Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΑΡΗΣ: «Ο Κοέλιο θα κάνει τη διαφορά»


O Αλέκος Κατσιαούνης παραχώρησε συνέντευξη στο allaboutaris και μίλησε για τη μεταγγραφή του Κοέλιο.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την απόκτηση του Νούνο Κοέλιο. Δεν είναι μία απόφαση που πήραμε σε μία νύχτα αλλά έπειτα από τη συλλογή αρκετών πληροφοριών και σκέψης. Τον παρακολουθούσαμε καιρό τώρα και είμαστε σίγουροι για την επιλογή».

Με την ιδιότητα του πρώην ποδοσφαιριστή δεν αρνήθηκε να σκιαγραφήσει το αγωνιστικό προφίλ του Πορτογάλου και τα στοιχεία που μπορεί να εισάγει στο παιχνίδι του Άρη: «Πρόκειται για ένα παίκτη ο οποίος χαρακτηρίζεται από την ηρεμία που δείχνει στο παιχνίδι του ενώ είναι ικανότατος στα αμυντικά καθήκοντα.
Σκοπός μας είναι να δέσει το κέντρο με τη χρησιμοποίησή του αφού εκτός από τις αμυντικές αρετές μπορεί να βοηθήσει και στη δημιουργία του παιχνιδιού. Διαθέτει πολύ καλή μακρινή μπαλιά και είναι ιδιαίτερα χαρισματικός στο ψηλό παιχνίδι αφού έτσι προστίθεται ένας ακόμα κίνδυνος για τα αντίπαλα καρέ στις στημένες φάσεις».

Καταλήγοντας το μέλος της επιτροπής σωτηρίας σημείωσε: «Πιστεύουμε πως θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας και θα δώσει μία ποιοτική `πινελιά` στο ρόστερ».


Πηγή: allaboutaris


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου