Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Συμφώνησαν ΠΑΟΚ και Άρης για τα εισιτήρια, «όχι» της Αστυνομίας-Αποφασίζει η Πολιτεία!




Ο ΠΑΟΚ και ο Αρης συμφώνησαν για την ανταλλαγή 1000 εισιτηρίων στα μεταξύ τους ντέρμπι, όμως, η Αστυνομία προέβαλλε αντιρρήσεις και τώρα καλείται να αποφασίσει η Πολιτεία.

Οι δύο ομάδες συμφώνησαν να πάρουν από 1000 εισιτήρια τόσο τώρα για την Τούμπα, όσο και για το ματς του δεύτερου γύρου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ωστόσο η αστυνομική διεύθυνση προέβαλλε αντιρρήσεις και το... μπαλάκι πάει στην Πολιτεία.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ίσως, και ο Υφυπουργός θα αποφασίσουν την μετακίνηση ή όχι των οπαδών. Οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ και του Αρη που έδωσαν το παρών στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας και τόνισαν πως δεν γίνεται να πραγματοποιούνται εκδρομές σε Ξάνθη και Λιβαδειά και να μην γίνεται στη Θεσσαλονίκη, ενώ δεσμεύτηκαν να προστατέψουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Πηγή: gazzetta.gr

Περισσότερες ειδήσεις:http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Άρης: Δεκτή η αίτηση για το άρθρο 99



Παρά την παρέμβαση του ΙΚΑ, ο Άρης κέρδισε το δικαστήριο για την υπαγωγή στο άρθρο 99. Δεκτή η αίτηση με ευνοϊκούς για τους κίτρινους όρους.

Όπως αναφέρουμε σε ρεπορτάζ νωρίτερα, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης η αίτηση της ΠΑΕ Άρης για την έκδοση προσωρινής διαταγής για την υπαγωγή στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.

Όπως είναι φυσικό σε ανάλογες περιπτώσεις, το δημόσιο προβάλλει εμπόδια. Οι κίτρινοι θυμούνται, άλλωστε τη σθεναρή στάση του δημοσίου στην προηγούμενη διαδικασία με το άρθρο 44. Σήμερα, από πλευράς πιστωτών παραστάθηκε μόνο ΙΚΑ με τους δικηγόρους του, οι οποίοι έκαναν παρέμβαση, ζητώντας να αποφασίσει αρνητικά το δικαστήριο στην αίτηση του Άρη.

Οι νομικοί που παραστάθηκαν στην αίτηση, δηλαδή οι Τσομίδης, Αργυριάδης και Χριστοφορίδης αντέκρουσαν με δικά τους επιχειρήματα τις θέσεις του Άρη και από την πρώτη στιγμή δήλωσαν συγκρατημένα αισιόδοξοι για την τελική έκβαση της απόφασης.

Η απόφαση βγήκε λίγο πριν από τις δυο το μεσημέρι και είναι ευνοϊκή για τον Άρη. Πλέον οι κίτρινοι παίρνουν… βαθιά ανάσα, παγώνοντας για τουλάχιστον ένα δίμηνο (ίσως και αρκετά περισσότερο) τις απαιτήσεις που υπάρχουν από πάσης φύσεως πιστωτές και κυρίως από το κράτος.

Στο διάστημα αυτό που θα ακολουθήσει της προσωρινής απόφασης για το άρθρο 99, οι παράγοντες του Άρη θα πρέπει να έρθουν σε διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές, ώστε να ετοιμάσουν τον πλήρη και τελικό φάκελο, ο οποίος θα εγκριθεί ή όχι από το αρμόδιο δικαστήριο τελεσίδικα.

Πηγή: pressaris.gr
Περισσότερες ειδήσεις:http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Χαριστέας για Άρη: «Εγώ τελείωσα με αυτούς»



Οριστικά μοιάζει να ράγισε το… γυαλί στη σχέση του Άρη με τον Άγγελο Χαριστέα και αιτία δεν είναι άλλη από την πόρτα του «Κλ. Βικελίδης» που βρήκε κλειστή ο Έλληνας επιθετικός όταν ζήτησε να προπονηθεί με τους «κίτρινους».

«Εγώ τελείωσα μ' αυτούς», ήταν χαρακτηριστικά η ατάκα του ποδοσφαιριστή στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη».

Υπενθυμίζεται πως ο Μάκης Κατσαβάκης αρχικά δέχθηκε τον «Χάρι» στο Ν. Ρύσιο, ωστόσο έπειτα από παρέμβαση της διοίκησης, η οποία δεν ξέχασε ότι λίγο καιρό πριν δεν μπήκε καν στον κόπο να απαντήσει στη διπλή πρόταση που δέχθηκε, δεν του επετράπη να προπονηθεί ξανά στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη έτσι, οι δρόμοι των δύο ομάδων πολύ δύσκολα θα ξανασμίξουν.

Πηγή: onsports.gr

Περισσότερες ειδήσεις:http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Βραβεύτηκε ο Λόρενς για το καλύτερο γκολ της 3ης αγωνιστικής




Ο Λίαμ Λόρενς βραβεύτηκε για το best goal της 3ης αγωνιστικής και αναφέρθηκε τόσο στην θέση του δεύτερου επιθετικού που κάλυψε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, όσο και την δυσκολία του αγώνα με την Ξάνθη.

Έχεις παραλάβει ανάλογο βραβείο και στην Αγγλία;

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα πήρα αυτό το βραβείο. Έχω πάρει κάτι αντίστοιχο και στην Αγγλία, για ένα γκολ που πέτυχα στην Πρέμιερ Λιγκ».

Το γκολ το πέτυχες ως επιθετικός. Σου αρέσει αυτή η θέση;

«Μου αρέσει αυτή η θέση. Είναι ωραίο να παίζω δίπλα στον Κλάους. Είχαμε καλούς παίκτες γύρω μας, το γκολ προήλθε από ομαδική συνεργασία και σε σημαντική στιγμή για να επιστρέψουμε στο παιχνίδι».

Πως βλέπεις την αυριανή αναμέτρηση με την Ξάνθη;

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας. Πρέπει να πάμε εκεί και να πάρουμε τους βαθμούς που θα μας βοηθήσουν να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα τους υποτιμήσουμε».

Εχεις "ταβάνι" στα γκολ με τον ΠΑΟΚ φέτος;

«Αν παίζω μπροστά, η αλήθεια είναι ότι πρέπει να σκοράρω. Αν παίζω στο κέντρο πρέπει να βρίσκω τρόπο να δίνω ασίστ στους συμπαίκτες μου».

Η παρουσία του κόσμου στα Πηγάδια, παίζει ρόλο;

«Είναι πολύ καλό να παίζεις εκτός έδρας με τους οπαδούς σου, ειδικά όταν υποστηρίζουν την ομάδα όπως οι δικοί μας. Νομίζω θα είναι ο 12ος παίκτης».


Αναλυτικά τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal:

Λίαμ Λόρενς (ΠΑΟΚ) 52,13%

Νταβίντ Αγκάνθο (Άρης) 46,30%

Γιώργος Μπάρκογλου (Κέρκυρα) 1,57%


Πηγή: olapaok.gr

Περισσότερες ειδήσεις:http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Άρης: Σε αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου για το άρθρο 99



Σε αναμονή βρίσκεται ο Άρης σε ότι αφορά την απόφαση του δικαστηρίου για την υπαγωγή στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα. Την Πέμπτη κατατέθηκε η σχετική αίτηση της ΠΑΕ Άρης και όλοι βρίσκονται, πλέον, σε θέση αναμονής. Και η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται σημαντική και θα περάσει στην ιστορία, σε ότι αφορά την προσπάθεια για τη βιωσιμότητα του Άρη.

Όλα τα αποτελέσματα του Γιουρόπα Λιγκ




Σπουδαίες αναμετρήσεις με πολλά γκολ σημειώθηκαν σήμερα σε όλη την Ευρώπη για τα πρώτα ματς των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Εύκολη νίκη με 3-0 για την κυπελλούχο Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στη Χάποελ, μεγάλη νίκη με ανατροπή για τη Λίβερπουλ στην έδρα της Γιουνγκ Μπόις στο πιο ωραίο ματς της αγωνιστικής. ''Λευκή'' ισοπαλία για Τόττεναμ και Λάτσιο με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για τρία ακυρωθέν γκολ, ισόπαλο 2-2 το ντέρμπυ Φενέρ-Μαρσέιγ. Πήρε τον βαθμό η ΑΕΛ με τον Ντεγκρά να μην δέχεται πέναλτι για 8η σερί φορά, ενώ η Μάριμπορ σκόρπισε τον ΠΑΟ μ 3-0.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:


1ος όμιλος

Γιουνγκ Μπόις - Λίβερπουλ 3-5 (38' Νουτσόλο, 52' Όγιαλα, 63' Γκονσάλο Σάρατε / 4' αυτ. Όγιαλα, 40' Γουίζντομ, 67' Κοάτες , 74' και 88' Σέλβεϊ)

Ουντινέζε - Ανζί 1-1 (91' Ντι Νατάλε / 44' Λασινά Τραορέ)

2ος όμιλος

Χαποέλ Τελ-Αβίβ - Ατλέτικο 0-3 (37' Κριστιάν Ροντρίγκες, 40' Ντιέγκο Κόστα, 63' Ραούλ Γκαρθία)

Βικτόρια Πλζεν - Ακαντέμικα 3-1 (47' Χόρβατ, 58' Ντούρις, 80' Ραϊτόραλ / 19' Ουίλσον Εντουάρντο)

3ος όμιλος

ΑΕΛ - Γκλάντμπαχ 0-0

Φενέρμπαχτσε - Μαρσέιγ 2-2 (28' Τσανέρ Ερκίν, 57' Αλέξ / 82' Βαλμπουενά, 94' Αντρέ Αγιού)

4ος όμιλος

Μαρίτιμο - Νιούκαστλ 0-0

Μπορντό - Μπριζ 4-0 (13' Σανέ, 27' Γκουφράν, 47' αυτ. Ένχελς, 66' Ζουσιέ)

5ος όμιλος

Στουτγκάρδη - Στεάουα 2-2 (5' Ιμπίσεβιτς, 85' Νίντερμαϊερ / 6' Σίπτσιου, 80' πέν. Ρουσέσκου)

Κοπεγχάγη - Μόλντε 2-1 (20' Κλαουντεμίρ, 74' Κορνέλιους / 45'+1 Παπ Πατέ Ντιούφ)

6ος όμιλος

Ντνίπρο - Αϊντχόφεν 2-0 (50' Ματέους Νασιμέντο, 58' αυτ. Χάτσινσον)

Νάπολι - ΑΙΚ 4-0 (6', 46' και 68' Εντουάρντο Βάργκας, 90' Τζεμαϊλί)

7ος όμιλος

Γκενκ - Βίντεοτον 3-0 (22' Βόσεν, 78' Μπούφελ, 90' Ντε Κολέρ)

Σπόρτινγκ - Βασιλεία 0-0

8ος όμιλος

Ίντερ - Ρουμπίν 2-2 (39' Λίβαγια, 92' Κοουτίνιο / 17' Ριαζάντσεβ, 84' Ροντόν)

Παρτίζαν - Νέφτσι Μπακού 0-0

9ος όμιλος

Λιόν - Σπάρτα Πράγας 2-0 (59' Γκομίς, 62' Λισάντρο Λόπες / 77' Κρέιτσι)

Μπιλμπάο - Χαποέλ Ιρόνι Κιριάτ 1-1 (40' Σουσαέτα / 14' Ροσέτ)

10ος όμιλος

Μάριμπορ - Παναθηναϊκός 3-0 (25' Μπέριτς, 62' Ιμπραΐμι, 88' πέν. Μάρκος Ταβάρες)

Τότεναμ - Λάτσιο 0-0

11ος όμιλος

Ραπίντ Βιέννης - Ρόζενμποργκ 1-2 (66' Κάτσερ / 19' Ελιουνουσί, 60' Ντόρσιν)

Λεβερκούζεν - Μεταλίστ 0-0

12ος όμιλος

Λεβάντε - Χέλσινγκμποργκ 1-0 (40' Χουανφράν)

Τβέντε - Ανόβερο 2-2 (7' Βίλεμ Γιάνσεν, 54' Σαντλί / 67' Σόμπιεχ, 73' αυτ. Βίσχερχοφ)

Πηγή: sentragoal.gr

Τραγικός ο Παναθηναϊκός, ηττήθηκε με 3-0 από τη Μάριμπορ



Ο Παναθηναϊκός γνώρισε ντροπιαστική ήττα από τη Μάριμπορ με 3-0 στη Σλοβενία και ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτό είναι το τρίτο σερί άσχημο αποτέλεσμα για τους πράσινους μετά την ισοπαλία με τα Γιάννινα και την ήττα από τον Πανθρακικό.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τόνισε πως η ομάδα του θα έχει βελτιωμένη εικόνα ενώ παράλληλα την έχρισε φαβορί για τη νίκη. Με τη σέντρα του παιχνιδιού είδαμε έναν Παναθηναϊκό όχι μόνο βελτιωμένο, αλλά χειρότερο από ποτέ με να μετράει μόνο μία κλασσική ευκαιρία σε ολόκληρο 90άλεπτο!

Η ευθύνη σαφώς βαραίνει τον Πορτογάλο τεχνικό αφού παρέταξε την ομάδα χωρίς κλασσικό επιθετικό. Κακή λειτουργία, ημιτελείς προσπάθειες ,αργές επιστροφές και κενά στην άμυνα οδήγησαν στη συντριβή. Επίσης παίκτες κλειδιά όπως ο Κουίνσι δεν βοήθησαν καθόλου.

Στο πρώτο ημίχρονο, σε μία από τις πολλές επιθέσεις που οι Σλοβένοι κυκλοφόρησαν με άνεση την μπάλα, ο Ταβάρες ανενόχλητος πέρασε κάθετα την μπάλα στην πλάτη της άμυνας του «τριφυλλιού» και ο Μπέριτς στο 25' και έγραψε εύκολα το 1-0.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Φερέιρα δεν άλλαξε τίποτα στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας και το δεύτερο γκολ ήταν θέμα χρόνου.Ο αδιάφορος Κουίνσι έκανε τραγικό λάθος και στην κόντρα επίθεση ο Ιμπραίμι με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-0.Η εφιαλτική νύχτα δεν τελείωσε στα δύο γκολ καθώς στο 82' ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλντι σε μαρκάρισμα του Σισσοκό και ο Τάβαρες διαμόρφωσε το άκρως ντροπιαστικό 3-0 για χάρη της Μάριμπορ.

Σε έναν τόσο δύσκολο όμιλο με Λάτσιο και Τότεναμ αν ο Παναθηναϊκός χάνει από την φαινομενικά αδύναμη Μάριμπορ, θα πρέπει να βελτιώσει υπερβολικά την εικόνα του για να μην διασυρθεί στα επόμενα ματς.

Να σημειωθεί ότι οι 400 οπαδοί που ταξίδεψαν στη Σλοβενία δεν σταμάτησαν να τραγουδούν λεπτό για την ομάδα τους, ούτε μετά το 3-0.


Μάριμπορ (Μίλανιτς): Χαντάνοβιτς, Μίλετς, Ραϊτσεβιτς, Πότοκαρ, Μέγιατς, Τσβιγιάνοβιτς, Μέρτελ, Μέζγκα, Ταβάρες, Ιμπαρϊμι, Μπέριτς

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Κατσουράνης, Χριστοδουλόπουλος (56' Φορναρόλι), Κουίνσι (75' Μαυρίας), Σισοκό.

Κίτρινες κάρτες: 76' Βιτόλο, 85' Σπυρόπουλος, 88' Βελάσκες.

Κόκκινη κάρτα: 90+ Σπυρόπουλος

Πηγή: onsports.gr