Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΑΡΗΣ: Ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος



Μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι ο o Άρης ηττήθηκε με 1-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με γκολ του Λαμπρόπουλου στο 14'. Οι «κυανέρυθροι» τελείωσαν το ματς με 9 παίκτες.

Οι δύο προπονητές παρέταξαν τις ομάδες τους μόνο με Έλληνες παίκτες.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος επέλεξε τους Γιαννακόπουλο, Σπυρόπουλο, Κουλουχέρη, Λαμπρόπουλο, Κούρο, Ρόβα, Γουνδουλάκη, Μενδρινό, Ντούνη, Αραβίδη, Καμπάνταη.

Βελλίδης, Γιαννίτσης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Καπετάνος, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας, Σουνάς, Ασλανίδης, ήταν αυτοί που προτίμησε ο Μάκης Κατσαβάκης από την πλευρά του Άρη.

Ο Πανιώνιος στην πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού άνοιξε το σκορ. Στο 14' ο Καμπάνταης πήρε την κεφαλιά στη μικρή περιοχή,ο Βελλίδης απέκρουσε αρχικά αλλά ο προωθημένος Λαμπρόπουλος σκόραρε με δυνατό αριστερό σουτ.

Στη συνέχεια,η ομάδα του Πανιωνίου είχε τον έλεγχο του ματς, ενώ θα μπορούσε να αυξήσει και το δείκτη του σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη ο Άρης βελτίωσε την εικόνα του και πίεσε τον Πανιώνιο που αμύνθηκε μαζικά. Στο 63' ο Πανιώνιος έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αψυχολόγιτης ενέργειας του Καπάνταη να κλωτσήσει τον Παντίδο. Στο 81' λεπτό ο Σπυρόπουλος ήταν πεσμένος στο έδαφος, ο Γιαννιώτας δεν τήρησε το fair play, κάτι που εκνεύρισε τον Λαμπρόπουλο και πήγε να του ζητήσει το λόγο χτυπώντας τον.

Αυτή ήταν και η αφορμή για να γίνει σύρραξη με τους δυο πάγκους να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο. Μετά από περίπου επτά λεπτά το ματς συνεχίστηκε με τον Σπάθα να αποβάλλει τον Λαμπρόπουλο και να μοιράζει κίτρινες σε Κουλουχέρη, Ρόβα και Παπαζαχαρία.

Ο Άρης δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.


Πηγή: gazzetta.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου