, δεξιά τον Φωτάκη και δίδυμο στην επίθεση τον Σαλπιγγίδη με τον Αθανασιάδη.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν θα είναι μόνος του, καθώς στο γήπεδο θα βρίσκονται 300 οπαδοί του οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 6. Ωστόσο λόγω των άριστων σχέσεων των δύο ΠΑΕ, η είσοδός θα επιτραπεί και σε άλλες θύρες. 

Aπό την άλλη ο Νίκος Αναστόπουλος θα παρατάξει την ομάδα του με τερματοφύλακα τον Γουναρίδη, στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- τους Βάντο, Χαριτωνίδη, Σόουζα, Μονιάκη, αμυντικά χαφ τους Βερόν, Μπανούση, μπροστά τους τον Ζορμπά και επιθετική τριπλέτα τους Κουτσιανικούλη (αριστερά), Σίσιτς (δεξιά) και Παπάζογλου. Απουσιάζουν οι τραυματίες, Μπούρμπος, Ζαχαράκης και ο ανέτοιμος Σαρ.

Πηγή : novasports.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Σαρρής!



Ο Γιώργος Σαρρής με ψήφους 37-20 αναδείχθηκε νέος πρόεδρος της ΕΠΟ μετά τις εκλογές που διενεργήθηκαν το πρωί του Σαββάτου επικρατώντας του Βασίλη Γκαγκάτση!

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του έμπειρου παράγοντα, καθώς δεν έχει χάσει ποτέ σε εκλογές στην ΕΠΟ από το 1997, είτε ως γενικός γραμματέας είτε ως πρόεδρος!

Ετσι επιβεβαιώθηκαν τα προγνωστικά που ήθελαν τον Σαρρή να κερδίζει στην κούρσα της προεδρίας τον Γκαγκάτση και τελικά πήρε τη νίκη με 17 ψήφους διαφορά!



Γκαγκάτσης: «Μεγάλες αντιξοότητες στις εκλογές»

Εξερχόμενος από την αίθουσα που διενεργήθηκαν οι εκλογές ο ηττημένος Βασίλης Γκαγκάτσης είπε: «Συγχαρητήρια στον κ. Σαρρή για την εκλογή του. Ευχαριστώ τις ενώσεις που με στήριξαν σε αντίξοες συνθήκες. Δώσαμε έντιμο αγώνα ως το τέλος, αλλά οι συνθήκες δεν ήταν φυσιολογικές. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. Η νέα διοίκηση της ομοσπονδίας έχει μεγάλο και δύσκολο έργο και θα πρέπει να συμβάλουμε όλοι.

Να συγχαρώ και πάλι τον κ. Σαρρή. Θεωρώ ότι οι αντιξοότητες στην διαδικασία των εκλογών ήταν πάρα πολύ μεγάλες. Δεν έχει νόημα να πω τίποτα άλλο».

Οσο για το αν ο Σαρρής είναι σε θέση να φέρει σε πέρας το έργο του τόνισε: «Θα το δείξει ο χρόνος αν θα τα καταφέρει. Να στηρίξει όλος ο κόσμος αυτήν την προσπάθεια γιατί έχει ανάγκη από άλλα πράγματα το ποδόσφαιρο». Κλείνοντας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ξανά κατέβει στο μέλλον σε εκλογές.

Απορρίφθηκε η ένσταση Γκαγκάτση

Νωρίτερα, οι εκλογές της ΕΠΟ συνεχίστηκαν κανονικά, καθώς η ένσταση που κατέθεσε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ο Βασίλης Γκαγκάτσης για «σημαδεμένα» ψηφοδέλτια απορρίφθηκε.

Η πλευρά του πρώην προέδρου της ομοσπονδίας υποστήριξε ότι είχαν μοιραστεί ψηφοδέλτια που φανέρωναν τις προτιμήσεις, κάνοντας ένσταση στην εφορευτική επιτροπή, ενώ ο ίδιος δήλωσε: «Τον μόνο που δεν μπορούν να σημαδέψουν είναι τον πρόεδρο».

Η διαδικασία διεκόπη προσωρινά, αλλά λίγη ώρα αργότερα άρχισε ξανά. Παρόμοια καταγγελία είχε γίνει και στις εκλογές του 2009, από τον Βίκτωρα Μητρόπουλο, αλλά τότε δεν είχε γίνει κάτι.

Από το πρωί οι 57 Ενώσεις της ΕΠΟ οδηγήθηκαν στις κάλπες, προκειμένου να εκλέξουν τον νέο πρόεδρο της ομοσπονδίας που διαδέχθηκε τον Σοφοκλή Πιλάβιο κι αυτός ήταν τελικά ο Γιώργος Σαρρής. Εκτός από τον πρόεδρο, οι 57 ενώσεις εξέλεξαν και το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας.

Πηγή: sentragoal.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Ο Μήτρογλου στηρίζει το "Χαμόγελο του Παιδιού"



Το "Χαμόγελο του Παιδιού" επέλεξε ο Κώστας Μήτρογλου για να προσφέρει 50.000 ευρώ και να συμβάλει στην ανακούφιση ενός μη κυβερνητικού οργανισμού σε αυτές τις πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Ο Έλληνας επιθετικός, όπως αποκαλύπτει το Σάββατο (6/10) η "Espresso", είχε το δικαίωμα να δώσει όπου εκείνος θέλει τα 50.000 ευρώ που αποτελεί μέρος της δωρεάς, συνολικού ύψους 1.250.000 ευρώ, που ενέκρινε τον Ιούνιο του 2012 το διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος", αναγνωρίζοντας την εξαιρετική συλλογική προσπάθεια και αγωνιστικότητα της ελληνικής Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Κατά τη διάρκεια της περσινής του παρουσίας στον Ατρόμητο, ο Κώστας Μήτρογλου ήρθε πολύ κοντά με το "Χαμόγελο του Παιδιού" και το σπουδαίο έργο που κάνει, στηρίζοντας παιδιά που δεν έχουν οικογένεια.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο "πιστολέρο" αποφάσισε να δώσει εκεί τα χρήματα και μέσα στις επόμενες μέρες το "Χαμόγελο του Παιδιού" θα τιμήσει τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, παρουσία των παιδιών του ιδρύματος.

"Πράγματι, είναι μεγάλη η χαρά μας που ο Κώστας επέλεξε το “Χαμόγελο” και τον ευχαριστούμε πολύ θερμά για την απόφαση που πήρε", σχολίασε σχετικά ο πρόεδρος του ιδρύματος Κώστας Γιαννόπουλος.

Πηγή: sport24.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Όλη η δράση του Σαββατοκύριακου



Σπουδαία ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου με το "Clásico" της Κυριακής (20:50) ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ να ξεχωρίζει. Οι ''μπλαουγκράνα'' είναι στην κορυφή με 8 πόντους διαφορά και θέλουν να αυξήσουν και άλλο τη διαφορά στην υπόθεση τίτλου. Ο Βιλανόβα πονοκεφαλιάζει για τις απουσίες που έχει, ιδιαίτερα στην άμυνα μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του Πουγιόλ. Η Ρεάλ είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση όπως έδειξε και στο ντέρμπι με τον Άγιαξ και δεν έχει ιδιαίτερες απουσίες.

Στην Ιταλία το μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνο ξεκινά την Κυριακή στις 21:45 με την Μίλαν να είναι τυπικά γηπεδούχος κόντρα στην Ίντερ με τις δύο ομάδες να μην κάνουν καλό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα.

Το μεγάλο ντέρμπι της Γαλλίας, που φέτος είναι επιτέλους και ντέρμπι κορυφής, διεξάγεται το βράδυ της Κυριακής (22:00), με την Μαρσέιγ να φιλοξενεί την ανανεωμένη Παρί Σεν-Ζερμέν του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Τα ντέρμπι δεν τελειώνουν όμως εδώ, καθώς στην Πορτογαλία η Πόρτο αντιμετωπίζει την Σπόρτινγκ στις 22:45 (7/10), ενώ πριν από όλα τα παραπάνω θα γίνει το ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης, με αντιπάλους Φενέρμπαχτσε και Μπεσικτάς στις 19:00 (7/10).

Στις 18:00 (7/10) ξεκινά στην Κύπρο η "μάχη" της Ομόνοιας με το ΑΠΟΕΛ.


Premier League - 7η αγωνιστική

Σάββατο

Μάντσεστερ Σίτι - Σάντερλαντ (14:45)

Τσέλσι - Νόριτς (17:00)

Σουόνσι - Ρέντινγκ

Γουέστ Μπρομ - ΚΠΡ

Γουίγκαν - Έβερτον

Γουέστ Χαμ - Άρσεναλ (19:30)

Κυριακή


Σαουθάμπτον - Φούλαμ (15:30)

Λίβερπουλ - Στόουκ (17:00)

Τότεναμ - Άστον Βίλα

Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:00)

Serie A - 7η αγωνιστική

Σάββατο

Κιέβο - Σαμπντόρια (19:00)

Τζένοα - Παλέρμο (21:45)

Κυριακή

Ρόμα - Αταλάντα (13:30)

Κατάνια - Πάρμα (16:00)

Φιορεντίνα - Μπολόνια

Πεσκάρα - Λάτσιο

Σιένα - Γιουβέντους

Τορίνο - Κάλιαρι

Μίλαν - Ίντερ (21:45)

Νάπολι - Ουντινέζε

Primera Division - 7η αγωνιστική

Σάββατο


Ράγιο Βαγιεκάνο - Ντεπορτίβο (17:00)

Σαραγόσα - Χετάφε (19:00)

Βαγιαδολίδ - Εσπανιόλ (21:00)

Μπέτις - Σοθιεδάδ (23:00)

Κυριακή

Λεβάντε - Βαλένθια (13:00)

Μαγιόρκα - Γρανάδα (17:00)

Μπιλμπάο - Οσασούνα (19:00)

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ (20:50)

Ατλέτικο - Μάλαγα (22:30)


Bundesliga - 7η αγωνιστική

Σάββατο


Μπάγερν - Χόφενχαϊμ (16:30)

Σάλκε - Βόλφσμπουργκ

Φράιμπουργκ - Νυρεμβέργη

Μάιντς - Φορτούνα Ντίσελντορφ

Γκρόιτερ Φιρτ - Αμβούργο

Κυριακή

Γκλάντμπαχ - Φρανκφούρτη (16:30)

Στουτγκάρδη - Λεβερκούζεν (18:30)

Ανόβερο - Ντόρτμουντ


Ligue 1 - 8η αγωνιστική


Σάββατο

Μονπελιέ - Εβιάν (18:00)

Σοσό - Ρεν (21:00)

Λιλ - Αζαξιό

Μπαστιά - Τρουά

Ρεμς - Νις

Τουλούζ - Βαλανσιέν

Κυριακή

Μπρεστ - Μπορντό (15:00)

Λοριάν - Λιόν (18:00)

Μαρσέιγ - Παρί Σεν-Ζερμέν (22:00)


Primeira Liga - 6η αγωνιστική

Σάββατο


Μπενφίκα - Μπέιρα-Μαρ (22:30)

Κυριακή

Σετούμπαλ - Πάσος Φερέιρα (18:00)

Νασιονάλ - Ζιλ Βισέντε

Μπράγκα - Ολιανένσε (18:30)

Εστορίλ - Ρίο Άβε (19:00)

Ακαντέμικα - Γκιμαράες (20:30)

Πόρτο - Σπόρτινγκ (22:45)

Δευτέρα

Μαριτίμο - Ακαντέμικα (22:15]


Κύπρος - 5η αγωνιστική

Σάββατο


Αλκή - ΕΝΠ (18:00)

Αγία Νάπα - Εθνικός

Νέα Σαλαμίνα - ΑΕΚ (19:00)

Κυριακή


Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ (18:00)

Δόξα - ΑΕΠ

Απόλλων - Ανόρθωση (19:00)

Δευτέρα

Ολυμπιακός - ΑΕΛ (19:00)

Πηγή: sport24.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Σούπερ Λιγκ: Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής



Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται σήμερα στην Κρήτη από τον ΟΦΗ. Ο ''Δικέφαλος του Βορρά'' έχει πολύ καλή ψυχολογία μετά το εμφατικό 4-1 επί του Άρη και στοχεύει στην πέμπτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Άρης συνεχίζει το δύσκολο έργο του και θα βρεθεί αύριο αντιμέτωπος στην έδρα του με το νεοφώτιστο αλλά αξιόμαχο Πλατανιά. Από τα υπόλοιπα ματς ξεχωρίζει ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Αστέρα Τρίπολης και η ''μάχη'' του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη.


Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 6/10/2012

ΑΕΚ - Κέρκυρα 17:15 NS2

Βέροια - Ατρόμητος 17:15 NS1

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 19:30 NS2

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/10/2012

ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος 16:00 NS1

Ξάνθη - Παναθηναϊκός 18:15 NS2

Άρης - Πλατανιάς 18:15 NS1

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 20:30 NS1


ΔΕΥΤΕΡΑ 8/10/2012

Λεβαδειακός - Πανθρακικός NS2

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Σουνάς:«Μεγάλη τιμή ο λαός του Άρη»



Απρόσμενη ήταν η στήριξη των φιλάθλων του Άρη μετά την ήττα στην Τούμπα, σύμφωνα με τον Δημήτρη Σούνα, που τόνισε πως ότι μοναδικό στόχος κόντρα στον Πλατανιά είναι οι τρεις βαθμοί.

O άσος των «κιτρίνων» που αναμένεται να πάρει και θέση βασικού στην αυριανή αναμέτρηση με τους Κρητικούς, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην Nova στο κουράγιο που πήραν όλοι οι συμπαίκτες του από την συμπεριφορά του κόσμου του Άρη, ενώ υποστήριξε πως είναι μεγάλη... τιμή να έχεις έναν τέτοιο λαό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Σούνας:

-Δημήτρη, τι μένει από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ;

«Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε τέτοιο αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ. Είχαμε καλό κλίμα στην ομάδα και πηγαίναμε για το καλό αποτέλεσμα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Χάσαμε γι αυτό είναι και το πιο όμορφο άθλημα του κόσμου. Δεν μένουμε εκεί, κοιτάζουμε να βελτιωνόμαστε στην προπόνηση και να φέρουμε καλό αποτέλεσμα με τον Πλατανιά».

-Παρά το βαρύ σκορ, όμως, ο κόσμος δεν γκρίνιαξε. Αντιθέτως στήριξε την ομάδα. Σου προκάλεσε εντύπωση αυτό;

«Βεβαίως μου προκάλεσε εντύπωση. Για αυτό και όλοι λένε τα καλύτερα λόγια για τον λαό του Άρη. Ήρθε, μας στήριξε το βράδυ του ματς στο ξενοδοχείο, μας είπε ότι είναι μαζί μας και αυτό μας δίνει κίνητρο, ώστε να δουλέψουμε πιο σκληρά για να πετύχουμε το στόχο μας».

-Ασφαλώς αυτή η συμπεριφορά του κόσμου του Αρη, σας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια..
«Βεβαίως μας δίνει κουράγιο. Είναι μεγάλη τιμή να έχεις έναν τέτοιο λαό στο πλευρό σου».

-Το ματς με τον Πλατανιά, πως το περιμένεις;

«Είναι αλήθεια ότι έχουμε πάρει τα πάνω μας, ασχέτως από το αποτέλεσμα στη Τούμπα, με το μόνο αποτέλεσμα που μας ενδιαφέρει να είναι η νίκη. Έτσι θα ανεβούμε ψυχολογικά , θα πάρουμε τα πάνω μας και θα συνεχίσουμε την καλή πορεία».

-Το ότι η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη, σας αγχώνει καθόλου;

«Όλα τα ματς τα βλέπουμε με τον ίδιο τρόπο στο πρωτάθλημα. Παίζουμε με ψυχή, με πάθος και πάμε για τους τρεις βαθμούς».

-Από τον Πλατανιά τι σου έχει προκαλέσει μεγαλύτερη εντύπωση;
«Ξέρουμε ότι έχουν μια πολύ καλή ομάδα, αλλά νομίζω ότι η νίκη θα είναι δική μας».

-Με Δημήτρη Σουνά στην αποστολή, δεδομένου πως κατάφερες να εξασφαλίσεις άδεια από την εθνική νέων..

«Αυτό είναι ένα κίνητρο παραπάνω για μένα, ώστε να αποδώσω καλύτερα στο ματς με τον Πλατανιά. Το μυαλό μου είναι μόνο στον Πλατανιά και όχι στην εθνική αυτή τη στιγμή. Πρώτα το παιχνίδι του πρωταθλήματος και μετά έρχονται όλα τ΄ άλλα».

Πηγή: gazzetta.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com