Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Εξασφάλισε δελτία ο Άρης




Ο Άρης κατέθεσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην ΕΠΟ και παραλαμβάνει την Παρασκευή σε... μόνιμη βάση τα δελτία των ποδοσφαιριστών του, λύνοντας ένα πρόβλημα που απασχολούσε τους ανθρώπους της ομάδας.

Oι ''κίτρινοι'' είχαν προσωρινή άδεια για τη χρησιμοποίηση των δελτίων των παικτών της ομάδας και έπρεπε το αργότερο μέχρι τις 14 του Σεπτεμβρίου, να είχαν ξεπεράσει όλα τα προβλήματα για να μπορέσει η ΕΠΟ να συνεδριάσει και να αποφασίσει αν ο Άρης πληροί τις προϋποθέσεις για να πάρει μόνιμα τα δελτία.

Έτσι, η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να συλλέξει όλα τα απαραίτητα και έγγραφα και δικαιολογητικά και να πάρει τα δελτία, διώχνοντας έτσι το άγχος που θα είχε μέχρι τέλους σε περίπτωση ένστασης κάποιας ομάδας.


Πηγή: gazzetta.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Χαμόγελα για Γεωργιάδη και Φωτάκη



Ευχάριστα για τον Γιώργο Δώνη στην προπόνηση της Πέμπτης (13/9), με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να βλέπει τους Γιώργο Φωτάκη και Γιώργο Γεωργιάδη να επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Ο πρώτος είχε αντιμετώπισει πρόβλημα τις τελευταίες μέρες στους προσαγωγούς, ενώ ο δεύτερος είχε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Αμφότεροι πήραν μέρος στο πρόγραμμα της σημερινής μέρας και έτσι τέθηκαν στην διάθεση του Δώνη για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ακόμη οι Γκαρσία, Βιβιάν και Σαλπιγγίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα με χαλαρό τρέξιμο και θεραπεία και η κατάστασή τους βελτιώνεται σταθερά.

Τέλος να σημειωθεί πως οι Κουμάλο και Λάζαρ, μετά την επιστροφή τους από τις υποχρεώσεις που είχαν με τις Εθνικές τους ομάδες, ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα.

Πηγή: sport24.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Φιλική ισοπαλία του Αρη στο Κιλκίς








Παίζοντας με αρκετούς αναπληρωματικούς και νεαρούς παίκτες ο 'Αρης αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Κιλκισιακό, 1-1, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Κιλκίς.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν καλύτερη στο πρώτο μισό του ημιχρόνου με τον Τσουκάνη να σκοράρει στο 25΄ και να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για το δεύτερο γκολ. Στο τελευταίο 15λεπτο ο Κιλκισιακός ανέβασε την απόδοσή του και ισοφάρισε στην εκπνοή του πρώτου μέρους από στημένη φάση με τον Ντουντούκη. Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δυο ομάδες έκαναν πολλές αλλαγές με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του αγώνα.


ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής (90'Περπερίδης), Ευθυμιάδης, Κοτσαρής (88'Σερταρίδης), Ασημακίδης, Μαυροκεφαλίδης, Βασιλειάδης (65'Αποστολίδης), Κεφαλίδης, Στεφανίδης, Σουλτανίδης (90'Νικολαΐδης), Ντουντούκης (56'Κουραλίδης), Παπαδόπουλος (76'Ζαμπουντίδης).

ΑΡΗΣ: Γκούσεβ (61'Παπαδόπουλος), Ασλανίδης, Τσουκάνης (86'Ιγνατίδης), Γιανννίτσης, Αντωνιάδης, Ψυχογιός (61'Ποζίδης), Οικονομόπουλος, Καραγιάννης (46'Κοτσώνης), Ρένια (46'Γιώρης), Αγγελούδης, Κανούλας.


Πήγη: express.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Επαγγελματίας το ταλέντο του Άρη, Λευτέρης Μποχωρίδης



Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώσε ότι ο Λευτέρης Μποχωρίδης υπέγραψε σήμερα το πρωί (13/09) το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 4 χρόνων με την ομάδα, επικυρώνοντας έτσι την προφορική συμφωνία στην οποία είχαν έλθει οι δύο πλευρές.

Ο νεαρός παίκτης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΑΡΗ, την ομάδα της καρδιάς μου. Είναι κάτι που το ονειρευόμουν από μικρό παιδί και είμαι ευτυχισμένος για το γεγονός ότι ήρθε η ώρα να πραγματοποιηθεί το παιδικό μου όνειρο.

Στόχος μου είναι όσες ευκαιρίες πάρω να τις αξιοποιήσω και μέσα από πολύ δουλειά να δικαιώσω τους προπονητές και τον Πρόεδρο που με εμπιστεύθηκαν. Εύχομαι να αποδείξω μέσα στο γήπεδο αυτά που μπορώ να προσφέρω και η ομάδα μας να κάνει μία καλή χρονιά, εκπληρώνοντας τους στόχους που έχουμε θέσει με σκληρή δουλειά και ομαδικότητα».

Πηγή: basketplus.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε Κασελάκη και Νικολόπουλο



Ο Λεωνίδας Κασελάκης και ο Ντίνος Νικολόπουλος είναι και επίσημα παίκτες του ΠΑΟΚ όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον διεθνή Έλληνα καλαθοσφαιριστή Λεωνίδα Κασελάκη, o οποίος βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με την ομάδα, το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ακολουθήσει η επίσημη παρουσίασή του.
Ο Λεωνίδας Κασελάκης γεννήθηκε την 1η Ιουνίου του 1990 στην Αθήνα, έχει ύψος 2μ.01 και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νίκη Αμαρουσίου το 2004 και μετά από τρία χρόνια (2007), συνέχισε στον Ηλυσιακό, στον οποίο αγωνίστηκε μέχρι και την σεζόν 2011-12. Στην Α1 έχει 73 συμμετοχές και 322 πόντους (4,4 ανά αγώνα), ενώ μετρά και 100 συμμετοχές με όλες τις Εθνικές ομάδες. Πιο συγκεκριμένα, έχει 25 συμμετοχές (και 117 πόντους) με την Εθνική ομάδα των παίδων, 26 συμμετοχές (και 222 πόντους) με την Εθνική ομάδα των νέων ανδρών, 26 συμμετοχές (και 514 πόντους) με την Εθνική ομάδα των εφήβων και 2 συμμετοχές (και 30 πόντους) με την Εθνική ομάδα των ανδρών.

Διακρίσεις:

Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα των εφήβων το 2008 στο Ευρωμπάσκετ που έγινε στον Πύργο.

Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα των νέων ανδρών το 2009 στο Ευρωμπάσκετ που έγινε στη Ρόδο.

Αργυρό μετάλλιο με την Εθνική ομάδα των εφήβων το 2009 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έγινε στη Νέα Ζηλανδία».

« Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Ντίνο Νικολόπουλο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για την αγωνιστική περίοδο 2012-13. Ο Νικολόπουλος είναι ο τρίτος καλαθοσφαιριστής που συμμετείχε στο πρόγραμμα των Off Season προπονήσεων που έγινε τον περασμένο Μάιο και Ιούνιο στο PAOK Sports Arena και υπογράφει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Ο Κωνσταντίνος Νικολόπουλος γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 1988 στην Ξάνθη, έχει ύψος 1μ.88 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της Ξάνθης το 2005, συνέχισε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (2007-08), μετά αγωνίστηκε στην Επανομή (2008-10) και τα δύο τελευταία χρόνια (2010-12) στη ΜΕΝΤ».

Πηγή: basketplus.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/