Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Άρης : Πήρε την ισοπαλία με Αγκάνθο




Το δεύτερο βαθμό του στο πρωτάθλημα πήρε ο Άρης, φεύγοντας με το ισόπαλο 1-1 από το ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ. Σκόρερ για την ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη στο 74' ο Αγκάνθο, ενώ για την "Ενωση" είχε σκοράρει στο 58' ο Γιάγκο.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ διατήρησε την υπεροχή, αλλά χωρίς κάτι το ουσιαστικό κι έτσι δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες, όπως το σουτ του Κορδέρο στο 13', που απέκρουσε ο Διούδης και στο 32', όταν ο Φούντας βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά σούταρε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε περισσότερο και στο 56' η προβολή του Κατσικοκέρη σε γύρισμα του Βλάχου, έφυγε μόλις άουτ. Στο 58' και σε κόρνερ του Ρίκκα, ο Γιάγκο με κεφαλιά έκανε το 1-0 και έγινε ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ωστόσο ο Άρης δεν είπε την τελευταίου του λέξη και στο 74', ο Καπετάνος με ωραία κάθετη μπαλιά έβγαλε μπροστά τον Αγκάνθο, που πλάσαρε υποδειγματικά τον Κωνσταντόπουλο και ισοφάρισε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη.

Το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος κι έτσι οι δύο ομάδες συνέχισαν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, με το αποτέλεσμα βέβαια να είναι θετικό για την ομάδα του Κατσαβάκη.


ΑΕΚ (Βαγγέλης Βλάχος): Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Γιάγκο, Κορδέρο, Κατσικοκέρης, Γκερέιρο (81' Φουρτάδο), Ρίκκα, Λαγός (41' Κατίδης), Φούντας (66' Παπαδημητρίου), Βλάχος, Κουτρουμπής.

ΑΡΗΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Διούδης, Γιαννίτσης (59' Ασλανίδης), Παπαζαχαρίας, Παντίδος (46' Νταμαρλής), Αγκάνθο, Καπετάνος, Παπαστεριανός (73' Γκέσιος), Πουλίδο, Γιαννιώτας, Ψυχογιός, Κοέλιο.

Πηγή: metrosport.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου