Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Διομήδης συνέτριψε την ΑΕΚ με 30-18



Ο Διομήδης επικράτησε της ΑΕΚ με 30-18 στον α' γύρο του προκριματικού γύρου του EHF Cup και έχει τον πρώτο λόγο για τον επαναληπτικό που θα γίνει την άλλη βδομάδα στη Φιλαδέλφια.

Οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην ΑΕΚ, η οποία παρά τις σημαντικές προσθήκες που έκανε τη φετινή χρονιά έδειξε ανέτοιμη.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του παρουσιάστηκε μετά το τέλος του ματς ο τεχνικός του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας, ο οποίος τόνισε: «Εγώ είχα ζητήσει πριν από τον αγώνα στους παίκτες μου τη νίκη έστω και μισό γκολ διαφορά. Κι αυτό διότι ξέρω ότι οι παίκτες μου μπορούν να τα καταφέρουν στις συνθήκες μια δύσκολης έδρας. Προφανώς και μιλάμε για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν πρέπει να χαλαρώσουμε, διότι αυτά στον αθλητισμό δεν συγχωρούνται. Θα φροντίσω να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι 100% στη ρεβάνς».

Από την άλλη, ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης σχολίασε: «Πάρα πολύ νευρικό και κακό παιχνίδι από την πλευρά μας. Κάναμε έναν... ωκεανό από λάθη. Το σκορ τα λέει όλα. Ο Μπαλωμένος είχε ένα τράβηγμα για αυτό και αποφάσισα να μην τον χρησιμοποιήσω στο δεύτερο ημίχρονο. Όπως και να' χει, υπάρχει και το δεύτερο ματς».

Γιώργος Ζαραβίνας (αρχηγός Διομήδη): «Θέλαμε τη νίκη έστω και με μισό γκολ διαφορά. Κακώς έγινε πολύς λόγος πριν από το ματς, μια και δεν ήταν αγώνας που θα έκρινε τον τίτλο. Και οι δυο ομάδες είναι ανέτοιμες αφού προέρχονται από μόλις 30 μέρες προετοιμασίας. Τίποτα δεν έχει ακόμη τελειώσει. Η ΑΕΚ έχει παίκτες εγωιστές και δεν είναι τυχαίο ότι η ρεβάνς θα γίνει στο κλειστό του Ιωνικού. Περιμένουμε να αντιδράσουν».

Νίκος Σαμαράς (δεξιός εξτρέμ Διομήδη): «Κάναμε μια πολύ εμφάνιση που συνοδεύτηκε από μια σπουδαία νίκη. Δεν περιμέναμε τέτοια διαφορά. Πλέον έχουμε το προβάδισμα».

Χριστόφορος Μπακαούκας (αρχηγός ΑΕΚ): «Δίκαιη επικράτηση του Διομήδη. Εμείς δεν μπήκαμε καν στον αγώνα. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι. Αν δεν παίξεις δεν κερδίζεις κανέναν».


ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας, Μεγαλοικονόμου 4, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς , Μούγιτς, Χειβιδόπουλος, Νούνγκοβνιτς, Μαραγκός 2, Σαμαράς 9, Κοντούλης, Σπέντζος, Δεληγιάννης 5, Μαστρορογιάννης 7, Καραιβάνοφ 1, Τάσκοβιτς 2

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 3, Γεωργιάδης 4, Γιαννόππουλος 1, Μπαλώμενος, Τσακνής Σύγγαρης, Ασαρίδης 4, Οικονόμου, Αλβανός 3, Ναουμίδης, Τσαούσης Παπαδιονιονυσίου 1, Κουρέτας, Παπαδόπουλος 2, Χερουβείμ.


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/


Παραολυμπιακοί 2012: «Aργυρή» η Πελενδρίτου





Η Κύπρια κολυμβήτρια Καρολίνα Πελενδρίτου, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο στην κατηγορία SB12 με χρόνο 1:16.38

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης έχει κατακτήσει δυο φορές χρυσό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς της Αθήνας το 2004 και του Πεκίνου το 2008, όπου είχε καταγράψει και νέο παραολυμπιακό ρεκόρ.

Πηγή: sportdog.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Δώνης: «Δυο καλές μεταγραφές τον Γενάρη»




Ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Πανσερραϊκό κι αποκάλυψε ότι ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει σε δυο δυνατές μεταγραφές τον Γενάρη, ενώ μίλησε και για τις επαφές που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη και το πλάνο του τελευταίου για την ενίσχυση του «δικέφαλου».

Αναλυτικά μίλησε:

Για την εικόνα της ομάδας του: «Δεν βγαίνουν συμπεράσματα για την ομάδα που θα παραταχθεί σε μια εβδομάδα στο ματς πρωταθλήματος. Είδα απλά ποιοι από τους μικρούς προοδεύουν και φυσικά την κατάσταση παικτών που έπαιξαν και σε προηγούμενα ματς».

Για τον Βιβιάν: «Την Δευτέρα θα γνωρίζουμε πόσο καιρό θα απουσιάσει».

Για την συνάντηση με Σαββίδη: «Αυτή η συζήτηση ήταν σημαντική. Συζητήσαμε πώς πρέπει να χτιστεί η ομάδα και τι πλάνο πρέπει να ακολουθήσουμε. Συμπίπτουν οι απόψεις μας και αυτό είναι σημαντικό. Εμείς θέλουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο για να κάνουμε μια καλή ομάδα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα κάνει μεταγραφή: «Αυτό που πρέπει να καταλάβετε όλοι είναι πώς και ο ιδιοκτήτης της ομάδας δίνει βαρύτητα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και στην συνέχεια του καλοκαιριού. Δεν έχουμε βρει κάτι καλό για τώρα και πρέπει να κάνουμε καλό σκάουτινγκ για να πάρουμε έναν ή δυο καλούς παίκτες τον Γενάρη και περισσότερους το καλοκαίρι».


Πηγή: sentragoal.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Φιλική νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανσερραϊκού


Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με σκορ 1-0 του Πανσερραϊκού, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Τούμπα. Σκόρερ ο Γιάννου.

Ο Γιώργος Δώνης, πάντως, έδωσε χρόνο συμμετοχής στους Δεληγιαννίδη, Πόποβιτς, Παπαδόπουλο και Κίτσιου που έχουν παίξει ελάχιστα έως καθόλου έως τώρα, ενώ κέρδισε και τον Χακόμπο ο οποίος πραγματοποίησε θετικό ντεμπούτο. Να σημειωθεί πως αρκετοί παίκτες έλειπαν λόγω των υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες.

Η πρώτη καλή φάση ήρθε όταν ο Ρομπέρ στο 9' σούταρε έξω από την περιοχή η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και πέρασε άουτ, ενώ στο 17' ο Μπανγκουρά επιχείρησε να σκοράρει με σουτ, αλλά ο Χακόμπο έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 23' μετά από λάθος στην άμυνα του Πανσερραϊκού η μπάλα έφτασε στον Γεωργιάδη αυτός πλάσαρε αλλά οι αντίπαλοι αμυντικοί έδιωξαν πάνω στην γραμμή.

Ο Λόρενς που ήταν πολύ κινητικός στο 34' έβγαλε συρτή σέντρα και ο Γιάννου από κοντά με προβολή και αφού πρώτα η μπάλα βρήκε στο δοκάρι άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε απόρροια και των αλλαγών τις οποίες πραγματοποίησαν οι δύο προπονητές. Στο 54' μετά από σέντρα του Λίνο οι επιθετικοί του ΠΑΟΚ δεν πρόλαβαν την μπάλα και η συνέχεια αναλώθηκε κυρίως σε δοκιμές ώστε να βγουν συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών.

Στα... αξιοσημείωτα της επανάληψης τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν κατά του Θοδωρή Ζαγοράκη γύρω στο 75'-80' της αναμέτρησης από μερίδα οπαδών, που δεν ξέχασαν και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Χακόμπο (72' Γιακουμής), Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Ιντζίδης, Λίνο, Λόρενς (77' Παπαδόπουλος), Κάτσε (88' Κιόσε), Φωτάκης (54' Κίτσιου), Ρομπέρ (69' Πόποβιτς), Γεωργιάδης (46' Δεληγιαννίδης), Γιάννου (69' Δεμιρτζόγλου)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κουτζαβασίλης, Κιάσσος, Μπριλάκης, Καρακώστας (82' Καρασαλίδης), Τσαούσης (88' Τσούτσης), Σιάκκας (72' Παρασκευαϊδης), Ράνιτς (88' Τσιμίκας), Ανάκογλου (88' Γιαννόπουος), Τοντόροφ (60' Μπονέρης), Μπαγκουρά (82' Καψάλης), Κόντος (82' Γκουγκουλιάς)

Πηγή: sport.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Ανακοίνωσε Αγκάνθο ο Άρης!



Ο Νταβίντ Αγκάνθο είναι και επίσημα παίκτης του Άρη, με τον Ισπανό να τίθεται άμεσα στη διάθεση του Μάκη Κατσαβάκη με σκοπό να λύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα που έχει η ομάδα.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του Άρη, αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του Νταβίντ Αγκάνθο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου. Ο Ισπανός επιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για το αυριανό φιλικό με την Μπενφίκα.

Ο Νταβίντ Αγκάνθο γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1981 και προέρχεται από ποδοσφαιρικές ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας τέσσερις συμμετοχές με την πρώτη ομάδα.

Το καλοκαίρι του 2000 πήγε δανεικός στην Εξτρεμαδούρα και ακολούθως στην Εσπανιόλ, την Βαγιαδολίδ και την Λεβάντε. Η Ρασίνγκ Σαντατέρ απέκτησε τα δικαιώματά του με ελεύθερη μεταγραφή το 2004 και στα τρία χρόνια της συνεργασίας του είχε 49 συμμετοχές και 10 γκολ, με ενδιάμεσο σταθμό την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (12 συμμ.-3 γκολ) στην οποία έπαιξε ως δανεικός το 2006.

Επόμενοι σταθμοί της καριέρας του, η Αλαβές την σεζόν 2007-’08 (30 συμμ.- 11 γκολ), για τρία χρόνια (2008-2011) η Ράγιο Βαγιεκάνο (72 συμμ.–28 γκολ) και πέρυσι η Χέρκουλες (21 συμμετοχές-2 γκολ) από την οποία έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι».

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Παραολυμπιακοί 2012: «Xάλκινος» ο Στεφανουδάκης



Ο Μανώλης Στεφανουδάκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον ακοντισμό στην κατηγορία F54/55/56 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.Ο Έλληνας πρωταθλητής σημείωσε την καλύτερη φετινή του επίδοση με βολή στα 27.37μ ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Με την επιτυχία αυτή η Ελλάδα έφθασε τα 12 μετάλλια στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.


Πηγή: sport24.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/