Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

«Άκυρο» της ΕΠΟ στον Άρη, κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών!


Μπλεξίματα φαίνεται πως θα έχει ο Άρης με την υπόθεση του Ευθύμη Κουλουχέρη, καθώς η ΕΠΟ δεν αναγνωρίζει την προσωρινή διαταγή του άρθρου 99 και το φάσμα της αφαίρεσης βαθμών είναι ορατό.

Άρης: Αγωνία για τις δικαστικές υποθέσεις με Σηφάκη και Κουλουχέρη



Το θέμα των οφειλών στον Θέμη Κουλουχέρη παραμένει ανοιχτό. Ο Άρης έδωσε μια σκληρή δικαστική μάχη, ο παίκτης επιμένει να ζητάει τα χρήματα των τριών δόσεων που του οφείλονται και όσο το ζήτημα δεν τακτοποιείται, οι κίτρινοι κινδυνεύουν…

Όπως είναι γνωστό, ο 31χρονος αμυντικός ζητάει μηδενισμό και αφαίρεση βαθμών από τον Άρη, για την μη καταβολή των 90.000 ευρώ, που αφορούν τρεις δόσεις από τα οφειλόμενα. Μετά τις νομικές ενέργειες που έκανε ο Άρης και με δεδομένο ότι αδυνατεί να βρει τόσα χρήματα, ζήτησε νέο διακανονισμό και το θέμα είναι ανοιχτό, τη στιγμή που η υπόθεση έχει εκδικαστεί και αναμένεται η απόφαση.

Ο Άρης θα εξαντλήσει σήμερα όσες πιθανότητες έχει, είτε ερχόμενος σε συμβιβασμό με τον παίκτη, είτε ζητώντας παράταση χρόνου, από τη στιγμή που βρίσκεται στον… προθάλαμο του άρθρου 99. Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Γρόλλιος κατέθεσε χθες στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ τα συμπληρωματικά υπομνήματα σε ότι αφορά την υπόθεση του Κουλουχέρη. Η κίτρινη ΠΑΕ περιμένει από την επιτροπή να αποδεχτεί την προσωρινή διαταγή αναστολής πληρωμών, παρότι από την ΕΠΟ δημιουργείται κλίμα ότι δεν αναγνωρίζονται αποφάσεις πολιτικών δικαστηρίων

Εκτός της περίπτωσης του Κουλουχέρη ο Άρης έχει άλλες δύο υποθέσεις με τον Σηφάκη και τον μάνατζερ του Μενδρινού. Σήμερα εκδικάζεται η έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ κατά της πρωτόδικης απόφασης που επιδίκασε στον Κρητικό γκολκίπερ περίπου το ποσό του 1 εκατ. ευρώ. Από αυτά 180.000 ευρώ ήταν τα δεδουλευμένα και 800.000 ευρώ η ρήτρα που του επιδικάστηκε. Ακόμη μια δύσκολη περίπτωση, όπως κι αυτή του μάνατζερ Αλέξη Κοταρίδη, ο οποίος ζητάει την προμήθειά του στην υπόθεση του Κώστα Μενδρινού, απειλώντας, μάλιστα, με την επιβολή ποινών στον Άρη (αφαίρεση βαθμών, μηδενισμός), κάτι ανάλογο με αυτή του Κουλουχέρη.

Και σε αυτό το δύσκολο μέτωπο, οι κίτρινοι θα εκπροσωπηθούν από τον Χρήστο Γρόλλιο ελπίζοντας ότι θα τα καταφέρουν με επιτυχία.

Πηγή: pressaris.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Μπάσκετ: KAE ΠΑΟΚ: "Ειλικρινή συγγνώμη στον κόσμο..."



Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της ζητά συγγνώμη από τους φίλους του "Δικεφάλου" για τον αποκλεισμό από τα Τρίκαλα στο Κύπελλο Ελλάδος.

Συγκεκριμένα αναφέρεται:

"Όλοι εμείς στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, διοίκηση, παίκτες και προπονητές θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας για την χθεσινή τους παρουσία και την συμπαράσταση τους στον αγώνα κυπέλλου με την ομάδα των Τρικάλων. Επίσης θα θέλαμε να τους ζητήσουμε και μία ειλικρινή συγγνώμη γιατί δεν καταφέραμε να τους κάνουμε χαρούμενους με το αποτέλεσμα του αγώνα και να τους υποσχεθούμε ότι όλοι μας θα δουλέψουμε σκληρά ώστε εμφανίσεις σαν την χθεσινή θα είναι παρενθέσεις στην πορεία της ομάδας. Ξέραμε από την αρχή της σεζόν πόσο δύσκολο είναι το φετινό μας εγχείρημα αλλά είμαστε όλοι εδώ για να το στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις εντός και εκτός γηπέδου. Σε καμία περίπτωση η αποτυχία αυτή δεν πρέπει να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στην προσπάθεια ανάκαμψης της ομάδας και στηνανάγκη στήριξης από όλους".

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

ΠΑΟΚ: Πορεία διαμαρτυρίας για τους φυλακισμένους οπαδούς πριν το ντέρμπυ



Οι οργανωμένοι σύνδεσμοι οπαδών του ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή του γνωστοποίησαν πως πριν από την αναμέτρηση του «Δικεφάλου» με τον Άρη θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο και πορεία προς το γήπεδο της Τούμπας ως ένδειξη συμπαράστασης προς τους φυλακισμένους οπαδούς της ομάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. διοργανώνουν πορεία αλληλεγγύης για τα φυλακισμένα ΑΔΕΡΦΙΑ μας την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου από τον Λευκό Πύργο προς τον Ναό της Τούμπας και ώρα 17.00.
Καλούνται ΟΛΑ τα λεωφορεία που θα εκδράμουν από την επαρχία για τον αγώνα να παραβρεθούν στον τόπο συγκέντρωσης αλλά και όλος ο ΠΑΟΚτσήδικος κόσμος να διαδηλώσει ενάντια στην αποδεδειγμένα στοχοποίηση του ΛΑΟΥ του Π.Α.Ο.Κ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ KAI ΔΙΚΑIΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ».

Πηγή: metrosport.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Ανακοίνωσε Σούπιτς ο Ηρακλής




Ο Ηρακλής συνεχίζει ακάθεκτος το μεταγραφικό του «κρεσέντο»... Ο «Γηραιός» ανακοίνωσε πριν από λίγο την απόκτηση του 28χρονου κεντρικού αμυντικού, Ζόραν Σούπιτς, ο οποίος αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα στις 14:00, μαζί με τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Ο γεννημένος στο Σεράγεβο οπισθοφύλακας πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Σπάρτα Πράγας, ενώ οι δύο προηγούμενες ομάδες της καριέρας του ήταν η Νόβι Πάζαρ και η Μπόρτσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Zoran Šupić. Ο Zoran Šupić είναι 28 χρονών και παίζει στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Ο Σέρβος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα της OFK Beograd το 2002 μέχρι το 2007.Στην συνέχεια έπαιξε στην Gyori ETO FC από το 2007 εώς το 2011 με συνολικά 50 εμφανίσεις Την επόμενη χρονιά ήταν στην ομάδα της Novi Pazar με 10 συμμετοχές και πέρσι έπαιξε στην BSK Borca».

Πηγή: metrosport.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Σούπερ Λιγκ: Oριστικά αναδιάρθρωση!




Με συντριπτική πλειοψηφία η Σούπερ Λίγκα αποφάσισε υπέρ της αναδιάρθρωσης και έτσι το επόμενο πρωτάθλημα θα γίνει με 18 ομάδες, ενώ φέτος θα υποβιβαστούν δύο!

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά και από την συμφωνία με τον ΟΠΑΠ, η Σούπερ Λίγκα ψήφισε υπέρ της αναδιάρθρωσης για την επόμενη περίοδο, ώστε να γίνουν 18 οι ομάδες. Κατά της αναδιάρθωσης ψήφισε μόνο ο Παναθηναϊκός, ενώ απείχε η Ξάνθη. Αυτό σημαίνει ότι πλέον θα παίξουν στην Football League, o Hρακλής, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή:

Η Γ.Σ. της Super League αποδέχθηκε το αίτημα περί αύξησης των ομάδων από 16 σε 18 την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2013-2014 και τον υποβιβασμό 2 ομάδων από τη Super League στη Football League την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Μειοψήφισε η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και απείχε της ψηφοφορίας η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ.

Πηγή: gazzetta.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

«Όχι» της ΕΛΑΣ για 1.000 οπαδούς του Άρη στην Τούμπα


Κοινή γραμμή τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του Άρη είναι να βρεθούν οπαδοί και των δύο ομάδων στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στην Τούμπα, όμως αυτό δεν μοιάζει εφικτό να συμβεί. Αν και οι "αιώνιοι" αντίπαλοι έχουν συμφωνήσει, η Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης απέρριψε το συγκεκριμένο αίτημα.