Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ με ΑΕΚ ο Γεωργιάδης!



Χωρίς τον Γιώργο Γεωργιάδη θα παραταχθεί στο σαββατιάτικο (20/10) ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, μιας και ο μεσοεπιθετικός του «δικέφαλου» ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα.

Συγκεκριμένα, ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ παραπονέθηκε μετά το τέλος της προπόνησης για ενοχλήσεις στο πέλμα και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Ετσι σ' αυτές αποδείχθηκε πως έχει οστικό οίδημα στο κυβοειδές του αριστερού ποδιού - κάτω από τον αστράγαλο δηλαδή - και ο χρόνος αποθεραπείας του εκτιμάται σε 7-10 ημέρες.

Από κει και πέρα στα της προπόνησης, οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά και μετά το τέλος του προγράμματος ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή για τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην «Ενωση», από την οποία λείπουν τελικά τα ονόματα των Γκαρσία και Βιβιάν.

Ο Ουρουγουανός κρίθηκε πως ακόμη δεν είναι έτοιμος και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί εν όψει του ματς με την Κέρκυρα που δεν θα είναι διαθέσιμος ο Κάτσε.

Περισσότερες αθλητικές ειδήσεις: lpyrgos-sports.blogspot.com

Αναστασιάδης: «Όλοι πιστεύουν στην υπέρβαση του ΠΑΟΚ»



Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ έχει πλέον όλα τα φόντα για να κάνει την υπέρβαση, εξέφρασε ο άλλοτε προπονητής του, Αγγελος Αναστασιάδης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Super FM των Ιωαννίνων, ο πολύπειρος προπονητής ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων: «Όλα θα πάνε μια χαρά για τον ΠΑΟΚ. Τα τελευταία 30 χρόνια, η ομάδα δεν είχε διοίκηση που να μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις. Ήταν διοικήσεις για να παίρνουν και όχι να δίνουν ή τέλος πάντων δεν μπορούσαν να δώσουν αυτά που περίμενε ο κόσμος. Τώρα όμως, υπάρχει ένας άνθρωπος έντιμος, ένας καλός προπονητής, ο κόσμος και η δυναμική. Απέναντι, εκτός από τον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλα προβλήματα, είναι μεγάλη ομάδα, όπως και η ΑΕΚ, αλλά δεν είναι μέσα στη μοίρα των άλλων, όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Όλα θα είναι θετικά. Όλος ο κόσμος στην Θεσσαλονίκη και οι απανταχού Θεσσαλονικείς πιστεύουν στην υπέρβαση».

Περισσότερες αθλητικές ειδήσεις: lpyrgos-sports.blogspot.com

Άρης: Κλειστά χαρτιά από Πασιαλή-Μπουγιουκλή



Με δοκιμές σε συστήματα, και όχι σε συγκεκριμένα σχήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή απογευματινή προπόνηση των «κίτρινων» ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, στον Άρη δοκίμασαν διάφορα συστήματα, αλλά όχι σχήματα στην προπόνηση της Πέμπτης (18/10). Το τεχνικό δίδυμο των Πασσιαλή-Μπουγιουκλή δεν έχει αποκαλύψει ακόμη τα πλάνα του σχετικά με το πρόσωπα που πρόκειται να παρατάξει στην αρχική ενδεκάδα, κάτι το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί την τελευταία στιγμή.

Περισσότερες αθλητικές ειδήσεις: lpyrgos-sports.blogspot.com