Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Αθανασιάδης: «Αν δεν καταλαβαίνετε την καζούρα...»



Απάντηση στο θέμα που δημιουργήθηκε με την ανάρτηση που έκανε χθες (30/09) στο Twitter έδωσε ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ επέμεινε στο ότι ήταν μια πλάκα που έκανε, λέγοντας ότι δεν φταίει αν οι αντίπαλοι οπαδοί δεν μπορούν να κατανοήσουν τις προθέσεις του.

«Όπως έγραψα και στο Twitter το ήθος μου το έχω δείξει μέσα στο γήπεδο. Αν οι αντίπαλοι οπαδοί δεν μπορούν να καταλάβουν την καζούρα, δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό».

Επίσης ανέφερε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο που μας έδωσαν δύναμη να πάρουμε το τρίποντο. Το αξίζαμε. Παρουσιαστήκαμε δυνατοί και συγκεντρωμένοι. Μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη είπαμε ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Δεν έχουμε κάνει κάτι σημαντικό, αλλά δουλεύουμε για να φτάσουμε ψηλά. Ξέραμε ότι αν σκοράρουμε στο πρώτο τέταρτο η νίκη θα ερχόταν πιο εύκολα, όπως αποδείχτηκε».

Για τα νεύρα: «Πάντα τέτοια ντέρμπι έχουν εντάσεις και νεύρα. Ευτυχώς στο τέλος τα πράγματα ηρέμησαν».

Για το ματς με τον ΟΦΗ που ακολουθεί: «Θα ηρεμήσουμε και με δουλειά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα ακόμα τρίποντο για να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία».

Για το αν οι «ασπρόμαυροι» είχαν το έξτρα κίνητρο λόγω της παρουσίας του μεγαλομετόχου, Ιβάν Σαββίδη: «Σίγουρα είναι χαρά μας να είναι δίπλα μας και να μας βλέπει ο νέος ιδιοκτήτης».


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου