Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΠΑΟΚ:Με βελτιωμένη προσφορά λέει το "ναι" ο Μακ Γκραθ


Νέα επαφή θα γίνει σήμερα με τους εκπροσώπους του Μακ Γκραθ και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Ο Αμερικανός περιμένει βελτιωμένη προσφορά από τον ΠΑΟΚ και αυτό που προκύπτει από τις δύο πλευρές είναι πως την Δευτέρα (27/8) θα υπάρξει νέα επαφή και σε μεγάλο βαθμό μπορεί να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Από τον στρατόπεδο του παίκτη "βγαίνει" πως για να "έρθει" η συμφωνία θα πρέπει και "ο ΠΑΟΚ να ανέβει στα λεφτά που δίνει". Τονίζεται ακόμη πως η υπόθεση μπορεί να δείχνει πως βαδίζει καλά, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν και από τη διάθεση του ΠΑΟΚ να βελτιώσει την προσφορά του.

Και να είναι μάλιστα διασφαλισμένη για την πλευρά του Μακ Γκραθ. Στον "Δικέφαλο" συνεχίζουν να είναι -συγκρατημένα- αισιόδοξοι αλλά τονίζουν πως "συμφωνία ακόμη δεν υπάρχει. Υπάρχουν ακόμη κάποιες διαφορές αλλά το κλίμα είναι καλό".

Η Δευτέρα λοιπόν αναμένεται να είναι σημαντική για το θέμα του Αμερικανού, την συγκεκριμένη μέρα θα υπάρχει συζήτηση μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και σίγουρα ο αγωνιστικός σχεδιασμός θα απασχολήσει έντονα. Γενικώς την εβδομάδα που μπαίνει θα "τρέξουν" διάφορα θέματα, όπως αυτό του Καρύδα, των Αμερικανών (πάντα ο Μονρό είναι ψηλά στην λίστα και απασχολεί) αλλά και του Δέδα, από το στρατόπεδο του οποίου προκύπτει πως θα γίνει νέα κουβέντα για να ξεκαθαρίσει το ζήτημα τις επόμενες μέρες. Στον ΠΑΟΚ ευελπιστούν σε συμφωνίες μέχρι τη... μετακόμιση της ομάδας στο Λιτόχωρο για να συνεχιστεί η προετοιμασία. Να σημειωθεί πως την Δευτέρα οι παίκτες του "Δικεφάλου" θα κάνουν αιματολογικές εξετάσεις.

Πηγή: contra.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου