Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Τραγικός ο Παναθηναϊκός, ηττήθηκε με 3-0 από τη Μάριμπορ



Ο Παναθηναϊκός γνώρισε ντροπιαστική ήττα από τη Μάριμπορ με 3-0 στη Σλοβενία και ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτό είναι το τρίτο σερί άσχημο αποτέλεσμα για τους πράσινους μετά την ισοπαλία με τα Γιάννινα και την ήττα από τον Πανθρακικό.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τόνισε πως η ομάδα του θα έχει βελτιωμένη εικόνα ενώ παράλληλα την έχρισε φαβορί για τη νίκη. Με τη σέντρα του παιχνιδιού είδαμε έναν Παναθηναϊκό όχι μόνο βελτιωμένο, αλλά χειρότερο από ποτέ με να μετράει μόνο μία κλασσική ευκαιρία σε ολόκληρο 90άλεπτο!

Η ευθύνη σαφώς βαραίνει τον Πορτογάλο τεχνικό αφού παρέταξε την ομάδα χωρίς κλασσικό επιθετικό. Κακή λειτουργία, ημιτελείς προσπάθειες ,αργές επιστροφές και κενά στην άμυνα οδήγησαν στη συντριβή. Επίσης παίκτες κλειδιά όπως ο Κουίνσι δεν βοήθησαν καθόλου.

Στο πρώτο ημίχρονο, σε μία από τις πολλές επιθέσεις που οι Σλοβένοι κυκλοφόρησαν με άνεση την μπάλα, ο Ταβάρες ανενόχλητος πέρασε κάθετα την μπάλα στην πλάτη της άμυνας του «τριφυλλιού» και ο Μπέριτς στο 25' και έγραψε εύκολα το 1-0.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Φερέιρα δεν άλλαξε τίποτα στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας και το δεύτερο γκολ ήταν θέμα χρόνου.Ο αδιάφορος Κουίνσι έκανε τραγικό λάθος και στην κόντρα επίθεση ο Ιμπραίμι με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-0.Η εφιαλτική νύχτα δεν τελείωσε στα δύο γκολ καθώς στο 82' ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλντι σε μαρκάρισμα του Σισσοκό και ο Τάβαρες διαμόρφωσε το άκρως ντροπιαστικό 3-0 για χάρη της Μάριμπορ.

Σε έναν τόσο δύσκολο όμιλο με Λάτσιο και Τότεναμ αν ο Παναθηναϊκός χάνει από την φαινομενικά αδύναμη Μάριμπορ, θα πρέπει να βελτιώσει υπερβολικά την εικόνα του για να μην διασυρθεί στα επόμενα ματς.

Να σημειωθεί ότι οι 400 οπαδοί που ταξίδεψαν στη Σλοβενία δεν σταμάτησαν να τραγουδούν λεπτό για την ομάδα τους, ούτε μετά το 3-0.


Μάριμπορ (Μίλανιτς): Χαντάνοβιτς, Μίλετς, Ραϊτσεβιτς, Πότοκαρ, Μέγιατς, Τσβιγιάνοβιτς, Μέρτελ, Μέζγκα, Ταβάρες, Ιμπαρϊμι, Μπέριτς

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Κατσουράνης, Χριστοδουλόπουλος (56' Φορναρόλι), Κουίνσι (75' Μαυρίας), Σισοκό.

Κίτρινες κάρτες: 76' Βιτόλο, 85' Σπυρόπουλος, 88' Βελάσκες.

Κόκκινη κάρτα: 90+ Σπυρόπουλος

Πηγή: onsports.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου