Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΟΚ: Πέρασε άνετα από τα «Πηγάδια»


O ΠΑΟΚ επικράτησε της Ξάνθης εύκολα με 3-0 στα Πηγάδια με γκολ των Αθανασιάδη, Ρομπέρ και Λαζάρ.

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν από νωρίς, πήραν το κέντρο, είχαν πολύ καλή κυκλοφορία, αλλάζοντας με ταχύτητα τη μπάλα, όμως πήραν κεφάλι στο σκορ σε μια φάση που φώναξε -μάλλον δίκαια- η Ξάνθη. Ηταν το 10' όταν ο Κάτσε κινήθηκε μέσα στην περιοχή του Βιβιανί, ο Κομεσίδης τον τράβηξε και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Αθανασιάδης με εύστοχο χτύπημα άνοιξε το σκορ, ωστόσο, μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ δεν απείλησε ξανά. Αντίθετα, η Ξάνθη ήταν αυτή που έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, όταν στο 41' ο Ντάνι έκλεψε τη μπάλα από τον Κάτσε, μπήκε από δεξιά, σέντραρε συρτά, όμως ο Μαρσελίνιο με προβολή στην κίνηση έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Με την έναρξη της επανάληψης, θα περίμενε κανείς η Ξάνθη να πιέσει, όμως ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που ευτύχησε να σκοράρει και πάλι. Στο 54' ο Ρομπέρ μπήκε από αριστερά, σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής και νίκησε τον Βιβιανί στην κλειστή του γωνία για το 0-2.

Ο «δικέφαλος» κυριαρχούσε στο κέντρο, ο Ουζουνίδης έριξε στο ματς Μαρίν, Μάνταλο για να φρεσκάρει την Ξάνθη, ωστόσο, δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα αν και της δόθηκε πολύς χώρος. Παρότι λοιπόν ο ΠΑΟΚ κατέβασε ρυθμούς ήταν αυτός που συνέχισε να απειλεί κι αφού έχασε ένα τετ α τετ ο Αθανασιάδης στο 81', καθώς νικήθηκε από τον Βιβιανί, σε άλλη μια υποδειγματική κόντρα και με όλη την Ξάνθη μπροστά για να μειώσει, ο Λάζαρ με διαγώνιο συρτό σουτ έκανε το 0-3 στο 88'.

Η τελευταία φάση ανήκε στην Ξάνθη με τον Μαρσελίνιο να μην μπορεί να νικήσει εξ επαφής τον Γλύκο (90+1') που έδιωξε ενστικτωδώς με τα πόδια.

 ΞΑΝΘΗ: Βιβιανί, Μπαξεβανίδης (70' Καζούμπα), Μπέρτος, Βάλλας, Κομεσίδης, Μαρσελίνιο, Ονουάτσι, Μαρκόφσκι, Πλατέλλας, Βασιλακάκης, Ντάνι

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κατσικάς, Ρομπέρ (90' Ιντζίδης), Λίνο (71' Σταφυλίδης), Φωτάκης, Λόρενς (86' Γιάννου), Λάζαρ, Κάτσε, Κουμάλο, Αθανασιάδης, Ετο

Πηγή: sentragoal.gr

Περισσότερες ειδήσεις:http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου