Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Σαρρής!



Ο Γιώργος Σαρρής με ψήφους 37-20 αναδείχθηκε νέος πρόεδρος της ΕΠΟ μετά τις εκλογές που διενεργήθηκαν το πρωί του Σαββάτου επικρατώντας του Βασίλη Γκαγκάτση!

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του έμπειρου παράγοντα, καθώς δεν έχει χάσει ποτέ σε εκλογές στην ΕΠΟ από το 1997, είτε ως γενικός γραμματέας είτε ως πρόεδρος!

Ετσι επιβεβαιώθηκαν τα προγνωστικά που ήθελαν τον Σαρρή να κερδίζει στην κούρσα της προεδρίας τον Γκαγκάτση και τελικά πήρε τη νίκη με 17 ψήφους διαφορά!



Γκαγκάτσης: «Μεγάλες αντιξοότητες στις εκλογές»

Εξερχόμενος από την αίθουσα που διενεργήθηκαν οι εκλογές ο ηττημένος Βασίλης Γκαγκάτσης είπε: «Συγχαρητήρια στον κ. Σαρρή για την εκλογή του. Ευχαριστώ τις ενώσεις που με στήριξαν σε αντίξοες συνθήκες. Δώσαμε έντιμο αγώνα ως το τέλος, αλλά οι συνθήκες δεν ήταν φυσιολογικές. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. Η νέα διοίκηση της ομοσπονδίας έχει μεγάλο και δύσκολο έργο και θα πρέπει να συμβάλουμε όλοι.

Να συγχαρώ και πάλι τον κ. Σαρρή. Θεωρώ ότι οι αντιξοότητες στην διαδικασία των εκλογών ήταν πάρα πολύ μεγάλες. Δεν έχει νόημα να πω τίποτα άλλο».

Οσο για το αν ο Σαρρής είναι σε θέση να φέρει σε πέρας το έργο του τόνισε: «Θα το δείξει ο χρόνος αν θα τα καταφέρει. Να στηρίξει όλος ο κόσμος αυτήν την προσπάθεια γιατί έχει ανάγκη από άλλα πράγματα το ποδόσφαιρο». Κλείνοντας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ξανά κατέβει στο μέλλον σε εκλογές.

Απορρίφθηκε η ένσταση Γκαγκάτση

Νωρίτερα, οι εκλογές της ΕΠΟ συνεχίστηκαν κανονικά, καθώς η ένσταση που κατέθεσε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ο Βασίλης Γκαγκάτσης για «σημαδεμένα» ψηφοδέλτια απορρίφθηκε.

Η πλευρά του πρώην προέδρου της ομοσπονδίας υποστήριξε ότι είχαν μοιραστεί ψηφοδέλτια που φανέρωναν τις προτιμήσεις, κάνοντας ένσταση στην εφορευτική επιτροπή, ενώ ο ίδιος δήλωσε: «Τον μόνο που δεν μπορούν να σημαδέψουν είναι τον πρόεδρο».

Η διαδικασία διεκόπη προσωρινά, αλλά λίγη ώρα αργότερα άρχισε ξανά. Παρόμοια καταγγελία είχε γίνει και στις εκλογές του 2009, από τον Βίκτωρα Μητρόπουλο, αλλά τότε δεν είχε γίνει κάτι.

Από το πρωί οι 57 Ενώσεις της ΕΠΟ οδηγήθηκαν στις κάλπες, προκειμένου να εκλέξουν τον νέο πρόεδρο της ομοσπονδίας που διαδέχθηκε τον Σοφοκλή Πιλάβιο κι αυτός ήταν τελικά ο Γιώργος Σαρρής. Εκτός από τον πρόεδρο, οι 57 ενώσεις εξέλεξαν και το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας.

Πηγή: sentragoal.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου