Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΠΑΟΚ: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ρετζινάντο



Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες τα τελευταία 24ώρα, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει έρθει πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ρετζινάλντο, τον 29χρονο Βραζιλιάνο δεξιό χαφ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Σιένα.

Οι συζητήσεις των «ασπρόμαυρων» με τον Λατίνο άσο έχουν φτάσει στο τελικό στάδιο και σήμερα αν όλα κυλήσουν ομαλά θα ολοκληρωθούν με θετικό τρόπο. Με το που συμβεί αυτό, ο παίκτης θα έρθει στη Θεσσαλονίκη, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη μακεδονική ΠΑΕ.
Ο Ρετζινάλντο έχει πολλές γεμάτες χρονιές στην Ιταλία, έχοντας πολύ καλά νούμερα με όλες τις ομάδες του.

Ο Ρετζινάλντο Φερέιρα Ντα Σίλβα είναι γεννημένος στις 31 Ιουλίου 1983 και έχει αγωνιστεί για χρόνια στην Ιταλία. Έχει ύψος 1.75 και παίζει τόσο στα δεξιά, όσο και ως δεύτερος επιθετικός. Το 2001 μεταγράφηκε στην Τρεβίζο, η οποία τον πούλησε το 2005 στην Ουντινέζε, από την οποία μεταπήδησε το 2006 στη Φιορεντίνα έναντι 1 εκατομμυρίου ευρώ. Έπειτα τον απέκτησε η Πάρμα, στην οποία ο Βραζιλιάνος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο έναντι 4,5 εκατ. ευρώ. Το καλοκαίρι του 2009, ο Ρετζινάλντο μεταγράφηκε στη Σιένα, όπου μεταξύ άλλων συνεργάστηκε με τον νυν προπονητή της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε, κάνοντας μια εξαιρετική περίοδο τη σεζόν 2010-11. Τον περασμένο Μάρτιο, η Σιένα παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού τον Ρετζινάλντο στην ιαπωνική Γιουνάιτεντ Ιτσιχάρα Τσίμπα, ομάδα β' κατηγορίας.



Πηγή:metrosport.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου