Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Mεγάλη νίκη-ανατροπή του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα


Την τρίτη του φετινή ανατροπή -πρώτη στο ελληνικό πρωτάθλημα- πέτυχε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης και φθάνοντας τους έξι βαθμούς στη Σούπερ Λιγκ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά βέβαια είχε μαζί του και τον παράγοντα της τύχης, αφού οι Αρκάδες είχαν τρία δοκάρια με τον Ράγιος, όμως έδειξε για ακόμη ένα παιχνίδι πάθος και ψυχή, φθάνοντας σε μια σημαντική ανατροπή.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Περόνε στο 20', μετά από ανατροπή του Ναβάρο από τον Κουμάλο, ενώ απείλησαν ακόμη στο 26' και στο 27', όταν ο ο Ράγιος με σουτ «σημάδεψε» δύο φορές το δοκάρι του Γλύκου.

Ωστόσο, με το που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, ο Λόρενς με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από κεφαλιά-πάσα του Φωτάκη, έκανε το 1-1.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν και το γκολ της νίκης, είχαν κάποιες καλές στιγμές, όπως το σουτ του Αθανασιάδη στο 64', που απέκρουσε με δυσκολία ο Φούλοπ ή την προσπάθεια του Λίνο από αριστερα στο 72', που επίσης σταμάτησε στον τερματοφύλακα του Αστέρα, αλλά και το σουτ του ίδιου παίκτη στο δοκάρι στο 83'. Ένα λεπτό αργότερα η αρκαδική ομάδα είχε και τρίτο δοκάρι με τον ίδιο παίκτη, τον Ράγιος.

Στο 87' ο Μήτσιος έδωσε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ σε χέρι του Τσαμπούρη και ο Αθανασιάδης έκανε το 2-1, υποχρεώνοντας τον Αστέρα στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί πως στις καθυστερήσεις ο Μπαρτολίνι αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα.

Πηγή: metrosport.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου