Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Pregame: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (6/10, 19:30)



Συνέχεια στο νικηφόρο σερί του προκειμένου να παραμείνει κοντά στην κορυφή θέλει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στην Κρήτη, για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Την τέταρτη διαδοχική νίκη στην Σούπερ Λίγκα θα επιδιώξει να πάρει ο ΠΑΟΚ, έτσι ώστε να διατηρηθεί στο κυνήγι του Ολυμπιακού ή ακόμα καλύτερα να εκμεταλλευτεί τυχόν δικό του στραβοπάτημα και να πλησιάσει σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Οι απουσίες γνωστές: πέραν του Γιώργου Δώνη που τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ενός μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους λόγω του φραστικού επεισοδίου που είχε με τον Τάσο Κάκο μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, οι Λόρενς, Κατσικάς είναι τιμωρημένοι (αποβλήθηκαν στο ντέρμπι), ενώ οι Γκαρσία και Βιβιάν είναι ανέτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Δύο λοιπόν οι ανοικτές θέσεις, που θα καλυφθούν από τους Ιντζίδη και Σαλπιγγίδη.

Πιο αναλυτικά, οι «ασπρόμαυροι» θα παραταχθούν με τερματοφύλακα τον Γλύκο, αριστερά στην άμυνα τον Λίνο, δεξιά τον Έτο, στόπερ του Κουμάλο, Ιντζίδη, στον άξονα της μεσαίας γραμμής τους Κάτσε, Λάζαρ, αριστερά τον Ρομπέρ, δεξιά τον Φωτάκη και δίδυμο στην επίθεση τον Σαλπιγγίδη με τον Αθανασιάδη.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν θα είναι μόνος του, καθώς στο γήπεδο θα βρίσκονται 300 οπαδοί του οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 6. Ωστόσο λόγω των άριστων σχέσεων των δύο ΠΑΕ, η είσοδός θα επιτραπεί και σε άλλες θύρες. 

Aπό την άλλη ο Νίκος Αναστόπουλος θα παρατάξει την ομάδα του με τερματοφύλακα τον Γουναρίδη, στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- τους Βάντο, Χαριτωνίδη, Σόουζα, Μονιάκη, αμυντικά χαφ τους Βερόν, Μπανούση, μπροστά τους τον Ζορμπά και επιθετική τριπλέτα τους Κουτσιανικούλη (αριστερά), Σίσιτς (δεξιά) και Παπάζογλου. Απουσιάζουν οι τραυματίες, Μπούρμπος, Ζαχαράκης και ο ανέτοιμος Σαρ.

Πηγή : novasports.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου