Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Χάντμπωλ: Με το δεξί η ΑΕΚ!



Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα χάντμπολ η ΑΕΚ, η οποία επιβλήθηκε με 26-20 της ΧΑΝΘ στο κλειστό του Βύρωνα. Ο αγώνας διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων από πέρσι.

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν μουδιασμένα το ματς, ωστόσο, στο φινάλε του ημιχρόνου η Ενωση φόρτσαρε κι έκλεισε το ημίχρονο στο +5 (15-10).

Η ΧΑΝΘ μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και μείωσε σε 17-14, όμως οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν ταχύτητα και καθάρισαν με συνοπτικές διαδικασίες το ματς με το τελικό 26-20 να αποτυπώνει ανάγλυφα την εικόνα του αγώνα.

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 5, Γεωργιάδης 9, Γιαννόπουλος 2, Μπαλωμένος 3, Τσακνής, Συγγάρης, Ασαρίδης, Οικονόμου 1, Αλβανός 3, Τσαούσης, Παπαδιονυσίου 1, Κουρέτας 1, Παπαδόπουλος 1, Χερουβείμ

ΧΑΝΘ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Λοϊζος, Τζινέρης, Τσαβδάρης, Σπυρόπουλος 2, Σαρηγιαννίδης 1, Παπαδόπουλος Θ. 1, Παπαδόπουλος Π., Λάππας, Ιωαννίδης, Κουρουμλίδης 2, Μπουκοβίνας, Αργυρίου 1, Κόντης 4, Τάτσης 3, Δέσπος, Ανανιάδης 6, Παπαδόπουλος

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης, σχολίασε πως: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αμυντική λειτουργίας της ομάδας, ειδικότερα μετά το 17'. Απλά, στην επίθεση δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Ο χρόνος κυλάει υπέρ μας, οι παίκτες που ήρθαν από το εξωτερικό χρειάζονται χρόνο να επιστρέψουν στην ελληνική πραγματικότητα και να αναλάβουν άλλους ρόλους από αυτούς που είχαν συνηθίσει».

Από την πλευρά του ο προπονητής της ΧΑΝΘ, Στέλιος Σεϊρεκίδης, υποστήριξε: «Παρά τις απουσίες μας, σταθήκαμε καλά. Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε κάποια λάθη. Είμαστε ακόμα στην αρχή».

Πηγή: sentragoal.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου