Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Κακός ο Παναθηναϊκός, ηττήθηκε με 2-0


Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τη Μάλαγα στο πρώτο παιχνίδι για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «πράσινοι» έκαναν πολύ κακό πρώτο ημίχρονο στο οποίο δέχτηκαν και τα δύο γκολ του παιχνιδιού. Στο 17’ ο Ντεμικέλις εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 34’ ο Ελιζέου με πλασέ στην κίνηση, έπειτα από εξαιρετική συνεργασία των παικτών της Μάλαγα.

Η ομάδα του Παναθηναικού αντέδρασε στην επανάληψη και πίεσε για τη μείωση του σκορ, όμως οι Φορναρόλι Μαυρίας και Τοτσέ αστόχησαν σε μεγάλες ευκαιρίες.

Πλέον το μυαλό του Ζεσουάλδο Φερέιρα και των παικτών βρίσκονται στο επαναληπτικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με στόχο την ανατροπή τους εις βάρους τους σκορ.

Οι συνθέσεις:

Μάλαγα (Πελεγκρίνι): Καμπαγιέρο, Γκάμεθ, Ντεμιτσέλις, Ουέλιγκτον, Μονρεάλ, Τουλαλάν, Μαρέσκα (70' Καμάτσο), Ίσκο, Ελιζέου (79' Ντούντα), Χοακίν, Φερνάντες, Ολινγκά (70' Μπουονανότε).

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ (64' λ.τρ. Πίντο), Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Βιτόλο, Ζέκα (39' Χριστοδουλόπουλος), Μαυρίας, Σισοκό, Φορναρόλι (69' Τοτσέ)


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου