Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Βραβεύτηκε ο Λόρενς για το καλύτερο γκολ της 3ης αγωνιστικής




Ο Λίαμ Λόρενς βραβεύτηκε για το best goal της 3ης αγωνιστικής και αναφέρθηκε τόσο στην θέση του δεύτερου επιθετικού που κάλυψε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, όσο και την δυσκολία του αγώνα με την Ξάνθη.

Έχεις παραλάβει ανάλογο βραβείο και στην Αγγλία;

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα πήρα αυτό το βραβείο. Έχω πάρει κάτι αντίστοιχο και στην Αγγλία, για ένα γκολ που πέτυχα στην Πρέμιερ Λιγκ».

Το γκολ το πέτυχες ως επιθετικός. Σου αρέσει αυτή η θέση;

«Μου αρέσει αυτή η θέση. Είναι ωραίο να παίζω δίπλα στον Κλάους. Είχαμε καλούς παίκτες γύρω μας, το γκολ προήλθε από ομαδική συνεργασία και σε σημαντική στιγμή για να επιστρέψουμε στο παιχνίδι».

Πως βλέπεις την αυριανή αναμέτρηση με την Ξάνθη;

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας. Πρέπει να πάμε εκεί και να πάρουμε τους βαθμούς που θα μας βοηθήσουν να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα τους υποτιμήσουμε».

Εχεις "ταβάνι" στα γκολ με τον ΠΑΟΚ φέτος;

«Αν παίζω μπροστά, η αλήθεια είναι ότι πρέπει να σκοράρω. Αν παίζω στο κέντρο πρέπει να βρίσκω τρόπο να δίνω ασίστ στους συμπαίκτες μου».

Η παρουσία του κόσμου στα Πηγάδια, παίζει ρόλο;

«Είναι πολύ καλό να παίζεις εκτός έδρας με τους οπαδούς σου, ειδικά όταν υποστηρίζουν την ομάδα όπως οι δικοί μας. Νομίζω θα είναι ο 12ος παίκτης».


Αναλυτικά τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal:

Λίαμ Λόρενς (ΠΑΟΚ) 52,13%

Νταβίντ Αγκάνθο (Άρης) 46,30%

Γιώργος Μπάρκογλου (Κέρκυρα) 1,57%


Πηγή: olapaok.gr

Περισσότερες ειδήσεις:http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου