Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Μπάσκετ: Στον ΠΑΟΚ ο Χαριτόπουλος!


 Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την μεταγραφή του Δημήτρη Χαριτόπουλου, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα ύστερα από τέσσερα χρόνια και θα φορά την ασπρόμαυρη φανέλα μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου.

Η επίσημη παρουσίαση του Χαριτόπουλου θα πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες ενώ ο ίδιος ο παίκτης τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος που συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ και ότι νιώθει στην ομάδα αυτή σαν στο σπίτι του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Χαριτόπουλο, για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος που είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ για δύο χρόνια (2006-08), συμμετείχε και στην προετοιμασία της ομάδας τη φετινή περίοδο μέχρι και το πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν και επανέρχεται ξανά από αύριο στο πρόγραμμα της ομάδας.

Με την ευκαιρία της νέας συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Χαριτόπουλος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΠΑΟΚ, αν και με την συμμετοχή μου στην προετοιμασία της ομάδας και το κλίμα που υπήρχε, δεν αισθάνθηκα ότι έφυγα ποτέ. Τον ΠΑΟΚ τον νιώθω σαν σπίτι μου, γιατί έτσι ακριβώς με έκαναν να τον αισθάνομαι οι άνθρωποί του, που έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό κλίμα σε όλη την ομάδα».

Πηγή: gazzetta.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Mπάσκετ: Στον «αέρα» το τζάμπολ της Α1!



Ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α1 το οποίο προγραμματισμένο να κάνει τζάμπολ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο! Κι αυτό γιατί δεν βρέθηκε λύση στο οικονομικό στην επαφή που είχαν σήμερα Δευτέρα (1/10) ΕΣΑΚΕ και ΕΡΤ. 

Οι 12 από τις 14 ομάδες (σ.σ. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν δικά τους ξεχωριστά συμβόλαια) ήταν πολύ δυσαρεστημένες από την πρόταση της κρατικής τηλεόρασης η οποία ήταν πολύ χαμηλή, τόσο ώστε να μην είναι σε θέση να «βγάλουν» τη φετινή σεζόν.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι μεγάλο κομμάτι του προϋπολογισμού σχεδόν όλων των ομάδων βασίζεται εν πολλοίς στο τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Σήμερα η ΕΡΤ κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση, η οποία όμως και πάλι απείχε κατά πολύ από τα όσα ήθελαν οι 12 ομάδες και έτσι το τζάμπολ στο νέο πρωτάθλημα είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα γίνει το ερχόμενο σαββατοκύριακο.


Πηγή: sentragoal.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Χάντμπωλ: Με το δεξί η ΑΕΚ!



Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα χάντμπολ η ΑΕΚ, η οποία επιβλήθηκε με 26-20 της ΧΑΝΘ στο κλειστό του Βύρωνα. Ο αγώνας διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων από πέρσι.

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν μουδιασμένα το ματς, ωστόσο, στο φινάλε του ημιχρόνου η Ενωση φόρτσαρε κι έκλεισε το ημίχρονο στο +5 (15-10).

Η ΧΑΝΘ μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και μείωσε σε 17-14, όμως οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν ταχύτητα και καθάρισαν με συνοπτικές διαδικασίες το ματς με το τελικό 26-20 να αποτυπώνει ανάγλυφα την εικόνα του αγώνα.

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 5, Γεωργιάδης 9, Γιαννόπουλος 2, Μπαλωμένος 3, Τσακνής, Συγγάρης, Ασαρίδης, Οικονόμου 1, Αλβανός 3, Τσαούσης, Παπαδιονυσίου 1, Κουρέτας 1, Παπαδόπουλος 1, Χερουβείμ

ΧΑΝΘ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Λοϊζος, Τζινέρης, Τσαβδάρης, Σπυρόπουλος 2, Σαρηγιαννίδης 1, Παπαδόπουλος Θ. 1, Παπαδόπουλος Π., Λάππας, Ιωαννίδης, Κουρουμλίδης 2, Μπουκοβίνας, Αργυρίου 1, Κόντης 4, Τάτσης 3, Δέσπος, Ανανιάδης 6, Παπαδόπουλος

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης, σχολίασε πως: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αμυντική λειτουργίας της ομάδας, ειδικότερα μετά το 17'. Απλά, στην επίθεση δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Ο χρόνος κυλάει υπέρ μας, οι παίκτες που ήρθαν από το εξωτερικό χρειάζονται χρόνο να επιστρέψουν στην ελληνική πραγματικότητα και να αναλάβουν άλλους ρόλους από αυτούς που είχαν συνηθίσει».

Από την πλευρά του ο προπονητής της ΧΑΝΘ, Στέλιος Σεϊρεκίδης, υποστήριξε: «Παρά τις απουσίες μας, σταθήκαμε καλά. Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε κάποια λάθη. Είμαστε ακόμα στην αρχή».

Πηγή: sentragoal.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Bόλλεϋ: Ο ΠΑΟΚ «λύγισε» τον Αρη στο τάι μπρέικ



Μετά από ένα παιχνίδι που διήρκεσε περίπου 2.5 ώρες, ο ΠΑΟΚ έκαμψε την αντίσταση του Αρη στο τάι μπρέικ και με 3-2 σετ κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι του Γ' ομίλου για το Λιγκ Καπ.

Η εξέλιξη ήταν συγκλονιστική με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει τα δύο πρώτα σετ και να δείχνει ότι πάει για μια άνετη επικράτηση, αλλά ο Αρης απάντησε και πήρε τα δύο επόμενα. Τελικά ψυχραιμότερος στο τάι μπρέικ αποδείχθηκε ο «δικέφαλος», επικρατώντας με 3-2.

Υπενθυμίζεται ότι στον όμιλο εκτός των δύο «αιωνίων» της Θεσσαλονίκης, συμμετέχουν συμμετέχει και η Λαμία και η Λαμία. Την (18.00) στη Μίκρα ο Άρης θα παίξει με τη Λαμία και την Τετάρτη (16.00) ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Λαμία. Στο final-4 προκρίνεται η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο.

Τα σετ: 25-21, 25-22, 25-27, 22-25, 15-11

Πηγή: sentragoal.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Mέσι:«Προτιμώ να κερδίζω τίτλους με την ομάδα παρά ατομικά βραβεία»



«Όταν αποσυρθώ ελπίζω να με θυμούνται ως έναν σεμνό άνθρωπο. Θέλω να πετυχαίνω γκολ, αλλά μου αρέσει επίσης να κάνω φίλους τους συμπαίκτες μου», δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι, εκ των κορυφαίων παικτών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα εξήγησε, σε συνέντευξή του στην ισπανική «Pais», πως αυτό που τον ανησυχεί περισσότερο είναι... «αν είμαι καλός άνθρωπος παρά αν είμαι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Όταν όλα τελειώσουν, τι από τα δύο θα μείνει στον κόσμο;»

Προσθέτοντας πως: «Προτιμώ να κερδίζω τίτλους με την ομάδα παρά ατομικά βραβεία. Και ούτε με ενδιαφέρει αν θα πετύχω περισσότερα γκολ σε σχέση με τους άλλους».

Ο 25χρονος Αργεντίνος ανέφερε επίσης πως το πιο σημαντικό από όλα, τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι η αναμονή του ερχομού του γιου του μέσα στον μήνα, τον οποίο θα ονομάσει Τιάγκο.

Ο Μέσι σχολίασε και τη συνεργασία του με τον Τίτο Βιλανόβα θυμίζοντας πως... «Μου άρεσε που ήταν ο Τίτο ο αντικαταστάτης του Πεπ. Τον γνωρίζω από πιτσιρικάς. Ο Τίτο ήταν ο πρώτος που πίστεψε σε μένα. Όταν ήμουν στον πάγκο, εκείνος με έκανε βασικό (σ.σ. στην ομάδα κάτω των 16)».

Από την κουβέντα δεν έλειψε το Κυριακάτικο clasico με τη Ρεάμ Μαδρίτης, με τον άσο της Μπάρτσα να λέει: «Είναι ό,τι καλύτερο να κερδίζεις την Ρεάλ. Η ομάδα της Μαδρίτης έχει τρομερή επίθεση, με γρήγορους παίκτες που αν πάρουν την μπάλα από την άμυνα μπορούν σε πέντε δευτερόλεπτα να πετύχουν γκολ»!

Πηγή: sentragoal.gr

Νέο σήμα του ΠΑΟΚ στην ασπρόμαυρη φανέλα



Συλλεκτική είναι η "ασπρόμαυρη" ριγέ φανέλα που φορέθηκε στον αγώνα με τον Αρη. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την φανέλα που φορούσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ τη σεζόν της κατάκτησης του πρώτου πρωταθλήματος που κατέκτησε η ομάδα το 1976.

Αξίζει να σημειωθεί πώς το συγκεκριμένο σήμα υπάρχει μόνο στην ριγέ ασπρόμαυρη φανέλα.

Πηγή: sport24.gr

Κάκος: «Με έβρισε ο Δώνης»



Μπορεί ο ΠΑΟΚ να ήταν ο θριαμβευτής στο ντέρμπι με τον Άρη, όμως το φύλλο αγώνος «καίει» τον Γιώργο Δώνη, αφού ο Κάκος αναφέρει ότι τον έβρισε και κινήθηκε εναντίον του.

Ο διεθνής διαιτητής γράφει παράλληλα πως απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Γιώργο Κατσικά, καθώς Επρόκειτο για... βίαιο παιχνίδι, ενώ σχετικά με την αποβολή στον Λόρενς, την αιτιολογεί με την απώθηση αντιπάλου.

Αξιοσημείωτα ωστόσο τα όσα υποστηρίζει για τον Γιώργο Δώνη, καθώς στο φύλλο αγώνος ανέφερε ότι: «Αποβλήθηκε στο 96΄ με υπόδειξη του τέταρτου διαιτητή γιατί εξήλθε της τεχνικής περιοχής και από απόσταση αναπνοής με εξύβρισε. Κατά την αποχώρηση στην φυσούνα με περίμενε και κινήθηκε εναντίον μου…».


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

ΠΑΕ ΑΡΗΣ: «Το σχόλιο Αθανασιάδη βρήκε υποστηρικτές»



Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για το σλόγκαν που βγήκε στα μάτριξ της Τούμπας αλλά και για ορισμένες συμπεριφορές που ενόχλησαν τους ανθρώπους της.

Πιο συγεκριμένα στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Άρης στο Facebook αναρτήθηκε η εξής ανακοίνωση: «Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Το προκλητικό σχόλιο του ποδοσφαιριστή Αθανασιάδη -απ' ό,τι φαίνεται- βρήκε υποστηρικτές ανάμεσα στους υπευθύνους διεξαγωγής του παιχνιδιού από την γηπεδούχο ΠΑΕ, καθώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα στον ηλεκτρονικό πίνακα του γηπέδου αναγράφηκε το συγκεκριμένο σλόγκαν.

Η αμεσότητα του συγκεκριμένου σλόγκαν ήρθε να επιβεβαιωθεί και στη φυσούνα, όπου οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, Παπαστεριανός και Νταμαρλής, δέχτηκαν άνανδρη επίθεση και χτυπήθηκαν από ανθρώπους της ασφάλειας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καταδικάζει τις παραπάνω ακραίες συμπεριφορές και περιμένει την αντίδραση από τους αρμόδιους φορείς και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Υ.Γ. Σεβόμενοι την μνήμη των αδικοχαμένων οπαδών στα Τέμπη, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ παρέδωσε στεφάνι, το οποίο για άγνωστο λόγο δεν κατατέθηκε ποτέ».



Σούπερ Λίγκα: Αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής



Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο οποίος συνέτριψε τον Άρη με 4-1. Συνεχίζει να έχει το απόλυτο νικών ο Ολυμπιακός περνώντας πολύ δύσκολα με 0-1 από την έδρα του Ατρομήτου. Ακόμη μία απογοητευτική εμφάνιση για τον Παναθηναϊκό, καθώς υποχρεώθηκε σε νέα ισοπαλία(0-0) αυτή τη φορά με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΕΡΚΥΡΑ - Ο.Φ.Η. 2-1 (Αγρίτης 29',Γιάντσης 32'/ Γκουέδες 76')

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - A.E.K. 1-0 (Καπάνταης 16')

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1 ( Φουστέρ 32')

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 0-1 ( Καλτσας 52')

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-0

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 3-2 ( Γκλέισον 47' αυτ, Λόρενς Ντοε 84', 91'/ Γκλέισον 11', Βασιλακάκης 89')

Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ 4-1 ( Λόρενς 12' ,Κατσικάς 23', Φωτάκης 30', Αθανασιάδης 43', Αγκάνθο 39' )

Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Πρέμιερ Λιγκ: Όλα τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής





Η Τσέλσι ήταν η μεγάλη νικήτρια στο Λονδρέζικο ντέρμπι με γκολ του Τόρρες με πλασέ στην κίνηση και του Μάτα έπειτα από εκτέλεση φάουλ( η μπάλα βρήκε και στον Κοσιελνί). Νωρίτερα είχε μειώσει η Άρσεναλ με τον Ζερβινιό.

Στο άλλο μεγάλο ντέρμπυ της αγωνιστικής η Τότεναμ ''άλωσε'' το Ολντ Τράφορντ με 3-2. Τα ''σπιρούνια'' προηγήθηκαν μόλις στο 3΄με τον Βερτόχεν και διπλασίασν τα τέρματά τους με τον Μπέιλ. Σε ένα τρίλεπτο φωτιά ο Νάνι μείωσε σε 2-1 με τον Ντέμπσει στο επόμενο λεπτό να κάνει το 3-1 και τον Καγκάβα αμέσως μετά να διαμορφώνει το τελικό 3-2.

Η Σίτυ δυσκολεύτηκε απέναντι στην αξιόμαχη Φούλαμ και τελικά πήρε τη νίκη με γκολ του Τζέκο στο 80'. Η Φούλαμ προηγήθηκε στο 10' με πέναλτι του Πέτριτς, ενώ στο 44' ο Αγκουέρο ισοφάρισε για τους ''πολίτες''.

Η Λίβερπουλ πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με το εντυπωσιακό 5-2 στην έδρα της Νόργουιτς. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Σουάρεζ με χατ-τρικ ενώ από ένα γκολ σημείωσαν Τζέραρντ και Σαχίν.

Σάββατο

Άρσεναλ - Τσέλσι 1-2 (42' Ζερβινιό / 20' Τόρες, 53' Μάτα)

Έβερτον - Σαουθάμπτον 3-1 (25' Όσμαν, 32' και 38' Γέλαβιτς / 6' Γκαστόν Ραμίρες)

Φούλαμ - Μάντσεστερ Σίτι 1-2 (10' πέν. Πέτριτς / 44' Αγκουέρο, 87' Ντζέκο)

Νόριτς - Λίβερπουλ 2-5 (61' Μόρισον, 87' Χολτ / 2', 38' και 57' Λουίς Σουάρες, 47' Σαχίν, 68' Τζέραρντ)

Ρέντινγκ - Νιούκαστλ 2-2 (62' Χαντ, 87' Κεμπέ / 59' και 83' Ντεμπά Μπα)

Στόουκ - Σουόνσι 2-0 (12' και 36' Κράουτς)

Σάντερλαντ - Γουίγκαν 1-0 (51' Στίβεν Φλέτσερ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ 2-3 (51' Νανί, 53' Καγκάουα / 3' Βερτόνχεν, 32' Μπέιλ, 52' Ντέμπσεϊ)


Κυριακή


Άστον Βίλα - Γουέστ Μπρομ 1-1 (80' Ντάρεν Μπεντ / 51' Σέιν Λονγκ)


Δευτέρα

ΚΠΡ - Γουέστ Χαμ (22:00)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Όλα τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής



Η Μπαρτσελόνα πέτυχε σπουδαία ανατροπή χτες στο ''Σάντσεθ Πιθχουάν'' με 3-2 έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φάμπρεγκας με 2 γκολ και μία κερδισμένη αποβολή (άδικη). Το γκολ της ανατροπής πέτυχε ο Βίγια στις καθυστερήσεις.

Η Ρεάλ νίκησε με 5-1 την Ντεπορτίβο στην Μαδρίτη, έφτασε στους 10 βαθμούς, έτσι θα πάει την επόμενηΚυριακή στο -8 από την Μπαρτσελόνα να την αντιμετωπίσει στο "Καμπ Νόου".

Επειδή θέατρο δεν ξέρει να κάνει μόνο ο Φάμπρεγκας(κέρδισε χτες την αποβολή στο ματς με τη Σεβίλλη), το πέναλτι αυτό ήρθε από... βουτιά του Άνχελ ντι Μαρία.

Επαφή υπήρχε και ήταν πάνω στην γραμμή (όχι εκτός περιοχής δηλαδή), αλλά ουσιαστικά ο Αργεντινός με την πτώση του κερδίζει το πέναλτι. Ο Ρονάλντο πέτυχε χα-τρικ με δύο πέναλτι, ενώ τα υπόλοιπα τέρματα πέτυχαν οι Πέπε και Ντι Μαρία.

Μεγάλη νίκη μέσα στην έδρας της Εσπανιόλ πανηγύρισε η Ατλέτικο με γκολ του Ραούλ Γκαρσία.

Το αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 29/9

Βαλένθια-Σαραγόσα 2-0
(12' Φεγκούλι, 59' Βιέρα)
Μάλαγα-Μπέτις 4-0
(13' πεν. Χοακίν, 28' Σαβιόλα, 72' αυτ. Αμάγια, 74' Ισκο)
Σοσιεδάδ-Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-0
(62' Γκριζμάν, 72' πεν. Βέλα)
Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα 2-3
(26' Τροχόβσκι, 48' Νεγρέδο / 53', 89' Φάμπρεγκας, 93' Βίγια)

Κυριακή, 30/9

Γρανάδα-Θέλτα 2-1
(11' πεν. Σικουέιρα, 17' Τόρχε – 20' Ασπας)
Βαγιαδολίδ-Ράγιο Βαγιεκάνο 6-1
(10' Μπουένο, 13', 86' Μανούτσο, 21', 56' Όσκαρ, 37' Ρουκάβινα - 5' Ντομίνγκεζ)

Οσασούνα-Λεβάντε 4-0
(55' Αρμεντέρος, 82' Λαμά, 89' πεν. Τιμόρ, 90' Νίνο)

Ρεάλ Μαδρίτης-Λα Κορούνια 5-1 (23' πέν., 44' και 84' πέν. Κρ. Ρονάλντο, 38' Ντι Μαρία, 66' Πέπε / 16' Ρίκι)
Εσπανιόλ-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1 (30' Ραούλ Γκαρσία)

Δευτέρα 1/10
Χετάφε - Μαγιόρκα (22:30)

Πηγή: sport24.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Αθανασιάδης: «Αν δεν καταλαβαίνετε την καζούρα...»



Απάντηση στο θέμα που δημιουργήθηκε με την ανάρτηση που έκανε χθες (30/09) στο Twitter έδωσε ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ επέμεινε στο ότι ήταν μια πλάκα που έκανε, λέγοντας ότι δεν φταίει αν οι αντίπαλοι οπαδοί δεν μπορούν να κατανοήσουν τις προθέσεις του.

«Όπως έγραψα και στο Twitter το ήθος μου το έχω δείξει μέσα στο γήπεδο. Αν οι αντίπαλοι οπαδοί δεν μπορούν να καταλάβουν την καζούρα, δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό».

Επίσης ανέφερε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο που μας έδωσαν δύναμη να πάρουμε το τρίποντο. Το αξίζαμε. Παρουσιαστήκαμε δυνατοί και συγκεντρωμένοι. Μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη είπαμε ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Δεν έχουμε κάνει κάτι σημαντικό, αλλά δουλεύουμε για να φτάσουμε ψηλά. Ξέραμε ότι αν σκοράρουμε στο πρώτο τέταρτο η νίκη θα ερχόταν πιο εύκολα, όπως αποδείχτηκε».

Για τα νεύρα: «Πάντα τέτοια ντέρμπι έχουν εντάσεις και νεύρα. Ευτυχώς στο τέλος τα πράγματα ηρέμησαν».

Για το ματς με τον ΟΦΗ που ακολουθεί: «Θα ηρεμήσουμε και με δουλειά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα ακόμα τρίποντο για να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία».

Για το αν οι «ασπρόμαυροι» είχαν το έξτρα κίνητρο λόγω της παρουσίας του μεγαλομετόχου, Ιβάν Σαββίδη: «Σίγουρα είναι χαρά μας να είναι δίπλα μας και να μας βλέπει ο νέος ιδιοκτήτης».


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Κατσικάς: «Εκτέθηκα στον κόσμο, ζητώ συγγνώμη»



Μπορεί ο Γιώργος Κατσικάς να πέτυχε το ένα από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του και ο ΠΑΟΚ να κέρδισε 4-1, όμως ο ίδιος δεν είναι χαρούμενος, αφού εκτέθηκε με την αποβολή του, όπως δήλωσε μετά τη λήξη του ματς. Μάλιστα, ζήτησε και συγγνώμη για την εξέλιξη αυτή.

«Πρώτη φορά μου συμβαίνει να εκτεθώ εντός αγωνιστικού χώρου. Δε θα πω ότι είμαι χαρούμενος επειδή πέτυχα ένα γκολ και κέρδισε η ομάδα. Δεν μπορώ να εκφράσω χαρά γιατί εκτέθηκα στην ομάδα και στον κόσμο και ζητώ συγγνώμη. Έβριζαν και προκαλούσαν και με ανάγκασαν να πω κακά πράγματα και να εκτεθώ».

Για το ματς: «Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε πολύ δυνατά. Σκοράραμε στο δεκάλεπτο και αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση και καταφέραμε να κλείσουμε τον αντίπαλο στο ένα μισό».

Για τη νίκη: «Μας δίνει μεγαλύτερη ώθηση το ότι έχουμε κερδίσει τρία σερί. Ελπίζω και στη συνέχεια να κερδίζουμε ειδικά στην έδρα μας να μη χάσουμε ούτε βαθμό και να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά».

Για την παρουσία Σαββίδη: «Όλοι όσοι βρίσκονται εδώ μας δίνουν ώθηση και αυτοπεποίθηση με την παρουσία τους».

Πηγή: gazzetta.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com



Καπετάνος: «Δεν γίνεται 18χρονα να βρίζουν μάνες!»



Έξαλλος ήταν ο Κώστας Καπετάνος μετά το τέλος της αναμέτρησης με κάποιους από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, υποστηρίζοντας ότι έβριζαν χυδαία τον ίδιο και τους υπόλοιπους παίκτες του Αρη, ειδικά προς το τέλος του ματς που υπήρξε και η μεγάλη ένταση.

«Θέλω να πω ότι δεν γίνεται παιδιά 18 και 19 χρονών να βρίζουν σπίτια και μάνες. Κάποιοι πρέπει να τους τραβήξουν τα αυτιά. Παίζουμε δέκα χρόνια μπάλα και δεν μπορούν να μας μιλάνε έτσι με δύο μόλις παιχνίδια. Δεν πρέπει να πουλάνε μαγκιές για να πάρουν με το μέρος τους τον κόσμο. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι δεδομένο», είπε ο Ελληνας μέσος του Αρη.

Και συνέχισε στο ίδιο ύφος: «Μπορεί να χρειαστεί να παίξουν στον Άρη κάποια στιγμή. Κατά τύχη παίζουν σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Άρης με τα τόσα οικονομικά προβλήματα και πρέπει να το σεβαστούν αυτό. Έτσι δεν θα πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Όσο για το παιχνίδι, ανέφερε: «Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ τυχερός. Μπήκαμε καλά και κάναμε αυτό που έπρεπε. Είναι καθαρά τύχη το τελικό αποτέλεσμα. Δεν ξέρω τι έφταιξε. Συνεχίζουμε. Δεν επηρεαστήκαμε από τα γκολ. Μειώσαμε, προσπαθήσαμε, έβαλε ο Αθανασιάδης ένα καταπληκτικό γκολ και εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Δείξαμε μαχητικότητα, κάτι που θα μείνει, έχουμε δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια».

Πηγή: sentragoal.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Νίκος Αγγελούδης:«Στο ταμπλό έγραφε σεξ και βία,οι σεκιουριτάδες μας χτυπούσαν!»



Σοβαρές καταγγελίες έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Νίκος Αγγελούδης. Ο νεαρός επιθετικός υποστήριξε ότι σεκιούριτι των γηπεδούχων χτύπησαν παίκτες του Αρη, αλλά και ότι κάποια στιγμή στον φωτεινό πίνακα της Τούμπας, «αναρτήθηκε» η φράση «σεξ και βία», την οποία είχε χρησιμοποιήσει και ο επιθετικός του «δικεφάλου» Στέφανος Αθανασιάδης στο «Twitter» του προκαλώντας μεγάλο σάλο!

«Ήμασταν απογοητευτικοί. Από την άλλη, η αντίπαλη ομάδα ότι έκανε, το έκανε στο πρώτο μέρος. Το μόνου που μπορούμε να κάνουμε είναι να έχουμε το κεφάλι ψηλά, να καταλάβουμε που παίζουμε και να συνεχίσουμε την προσπάθεια», είπε αρχικά ο Αγγελούδης.

Εν συνεχεία ο νεαρός επιθετικός των «κίτρινων» ρωτήθηκε για τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν προς το τέλος του αγώνα: «Δεν το ξεκινήσαμε εμείς. Στο ταμπλό έγραφε «σεξ και βία» για μια στιγμή, Το είδα. Δεν μπορούμε να λέμε πριν δύο χρόνια ότι υπάρχει τρομοκρατία στο Βικελίδης και να χτυπούν παίκτες μας. Σεκιουριτάδες χτύπησαν τους Παπαστεριανό και Νταμαρλή».

Πηγή : sentragoal.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com