Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Άρης: «Πάγωσαν» με Αγκάνθο, αμφίβολος για το ντέρμπυ!



Πρόβλημα τελευταίας στιγμής προέκυψε στο στρατόπεδο του Άρη με τον Νταβίντ Αγκάνθο και η συμμετοχή του στο ντέρμπυ της Κυριακής κρίνεται αμφίβολη.

Ο Ισπανός φορ παραπονέθηκε για τράβηγμα στον προσαγωγό, εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ του Άρη και προπονήθηκε μόνος του. Θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα με στόχο να είναι έτοιμος στο ντέρμπι της Κυριακής, αν και η τελευταία εξέλιξη δείχνει ότι έχει επιβαρυνθεί σημαντικά, όντας χωρίς τη βασική προετοιμασία στα πόδια του.

Όπως γίνεται αντιληπτό, μέχρι και τη σέντρα του αγώνα θα γίνει προσπάθεια από ιατρικό τιμ και παίκτη για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.


Πηγή: pressaris.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Μπουντεσλίγκα: Σε κώμα ο Βούκσεβιτς της Χόφενχαϊμ!



Σοκ στη Μπουντεσλίγκα, με τον Μπόρις Βούκσεβιτς να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Το αστέρι της Χοφενχάιμ είχε σοβαρό τροχαίο!

Μπόρις Βούκσεβιτς βρίσκεται σε τεχνητό κώμα, αφού πρώτα υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι! Ο 22χρονος ηγέτης της Χοφενχάιμ έσπασε το όριο ταχύτητας και καρφώθηκε σε νταλίκα. Το αυτοκίνητο έγινε συντρίμμια, χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να κόψουν τις λαμαρίνες, ενώ ο Βούκσεβιτς διακομίσθηκε σε νοσοκομείο με ελικόπτερο. Τα επόμενα 24ωρα είναι αρκετά κρίσιμα και οι γιατροί θα περιμένουν να δουν αντιδράσεις. Οσο για τον οδηγό της νταλίκας, ήταν τυχερός στην ατυχία και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Πηγή: gazzetta.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Άρης: Γκέσιος: «Πάμε να πάρουμε το παιχνίδι»



Ο Γιάννης Γκέσιος μίλησε στη συνδρομητική τηλεόραση για το πρώτο του Άρης – ΠΑΟΚ και την πολύ καλή ψυχολογία με την οποία πάει η ομάδα του στην Τούμπα για αυτό το ντέρμπι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του επιθετικού του Άρη στην κάμερα της NOVA:

Γιάννη, έρχεται το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο το περιμένετε με αγωνία…


«Σίγουρα το περιμένουμε με μεγάλη αγωνία. Είναι το ντέρμπι. Εμείς δουλέψαμε πολύ σοβαρά όλη την εβδομάδα και πολύ συγκεντρωμένοι σ΄ αυτό που κάνουμε. Βέβαια, βαθμολογικά είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τ΄ άλλα, αλλά με ιδιαιτερότητες γιατί είναι το ντέρμπι της πόλης. Κάνουμε αυτό που κάνουμε κάθε εβδομάδα, έτσι ώστε να πάμε να πάρουμε το παιχνίδι».

Μετά τη νίκη επί της Κέρκυρας, πάτε ανεβασμένοι ψυχολογικά στην Τούμπα…

«Ηταν η πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Ηρθε το τρίποντο, επιτέλους! Είμασταν λίγο αγχωμένοι στο παιχνίδι, αλλά ευτυχώς νικήσαμε και πάμε ανεβασμένοι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Οι περισσότεροι παίκτες του Αρη, δεν έχουν ζήσει την ατμόσφαιρα, ενός ντέρμπι στην Τούμπα, μεταξύ των οποίων και εσύ…

«Πράγματι, οι περισσότεροι δεν το έχουμε ζήσει. Θα είναι μεγάλη η πίεση, αλλά πιστεύω να είμαστε συγκεντρωμένοι και δουλεύουμε κατάλληλα, ώστε να πάμε 100% αφοσιωμένοι».

Μήπως η άγνοια κινδύνου είναι το «κλειδί» του ματς για τον Αρη;

«Ισως να είναι κι έτσι! Τα περισσότερα παιδιά, εκτός του ότι δεν έχουνε τέτοια παιχνίδια στην καριέρα τους, γενικότερα δεν έχουνε και πολλά παιχνίδια στη Superleague. Ισως να συμβεί αυτό που λέτε, μακάρι».

Πηγή: preesaris.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com




Δώνης: «Ήθελα Αρειανούς στην Τούμπα»


Για την πρώτη του εμπειρία από ένα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρη, την οποία και θα ζήσει την Κυριακή, μίλησε ο Γιώργος Δώνης, υποστηρίζοντας πως θα ήθελε και φιλάθλους των «κιτρίνων» στο γήπεδο. Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» τόνισε στην συνέντευξή του στην κάμερα της Nova ότι δεν θα πρέπει οι παίκτες του να επηρεαστούν από την κόντρα που υπάρχει με τον «αιώνιο» αντίπαλο, σημειώνοντας όμως πως το παιχνίδι με τον Άρη θα αντιμετωπιστεί με ιδιαίτερα ένταση και πάθος.