Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

AΡΗΣ: Αύριο η παρουσίαση της ομάδας μαζί με τον κόσμο


Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καλεί τον κόσμο της ομάδας να παρευρεθεί αύριο (19:00) στην παρουσίαση της ομάδας στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, σε συνεργασία με την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΛΩΝ ΑΡΗ και τον επίσημο χορηγό ένδυσης και υπόδησης UNDER ARMOUR, καλούν τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο Κλεάνθης Βικελίδης για την παρουσίαση της νέας φανέλας (Τρίτη 21/8, ώρα προσέλευσης 19:00).

Όλοι οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό team θα μεταβoύν στο Κλ.Βικελίδης μετά το πέρας της απογευματινής προπόνησης, λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ο καθιερωμένος αγιασμός και αμέσως μετά η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων, από το χορτάρι του Κλ.Βικελίδης, υπό το φως των προβολέων.

Ανοιχτή για το κοινό θα είναι η θύρα 7, ενώ όσοι συμμετέχουν στην εκδήλωση θα μπορούν να λάβουν μέρος σε κλήρωση δώρων που προσφέρει η UNDER ARMOUR (η κληρωτίδα θα βρίσκεται στο ARIS SPORTS CAFÉ).

Μετά το πέρας της εκδήλωσης αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών θα υπογράψει αυτόγραφα στο ARIS MEGASTORE το οποίο θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τις 23:00 (οι νέες εμφανίσεις θα διατίθενται από το κατάστημα από αύριο το απόγευμα).

Τέλος το ARIS BEER F.C. θα είναι ανοικτό από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ».

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου