Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Ατρόμητος-Νιουκάστλ 1-1


Έπειτα από ένα μοιρασμένο ματς στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Νιουκάστλ και πάει στο «Σεντ Τζέιμσις Παρκ» χωρίς άγχος για να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες πρόκρισης του αναλογούν.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Επστάϊν στο 24’ έπειτα από ωραία σέντρα του Μπέλιτς, με τους Άγγλους να ισοφαρίζουν με εκτέλεση φάουλ του Τέιλορ στο 45’.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Μπρίτο, Σκόνδρας, Γιαννούλης (86' Καραγκούνης), Φυτανίδης, Μπέλιτς (60' Σουμπίνιο), Λαζαρίδης, Επστάιν, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Κούτσι (60' Καραμάνος)
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Χάρπερ, Ουίλιαμσον, Ανίτα, Περτς, Τέιλορ, Ταβερνιέ, Γκόσλινγκ (64' Αμαλφιτανό), Μπιγκιριμάνα, Μαρβό (71' Γκουτιέρεζ), Ομπερτάν, Σισέ (77' Κάμπελ)

Πηγή: sentragoal.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Ημίχρονο: ΠΑΟΚ-Ραπίντ 0-1


Με γκολ του Άλαρ στο 25’ ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πίσω στο σκορ στην ανάπαυλα του παιχνιδιού. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπήκε δυνατά στο ματς, όμως οι Αυστριακοί ουσιαστικά στη δεύτερη ευκαιρία τους ευτύχισαν να σκοράρουν. Οι Θεσσαλονικείς έχουν καλή κυκλοφορία της μπάλας και φτάνουν με αξιώσεις στην απέναντι εστία όμως λείπει το καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια.

Να τονίσουμε ότι το ματς άρχισε με καθυστέρηση 5΄ γιατί έγιναν σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς τον δύο ομάδων.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Επεισόδια στην Τούμπα!


Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί η Τούμπα με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της Ραπίντ να ανταλλάσσουν φωτοβολίδες και αντικείμενα, με τους πρώτους να έχουν εισέλθει στον περιβάλλοντα χώρο.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν έξω από το γήπεδο και συνεχίζονται εντός αυτού, μόλις 10 λεπτά πριν από την σέντρα ενός αγώνα. Η κατάσταση δείχνει να έχει ξεφύγει, με τις αστυνομικές δυνάμεις και τους παράγοντες των ομάδων να προσπαθούν να σταματήσουν τα επεισόδια.
 
Νεότερα σε λίγο..

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

ΠΑΟΚ Χάντμπωλ:«Ο ΠΑΟΚ χωρίς τους φιλάθλους του είναι σαν ρυζόγαλο χωρίς ρύζι»






Έκκληση για στήριξη της ομάδας έκανε ο προπονητής της ομάδας χάντμπωλ του ΠΑΟΚ, Στέλιος Υετίων προς τους φιλάθλους, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Λευκό Πύργο, τονίζοντας ότι στις δύσκολες εποχές που περνάμε, το τμήμα χάντμπωλ του ΠΑΟΚ θα πρέπει να λειτουργεί αυτόνομα οικονομικά, είτε μέσω των χορηγιών είτε μέσω της στήριξης του κόσμου με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Πως εξελίσσεται το στάδιο προετοιμασίας της ομάδας και ποιους στόχους έχεται θέσει;

«Οι παίκτες της ομάδας είναι προσηλωμένοι στις προπονήσεις. Η ομάδα έχει μια
ιδιαιτερότητα, είναι μια ομάδα παλιά και νέα ταυτόχρονα. Έχει κρατήσει τον κορμό της με μόνο 2-3 προσθήκες, ενώ αναμένεται άλλη μία. Προσπαθούμε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και να παίξουμε διαφορετικό χάντμπολ, πιο γρήγορο».

Έχετε προγραμματίσει κάποια φιλικά;

«Έχουμε προγραμματίσει ένα φιλικό με μία ομάδα στα Σκόπια και τη συμμετοχή μας σε ένα τουρνουά στην Αλεξανδρούπολη. Επίσης βρισκόμαστε σε αναμονή για άλλα δύο τουρνουά εντός Ελλάδας. Τέλος, είμαστε σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της Παρτιζάν για ένα φιλικό στηριζόμενοι και στις σχέσεις των φιλάθλων των δύο συλλόγων».

Να περιμένουμε κάποια ακόμα μεταγραφή;

«Όσον αφορά τα μεταγραφικά μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να τελειώσει το θέμα απόκτησης ενός δεξιόχειρα, ο οποίος θα είναι αλλοδαπός. Έτσι σκοπεύουμε σε κάθε θέση να έχουμε από δύο ισάξιους παίκτες στο ρόστερ μας».

Πόσο σας επηρεάζει η νέα συμφωνία του ΑΣ ΠΑΟΚ με τον κο Σαββίδη, από την οποία προκύπτουν μειωμένα έσοδα για το Α.Σ;

«Εδώ θα πρέπει να τονίσω ότι όσοι αγαπάμε την ομάδα πρέπει να βοηθήσουμε σε όλους τους τομείς. Ο πρόεδρος του συλλόγου κος Κατσαρής καθώς και ο έφορος του τμήματος κος Πετρίδης είναι κοντά μας σε ότι χρειαστούμε. Θα πρέπει όμως να βοηθήσει και ο κόσμος με τα διαρκείας, ώστε να λειτουργήσουμε αυτόνομα με τα δικά μας έσοδα».

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για την φετινή χρονιά;

« Οι στόχοι της ομάδας είναι όλοι οι εγχώριοι τίτλοι αλλά και να έχουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη συμμετέχοντας στο Τσάλεντζ καπ, Εδώ θέλω να τονίσω ότι η φετινή συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Τσάλεντζ καπ είναι μια μεγάλη ευκαιρία καθώς ο ΠΑΟΚ θα μπει στην κλήρωση την 6 Δεκεμβρίου και με δύο προκρίσεις μπορεί να φτάσει στον ημιτελικό».

Θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας;

«Θέλω να πω για τον κόσμο, πως η ομάδα χωρίς τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ είναι σαν το ρυζόγαλο χωρίς ρύζι. Τους ευχαριστούμε που είναι στο πλευρό μας και τους υπόσχομαι πως πάντα θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».


Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Βοηθός προπονητή Γκαγκανάς Κώστας ο οποίος στις ίδιες ερωτήσεις απάντησε:

Πως εξελίσσεται το σταδιο προετοιμασίας της ομάδας και ποιους στόχους έχεται θέσει;

«Αρχίσαμε προετοιμασία, με το άθλημα να έχει αλλάξει πολύ. Ο πήχης έχει ανέβει και προσπαθούμε να δουλέψουμε ταχύτερα και δυνατότερα».

Να περιμένουμε κάποια ακόμα μεταγραφή;

«Δυναμώσαμε το ρόστερ σε 2-3 θέσεις που χρειαζόμασταν βοήθεια, όμως σκοπεύουμε να κάνουμε μια τελευταία διορθωτική κίνηση».

Θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας;

«Όσον αφορά τους φιλάθλους θέλω να τονίσω πως ΠΑΟΚ χωρίς φιλάθλους δεν υπάρχει πουθενά. Όπου έχουμε πάει σε Ελλάδα και εξωτερικό μας έχουν ακολουθήσει παντού. Τους θέλουμε δίπλα μας να συνεχίζουν να μας στηρίζουν».


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

AΡΗΣ: Ανακοινώθηκε επίσημα ο Ψυχογιός



Ο Νίκος Ψυχογιός πριν από λίγη ώρα υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΡΗ και  ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Ψυχογιού για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, έχει γεννηθεί στις 25 Φεβρουαρίου 1989 στην Ιερισσό Χαλκιδικής (1,73 ύψος), από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του. Στον Ηρακλή αγωνίστηκε από το 2006 μέχρι το 2009, ενώ στη συνέχεια παραχωρήθηκε με υποσχετική στον Ολυμπιακό Βόλου (2009-2011). Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Δόξας Δράμας και είχε 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Superleague ».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη, ο Νίκος Ψυχογιός δήλωσε: «Ο ΑΡΗΣ είναι μεγάλη ομάδα και κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να φορέσει τη φανέλα της. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΑΡΗ που πίστεψαν σε μένα και με έφεραν στην ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τους δικαιώσω και να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της».


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Γιουρόπα Λιγκ - Φάση Πλει-οφ




Την αρχή κάνει ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Νέφτσι(19:00), στη συνέχεια ο Ατρόμητος ενάντια στη δυνατή Νιουκάστλ(20:00), ενώ αργότερα ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τη Ραπίντ Βιέννης(21:30).

Αναλυτικά όλοι οι αγώνες:


19:00 Νέφτσι – ΑΠΟΕΛ
19:00 Ανζί - AZ Αλκμάρ
19:30Τρομσό – Παρτιζάν
19:45 Εκράνας – Στεάουα
20:00 Ατρόμητος – Νιούκαστλ
20:00 Σερίφ – Μαρσέιγ
20:00Μόλντε – Χερενφέεν
20:00 AIK – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
20:00 Λέγκια - Ρόζενμποργκ
20:00 Λίμπερετς – Ντρπο
20:30Λυκέρνη-Γκενκ
20:30 Μππουρσασπόρ-Τβέντε
20:30 Διναμό Βουκουρεστίου – Μέταλιστ
21:00 Dudelange – Χάποελ Τελ Αβίβ
21:00 Φέγενορντ – Σπάρτα Πράγας
21:00 Τραμπσανπόρ - Videoton
21:15 Μίτιλαντ-Γιουνκ Μπόις
21:30 Ντέμπρετσεν- Κλαμπ Μπριζ
21:30 Λόκερεν - Plzeň
21:30 ΠΑΟΚ – Ραπίντ Βιέννης
21:45 Βασλούι – Ίντερ
21:45Σλασκ – Ανόβερο
21:45 Χαρτς – Λίβερπουλ
21:45 Μάδεργουελ – Λεβάντε
22:00 Μαρίτιμο – Ντίλα
22:00 Αθλέτικο Μπιλμπάο - HJK
22:00 Χόρσενς– Σπόρτινγκ Λισαβόνας
22:00 Ερυθρός Αστέρας – Μπορντό
22:00 Μούρα – Λάτσιο
22:00 Ζέτα – Αϊντόφεν




Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Ατρόμητος: Με στόχο την υπέρβαση απέναντι στη Νιουκάστλ



Το ευρωπαϊκό του όνειρο ζει ο Ατρόμητος ο οποίος αντιμετωπίζει την ισχυρή Νιουκάστλ στο Περιστέρι(20:00) με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα για την είσοδό του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος συμπληρώνει 130 ευρωπαϊκά παιχνίδια ως προπονητής, δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Έτσι, την εστία του Ατρομήτου θα υπερασπιστεί ο Ιτάνζ με κεντρικό αμυντικό διδυμο τους Λαζαρίδη και Φυτανίδη, τον Σκόνδρα δεξιά και τον Γιαννούλη αριστερά. Ο Ιγκλέσιας θα είναι ο αμυντικός μέσος και μπροστά του, ως εσωτερικοί χαφ θα αγωνιστούν οι Μπρίτο (αριστερά) και Δημούτσος (δεξιά). Δεξιός χαφ-εξτρέμ θα είναι ο Μπέλιτς, αριστερός ο Επστάιν και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Κούτσι.

Την αποστολή του Ατρομήτου συμπληρώνουν οι Ράντμαν, Νάστος, Ταυλαρίδης, Πίτου Γκαρσία, Σουμπίνιο, Μπάλλας, Καραμάνος και Καραγκούνης.

Από την άλλη, οι Άγγλοι ταξίδεψαν στην Αθήνα χωρίς πολλά από τα αστέρια τους, με τους Μπα, Κολοτσίνι, Αμεόμπι, Τιοτέ Βούκιτς και Μπεν Αρφά(τιμωρημένος) να ξεκουράζονται για το επερχόμενο ματς με την Τσέλσι. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χάρπερ με την τετράδα στην άμυνα του να αποτελείται από τους Περτς, Τέιλορ, Σίμπσον και Σαντόν. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Μπιγκιριμάνα και Ανίτα και την τριάδα μπροστά τους θα συνθέσουν οι Ομπερτάν, Γκουτιέρεζ, Αμαλφιτανό με μοναδικό προωθημένο τον Σισέ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρουλ, Καμπάιγ, Κάμπελ, Γκλοσλινγκ, Μαρβό, Ταβερνιέ, ΡΡ. Τέιλορ και Γουίλιαμσον.



Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

ΑΡΗΣ: Προσφυγή ο Αραβίδης




Μετά τον Ευθύμη Κουλουχέρη ήρθε και η σειρά του Χρήστου Αραβίδη να κάνει προσφυγή εις βάρος του Άρη. Ο άλλοτε παίκτης του Άρη διεκδικεί το ποσό των 90.000 ευρώ που του οφείλονται από τη σεζόν 2010-11. Η προσφυγή του Αραβίδη είναι προγραμματισμένη να εκδικαστεί την Τρίτη (28/8).

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Χαραλαμπίδης:«Τιμή μου να φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΚ»




Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαραλαμπίδης παρουσιάστηκε από την ΚΑΕ και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. Αναλυτικά δήλωσε:

«Ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που από νωρίς έδειξαν το ενδιαφέρον τους και μου εξήγησαν το πως θα στήσουν αυτή την ομάδα. Αντιλήφθηκα από την αρχή τον ρόλο που ήθελαν να μου αναθέσουν στην προσπάθεια που θα κάνει ο ΠΑΟΚ. Ήταν αρκετά πρώιμο το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, μπορεί να ήταν και θέμα παρεξήγησης γιατί πολλοί ίσως νόμιζαν ότι τους τελευταίους μήνες συζητάμε κάθε μέρα. Ο ΠΑΟΚ μου έθεσε κάποια πράγματα και από θέμα μπάτζετ όπως και εγώ είχα ζητήσει κάποιες ευκολίες για να μην κάνουμε αυτή την κίνηση από τον Ιούνιο. ΕΙδικότερα στο μπάσκετ τα πράγματα είναι δύσκολα. Από την αρχή ο ΠΑΟΚ προηγείτο αν θα έμενα στην Ελλάδα, αν, τώρα, για κάποιους είναι παρεξηγήσιμο το ότι έψαχνα στο εξωτερικό, δεν πειράζει, εγώ είμαι εδώ και είναι τιμή μου να φοράω αυτή την φανέλα».
Πρόσθεσε ότι: «Μεγάλωσα σε αυτή την πόλη, ξέρω τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Ανδρώθηκα μπασκετικά με εικόνες σαν κι αυτές που απεικονίζονται έξω στο γήπεδο, άρα το να φορέσεις αυτή την φανέλα μόνο καλό μπορεί να είναι».

Τόνισε πως: «Αγωνιστικά θα ήθελα να μιλήσω στο γήπεδο, αυτό που έχω να πω εκ των προτέρων είναι ότι η ομάδα κάνει κινήσεις για να είναι ανταγωνιστική. Το αγωνιστικό είναι ένα κομμάτι που έχει να κάνει και με τα αποδυτήρια. Πρέπει να τα διαμορφώσουμε έτσι ώστε να βγει καλό αποτέλεσμα. Τα συστατικά δεν είναι μαγικά, απλά από ένα σημείο και μετά στην καριέρα μου προσπάθησα να φτάσω στο σημείο που ήθελα από παλιά, με βοήθησαν και οι προπονητές μου. Μετά τα 30 μου έπαιξα μπάσκετ που δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι θα μπορούσα να παίξω. Ίσως να έπαιξε ρόλο και η εμπειρία. Νιώθω πολύ καλά».

Για τα νέα παιδιά σχολίασε: «Εφόσον είμαστε σε αυτό τον χώρο, επειδή οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές και εμένα στόχος μου είναι να προσεγγίσουμε μικρά παιδιά στο μπάσκετ. Εφόσον, λοιπόν, έχουμε κοινό στόχο αυτόν δεν μπορούμε να αποκλείσουμε στο μέλλον κάποια συνεργασία (σ.σ. με την Ακαδημία που διατηρεί ο Χαραλαμπίδης)»
.
Για την εμπειρία του στο εξωτερικό δήλωσε: «Η καθολική παραδοχή όλων είναι ότι η Ελλάδα υπολείπεται. Οι εμπειρίες που αποκόμισα στο εξωτερικό ήταν πολύ μεγάλες, έστω και αν η ομάδα που πήγα ήταν Α2 Ιταλίας. Για εμένα ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Αναπόφευκτα έρχεται η σύγκριση, αλλά επειδή το ελληνικό μπάσκετ περνάει δύσκολη περίοδο θα ήταν και λίγο άδικο να κάνουμε τώρα συγκρίσεις. Πήγα σε μία πόλη που ζούσε για το μπάσκετ. Η ομάδα είχε ένα τμήμα 20 ατόμων που καθημερινά έτρεχαν για θέματα του συλλόγου. Θέλει οικονομική άνεση για να τα κάνεις αυτά, αλλά αυτό το κομμάτι πρέπει να το ισοσταθμίσουμε με το μεράκι, ώστε να ανεβαίνουμε κάθε χρόνο ένα επίπεδο».

Για τον Σούλη Μαρκόπουλο επεσήμανε: «’Επαιξε ρόλο στην απόφασή μου, έχουμε συνεργαστεί και σε άλλες ομάδες, ξέρω την φιλοσοφία του, είχαμε πολύ καλή συνεργασία και ήταν ένας πολύ σημαντικός λόγος για να έρθω στον ΠΑΟΚ».

Για την πιθανή του συνεργασία με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο είπε: «Το ενδεχόμενο να είμαι με τον Λάζαρο με χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί μπορεί να βοηθήσει όλους τους συμπαίκτες μου».
Τέλος ανέφερε: «Νιώθω καλά, έχω χρόνια να παίζω, θέλω να κλείσω την καριέρα μου σε μία μεγάλη ομάδα και το ενδεχόμενο αυτή η ομάδα να είναι ο ΠΑΟΚ δεν με αφήνει αδιάφορο. Θα δούμε».


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/


ΠΑΟΚ: Έτοιμος για το πρώτο βήμα πρόκρισης


Το πρώτο βήμα για την είσοδο στους ομίλους του Europa League θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Ραπίντ Βιέννης, στην κατάμεστη Τούμπα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» στοχεύει σε ένα σκορ ασφαλείας ενόψει της ρεβάνς στην Αυστρία.

Ο Γιώργος Δώνης θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς τον τραυματία Πάμπλο Γκαρσία.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί ο Γλύκος, με τον Έτο δεξιά και τον Λίνο αριστερά. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτελείται από τους Κατσικά και Κουμαλό.
Στο κέντρο ο Κάτσε θα είναι ο παρτενέρ του Λάζαρ στα χαφ με τους Γεωργιάδη και Ρομπέρ στις πτέρυγες. Τέλος, το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Γιάννου και Αθανασιάδης.


Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Αποστολόπουλος, Σαλπιγγίδης, Ιντζίδης, Κίτσιου, Πέλκας, Φωτάκης, Λόρενς, Χακόμπο.


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/





Bήμα πρόκρισης για ΑΕ Λεμεσού!



Σπουδαία νίκη πραγματοποίησε η ΑΕΛ επικρατώντας της Άντερλεχτ με 2-1 στο κατάμεστο ΓΣΠ, στα πλαίσια του πρώτου γύρου των πλει οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ΑΕΛ μπήκε δυνατά και προηγήθηκε στο 34', με τον Ντόσα Τζούνιορ να σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Μπεμπέ. Στη συνέχεια οι Βέλγοι πίεσαν και έφτασαν στο γκολ με τους Βασιλέφσκι(53’) και Γιοβάνοβιτς(60’), όμως ο Ντεγκρά ήταν σε ετοιμότητα. Η πίεση τελικά απέδωσε και ο Μποκανί στο 63’ ισοφάρισε για την Άντερλεχτ. Στο 72’ ο νεοεισελθόντας Ρουί Μιγκέλ πέτυχε το «χρυσό» γκολ για την ΑΕΛ, ξεσηκώνοντας όλο το γήπεδο. Στο 73’ άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες, όταν ο Γιοβάνοβιτς κατά την αντικατάσταση του αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος και οι Κύπριοι έχουν ένα σημαντικό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο Βέλγιο.

Την ερχόμενη εβδομάδα η ΑΕ Λεμεσσού καλείται να γράψει ιστορία, αφού αν περάσει στους ομίλους θα είναι για πρώτη φορά στην ιστορία της.


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/ 

Aποτελέσματα Τσάμπιονς Λιγκ



Το πρώτο βήμα για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η ΑΕΛ, καθώς νίκησε 2-1 την Άντερλεχτ στην Κύπρο.

Το γκολ του Μποκανί στο 62' δίνει φυσικά πολλές ελπίδες στους Βέλγους εν όψει της ρεβάνς στο "Κόνσταντ Βάντενστοκ", ενώ για την ΑΕΛ σκόραραν οι Ντόσα Ζούνιορ στο 34' και ο Ρουί Μιγκέλ στο 72'. 

Στη χθεσινή αναμέτρηση μεταξύ Χέλσιμποργκ και Σέλτικ, πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Σαμαράς με ένα γκολ και μια ασίστ.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των πρώτων παιχνιδιών των πλέι οφ:

Τρίτη 
Σπαρτάκ Μόσχας - Φενέρμπαχτσε 2-1 (59' Εμενίκε, 69' Κομπάροβ / 65' Κάιτ)

Βασιλεία - Κλουζ 1-2 (44' Στρέλερ / 66' και 71' Σουγκού)

Χέλσινγκμποργκ - Σέλτικ 0-2 (2' Κόμονς, 75' Σαμαράς)

Κοπεγχάγη - Λιλ 1-0 (38' Σέζαρ Σαντίν)

Γκλάντμπαχ - Ντινάμο Κιέβου 1-3 (13' Ρινγκ / 27' Μίχαλικ, 36' Γιαρμόλενκο, 81' αυτ. Λουκ ντε Γιονγκ)


Τετάρτη
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ - Ιρόνι Κιριάτ 2-0 (29' και 78' Ροντιόνοβ)

ΑΕΛ - Άντερλεχτ 2-1 (34' Ντόσα Ζούνιορ, 72' Ρουί Μιγκέλ / 62' Μποκανί)

Ντίναμο Ζάγκρεμπ - Μάριμπορ 2-1 (10' Τσοπ, 74' Μπάντελ / 39' αυτ. Μπάντελ)

Μπράγκα - Ουντινέζε 1-1 (68' Ισμαΐλι / 23' Μπάστα)

Μάλαγα - Παναθηναϊκός 2-0 (17' Ντεμιτσέλις, 34' Ελιζέου)


Πηγή: sport.24.gr
Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Κακός ο Παναθηναϊκός, ηττήθηκε με 2-0


Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τη Μάλαγα στο πρώτο παιχνίδι για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «πράσινοι» έκαναν πολύ κακό πρώτο ημίχρονο στο οποίο δέχτηκαν και τα δύο γκολ του παιχνιδιού. Στο 17’ ο Ντεμικέλις εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 34’ ο Ελιζέου με πλασέ στην κίνηση, έπειτα από εξαιρετική συνεργασία των παικτών της Μάλαγα.

Η ομάδα του Παναθηναικού αντέδρασε στην επανάληψη και πίεσε για τη μείωση του σκορ, όμως οι Φορναρόλι Μαυρίας και Τοτσέ αστόχησαν σε μεγάλες ευκαιρίες.

Πλέον το μυαλό του Ζεσουάλδο Φερέιρα και των παικτών βρίσκονται στο επαναληπτικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με στόχο την ανατροπή τους εις βάρους τους σκορ.

Οι συνθέσεις:

Μάλαγα (Πελεγκρίνι): Καμπαγιέρο, Γκάμεθ, Ντεμιτσέλις, Ουέλιγκτον, Μονρεάλ, Τουλαλάν, Μαρέσκα (70' Καμάτσο), Ίσκο, Ελιζέου (79' Ντούντα), Χοακίν, Φερνάντες, Ολινγκά (70' Μπουονανότε).

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ (64' λ.τρ. Πίντο), Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Βιτόλο, Ζέκα (39' Χριστοδουλόπουλος), Μαυρίας, Σισοκό, Φορναρόλι (69' Τοτσέ)


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/