Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Φιλική νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανσερραϊκού


Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με σκορ 1-0 του Πανσερραϊκού, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Τούμπα. Σκόρερ ο Γιάννου.

Ο Γιώργος Δώνης, πάντως, έδωσε χρόνο συμμετοχής στους Δεληγιαννίδη, Πόποβιτς, Παπαδόπουλο και Κίτσιου που έχουν παίξει ελάχιστα έως καθόλου έως τώρα, ενώ κέρδισε και τον Χακόμπο ο οποίος πραγματοποίησε θετικό ντεμπούτο. Να σημειωθεί πως αρκετοί παίκτες έλειπαν λόγω των υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες.

Η πρώτη καλή φάση ήρθε όταν ο Ρομπέρ στο 9' σούταρε έξω από την περιοχή η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και πέρασε άουτ, ενώ στο 17' ο Μπανγκουρά επιχείρησε να σκοράρει με σουτ, αλλά ο Χακόμπο έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 23' μετά από λάθος στην άμυνα του Πανσερραϊκού η μπάλα έφτασε στον Γεωργιάδη αυτός πλάσαρε αλλά οι αντίπαλοι αμυντικοί έδιωξαν πάνω στην γραμμή.

Ο Λόρενς που ήταν πολύ κινητικός στο 34' έβγαλε συρτή σέντρα και ο Γιάννου από κοντά με προβολή και αφού πρώτα η μπάλα βρήκε στο δοκάρι άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε απόρροια και των αλλαγών τις οποίες πραγματοποίησαν οι δύο προπονητές. Στο 54' μετά από σέντρα του Λίνο οι επιθετικοί του ΠΑΟΚ δεν πρόλαβαν την μπάλα και η συνέχεια αναλώθηκε κυρίως σε δοκιμές ώστε να βγουν συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών.

Στα... αξιοσημείωτα της επανάληψης τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν κατά του Θοδωρή Ζαγοράκη γύρω στο 75'-80' της αναμέτρησης από μερίδα οπαδών, που δεν ξέχασαν και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Χακόμπο (72' Γιακουμής), Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Ιντζίδης, Λίνο, Λόρενς (77' Παπαδόπουλος), Κάτσε (88' Κιόσε), Φωτάκης (54' Κίτσιου), Ρομπέρ (69' Πόποβιτς), Γεωργιάδης (46' Δεληγιαννίδης), Γιάννου (69' Δεμιρτζόγλου)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κουτζαβασίλης, Κιάσσος, Μπριλάκης, Καρακώστας (82' Καρασαλίδης), Τσαούσης (88' Τσούτσης), Σιάκκας (72' Παρασκευαϊδης), Ράνιτς (88' Τσιμίκας), Ανάκογλου (88' Γιαννόπουος), Τοντόροφ (60' Μπονέρης), Μπαγκουρά (82' Καψάλης), Κόντος (82' Γκουγκουλιάς)

Πηγή: sport.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου