Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Προκλητικό μήνυμα του Στέφανου Αθανασιάδη για τον Άρη- Απάντησε με επίσημη ανακοίνωση η ΠΑΕ!



Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης για τη Σούπερ Λίγκα άρχισε μία μέρα νωρίτερα και συγκεκριμένα από το ματς των Νέων (1-0), αλλά και το… tweet του Κλάους Αθανασιάδης.

«Μπράβο στα παιδιά της δεύτερης ομάδας!! Σεξ και Βία», έγραψε ο επιθετικός του «Δικεφάλου του Βορρά» στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter για τη νίκη των Νέων του ΠΑΟΚ επί των αντίστοιχων του Άρη για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας Κ-20.

Με σκληρή… γλώσσα απάντησε η ΠΑΕ Άρης στο tweet του Στέφανου Αθανασιάδη, υποστηρίζοντας πως ο σεβασμός αποτελεί μία από τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου.

Οι «κίτρινοι» λίγη ώρα μετά το...τιτίβισμα του Έλληνα ποδοσφαιριστή, απάντησαν με επίσημη ανακοίνωση, αναφέροντας πως οι αγώνες κερδίζονται με ανωτερότητα και παιδεία, στοιχεία που… λείπουν από το λεξικό του επιθετικού του «Δικέφαλου του Βορρά».

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση, αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να υπενθυμίσει στον διεθνή ποδοσφαιριστή κ. Αθανασιάδη ότι μια από τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου είναι ο σεβασμός (Respect) του αντίπαλου.

Οι αγώνες κερδίζονται με ανωτερότητα και παιδεία, στοιχεία που – απ’ ό,τι φαίνεται - λείπουν από το λεξικό του.

Εφόσον θέλει να αποδείξει τον ανδρισμό του με... sex και βία, καλό θα ήταν να απαλλάξει το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με αυτά τα... σπορ εκτός γηπέδων».


Πηγή: onsports.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου