Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Διομήδης συνέτριψε την ΑΕΚ με 30-18



Ο Διομήδης επικράτησε της ΑΕΚ με 30-18 στον α' γύρο του προκριματικού γύρου του EHF Cup και έχει τον πρώτο λόγο για τον επαναληπτικό που θα γίνει την άλλη βδομάδα στη Φιλαδέλφια.

Οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην ΑΕΚ, η οποία παρά τις σημαντικές προσθήκες που έκανε τη φετινή χρονιά έδειξε ανέτοιμη.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του παρουσιάστηκε μετά το τέλος του ματς ο τεχνικός του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας, ο οποίος τόνισε: «Εγώ είχα ζητήσει πριν από τον αγώνα στους παίκτες μου τη νίκη έστω και μισό γκολ διαφορά. Κι αυτό διότι ξέρω ότι οι παίκτες μου μπορούν να τα καταφέρουν στις συνθήκες μια δύσκολης έδρας. Προφανώς και μιλάμε για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν πρέπει να χαλαρώσουμε, διότι αυτά στον αθλητισμό δεν συγχωρούνται. Θα φροντίσω να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι 100% στη ρεβάνς».

Από την άλλη, ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης σχολίασε: «Πάρα πολύ νευρικό και κακό παιχνίδι από την πλευρά μας. Κάναμε έναν... ωκεανό από λάθη. Το σκορ τα λέει όλα. Ο Μπαλωμένος είχε ένα τράβηγμα για αυτό και αποφάσισα να μην τον χρησιμοποιήσω στο δεύτερο ημίχρονο. Όπως και να' χει, υπάρχει και το δεύτερο ματς».

Γιώργος Ζαραβίνας (αρχηγός Διομήδη): «Θέλαμε τη νίκη έστω και με μισό γκολ διαφορά. Κακώς έγινε πολύς λόγος πριν από το ματς, μια και δεν ήταν αγώνας που θα έκρινε τον τίτλο. Και οι δυο ομάδες είναι ανέτοιμες αφού προέρχονται από μόλις 30 μέρες προετοιμασίας. Τίποτα δεν έχει ακόμη τελειώσει. Η ΑΕΚ έχει παίκτες εγωιστές και δεν είναι τυχαίο ότι η ρεβάνς θα γίνει στο κλειστό του Ιωνικού. Περιμένουμε να αντιδράσουν».

Νίκος Σαμαράς (δεξιός εξτρέμ Διομήδη): «Κάναμε μια πολύ εμφάνιση που συνοδεύτηκε από μια σπουδαία νίκη. Δεν περιμέναμε τέτοια διαφορά. Πλέον έχουμε το προβάδισμα».

Χριστόφορος Μπακαούκας (αρχηγός ΑΕΚ): «Δίκαιη επικράτηση του Διομήδη. Εμείς δεν μπήκαμε καν στον αγώνα. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι. Αν δεν παίξεις δεν κερδίζεις κανέναν».


ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας, Μεγαλοικονόμου 4, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς , Μούγιτς, Χειβιδόπουλος, Νούνγκοβνιτς, Μαραγκός 2, Σαμαράς 9, Κοντούλης, Σπέντζος, Δεληγιάννης 5, Μαστρορογιάννης 7, Καραιβάνοφ 1, Τάσκοβιτς 2

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 3, Γεωργιάδης 4, Γιαννόππουλος 1, Μπαλώμενος, Τσακνής Σύγγαρης, Ασαρίδης 4, Οικονόμου, Αλβανός 3, Ναουμίδης, Τσαούσης Παπαδιονιονυσίου 1, Κουρέτας, Παπαδόπουλος 2, Χερουβείμ.


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου