Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΑΡΗΣ: Ρήξη χιαστών ο Ανδρέας Ηρακλής


Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Ανδρέας Ηρακλής, ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό με τη Ρόμα και θα απουσιάσει για 4-6 μήνες.

Ο 22άχρονος αμυντικός υποβλήθηκε σε μαγνητική με τα αποτελέσματα να δείχνουν ρήξη πρόσθιου χιαστού, κάτι που σημαίνει ότι θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση τον Φεβρουάριο του 2013.

Ο γιατρός της ομάδας Βαγγέλης Πανταζής επιβεβαίωσε τα αποτελέσματα δηλώνοντας: «Δυστυχώς δεν αποφύγαμε τα χειρότερα, ο Ηρακλής υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα υποβληθεί σε επέμβαση».

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Μουσλίμοβιτς: «Δεν θα πήγαινα στον Ολυμπιακό με κανένα ποσό»


Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Ζλάταν Μουσλίμοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στο libero 107,4 fm και τόνισε-μεταξύ άλλων-πως δεν θα πήγαινε ποτέ σε άλλη ελληνική ομάδα και πως είναι οπαδός του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά είπε:

Για την καριέρα του στη Κίνα: «Αγωνίζομαι σε μια ομάδα που μέχρι πρότινος έδρευε στη Σανγκάι, πλέον όμως μετακόμισε σε μια άλλη πόλη, λόγω του μεγαλύτερου σπόνσορα του κλαμπ. Είμαι πραγματικά περήφανος, διασκεδάζω το ποδόσφαιρο και θα έλεγα ότι εδώ το ποδόσφαιρο συνεχώς αναπτύσσεται.

Πιστεύω μάλιστα ότι εδώ βρίσκεται το μέλλον του αθλήματος. Η απόφαση να έρθω στη Κίνα ήταν εύκολη. Προσπαθούσα να βρω μια ομάδα στην Ευρώπη, δεν τα κατάφερα κι αφού πέρασαν 4-5 μήνες όπου ήμουν άνεργος, ήρθε αυτή η πρόταση. Είμαι ευγνώμων απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους, διότι μου έδωσαν και πάλι την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο».

Για τους λόγους που έφυγε από τον ΠΑΟΚ: «Στον ΠΑΟΚ ήμουν για τρία χρόνια. Όταν τελείωσε το συμβόλαιό μου, αποφασίσαμε από κοινού πως, ήταν καλύτερο να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Διότι η ομάδα δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μου, γνωρίζετε εξάλλου ότι υπήρξαν δυσκολίες στον τομέα των πληρωμών. Τονίζω όμως ότι, όλα έγιναν απολύτως φιλικά. Στον ΠΑΟΚ έχω μόνο φίλους. Ετσι αποφασίσαμε να μην συνεχίσουμε την συνεργασία μας κι εγώ ξεκαθάρισα πως δεν πρόκειται να παίξω για άλλη ελληνική ομάδα».

Για τη συμφωνία του Κοντρέρας με τον Ολυμπιακό: «Του εύχομαι καλή τύχη σε αυτόν τον κόσμο... Προσωπικά πάντως, δεν θα το έκανα ποτέ, για κανένα ποσό. Δεν θα πήγαινα σε άλλη ελληνική ομάδα και φυσικά στον Ολυμπιακό. Γιατί; Διότι, αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Όταν λέω κάτι, το εννοώ και δεν αλλάζει. Εξάλλου, πριν έρθω στον ΠΑΟΚ, αρνήθηκα τη προοπτική του Ολυμπιακού.
Στο μυαλό και στη καρδιά θα είμαι πάντα ΠΑΟΚ, θα είμαι πάντα οπαδός της ομάδας. Το καλοκαίρι του 2008 είχα τελειώσει από την Αταλάντα και είχα πάει διακοπές με την οικογένειά μου στη Μύκονο. Είχα αποφασίσει να πάω στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είχα υπογράψει. Δύο ελληνικές ομάδες από την Αθήνα, η μία ήταν ο Ολυμπιακός, ρώτησαν να μάθουν για μένα, από τη στιγμή που δεν είχα υπογράψει στον ΠΑΟΚ. Αλλά τους ξεκαθάρισα ότι ήταν αδύνατο, διότι είχα αποφασίσει να πάω στον ΠΑΟΚ».

Για τις αναμνήσεις που έχει από το "Δικέφαλο": «Είναι πολλά που μπορώ να κρατήσω από την τριετία μου στον ΠΑΟΚ. Οι περισσότεροι μιλούν για κάποια γκολ, προσωπικά όμως έχω τα πάντα στο μυαλό μου. Ακόμη και όταν μπαίναμε στο γήπεδο για προθέρμανση, αυτό που συνέβαινε ήταν απίστευτο. Η νίκη και η ήττα είναι μέσα στους κανόνες του παιχνιδιού.Δύσκολα όμως συναντάς οπαδούς σαν αυτούς του ΠΑΟΚ. Είναι ελάχιστοι οπαδοί στον κόσμο που πραγματικά είναι σαν να παίζουν μέσα στο γήπεδο. Τώρα που είμαι στην Κίνα, πολλές φορές είτε την ώρα της προπόνησης είτε την ώρα των αγώνων, στο μυαλό μου έρχονται εικόνες από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και νιώθω ότι είμαι στη Τούμπα».

Για τον Ζήση Βρύζα: «Όλοι γνωρίζουν τον Ζήση Βρύζα. Είναι ο άνθρωπος που ουσιαστικά μ’ έφερε στον ΠΑΟΚ. Είναι φίλος, υπήρξαμε συμπαίκτες... Για μένα είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την προεδρία του ΠΑΟΚ. Διότι, είναι νέος, έξυπνος, έχει γνώση και άποψη για το ποδόσφαιρο. Συν τοις άλλοις, είναι ένα πρόσωπο που έχει τη συμπάθεια των παικτών, των οπαδών κι ένας πρόεδρος πρέπει να έχει αυτά τα στοιχεία».

Για τον Θοδωρή Ζαγοράκη: «Μόνο καλά λόγια έχω να πω για τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Είναι εξάλλου ο άνθρωπος που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στον ΠΑΟΚ. Διαθέτει μεγαλύτερη προσωπικότητα, πολλές γνώσεις για το ποδόσφαιρο και η σχέση μου μαζί του, είναι το ίδιο καλή με αυτή που έχω με τον Ζήση Βρύζα».

Για το νέο ΠΑΟΚ και το αν πλησιάζει η ώρα να διεκδικήσει πρωτάθλημα: «Δεν ξέρω αν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή, εξάλλου είχα πει πολλά στο διάστημα που ήμουν στον ΠΑΟΚ. Βλέποντας όλους τους φιλικούς αγώνες του ΠΑΟΚ, διαπίστωσα ότι η ομάδα έχει μέλλον. Διαθέτει καλούς νεαρούς παίκτες.Γενικά, ο ΠΑΟΚ έχει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει. Πλέον υπάρχει και ο επιχειρηματίας (σ. σ. Ιβάν Σαββίδης), είναι οι οπαδοί που δίνουν δύναμη, είναι ο Ζήσης Βρύζας. Απλά, ο ΠΑΟΚ πρέπει να συγκεντρωθεί περισσότερο στο τί πρέπει να έχει. Απαιτείται μεγάλη ποιότητα τόσο στην 11αδα όσο και στον πάγκο».

Για το πώς θα αντιδρούσε αν ο Βρύζας τον καλούσε τηλεφωνικά για να του προτείνει να επιστρέψει: «Αυτή τη στιγμή είμαι σε ένα κλαμπ και οφείλω να σεβαστώ την ευκαιρία που μου έδωσαν. Όπως είπα και προηγουμένως, νιώθω χαρούμενος και ευγνώμων απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους. Αργότερα, ίσως μπορέσουμε να το συζητήσουμε».

Στο τέλος της συνέντευξης ο Βόσνιος φορ τραγουδούσε συνθήματα του ΠΑΟΚ.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/



AΡΗΣ: Αύριο η παρουσίαση της ομάδας μαζί με τον κόσμο


Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καλεί τον κόσμο της ομάδας να παρευρεθεί αύριο (19:00) στην παρουσίαση της ομάδας στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, σε συνεργασία με την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΛΩΝ ΑΡΗ και τον επίσημο χορηγό ένδυσης και υπόδησης UNDER ARMOUR, καλούν τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο Κλεάνθης Βικελίδης για την παρουσίαση της νέας φανέλας (Τρίτη 21/8, ώρα προσέλευσης 19:00).

Όλοι οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό team θα μεταβoύν στο Κλ.Βικελίδης μετά το πέρας της απογευματινής προπόνησης, λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ο καθιερωμένος αγιασμός και αμέσως μετά η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων, από το χορτάρι του Κλ.Βικελίδης, υπό το φως των προβολέων.

Ανοιχτή για το κοινό θα είναι η θύρα 7, ενώ όσοι συμμετέχουν στην εκδήλωση θα μπορούν να λάβουν μέρος σε κλήρωση δώρων που προσφέρει η UNDER ARMOUR (η κληρωτίδα θα βρίσκεται στο ARIS SPORTS CAFÉ).

Μετά το πέρας της εκδήλωσης αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών θα υπογράψει αυτόγραφα στο ARIS MEGASTORE το οποίο θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τις 23:00 (οι νέες εμφανίσεις θα διατίθενται από το κατάστημα από αύριο το απόγευμα).

Τέλος το ARIS BEER F.C. θα είναι ανοικτό από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ».

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/





Λονδίνο 2012: Ο Michael Phelps κινδυνεύει να χάσει τα μετάλλιά του


Βαρύς αναμένεται να πέσει ο... πέλεκυς της Δικαιοσύνης πάνω στον Michael Phelps. Τι κι αν είναι ο πιο επιτυχημένος αθλητής Ολυμπιακών Αγώνων με τα περισσότερα μετάλλια; Ο Phelps φέρεται να παραβίασε τον Κανόνα 40 των οδηγιών της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. Τουτέστιν, όποιος αθλητής συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες που δεν έχουν σχέση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες από 18 Ιουλίου έως 15 Αυγούστου 2012, θα τιμωρείται.




Έτσι, λοιπόν, στις 13 Αυγούστου δύο φωτογραφίες από διαφήμιση γνωστού οίκου μόδας όπου πρωταγωνιστεί ο κολυμβητής, διέρρευσαν στο twitter και στη συνέχεια σε αρκετούς ιστότοπους, με αποτέλεσμα η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή να τον απειλεί ότι θα του αφαιρέσει τα μετάλλια. Η διοίκηση του οίκου μόδας διαρρηγνύει τα ιμάτιά της ότι έγινε υποκλοπή και επρόκειτο να επικοινωνήσει τη διαφημιστική καμπάνια από τις 16 Αυγούστου. Αν αποδειχθεί ότι όντως προγραμματισμένη ημερομηνία ήταν η 16η Αυγούστου και πως έγινε υποκλοπή του υλικού στις 13 του μήνα, ο αθλητής θα αθωωθεί και δεν θα υπάρξει τιμωρία. 


Αν όμως, οι δικηγόροι δεν πείσουν τους επικεφαλής της ΔΟΕ, τότε θα αφαιρεθούν τα μετάλλια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου από τον Phelps, ο οποίος κατέκτησε τέσσερα χρυσά και δύο αργυρά. Υπάρχει βέβαια και μία άλλη εκδοχή, ότι απλώς θα τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο. Η απόφαση αναμένεται. 

Πηγή: real.gr

Περισσότερες ειδήσεις:
http://lpyrgos.blogspot.com/

Υπέγραψε στον ΟΦΗ ο Κουτσιανικούλης


Στον ΟΦΗ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, έπειτα από το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων με την ΑΕΚ. Ο πρώην παίκτης των ΠΑΟΚ και Εργοτέλη ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα της Κρήτης και τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από την μεταγραφή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ύστερα από αρκετό καιρό και μια επίπονη διαδικασία για μένα, ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου. Επέλεξα τον ΟΦΗ και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για αυτό. Με την βοήθεια του προπονητή, της διοίκησης και φυσικά του κόσμου, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλή μπάλα και να πάμε τον ΟΦΗ όσο πιο ψηλά γίνεται.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΟΦΗ κ. Μάνθο Πουλινάκη η παρουσία και η επιμονή του οποίου έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να επιλέξω τον ΟΦΗ». 

* Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site της ΠΑΕ ΟΦΗ

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/



Άρης: Διορία μέχρι το βράδυ για Βαντόζ, ετοιμάζει εναλλακτικές



Το «σήριαλ» με τον Βαντόζ και τον Άρη συνεχίζεται, με τους «κίτρινους» να δίνουν διορία στον Ούγγρο μέχρι σήμερα το βράδυ.

Ο Κρίστιαν Βαντόζ επισκέφτηκε τα γραφεία και συνομίλησε με τους ανθρώπους του Άρη την Πέμπτη, ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του. Αρχικά φάνηκε θετικός στο να «κλείσει» στην ομάδα, όμως ζήτησε 24άωρη παράταση. Την Παρασκευή ζήτησε εκ νέου παράταση ως το Σάββατο προκειμένου να μιλήσει με τη σύζυγό του και τον ατζέντη του, αλλά και πάλι δεν έδωσε την απάντησή του μέχρι και τώρα. Λόγω ότι ο χρόνος πιέζει η διοίκηση «εξετάζει» τις εναλλακτικές λύσεις και άλλων παικτών σε περίπτωση που αυτή του Βαντόζ «ναυαγήσει».

Σε ότι αφορά τις εναλλακτικές λύσεις, στην κορυφή της λίστας βρίσκονται ο Γκουτιέρεζ Ρίβας (ο εκπρόσωπός του υποστηρίζει ότι μπορεί να λύσει το συμβόλαιο με την Χέρκουλες) και ο Μαυροβούνιος, Καστσελάν.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

ΠΑΟΚ: Φωτογράφιση για τη σεζόν 2012-2013



H ομάδα του ΠΑΟΚ φωτογραφήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, για τη σεζόν 2012-2013. 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, οποία αναφέρει:

«Λίγες μέρες πριν από τον πρώτο αγώνα με αντίπαλο την Rapid Vienna για τη φάση των Playoffs του UEFA Europa League 2012-2013, πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας για τις ανάγκες της UEFA.

Στη φωτογράφηση που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας, πριν από την απογευματινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές ντύθηκαν με την επίσημη εντός έδρας εμφάνιση της σεζόν 2012-2013, που έχει δημιουργήσει αποκλειστικά για τον ΠΑΟΚ η εταιρία UMBRO.

Η UEFA θα χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες της ομάδας, των ποδοσφαιριστών και του προπονητικού τιμ καθ όλη τη φετινή αγωνιστική περίοδο του UEFA Europa League στην επίσημη ιστοσελίδα της, στα επίσημα προγράμματα αγώνων και σε προβολή μέσω μάρκετινγκ».

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/



«Λύγισαν» οι νεαροί του Άρη απέναντι στη Ρόμα


Την ήττα με 3-0 γνώρισε ο Άρης απέναντι στην ισχυρή Ρόμα στο τελευταίο φιλικό τεστ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Ο Μάκης Κατσαβάκης παρέταξε την ομάδα με αρκετούς νεαρούς παίκτες, οι οποίοι είναι όλοι Έλληνες. Η σύνθεση της ομάδας: Βελλίδης, Ασλανίδης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Παπαστεριανός, Ηρακλής, Καπετάνος, Σουνάς, Νταμαρλής.

Το πρώτο 15άλεπτο κύλησε χωρίς κάτι ιδιαίτερο για τις δύο ομάδες. Η πρώτη καλή ευκαιρία ανήκε στον Άρη όταν ο Κασναφέρης δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Στεκέλενμπουργκ. Στο 21’ ο Σουνάς σούταρε έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνά ψηλά άουτ. Στο 25′ όμως ήρθε το γκολ για την Ρόμα και κόντρα στη ροή του ματς προηγήθηκε με δυνατό σουτ του Οσβάλντο. Στο 32’ και 37’ ο Βελλίδης είπε «όχι» σε σουτ των Μπαλζαρέτι και Λόπεζ και έτσι παρέμεινε το 1-0 μέχρι την ανάπαυλα με τους νεαρούς παίκτες να κάνουν αξιόλογη προσπάθεια.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η Ρόμα μπήκε πολύ δυνατά και έφτασε στο γκολ τρεις φορές σε διάστημα 10’,με τον Βελλίδη να είναι σε ετοιμότητα και να απομακρύνει τον κίνδυνο.
Η Ρόμα συνέχισε να πιέζει ασφυκτικά και διπλασίασε τα τέρματά της με κεφαλιά Μπράντλεϋ στο 71’ έπειτα από σέντρα του Ταντέι. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ντέστρο, στο 86’ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του μέχρι τότε κορυφαίου Βελλίδη.

Ο Μάκης Κατσαβάκης έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, όμως τόνισε ότι η ομάδα θέλει επειγόντως ενίσχυση, με τις μεταγγραφές να μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Οι συνθέσεις:

ΡΟΜΑ: Στεκέλενμπουργκ (74’ Λόμποντ), Πίρις (81’ Ντοντό), Μπουρντίσο, Κάσταν (61’ Ρομανιόλ), Μπαλτζαρέτι (61’ Ταντέι), Μπράντλεϊ, Ντε Ρόσι (61’ Φλορέντζι), Πιάνιτς (74’ Μαρκίνιο), Λόπες (74’ Λαμέλα), Οσβάλντο (74’ Ντέστρο), Τότι (61’ Μπόγιαν).

ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Ασλανίδης, Νταμαρλής, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης (80’ Αγγελούδης), Τριανταφυλλάκος, Σουνάς (46’ Μαργαρίτης) Παπαστεριανός (61’ Αντωνιάδης), Καπετάνος (59’ Γκέσιος), Ηρακλής (λ.τρ. 76’ Τσουκάνης).

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/