Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

«Άκυρο» της ΕΠΟ στον Άρη, κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών!


Μπλεξίματα φαίνεται πως θα έχει ο Άρης με την υπόθεση του Ευθύμη Κουλουχέρη, καθώς η ΕΠΟ δεν αναγνωρίζει την προσωρινή διαταγή του άρθρου 99 και το φάσμα της αφαίρεσης βαθμών είναι ορατό.


Oι «κίτρινοι» εξακολουθούν να έχουν ανοιχτό μέτωπο με τον πρώην παίκτη τους -και πλέον του Πανιωνίου. Ο ίδιος μάλιστα δεν δέχεται κανένα συμβιβασμό και ζητάει να του καταβληθεί όλο το οφειλόμενο ποσό, κάτι που σημαίνει πως ο Άρης κινδυνεύει άμεσα με αφαίρεση βαθμών.

Μετά την ένταξη ωστόσο της ΠΑΕ στο άρθρο 99 και την προσωρινή διαταγή για δίμηνη αναστολή απαιτήσεων από τρίτους, οι άνθρωποι του συλλόγου κατέθεσαν τα σχετικά υπομνήματα στην ΕΠΟ για να βάλουν στον «πάγο» την υπόθεσηΚουλουχέρη.

Όπως ωστόσο αναφέρει το «dikisports», ηΕλληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν αναγνωρίζει το συγκεκριμένο άρθρο, κάτι που αν τελικά επιβεβαιωθεί, θα φέρει τους Θεσσαλονίκειςμε την... πλάτη στον τοίχο και τον κίνδυνο φυσικά της αφαίρεσης βαθμών να βρίσκεται προ των πυλών. Εξάλλου έχει ήδη διαμηνυθεί στον παίκτη ότι δεν υπάρχει αυτή την στιγμή η δυνατότητα να του καταβληθούν και οι 90.000 ευρώ που του οφείλονται.

Πηγή: gazzetta.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου