Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Ατρόμητος: Με στόχο την υπέρβαση απέναντι στη Νιουκάστλ



Το ευρωπαϊκό του όνειρο ζει ο Ατρόμητος ο οποίος αντιμετωπίζει την ισχυρή Νιουκάστλ στο Περιστέρι(20:00) με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα για την είσοδό του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος συμπληρώνει 130 ευρωπαϊκά παιχνίδια ως προπονητής, δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Έτσι, την εστία του Ατρομήτου θα υπερασπιστεί ο Ιτάνζ με κεντρικό αμυντικό διδυμο τους Λαζαρίδη και Φυτανίδη, τον Σκόνδρα δεξιά και τον Γιαννούλη αριστερά. Ο Ιγκλέσιας θα είναι ο αμυντικός μέσος και μπροστά του, ως εσωτερικοί χαφ θα αγωνιστούν οι Μπρίτο (αριστερά) και Δημούτσος (δεξιά). Δεξιός χαφ-εξτρέμ θα είναι ο Μπέλιτς, αριστερός ο Επστάιν και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Κούτσι.

Την αποστολή του Ατρομήτου συμπληρώνουν οι Ράντμαν, Νάστος, Ταυλαρίδης, Πίτου Γκαρσία, Σουμπίνιο, Μπάλλας, Καραμάνος και Καραγκούνης.

Από την άλλη, οι Άγγλοι ταξίδεψαν στην Αθήνα χωρίς πολλά από τα αστέρια τους, με τους Μπα, Κολοτσίνι, Αμεόμπι, Τιοτέ Βούκιτς και Μπεν Αρφά(τιμωρημένος) να ξεκουράζονται για το επερχόμενο ματς με την Τσέλσι. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χάρπερ με την τετράδα στην άμυνα του να αποτελείται από τους Περτς, Τέιλορ, Σίμπσον και Σαντόν. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Μπιγκιριμάνα και Ανίτα και την τριάδα μπροστά τους θα συνθέσουν οι Ομπερτάν, Γκουτιέρεζ, Αμαλφιτανό με μοναδικό προωθημένο τον Σισέ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρουλ, Καμπάιγ, Κάμπελ, Γκλοσλινγκ, Μαρβό, Ταβερνιέ, ΡΡ. Τέιλορ και Γουίλιαμσον.



Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου