Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ισοπαλία για Ηρακλή στην πρεμιέρα



Με ισοπαλία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Ηρακλής στο πρωτάθλημα της Football League, 3-3 με τον Εθνικό Γαζώρου. Οι "κυανόλευκοι" ήταν καλοί επιθετικά, έδειξαν όμως να έχουν κάποια προβλήματα ανασταλτικά.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τον Ηρακλή, αφού ο Γάζωρος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ μόλις στο 5' με τον Ναλμπάντη. Οι "κυανόλευκοι" απάντησαν 20 λεπτά αργότερα με τον Χιονίδη ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στην επανάληψη, στο 47' ο "γηραιός" πήρε το προβάδισμα και πάλι με τον Χιονίδη, αλλά στο 65' ο Αλεξάντροβιτς ισοφάρισε σε 2-2. Στο 82' οι περίπου 5.000 φίλοι του Ηρακλή που πήγαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση "πάγωσαν" όταν ο Κατσαβάκης έκανε το 2-3, αλλά ο Παπαστεριανός έφερε και πάλι στην ισοπαλία το παιχνίδι στο 84' κάνοντας το 3-3 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Ηρακλής: Φιρινίδης, Γεωργίου, Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός, Λιόλιος, Παληγεώργος, Λιαπάκης (67' Κωνσταντινίδης), Χιονίδης (60' Μίχος), Βουτσιάς (78' Νατσιόπουλος), Κριβόκαπιτς, Στεφανίδης.

Εθνικός Γαζώρου: Αποστολίδης, Χαριτίδης (35' Σαββίδης), Γαλακτερός, Καπίας, Κατσαβάκης, Αλεξάντροβιτς (88' Νίρλας), Μπεκιάρης, Γεωργιάδης, Κοσμίδης, Κωνσταντινίδης (63' Γκόγκας), Ναλμπάντης.

Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου